Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744531 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı ozankarakoc

İlginç ve tatsız bir istatistik...

İç sahada oynadığımız 12 maçta 24 puan toplayabilmişiz. Fenerbahçe 20 puan toplamış, Galatasaray 31.

Bugün Galatasaray-Antalya maçı 1-0 devam ederken Antalya olmayacak pozisyonları kaçırdı, topları direkten döndü, Muslera yine devleşti, o sırada bile tribünde inanılmaz bir destek vardı. Biz öyle bir anda hayata küsüyoruz. Adamlar, sırf taraftarları ve kalecileriyle şampiyonluk yarışına tutunuyor, biz taraftarımız ve kalecimizle rahat kazanabileceğimiz şampiyonluğu kaybediyoruz.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Ergin Aslan: Beşiktaş'taki kargaşaya dur diyecek tek merci başkan ve yönetimdir. Hiçbir şey olmuyormuş gibi davranmak, görmezden gelmek sorunu ortadan kaldırmıyor. İdarecilik, kendi sorumluluk alanındaki meseleleri sadece izlemekse o zaman hepimiz idarecilik yapabiliriz.

7 Maç 5 gol 1 asist
Bursaspor 2
Fenerbahçe 2
Konyaspor 1
( 1 maç golü yok 1 maç cezalı )

Santrafora top gelmiyordu sözde negredo bu yüzden etkisizdi falan filan vs. Atan adam nasıl atıyor..

Çevrimdışı tangaz

Guti'nin futbol bilgisi Tayfur ve Carvalhal'i cebinden cikarir. Sırf Real Madrid kariyeri bile adama çok şey katmistir. Kaldiki Real Madrid genc takimini calistirdi. Ayrıca bizim takimida ligide çok iyi tanıyor. Kulübün icinde bulunduğu kaosu sona erdirecek, taraftari yeniden moda sokacak tek opsiyon suanda o. Fikret Orman'in hocayı tutmak istedigini de zannetmiyorum. Fikret Orman sadece iyi polisi oynuyor Senol Güneş'e karşı. Bundan emin olabilirsin.

senin yazdıkların tahmin, düşünce. benimkiler bilgi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

garip bir örnek olacak, ama takımda olcay şahan'dan sonra doldurulamayan beşiktaşlı boşluğunu kapattı. işler kötü gittiğinde istikrarını koruyabilir mi bilmiyorum, bundan daha kötüye gider mi ondan da emin değilim. yorulunca ya da morali bozulduğunda fazla düşmeye, konuşmaya meyilli. bence transferi her anlamda yönetim başarısızlığıdır. ancak bir dizi basiretsizliğin tezahürü olarak beşiktaş'a gelmesi dışında, acı gerçekleri daha iyi idrak etmemize sebep olmakla birlikte, hiçbir olumsuz etkisi yok şu ana kadar.

özetle geçen sene başı negredo yerine alınsaydı şuan üst üste 4. şampiyonluğu kovalıyorduk mu dedin?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Sanki karşımızdaki bütün takımlar 3 senedir kadrolarını korumuş, sadece biz değiştirmişiz gibi.
Burası TR ligi, her sene kartlar yeni baştan dağıtılır, eğer elindeki kartlara göre strateji geliştirmezsen böyle kalırsın.

gese şampiyon oldu sadece gomisi kaybetti biz ise en az 5 oyuncu değiştiriyorduk sene başında gelenlerde lig başladıktan sonra geliyordu

Çevrimdışı tangaz

Onun yerine devşirme pozisyonda oynayan Necip'in milli takım karnesini de yazalım.

9 sene önce 1 hazırlık maçında 10 dakika. Hepsi bu.

Ha bir de Kosova milli takımından davet  aldı.

Algıymış, yerine oynayan adam belli işte.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

boş ver necibi kimsenin necip övdüğü yok sen rokko 21 defa milli oluş die algı kastın mı? kastın. ben de rokkonun çok övdüğün milli kariyerinin istatistiklerini ortay koydum mu? koydum  :bandit:

gese şampiyon oldu sadece gomisi kaybetti biz ise en az 5 oyuncu değiştiriyorduk sene başında gelenlerde lig başladıktan sonra geliyordu

onu göremiyorlar.

gs'de bi gomis gitti adamlar bitti.Sadece 1 oyuncu.

İşte yazdım 7 tane oyuncu katılmış takıma bu sene.

Her sene 10 oyuncu gidiyor yerine 6-7 oyuncu geliyor.

Çevrimdışı tangaz

Tosic'i o sene son 3 maça kadar sol bek oynattı, Marcelo sene ortasında geldi, Töre gideceğim diye sezonun yarısında yoktu, kaleci nerede?

Mevcut kadro 100. yıl kadrosundan da kaliteli, eğer yenilirse hoca farkından yenilir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onur ne yiyip içiyorsan menüyü/formülü yazıver de ulusal gazetelerde tam sayfa yayınlatayım malum ülkenin içinde bulundugu ekonomik darboğazda halk sıkıntılı mutsuz bu kafaya tüm ülkenin ihtiyacı var esirgeme bunu halktan  :D

yazdığın şu cümleyi yazıp mutluluk iksiri içen adamın hisleri işte böyle değişiyor die ilan verip şişesi 100 tlden satsam formülünü bill gates kadar zengin olurum  :D

100.yıldan iyiymiş sırf forvete bak paskal ilhan ahmet var forvet arkasında sergen pancu tümer var arkalarında cunti stoperlerzago ronaldo kaleci kordoba (omurgan on numara beş yıldızmış)

Çevrimdışı tangaz

Japon gazeteci bile 5 hafta izleyerek Quaresma’nın kesilmesi gerektiğini söylüyor ama Şenol Güneş ve Quaresma fanları bunu göremedi. Yukarıda da yazdım FB-Konya maçını öylesine izleyen bir hoca Quaresma ile çıkmazdı maça. Allah Beşiktaş’ın yardımcısı olsun.

kagawa bildiğin tusubasadır bu lig için ama sağlıklı kagawa. adam fener maçında 45 dk yardırdı sonra bacağını eline aldı malesef 2 hafta kendine gelemedi bu maç aslında oynamayı hak etmemeiştim beklemiyordum diyor maç normal seyrinde gitse karyus yumurtlamasa oyuna girmezdi/girmemeliydi. ben şahsen göz göz maçı ilk devre koparırsak ya da 60da filan 3-0 yaparsak kagawayı hiç oynatmam. SAĞLIKLI bir kagawaya gelecek maçlar daha çok ihtiyacımız olacak

Çevrimdışı Egos

özetle geçen sene başı negredo yerine alınsaydı şuan üst üste 4. şampiyonluğu kovalıyorduk mu dedin?

geçen senenin hesabı başka, şampiyonluk kupasının rezervasyonu sezon başında yapılmıştı. burak'ı üç maç üst üste oynatamazdık muhtemelen, şimdinin tenekelilerinden biri olurdu. adamlar açıkca meydan okudular ve ardından bizi paramparça ettiler. iki senedir kendi takımımızı ıslıklamak ve sosyal medyada namoğlu istifa "hashtag"lerinde boy göstermek dışında birlik olamadık.

Çevrimdışı tangaz

Abi ekseni kaydiriyorsun
Baska mindere cekip tecrubenle tus etmeye calisiyorsun
Cok kisa yazayim simdi

Tek cevabi var ama

Sence garip degil mi kala hic aciklama yPmayan yonetimin tamda maaslar venparalar nerde konusu gundeme geldiginde 100binlik kap aciklamasi yapmasi?
Ozzinin sozlesmesi falan bile bildirilmedi zorunda da degilsin bildirmeye cok seffaf oldugumuzdan kaldirildi o diye de yorum katayim.

Olagan surec degil bi anda boyle bi kap geliyor ve garip degil mi bu?

Veli mahkemeye vermedi ona kap geldi mi?

gol olur

sahi negredoyla alakalı  da açıklama  yapılmadı değil mi  :alala:

Çevrimdışı tangaz

“ Kadro dışı bırakılan Tolga Zengin, İstanbul'a özel olarak getirdiği Sambade ile çalışıyor.. “

gelsin yarın başlasın yoksa bu karyus verem edecek hepimizi ( pardon tuncaboylu hariç hepimizi)

Çevrimdışı tangaz

Ligin 2. yarısında kalelerine isabet eden şut sayıları ve yenen goller

Galatasaray
34 şut, yenen gol 4

Başakşehir
32 şut, yenen gol 4

Beşiktaş
27 şut, yenen gol 12

(https://twitter.com/cagdassevinc/status/1105180909463093248)

aa öle demeyin asrın kalecisi bu karyus başaksitide oynasa şenol güneşin en az gol yeme rekorunu kıracaktı

Çevrimiçi yaço58

dün güzel oynadık aslında ama defansta iki bomba sayesinde 3-2 yeniliyorduk necibin kontrolsüz ceza sahasında adama girişi net penaltıydı ben maçı izlerken dedim aha yandık vardan verirler diye ama vermediler ali kaçırmazdı böyle fırsatı nasıl olduysa

Çevrimdışı tangaz

7 Maç 5 gol 1 asist
Bursaspor 2
Fenerbahçe 2
Konyaspor 1
( 1 maç golü yok 1 maç cezalı )

Santrafora top gelmiyordu sözde negredo bu yüzden etkisizdi falan filan vs. Atan adam nasıl atıyor..

:claps: :claps: :claps:

boşuna atanla tutan iyi olacak demiyoruz atan adam çatır çutur atıyor attırıyor yanındakileri de oynatıyor üstelik bir maç haksız yere cezalı duruma düştü sonra 3-4 penaltımız verilmedi onlarda olsa şuan 10.golünü zorluyordu bizde.

yönetim görevini yapsa saha içinde hakkımız yenmese karyusda son 3 maç kaleyi tutanların yarısını çıkarsa şuan 8de 8 yapmıştık

Çevrimdışı tangaz

onu göremiyorlar.

gs'de bi gomis gitti adamlar bitti.Sadece 1 oyuncu.

İşte yazdım 7 tane oyuncu katılmış takıma bu sene.

Her sene 10 oyuncu gidiyor yerine 6-7 oyuncu geliyor.

7 oyuncudan  karyus layiç 4.hafta gelmiş layiç 3-5gün sonra milli takıma gitmiş aradan 15 gün geçmiş bidaa milli takıma gitmiş sakat gelmiş sonra yok hoca nie oynatmadı nie verim alamadı vbvb adam devre arası takımla kamp yaptı da kendine geldi sonra kagawa geldi en son ama nasıl geldi sakat geldi rehabilitasyon döneminde geldi fenere karşı 45 dk top oynadı sonra malesef bacağını eline aldı.

Çevrimdışı tangaz

geçen senenin hesabı başka, şampiyonluk kupasının rezervasyonu sezon başında yapılmıştı. burak'ı üç maç üst üste oynatamazdık muhtemelen, şimdinin tenekelilerinden biri olurdu. adamlar açıkca meydan okudular ve ardından bizi paramparça ettiler. iki senedir kendi takımımızı ıslıklamak ve sosyal medyada namoğlu istifa "hashtag"lerinde boy göstermek dışında birlik olamadık.

rezervasyon vardı doğru ama sen gelip şef garsona yüksek bahşişi verip o masaya çökerdin

negredo yerine burak olsa biz şampiyonduk puan kaybettiğimiz konyaya geseye filan o golleri itina ile sokuştururdu 17de en kötü 15G 2B le 47 puan toplardık ilk devre de ŞL de yürürken en az 6 puan daha fazlamız olurdu. lig sonunda ikinciye 10 puan fark koyardık

Çevrimdışı mylife1903

“ Kadro dışı bırakılan Tolga Zengin, İstanbul'a özel olarak getirdiği Sambade ile çalışıyor.. “

Karyusu antremana alirlar mi acaba, gitsin calissin ona buna yuruyecegine
Ac adam gelsin karsi degilim ama ac adam sitoper olsun rakip santraforu yesin, golcu olsun rakip kaleciyi yesin. Ac adamdan kaleci olmaz arkadas ha ac olanlar mumkunse zenci zimbabve merkez olsun ahtopot gibi geciktirici surerken bosalacak tipler olmali, fb macinda salacan onlari sahaya zenci oyuncu sayimiz dustukce daha cok tiravmik fb maci yasariz

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş sahipsiz..

Şu kırmızı değilde hangisi kırmızı çıkıp kimse konuşmuyor dün maç 2-2 bitse ne olucaktı ?

Yaa ne kirmizisi oyna devam
Normal faul her basmaya kart her yuze dokunmaya kart abuk sabuk adetler cikti
Normal faul bu koy topunu vur basla

Ha bunu veriyor gol oncesi ise kafasini ceviriyor pala suzme ortam cocugudur, ortama gore karar verir
Gordu orda eksik yakalanmisiz oynatti herif saha icinde gozukur o pozisyon zaten sitoper arasina bi atsa demistir icinden.

Gs fb bassak boyle gol yemez tik bi faul calarsin rakip azicik el kll yapar, zaten gsli bassakli falan hemen koyar baslar herkes unutur ozete bile konmaz

Çevrimdışı mylife1903

Ligin 2. yarısında kalelerine isabet eden şut sayıları ve yenen goller

Galatasaray
34 şut, yenen gol 4

Başakşehir
32 şut, yenen gol 4

Beşiktaş
27 şut, yenen gol 12

(https://twitter.com/cagdassevinc/status/1105180909463093248)
Ya maclari izlemeyenler bassak kalesine top gelmiyor falan saniyor
Sistem var falan filan ne sistemi ya adamin kalecisi cikartiyor geleni
Sistemle ne alakasi var

Sistemi cok uber olsa fb macinda 20 tane pozoyson vermez. Adam sagdan gelen soldado topunu cikardi kendi sagina yatip, senin karyus onu yerdi mac 1-1 ivme fbde 1-2 olur sonra belki ikina ikina 2-2 yapardin.
Muslerayi da gorduk dun
Tamam o da cok gol yiyir ama 10 tane yiyorsa 20 tane kurtariyir

Bu ikarusun biraz tipi bozuk olsa zenci olsa saatci torbaci benzetmeleri yapilirdi

Cocugi atalim demiyorum ama yedigi golleri de gorun be kardesim ampul gibi hepsi
Amator kaleci yemez bu golleri

Yahu sadece sutlar falan gol olmuyor rakip orta kesiyor kaleyi tutunca o bile gol oluyor
Goztepe macinda hoca olsam hic kaleye gitmeyin cocuklar bol sut bol bol gordugunuz yerden vurun derim
Demba gibi santradan da vursunlar bir obur sahadan gol yemedi zaten onu da sezon sonuna kadar yer gibi

Kastro masteo ters adamlar 30mden vurur ampul gibi takar. Borges falan iyi futbolcu sut attirmamak lazim

Ya heriflerin kore savasi gazisi bi kalecileri var beto. La adam neler cikartiyor su lig maclarini ieyin arkadaslar gozunuzu sevem. Kasimpasanin italyan bombaci bi kalecisi var o bile karyustan iyi suan.

Çevrimdışı mylife1903

onur ne yiyip içiyorsan menüyü/formülü yazıver de ulusal gazetelerde tam sayfa yayınlatayım malum ülkenin içinde bulundugu ekonomik darboğazda halk sıkıntılı mutsuz bu kafaya tüm ülkenin ihtiyacı var esirgeme bunu halktan  :D

yazdığın şu cümleyi yazıp mutluluk iksiri içen adamın hisleri işte böyle değişiyor die ilan verip şişesi 100 tlden satsam formülünü bill gates kadar zengin olurum  :D

100.yıldan iyiymiş sırf forvete bak paskal ilhan ahmet var forvet arkasında sergen pancu tümer var arkalarında cunti stoperlerzago ronaldo kaleci kordoba (omurgan on numara beş yıldızmış)
Abi hoca farki falan diyor
Luce gelsin onu da gomerler
Zaten 2004 yilinda gorduk ayni bugun senol gunese yapilanlar yapildi luceye
Luceye korkak falan diyorlardi

Bu takimdan burak kagava layic disinda kordobaya gol atabilecek adam bulamiyorum
Baskasina da atamiyorlar zaten ya kordobaya hic atamaz bunlar

Ama obur takimdan soyle kazma ariyorum ikarusa gol atamaz diyecegim mesela nejipjanV1 surumu var yasin o bile atar yani
Kaleyi tutsa kafi zaten

Kaliteymis seneye baska hoca gelince kironoci soyle olacak
10 adam geldi
Takim otursun
Eksikleri devre araisnda yonetim halledecek
Basin hocayi pohpohlayacak sonra
Takim oturuyor
Oyuncular kotu
Yonetim mukemmel isler yapiyir
Kadro kotu
Tiransferler gec geldi hoca naapsin
Her sene sampiyon mu oluyoruz
Yonetim mutis
Hakemler olmasa ikinci olacaktik

Eee fatmagulun sucu neydi

Çevrimdışı Fikret

bi adamın kafası rahat değilse odaklanamaz tamam başarıları çok iyi takdir ediyoruz hepimiz ama geçen seneki fener maçından beri kafası bizde değil milli takımla görüşüyorum deseydi açık açık oraya gitme ihtimalim var başkanlada görüştüm deseydi dürüst olsaydı kimse bugün istifa demezdi taraftarda haksız ama karşılıklı yanlış adam dediki berberde karşılaştık nihat özdemir de gizli gizli görüşüyorlardı diyordu şimdi hangisine inanalım dürüst olsa bu tepki olmazdı çıkıp yönetimde beni istemeyenler var sözleşme teklif etme açıklaması hikayeydi bende o yüzden milli takıma gidiyorum dese gram itiraz eetmezdi kimse çık de doğruları anlat bu kadar basit işleri kendi zora soktu
Bu nasil takdir etmektir? Laf arasina takdir ediyoruz ama diyip kendinizce birsey bulup cogunluga uyup negatif yazi yazmak midir takdir etmek?
Basarilari var takdir ediyoruz. 4 kelime. Kalan 500 kelime hocayi nasil vursam..

Genel olarak soyluyorum;
Burada bu hoca gomuculerin "takdir ediyoruz ama" lari komik.

Besiktas'i ayan beyan satan, kendi reklam araci olarak kullanan, yetersiz₁ loser Bilic icin MANIFESTO yazdiniz. Adam gitmek icin anlasmis, cok karizma diye ne destek gordu. Senol Gunes'in her kucuk hatasinda geldiniz Bilic'in ekmegini yiyor falan dediniz.

Carvalhal hakkinda efendi adam demek, Samet Feda sezonunda emek verdi falan diye takdir edecekseniz edin. Sizin takdiriniz.
Son 15 senede Besiktas'in aldigi 3 sampiyonlugun 2sini almis, antrenorluk CV'si dolu olan, goze hos gelen futbol oynatan Senol Gunes hakkinda neler atip tutuyorsunuz.
Sonra 3 mesajdan birinin %1inde basarilarini takdir ediyorum.

-Senol Gunes'in karizmasi eksik bizim ulke insani sekilci begenmiyor... Yarin bu takimi sampiyon yapsa seneye UEFA'yi alsa bir sene sonra ilk basarisizlikta gene saydirirsiniz.
-Senol Gunes'in asarim, keserim, onu cekme bunu cek demiyor. Bizim ulke insani tabi boyle kaba/kavgaci adam gorecek ki saygi duysun.
-Hocanin medyada al gulum ver gulum kirli iliskileri yok Aykut-Terim gibi. Medyadaki terbiyesizlerin yaptigi algilarla gaza gelip Besiktas'in basina 10-15 senede bir gelecek hocana vefasizlik yapiyorsun.

Çevrimdışı Liquidator

Tugay demiri hiç amma hiç sevmem. Amma dün erman şakalının ağzının otunu iyi vermiş ve icimizdekileri tv-de söylemiş yüzüne karşı

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Fikret

gelsin yarın başlasın yoksa bu karyus verem edecek hepimizi ( pardon tuncaboylu hariç hepimizi)
Ilk devre resmen Mustafa Pektemek oynasin bir hareket gelsin gol atalim diye adama bakiyorduk.
Su an kadro disi Tolga Zengin gelsin diye umut ediyoruz.

Ya su kadro kalitesinin halini gorun iste.
Bu takim 2 sene sampiyonluk, Avrupa'da basarilar gordu. Rekor paralara oyuncu satti.
Nasil Tolga Zengin'e, Pektemek'e bakar hale geldik yil olmus 2019.

Ya bunu 2 sene once soyleyen olsa ne ictin derdik.

Aras vb transferleri mazur gorenler olmus gormeyin. Aras fiyaskosu da hocaya yikilmistir, transfer ve yonetim aklanmistir.
Aras kendini kanitlamamis, Rus orta sira takiminda vasat bir goruntu cizmis ve de agir diz sakatligindan gelen bir oyuncuydu. 25 yasinda oyuncu genc/potansiyelli olmuyor.
Burada Senol Gunes genc dusmani, irkci denildi. Ermeni genci oynatmiyormus guya... Bunu dedikleri zaman Aras 27 yasindaydi. Ayni zamanda Cenk 25, Ozzy 24tu ve yedekten alinip ilk 11e Senol Gunes ile monte edilmisti.

25 yasinda agir sakatlik gecirmis vasat oyuncuyu aliyorsun gidip neden 4.5 sene sozlesme yaparsin? O gun de bunu yazdim. 1m euro uzeri para veriyorsun.
O gun soyledim bu bizde yillarca kalir maasini alir.
Sonra o maliyet yuzunden gidersin GERCEKTEN IS YAPAN YEDEGIN KERIM FREI'i sirf maasindan kurtulayim diye yollarsin. Zira kanat yedegi maasini buna baglamissindir. 29 yasinda Aras Ozbiliz hala maas alsin. Genc Aras...

Ama taraftara sorsan Aras'i sozde irkci, genc dusmani hoca bitirdi derler. Yonetimin kafasi rahat.
Aynisi gene Orkan Cinar. 2 calim atti diye futbol uzmanlari burada her gun hocaya saydirdi. Adam 2.ligde bile tutunamadi o derece kotu. Ama kiralik gittiginde frikik golu atti diye burada hocayi gomenleri hatirliyoruz tabi.

Transfer istedigi kadar kotu olsun, vurun abaliya Senol Gunes suclu diyin kurtulun. Negredo 4.5m euro'luk kazik degil hoca mobbing yapti. Lens cok iyi ama Babel-q7yi oynatiyor hoca.

Neyse hoca sezon sonu gidince artik hoca nefretinden gozleri donen taraftarlarimiz sakinlesir. Transferleri sorgularlar ins.