Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

COB ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2373175 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

sol da ki yengen abi yanlışık olmasın :D  :evillol:
Kendall Jenner'den ne buluyorsun. Kardashian'dan hayır gelmez  :olmaz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Kendall Jenner'den ne buluyorsun. Kardashian'dan hayır gelmez  :olmaz

Hayallerime bile müdahale ediliyor sal beni @MUSTAFA_ hayal bari kuralım :D

Baskıya,sansüre hayır özgürlükkkk :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

:D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

:lol: haklı adam kur belli maaş limiti belli neyin muhabbetini yapıyorsunuz? iyi bir scout ekibin olsa iskandinav alt liglerinden bunlardan iyisini bulursun. mesela norveç'te bodo diye bi şehir var orada... dur lan iyice karıştı olay.

:lol: haklı adam kur belli maaş limiti belli neyin muhabbetini yapıyorsunuz? iyi bir scout ekibin olsa iskandinav alt liglerinden bunlardan iyisini bulursun. mesela norveç'te bodo diye bi şehir var orada... dur lan iyice karıştı olay.

Kuzeye gittikçe güzelleşiyor  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Messi'yi EPL'de izlemek baya keyifli olur  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1298005368061165587

gitmez bu bir yere barça hariç bir yerde oynayamaz kendi de biliyor arjantin milli takımında batırıyor agüerolar filan var yanında.

Barçada bile yapamaz hale geldi gerçi hoş ama dediğim gibi messi yi messi yapan barçadır iniesta,xavi'dir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

gitmez bu bir yere barça hariç bir yerde oynayamaz kendi de biliyor arjantin milli takımında batırıyor agüerolar filan var yanında.

Barçada bile yapamaz hale geldi gerçi hoş ama dediğim gibi messi yi messi yapan barçadır iniesta,xavi'dir.
Ben bu görüşe kesinlikle katılmıyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben bu görüşe kesinlikle katılmıyorum  :tabe:

Nedenini açıklar mısın ? :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Messi mi anlatayım şimdi :sleepzz:

Anlatmaya gerek yok her şey ortada benim dediğim gibi işte :D Çark işliyorsa messi de işliyor tek başına bir şey yapamıyor  :bandit: Bir Ronaldo değil man united,Juventus,Real madrid her yerde oynuyor messi barça hariç bir yerde yapamaz xavi,iniestalı dönemli halinden bile eser yok onu oynatan o oyunculardı arjantin milli takımında dökülmesinden pay biçebiliriz :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Anlatmaya gerek yok her şey ortada benim dediğim gibi işte :D Çark işliyorsa messi de işliyor tek başına bir şey yapamıyor  :bandit: Bir Ronaldo değil man united,Juventus,Real madrid her yerde oynuyor messi barça hariç bir yerde yapamaz xavi,iniestalı dönemli halinden bile eser yok onu oynatan o oyunculardı arjantin milli takımında dökülmesinden pay biçebiliriz :)
Sen Messi ve Ronaldo'yu ayrı değerlendirmiyorsun. İkisi de farklı ve iyi oyuncular. Birini daha fazla sevebilirsin ama bu diğerinin kötü olduğu anlamına gelmiyor. Onun için bu tartışmadan uzak duruyorum. Ben daha çok Messi'nin oyununu seviyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

sol da ki yengen abi yanlışık olmasın :D  :evillol:

düğününüze de çağırın belki yanında arkadaşları filan gelir  :naughty:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bi rivayete göre en güzeller çekoslavakyadan çıkıormuş :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Epl'ye gitse güzel olur ama bence gitmez  :tabe:
Geriye gidebileceği İtalya ve Fransa kalıyor. Almanya'da ona para verebilecek kulüp yok. O zaman büyük ihtimalle Inter'e gidecek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

ayrılmasın diye yalakalık yapıyorlar bence
Yok bu sefer kesin. Puyol falan da paylaştı. Büyük ihtimalle Inter'e  veya Manchaster City'e gider.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herkes Messi'nin ayrılışını ve vereceği kararı konuşuyor. Biz de Beşiktaşımızla kanser oluyoruz  :ebebe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1298339645152014336

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

messiyi tutma çabaları :D
İş işten geçti artık. Sıfırdan başlamaları lazım. Neymar'ın parasını saçma sapan oyunculara saçarken düşüneceklerdi bunları. Barcelona oyunu dediğimiz oyun senelerdir yok. Bu oyunu oynayabilecekleri oyuncuları da başka takımlara dağıttılar. Beklenen son gerçekleşti sadece.

Beşiktaş Tarihi
★★★