Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3741105 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Valla Gökhan Töre'yi yönetemeyip çöpe atarsan, Babel'i küstürüp yollarsan, Lens diye bir adamı ısrarla takımda tutarsan, yirmi küsür kişilik kadroda tek kanat oyuncusu Quaresma kalırsa, belli noktalarda adama mecbur kalabilirsin. 'Solda Güven, sağda Lens oynasın' dersin. Bir maç iyi oynarlar, ikinci maçta Lens başlar saçmalamaya, ki her seferinde bu oldu zaten...

Biz, taraftar olarak, sahada gördüğümüzü değerlendiriyoruz haliyle. Arkaplanını bilmiyoruz işin... Mesela bugün çok zorlayınca Şenol Güneş çıkıp Karius'la ilgili öyle laflar etti ki, şaşırıp kaldık. 'Beşiktaş herifin umrunda bile değil'e getirdi nerdeyse... Bu adamlarla haftanın 7 günü çalışan sen, ben değiliz, hocanın kendisi... Orkan'ın şapşallığını gören de o, Quaresma'nın antrenmandaki çalışmasını gören de o, Lens'i saçma sapan duygusallığını ve beceriksizliğini gören de o, bizim zamanında Youtube'da izleyip bayıldığımız Aras Özbiliz'e 3 dakika bile süre vermeyen de o, Dorukhan diye bir anda karşımıza çıkmış bir ikinci lig topçusunu takımın değişmezi yapan da o, Gökhan Töre'nin uyumsuzluğunu, 'adam'lığını (!) gören de o...

Yani hocanın, 'Quaresma bu takımın beyni, ona hayranım, her maçta 30 orta yapması muazzam bir olay, her rabona yaptığında içimin yağları eriyor, hele o frikiklerde hemen topun başına geçmesi yok mu, allahım hastasıyım' falan diye düşündüğünü gerçekten sanmıyorum. Eğer öyleyse akıl sağlığı bozuk demektir. Ama bence bu kadar siyahla beyaz değil her şey...

Lens yetersiz ama ahlaklı bir oyuncu. Takim icin savaşan bir oyuncu. Quaresma'dan daha çok rakibi hırpalıyor, tehlike oluşturuyor. Lens-Guven ikilisini niye bozuyor? Bu ikili ile çok iyi bir seri yakaladık. Kimse bana Quaresma, Lens ve Guven'den daha faydalı diyemez. Adam safi zarar. Hoca hiçbir zaman tuttuğu oyuncuyu basının önüne atmaz. Quaresma takimina ihanet edip keyfi kirimizi gördüğünde dahi sirtini sıvazlıyor. Dorukhan'in hikayesini hepimiz biliyoruz. Senol Güneş'e yazmaz o. Mecbur kaldı oynattı, hatta cocuk 2 mac ortasahada çok iyi oynayinc 3. mac sagbeke koyup çocuğu harcamaya kalktı.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

garip bir örnek olacak, ama takımda olcay şahan'dan sonra doldurulamayan beşiktaşlı boşluğunu kapattı. işler kötü gittiğinde istikrarını koruyabilir mi bilmiyorum, bundan daha kötüye gider mi ondan da emin değilim. yorulunca ya da morali bozulduğunda fazla düşmeye, konuşmaya meyilli. bence transferi her anlamda yönetim başarısızlığıdır. ancak bir dizi basiretsizliğin tezahürü olarak beşiktaş'a gelmesi dışında, acı gerçekleri daha iyi idrak etmemize sebep olmakla birlikte, hiçbir olumsuz etkisi yok şu ana kadar.

Imzami atıyorum. 
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı ozankarakoc

Guti gelirse Senol Gunes'in oynattigi oyundan daha kotu oynatmayacagi konusunda garanti veriyorum. Guti sezon basından beri takımla beraber, takimin ve ligin ruhunu kavradı. Ayrıca adam modern futbolun gerekliliklerini de biliyor. Senol Güneş'in Necip ve Quaresma tercihinden daha korkunç ne yapabilir ki? Guti gelirse camiada da birlik sağlanır. Senol Güneş kaldigi müddetçe hele hele 2.lik şansı varken GS'nin guclu basin lobisi bu yarayı hep kasir. Kriz yönetimi berbat giden statükoyu muhafaza etmekle olmaz, sorunun köküne inip kaosu üreten kaynağı bitirmekle olur. Senol Güneş suan bizim icin sadece kaos üretir. Kalirsa ilk 3'e giremeyeceğimize dair iddiaya bile girerim.

Her zamanki gibi yine haklı çıkmanı çok istiyorum abi ama, Guti konusunda söylediklerin tahminden ve temenniden daha fazlası değil bana göre. Futbolcuların Guti'yle ilişkisini bilmiyoruz, Guti'nin 'sözü geçen' bir adam olup olmadığını bilmiyoruz, antrenmanlardaki aktifliğini, doğrularını, yanlışlarını, eksiklerini bilmiyoruz. Ayrıca Guti gelip her maçta Quaresma'yı oynatırsa hiç şaşırmam. Belki de Lens'e 'katlanan' Şenol Güneş'tir. Ya da senin dediğin gibidir, belki de Necip'i de Quaresma'yı da kadrodışı bırakır. Bilmemiz mümkün değil.

'Daha kötü ne olabilir ki', çok insani bir tepki... Bir şey kötü gidince, bir sorumlu belirlersin, suçlarsın, gidince her şey harika olacakmış gibi düşünmeye meyillenirsin. 'En fazla bu kadar kötü olabilir' dersin... Oysa işin arkaplanını bilmeden bunu söylemek tehlikelidir. Tamamen uyduralım... Medel çok bela bir tip olabilir. Şenol Güneş alttan aldığı için oynuyordur. Guti gelince anında biletini kesebilir. Ya da Güven mesela... Aşırı şımarık, gıcık bir tiptir. Terbiyesizdir. Şenol Güneş, öğretmen tecrübesiyle 'idare ediyordur', başka biri gelince anında kadro dışı bırakabilir. O kadar çok olasılık var ki! Bunları yokmuş gibi görmek, dev bir operasyonu televizyonda izlediğin maça göre değerlendirmek bence yanlış. Her görüşe saygım var, ama bence yanlış...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Lens yetersiz ama ahlaklı bir oyuncu. Takim icin savaşan bir oyuncu. Quaresma'dan daha çok rakibi hırpalıyor, tehlike oluşturuyor. Lens-Guven ikilisini niye bozuyor? Bu ikili ile çok iyi bir seri yakaladık. Kimse bana Quaresma, Lens ve Guven'den daha faydalı diyemez. Adam safi zarar. Hoca hiçbir zaman tuttuğu oyuncuyu basının önüne atmaz. Quaresma takimina ihanet edip keyfi kirimizi gördüğünde dahi sirtini sıvazlıyor. Dorukhan'in hikayesini hepimiz biliyoruz. Senol Güneş'e yazmaz o. Mecbur kaldı oynattı, hatta cocuk 2 mac ortasahada çok iyi oynayinc 3. mac sagbeke koyup çocuğu harcamaya kalktı.

Bunlar maalesef çok duygusal ifadeler...

Neden Dorukhan'ı oynatmak 'zorunda' kalmış olsun? O mevkide oynayabilen Atiba, Medel, Oğuzhan, Tolgay ve (çok sevdiğini düşündüğünüz) Necip varken, neden zorunda kalsın? Çocuktaki ışığı gördü, oynattı. Ayrıca iyi oynarken neden bilinçli bir şekilde 'harcamaya' kalksın çocuğu yahu? Bu kadar kötü niyetli olmayalım. Şeytan mı bu adam? Neden kendi takımının başarısızlığını istesin?

'Kart gördükten sonra Quaresma'nın sırtını sıvazlıyor' da yanıltıcı bir ifade. Antrenmanda neler olduğunu, maçtan sonra neler konuşulduğunu bilmiyoruz. Sorumsuzca kart gördükten sonra cezası bitince oyuna geri dönmüş olması, 'sırtını sıvazlamak' olarak nitelendirilmemeli. 'Quaresma'dan vazgeçmek istemiyor' diyebilirsin. Bu konuda hatalı da olabilir. Bunu takıntı haline getirmiş bile olabilir (ki bana çok anlamsız geliyor bu ihtimal), ama 'kötü niyetli', 'harcamaya çalışan', 'emek hırsızı' gibi göstermek çok ağır bu hocayı...

Çevrimdışı ozankarakoc

garip bir örnek olacak, ama takımda olcay şahan'dan sonra doldurulamayan beşiktaşlı boşluğunu kapattı. işler kötü gittiğinde istikrarını koruyabilir mi bilmiyorum, bundan daha kötüye gider mi ondan da emin değilim. yorulunca ya da morali bozulduğunda fazla düşmeye, konuşmaya meyilli. bence transferi her anlamda yönetim başarısızlığıdır. ancak bir dizi basiretsizliğin tezahürü olarak beşiktaş'a gelmesi dışında, acı gerçekleri daha iyi idrak etmemize sebep olmakla birlikte, hiçbir olumsuz etkisi yok şu ana kadar.

Gerçekten 'garip' ama bir o kadar da gerçek...

Çevrimdışı mylife1903

Bizim taraftar gibisi yok arkadas
Romantizm melankoli
Ustune cok kolay yonlendiriliyor

Yahu pala gelmis pala yaninda aykutla hediye paketi gibi
Oyuncu hoca isliklasinlar yonetime bagirsinlar

Bu yonetimin kufur yiyecegini soyluyordum da ben boyle daha farkli olur saniyordum, mac cikisi yonetim demec verirken mevzuya dalip iki uc kelime olur saniyordum, eski inonu sitayl

Basari bozuyor bizim camiayi
Senelerce sampiyon olamadigimizda hinca hinc dolan semtin gobegindeki sitat bos, tarafatrin elinde telefon layk pesinde midir nedir. Cekirdekci tayfa diye dalga gecerdik renkliler ile biz telefoncu tayfa olduk, gol atiyoruz yahu sevin orgazm ol bisi ol bagir cagir dejarj ol, yok tiribunun yarisi selfi cekiyor obur yarisi maci kaydediyor

SitadyumdAki pirofil boyle devam ederse barcayi getir hoca olarak da konte gelsin bos, hakemler dagitir seni. Yahu pala yaa kafayi yiyecem, mac basinda palanin yuzune bak, sapsal cocuk gibi, tirsiyor buzuk stiyor sonra iki fAul denemesi ne tepki ne bisi ohhh mis koy gitsin. Erkek eleman ya bizim sitadta deplasman takimini ezdirmiyor herif lo kadikoyde ezdirmeyeydin bizi

Obur tarafta aykut yahu insan nezaketsn bisiler atar buna, hosgelmisin hocam alsana telefon falan kafasina atarsin, yakalanirsan selfi ceksin diye attim, falan dersin yani
Tac yapilir kartondan atarsin, emzik atarsin azicik anasini bajicisini sorarsin sihhatleri yerinde mi diye

Oyuncuydu takimdi yonetimdi bunlar degisir degisecek o sitad bi 50-60 sene kalacak orda

Çevrimdışı mylife1903

Gerçekten 'garip' ama bir o kadar da gerçek...
Burak besiktasli zaten, olmamis dogmus yani besiktasli

Simdi olay nerde baglaniyor bu burAk neden gitti arkadas bu takimdan. Holosko diye kazma icin vermedik mi manisaya

Sen kimin aklini dinleyip bu cocugu gonderiyorsun. Iste yetersiz₁ teknik direktorle yetersiz₁ torpilli insanlarla calismak boyle zarar verir.
Sinan engin zararlisi galiba menejerdi o senelerde.

Burak bu seneye kadar hep oynasaydi 100milyon dolar az borcun olurdu.

Ofsayte falan dusmez fazla dedik zaten ofsayte dusecek mesafe birakmiyoz biz obur sahada oynuuoruz oyunu.

Çevrimdışı mylife1903

Bu bassaksitinin oyunculArini degersizlestirip bizimkileri sisirenler neden Ayni insanlar

Mahmut falan diye kucumsuyonuz, epruyanu oynuyormus. Yahu rokodan nejipjan da kotu mu adamlar
Oyuncu karsilastirmasina girmek istemiyorum

Yapilan algi su sanki bassakin kadro 5 milyonluk bi kadro maaslari da 15 milyon avci almis bunlari bi guzel calistirmis falan filan ranieri gibi peri masali yaziyor
arkadas ruyadan uyanin adamlarin maas butcesi 65 milyon bizim takimin neredeyse iki kati

Emre 38 yasinda diyonuz sevmezsiniz falan ama emre konustugunuz adam turk futbllunda 100 oyuncu sayilsa ilk10a girecek bir adam, kilas futbolcu  afgan savasi gazisi olabilir ama bizim bedelli asker ozziye bakiyorum mesela emre cebinden cikartir. Atiba oynuyor bizde ayni bolgede severiz atibAyi ibb ile kadrolari degistirsek atiba sarti koyariz Ama emre daha iyi oyuncu atibadan.

Mahmut mert oynuyormus mert kotuymus bursada oynayamamis yahu sen elindeki livirpulda oynayamamisa bak once. Adam fb macinda neler cikartti neyi anlatiyorsunuz neden rakipleri kucumsuyorsunuz, ismi mahmut diye mi?
Tolgayi oynatmiyor hoca tolgay gidince gittigi takimda futbol seyrettirecekti, mevlana gibi doner durum yer tolgay iste

Sen babeli satiyon sol tarafini bos birakiyon adam oraya robinyo Aliyor, robinyo
Yasli falan deniyor kadrosu yasli olsun adam iyi oyuncu olsun azicik yasli olur robinyoyu gencken mi alacakti o da zaten turkiyeden davet bekliyordu 25 yasindayken

Boyle kucumseyin siz rakipleri eldekileri de sisirin daha cok hoca degisir yonetim degisir bu kafayla sadece borc artar

Adebayor demba bayic falan yedek kaliyor adamlarda burak bi sakatlansa senin oyuncun pekto

Çevrimiçi murat

hangi 1 ?

Karius sene başında geldi.
Mirin devre arası geldi.
Ljajic sene başında geldi.
Burak devre arası geldi.
Dorukhan sene başında geldi.
Güven sene başında geldi.
Kagawa devre arası geldi.

7 Oyuncu.

Oynayan oyuncular bunlar.

defans hattından bahsediyorum.pepe vida tosiç medel vardı bu sene vida mirin oynuyor .geçen sene gg pepe vida (tosiç)adriano dan bu sene gg vida mirin adrianoya döndü hat.karius fabrinin gitmek istemesi sonucu alındı.hem hoca istikrarı hem oyuncu istikrarı türkiyede nerede görülmüş.lige bakınca yine en istikrarlı biziz.
Şöyle bir örnek verebiliriz ankaragücü ve rizespor hoca da değişti oyuncularda değişti devre arasından sonra bir ivme kazandılar.kayseri oyuncu değişimi olmadı hoca değişimiyle birşeyleri değiştirebildi.

Şu takımın başında hangi hoca olsa bundan daha az puan toplardı.neyi iyi yaptı şenol güneş.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

"Ben konuşursam acılarım altında ezilirler"
"İstenmediğim yerde durmam" derken "kaçtı gitti demesinler" e muhteşem klasik Türk dönüşü.

Kimse aklımızla alay etmesin, o kadar gizli kapaklı iş çevirdikten sonra namus timsali gibi dolaşmaya kalkmasın.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

defans hattından bahsediyorum.pepe vida tosiç medel vardı bu sene vida mirin oynuyor .geçen sene gg pepe vida (tosiç)adriano dan bu sene gg vida mirin adrianoya döndü hat.karius fabrinin gitmek istemesi sonucu alındı.hem hoca istikrarı hem oyuncu istikrarı türkiyede nerede görülmüş.lige bakınca yine en istikrarlı biziz.
Şöyle bir örnek verebiliriz ankaragücü ve rizespor hoca da değişti oyuncularda değişti devre arasından sonra bir ivme kazandılar.kayseri oyuncu değişimi olmadı hoca değişimiyle birşeyleri değiştirebildi.

Şu takımın başında hangi hoca olsa bundan daha az puan toplardı.neyi iyi yaptı şenol güneş.

Sanki karşımızdaki bütün takımlar 3 senedir kadrolarını korumuş, sadece biz değiştirmişiz gibi.
Burası TR ligi, her sene kartlar yeni baştan dağıtılır, eğer elindeki kartlara göre strateji geliştirmezsen böyle kalırsın.

Çevrimdışı mylife1903

"Ben konuşursam acılarım altında ezilirler"
"İstenmediğim yerde durmam" derken "kaçtı gitti demesinler" e muhteşem klasik Türk dönüşü.

Kimse aklımızla alay etmesin, o kadar gizli kapaklı iş çevirdikten sonra namus timsali gibi dolaşmaya kalkmasın.
Hangi gizli kapakli is?
Gizli kapakli isler yapan senol gunes degil, fikret ormanin yonetiminin icindeki insanlar

Abisine otopark mi verdi bu adam?
Sitad insaatinda ihale mi aldi?

Çevrimdışı mylife1903

Sanki karşımızdaki bütün takımlar 3 senedir kadrolarını korumuş, sadece biz değiştirmişiz gibi.
Burası TR ligi, her sene kartlar yeni baştan dağıtılır, eğer elindeki kartlara göre strateji geliştirmezsen böyle kalırsın.
Herkes elindekini cikartip daha iyisini ariyor buluyor goreceli olarak
Sen elindeki oynayani gonderip daha pahaliya daha kotusunu aliyorsun
Sabaha kadar sitrateci hesapla taktik yap kaleye gelen top gol oluyor

Ismael gonderip adriyano almaktir tiransfer
Gomezden negredoya dusmek degildir

Çevrimdışı bordele

Taraftarı protesto etmesine yorum yapmam da, takım rakibini ezip geçti derken haksız mı?

Lens'in direkten dönen topu,
Gökhan'ın direkten dönen kafası,
Adriano'nun yüzde yüz gollük pozisyonu,
Quaresma'nın çaprazdan kaçırdığı yüzde yüzlük gol pozisyonu...
Kaleye atılan 12'si isabetli 20 şut (Konya'nın 2)...

İlk golün hazırlanışı mükemmel, son vuruş mükemmel...
Bazı pozisyonlarda kısa paslar, atakların olgunlaşması iyi...

Tempo yüksek, bütün oyuncular (kötü oynayanlar dahil) çok çalışmışlar, 90+5'te bile pres yapıyorlar...

İki tane kıytırık gol yedik diye bütün bunları unutmayalım. Konya'nın iki sıra altımızda olduğunu da unutmayalım...

Takım şenol güneş'e, quaresmaya, necip'e rağmen bunu oynayabiliiyor, potansiyel çok daha fazlası ama baştaki sabote ediyor
Av zamanı

Çevrimdışı tuncaboylu

algı budur işte beyler, neymiş 21 defa milli olmuşmuş

13ü dostluk maçı (1045 dk)  tam da söylediğim gibi bi yerlere satmak için menacer oyunu
6sı dk elemeleri (466 dk) avrupada oynayıp gelmeyenlerin yerine oynatılmş görecezayıf maçlardaoynamış rakip uruguay arjantin olunca hemen kızaga çekilmiş
2si copa amerika (30 dk)

vay be dünya kupalarının copa amerikanın gediklisi çocuğa ne haksızlık etmişim ben
Onun yerine devşirme pozisyonda oynayan Necip'in milli takım karnesini de yazalım.

9 sene önce 1 hazırlık maçında 10 dakika. Hepsi bu.

Ha bir de Kosova milli takımından davet  aldı.

Algıymış, yerine oynayan adam belli işte.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu bassaksitinin oyunculArini degersizlestirip bizimkileri sisirenler neden Ayni insanlar

Mahmut falan diye kucumsuyonuz, epruyanu oynuyormus. Yahu rokodan nejipjan da kotu mu adamlar
Oyuncu karsilastirmasina girmek istemiyorum

Yapilan algi su sanki bassakin kadro 5 milyonluk bi kadro maaslari da 15 milyon avci almis bunlari bi guzel calistirmis falan filan ranieri gibi peri masali yaziyor
arkadas ruyadan uyanin adamlarin maas butcesi 65 milyon bizim takimin neredeyse iki kati

Emre 38 yasinda diyonuz sevmezsiniz falan ama emre konustugunuz adam turk futbllunda 100 oyuncu sayilsa ilk10a girecek bir adam, kilas futbolcu  afgan savasi gazisi olabilir ama bizim bedelli asker ozziye bakiyorum mesela emre cebinden cikartir. Atiba oynuyor bizde ayni bolgede severiz atibAyi ibb ile kadrolari degistirsek atiba sarti koyariz Ama emre daha iyi oyuncu atibadan.

Mahmut mert oynuyormus mert kotuymus bursada oynayamamis yahu sen elindeki livirpulda oynayamamisa bak once. Adam fb macinda neler cikartti neyi anlatiyorsunuz neden rakipleri kucumsuyorsunuz, ismi mahmut diye mi?
Tolgayi oynatmiyor hoca tolgay gidince gittigi takimda futbol seyrettirecekti, mevlana gibi doner durum yer tolgay iste

Sen babeli satiyon sol tarafini bos birakiyon adam oraya robinyo Aliyor, robinyo
Yasli falan deniyor kadrosu yasli olsun adam iyi oyuncu olsun azicik yasli olur robinyoyu gencken mi alacakti o da zaten turkiyeden davet bekliyordu 25 yasindayken

Boyle kucumseyin siz rakipleri eldekileri de sisirin daha cok hoca degisir yonetim degisir bu kafayla sadece borc artar

Adebayor demba bayic falan yedek kaliyor adamlarda burak bi sakatlansa senin oyuncun pekto
Nerede 65 milyon Euro maaş bütçesi Başakşehir'de be abi, amma sallıyorsun?

Kim alıyor, Mahmut mu Mossoro mu, Mert Günok mu?

Arda, Robinho, Adebayor, Visca, Caicara, Clichy. Bunlardan başka 1.5-2 milyondan yüksek maaş alan kim var heriflerde?

2 sene önce Pektemek'i kiralarken bile yarı maaş ödediler.

Heriflerin devre arasında aldığı adamlar belli işte, Serdar Taşçı ile adını duymadığımız Rus sol bek. Şampiyonluğa giderken 4 milyon için ilk 11 stoperlerini sattılar.

Heriflerin kadrosu bizde olsa ve Şenol hoca bu kafada olsa, ilk 5'e giremez o takım.

[ Son Düzenleme: 11 Mart 2019, 10:11:58 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Fikret

Gecen sene diyordum taraftar boyle sacma sapan seylere bilenmeye devam ederse cadi kazanina doner diye ki dondu.

Ayni anda YONETIM GITSIN﹗, hoca istifa deniyor. Bunun mantigi nerede?
Besiktas'a anca 20 yilda 1 gelecek kadar basarili bir hocan var 2-3 ay sonra ayrilacak zaten.
Yonetim desen ayni sekilde secim var 2-3 aya.
Macin ortasi Necip-Karius islikliyorsun ama maci onlar tamamlayacak...

Hadi bu celiskili seyleri farkli insanlar yapti diyelim ama gene de sacma.

Senol Gunes'le gecen 4 sezonda 2 sampiyonluk, CL ve UEFA'da Besiktas tarihinin en iyi sezonlarini gorduk. Guzel ayrilacaksin ki yarin obursu gun baska bir hoca da futbolcu da sana gelsin.

Futbol acisindan da konusayim. Senol Gunes'in kadrosuyla durmadan oynayanlar onu sabote ettiler hem de agir sabotaj.
Durmadan sorunlu oyuncular, ariza kisilikleri getirdiler. Umut Guner-Safak Yazicioglu vs maas dengesini alt ust etti. Odemeler yapilamaz hale gelindi. Gelecek belirsiz, bircok oyuncu seneye hangi ulkeye takima gidicem derdinde.

Su ortamda oynanan futbol gene iyi.
2 sene once Aykut'un Konya'sina 5 attigimiz mactan tek farkimiz OYUNCU KALITESI.
Kalende kaleci olmayinca 2 tane olmayan toptan gol yiyorsun mac 2-2 oluyor.
Ha birde kanadin forvetin ortasahan daha kuvvetli olsa zaten 3 degil 5 atacaksin. Ama sattin herkesi, doldurdun kotu kontratlari. Tepki sonrasi 1-2 iyi oyuncu aldin o kadar.

Neyse Medel'i oynatsa da oynatmasa da kufreden cikacak. 80de Oguzhan'i alinca kurtaricin mi bu diye tepki gosterende oluyor, madem hazir niye 11 baslatmiyorsun diyen de. Senol Gunes futboldan anlamaz, filozof vs diye bir algiyi medya zihninize kazimis.

Besiktas'a zarar vermek icin ne yaparsin diye hangi rakip taraftara sorsan cevabi Senol Gunes'ti. Hani buna izin verdi bazi taraftarlar buna canak tuttu. Bari kotu ayrilmayalim ayiptir.
1 sene 1 ay once 2 sampiyonlugun ustune CL'de namaglup lider cikmis takimin hocasiydi Senol Gunes. Sadece 13 ay once surada hoca hakkinda x sene kredisi var. Besiktas'in Ferguson'u olmali diyen gencler gitti akintiya kapildi. O akintiya kapilan taraftarlar yuzunden tum camia bogulacagiz.
Besiktas gene duze cikacak ama 6-7 senede 1 sampiyon olma donemlerine geri donus hic de uzak degil.
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2019, 10:39:14 Fikret ]

Çevrimdışı mylife1903

Nerede 65 milyon Euro maaş bütçesi Başakşehir'de be abi, amma sallıyorsun?

Kim alıyor, Mahmut mu Mossoro mu, Mert Günok mu?

Arda, Robinho, Adebayor, Visca, Caicara, Clichy. Bunlardan başka 1.5-2 milyondan yüksek maaş alan kim var heriflerde?

2 sene önce Pektemek'i kiralarken bile yarı maaş ödediler.

Heriflerin devre arasında aldığı adamlar belli işte, Serdar Taşçı ile adını duymadığımız Rus sol bek. Şampiyonluğa giderken 4 milyon için ilk 11 stoperlerini sattılar.

Heriflerin kadrosu bizde olsa ve Şenol hoca bu kafada olsa, ilk 5'e giremez o takım.

Pektoya yari maas veriyorlar dogrusu o zaten
Sen 500bine falan mi oynuyor adamin oyuncusu saniyorsun
Rus solbeki senin duymaman adami kotu oyuncu mu yapiyor

Adamlar tolgay gibilerine 2.5 sozlesme vermiyor
Dembayi elyayi niye yazmiyorsun
Adebayor falan 1.5-2 milyon aliyor mu saniyorsun teledir hatta
3 milyon yuro sozlesmesi adamin

Çevrimdışı Fikret

Ozan'cim akli selim fikirler yazıyorsun, bir çok gorusun makul ve kabul edilebilir ama suraya hoca Quaresma'ya mecbur yazdiginda gercekten olmuyor. Yahu oynadiginda takimin oyununu sevip atan bir oyuncudan bahsediyoruz. Sirik koysan daha faydalı olur. Herif takim defansına yardim etmez, araya kaçmaz, araya kacan oyuncuya pas atmaz, hatta pas atmaz, mütemadiyen iceriye orta keser. Simdi bu adami oynatmaya mecburum diyen hocanın ağzına kürekle vururlar. Bir oyuncu bir maçta 27 orta yapar mi ya? Bu nasıl bir aymazlık ve disiplinsizlik. 27 ortanın teki isabetli. Neden Israrla bunu dener bir oyuncu? Bir hoca buna neden göz yumar? Yahu gidin bunu Manchester City'ye veya Barcelona'ya koyun vallahi de billahi de cokerler. Onlar bile bu yuku taşıyamaz. Beşiktaş'a bu zulmu niye yapar bir hoca? Bir hoca bu herif yokken iyi giden bir takimi niye bozar? Hoca Quaresma'ya mecbur deme lütfen.
Quaresma nefretinden kor olmak bu olsa gerek.
Ya 4 senedir ayni muhabbet.
Quaresma tu kaka hoca niye oynatiyor?
Daha iyiyi birak vasat bir kanadimiz bile yok. Lens isimli felaket kac tane maci eliyle verdi o mu oynasin?
Dunku macta Besiktas'in oyunu gayet iyiydi. Konya Aykut geldiginden beri puan siralamasi yapsan ilk2de falandir. Aykut'un bize nasil bilendigini bir tahmin edin. Top oynattirmadin rakibe, bir suru pozisyona girdin. Hala daha Q7ye takilinmis.

Taraftar tepkisinden korkmayan her hoca Q7yi sahaya koyar.
Ha sistemi varsa gider transfer ister sezon sonu pasli oyuna katilacak duzgun kanat aldirir Q7yi yedege ceker.
Guti mental ve fiziksel olarak hazirsa Q7'yi oynatir. Uzgunum ama durum bu. Tum kotuluklerin anasi Q7 siz goruyorsunuz ama o kadar basarili hocalar hep kor sagir. Gomez'ler Cenk'ler Senol Gunes'ler hep korkularindan ses cikaramayip ovduler adami.
Eksilerini anliyorum bana cevap yazmayin simdi. Elimizdeki en iyisi bu. 2.sampiyonluk sonrasi Lens degil adam gibi sag acik alsaydik Q7 veda turu atiyor olurdu bu sene yedekten girip.
Hocayi isliklama yapilan terbiyesizlik ve amacsizlik uzerine yazilana bile cevap bu.
Digeri de niye Necip diyecek oburu niye Medel. Lens'e nasil sabrettin Caner varken.. Gencleri sevmiyor Guven oynamaliydi... Madem Oguzhan hazir 11e koysana cocugun ozguvenini bitirdin diyen bile var.
Bu kafayla Guardiola da gelse ona hocalik ogretmeye calisacak taraftarimiz bol.

Çevrimdışı mylife1903

Fabri konusunda yonetimi elestiremeyiz adam kendi gitmek istedi para da kazandirdimutis tiransfer hatta
Belese aldik 2 sene maas verdik ustune sattigimizda elimizde para kaldi dogru ticaret
Ha fabriye zam yapaydik da kalmazdi bence eplden istediler

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bunlar maalesef çok duygusal ifadeler...

Neden Dorukhan'ı oynatmak 'zorunda' kalmış olsun? O mevkide oynayabilen Atiba, Medel, Oğuzhan, Tolgay ve (çok sevdiğini düşündüğünüz) Necip varken, neden zorunda kalsın? Çocuktaki ışığı gördü, oynattı. Ayrıca iyi oynarken neden bilinçli bir şekilde 'harcamaya' kalksın çocuğu yahu? Bu kadar kötü niyetli olmayalım. Şeytan mı bu adam? Neden kendi takımının başarısızlığını istesin?

'Kart gördükten sonra Quaresma'nın sırtını sıvazlıyor' da yanıltıcı bir ifade. Antrenmanda neler olduğunu, maçtan sonra neler konuşulduğunu bilmiyoruz. Sorumsuzca kart gördükten sonra cezası bitince oyuna geri dönmüş olması, 'sırtını sıvazlamak' olarak nitelendirilmemeli. 'Quaresma'dan vazgeçmek istemiyor' diyebilirsin. Bu konuda hatalı da olabilir. Bunu takıntı haline getirmiş bile olabilir (ki bana çok anlamsız geliyor bu ihtimal), ama 'kötü niyetli', 'harcamaya çalışan', 'emek hırsızı' gibi göstermek çok ağır bu hocayı...
Sırtını sıvazlamak deyimi mecaz olarak değil gerçek manada kullanılıyor yanlış anlama olmasın. Bilmem kaçıncı halt yemesinden, takımı kendini parçalarken sorumsuzca kendini attırdıktan sonra oyundan çıkarken sırtını sıvazlayıp öyle gönderdi hoca soyunma odasına. Genç oyuncusu oyundan çıkar suratına bakmaz, diğerini çocuk azarlar gibi azarlar maç devam ederken ekranların önünde. Benim hocanın ağzından duyduğum en sert Q7 eleştirisi "silgiyi tüketmesin" olmuştur. Sonrası malum işte, aynen devam...
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Fikret

Fabri konusunda yonetimi elestiremeyiz adam kendi gitmek istedi para da kazandirdimutis tiransfer hatta
Belese aldik 2 sene maas verdik ustune sattigimizda elimizde para kaldi dogru ticaret
Ha fabriye zam yapaydik da kalmazdi bence eplden istediler

Surada ayrimi yapmamiz lazim.

Dogru transfer kimin dogru transferi?

Erdal Torunogullarinin.

Yanlis transfer kimin?

Umut-Safak vb yoneticilerin.

Sosa da guya Turkiye'ye gelmezdi. Karisi istemiyordu falan adam Trabzon'a bile gitti.
Sen Fabri'yle ilk sezon basarili olunca sene sonu oturur kontratini uzatirdin. 1.2m aliyor verirdin 1.5, 1.6. Besiktas'i seven oyuncuydu.
Ayni Marcelo hikayesi gibi.

Zamaninda Nobre'ye 2.2, Nihat'a 3 kusur, Ferrari'ye 2.5 falan verdigimiz icin Bobo normalde kabul edecegi 1.3m euro yu kabul etmemisti.
Hem o kaybetti 1.3 degil yari parasini zor bulmustur. Hem de Besiktas kaybetti.
Besiktas'in 2.sampiyonlugunda gidip Medel-Lens-Negredo facia 3lusunu alinca tum kontrat dengesi alt ust oldu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Pektoya yari maas veriyorlar dogrusu o zaten
Sen 500bine falan mi oynuyor adamin oyuncusu saniyorsun
Rus solbeki senin duymaman adami kotu oyuncu mu yapiyor

Adamlar tolgay gibilerine 2.5 sozlesme vermiyor
Dembayi elyayi niye yazmiyorsun
Adebayor falan 1.5-2 milyon aliyor mu saniyorsun teledir hatta
3 milyon yuro sozlesmesi adamin
Kötü oyuncu demiyorum Rus'a, kaç para veriyorlar diyorum. Ya da 1 senedir top oynamayan Serdar'a.

Adamları saydım işte, 3 alan Arda, Clichy ve Adebayor vardır. Caicara, Robinho, Visca, Demba ve Elia, en fazla 1.5-2 alıyorlardır. Diğerleri 1'den fazla almıyordur. Galatasaray'ın maaş bütçesinin en fazla %60'ıdır harcadıkdıkları toplam para. 35 bile yoktur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Quaresma nefretinden kor olmak bu olsa gerek.
Ya 4 senedir ayni muhabbet.
Quaresma tu kaka hoca niye oynatiyor?
Daha iyiyi birak vasat bir kanadimiz bile yok. Lens isimli felaket kac tane maci eliyle verdi o mu oynasin?
Dunku macta Besiktas'in oyunu gayet iyiydi. Konya Aykut geldiginden beri puan siralamasi yapsan ilk2de falandir. Aykut'un bize nasil bilendigini bir tahmin edin. Top oynattirmadin rakibe, bir suru pozisyona girdin. Hala daha Q7ye takilinmis.

Taraftar tepkisinden korkmayan her hoca Q7yi sahaya koyar.
Ha sistemi varsa gider transfer ister sezon sonu pasli oyuna katilacak duzgun kanat aldirir Q7yi yedege ceker.
Guti mental ve fiziksel olarak hazirsa Q7'yi oynatir. Uzgunum ama durum bu. Tum kotuluklerin anasi Q7 siz goruyorsunuz ama o kadar basarili hocalar hep kor sagir. Gomez'ler Cenk'ler Senol Gunes'ler hep korkularindan ses cikaramayip ovduler adami.
Eksilerini anliyorum bana cevap yazmayin simdi. Elimizdeki en iyisi bu. 2.sampiyonluk sonrasi Lens degil adam gibi sag acik alsaydik Q7 veda turu atiyor olurdu bu sene yedekten girip.
Hocayi isliklama yapilan terbiyesizlik ve amacsizlik uzerine yazilana bile cevap bu.
Digeri de niye Necip diyecek oburu niye Medel. Lens'e nasil sabrettin Caner varken.. Gencleri sevmiyor Guven oynamaliydi... Madem Oguzhan hazir 11e koysana cocugun ozguvenini bitirdin diyen bile var.
Bu kafayla Guardiola da gelse ona hocalik ogretmeye calisacak taraftarimiz bol.

Nefretlik bir şey yok. Geçen sene 5 maç ceza aldı, onsuz 4 maçı kazandık.

Bu sene 2 maç ceza aldı, o maçlarda sezonun en iyi futbolunu oynadık.

Hala başka kanat mı var diye savunma yapıyorsunuz. Bu takım Quaresma'nın olmadığı maçlarda daha üretken oynuyor ve daha çok pozisyona giriyor.

Dün 27 tane orta yapmış tek başına, bu oyunun savunulacak tarafı mı var? 27 be 27, tek bir adam. 26'sı boşa.

Hadi ileride Koller gibi adamın olsa neyse. "Hocanın istediği Burak geldi, göbekten oynamaya başlayacağız" dedik, yine eski tas eski hamam. Bakmayın dün Burak standartlarından farklı olarak frikik atıp asist yaptı, bu oyun devam ederse 3-4 hafta sonra o da kötü görünüp ıslıklanacak.

Çevrimdışı Fikret

Son 20 senede 2 tane iyi hoca geldi biri Lucescu digeri Senol Gunes.
Bunu diyorum sanki 10 sene sonra yeni Senol Gunes gelmesi kesinmis gibi.
Ama degil.

Futbol endustrisinde buyukler daha da buyuyor durum bu.
FB-GS taraftar sayilari, gelirleri ve potansiyel gelirleri daha fazla olan kulupler.
Fenerbahce'nin basketboldaki dominasyonunu goruyorsunuz.

Aziz Yildirim kaprisli bir adam olmasaydi Appiah-Aurelio-Alex-Anelka-Lugano vb oyuncularla, Fenerin basinda Zico'yu falan tutup cok daha ciddi basarilar yakalayabilirdi. Ha artik o noktaya 10 senede zor gelirler. Ama o noktaya geldiklerinde sen 10 sene arayistan sonra yeni Lucesu-S.Gunes'ini bulsan da yetmeyebilir.

Ufuk Sarica mesela cok iyi koc. Ama su maddi durumda ne yapabilirdi Besiktas'ta?

Siyasi gucumuz, medya gucumuz, federasyona etkimiz dusunuldugunde ilk 2de degiliz hicbirinde. Maddi olarak da degiliz.
Trabzon durumuna dusecez demiyorum ama Simeone'siz Atletico Madrid, Valencia falan durumuna dusmemiz olasi.
Sen Besiktas taraftari olarak simarik o-la-maz-sin! Mac esnasinda oyuncu isliklamak, 13 ay once deli gibi ovdugun adama istifa diye bagirmak? Bunlar hakkatten Fb-Gs tipi simarik taraftarlik. O adamlar 2 sezon tribunu bos birakir 3.sezonda Terim gelir, para-transfer gelir, siyasi destek falan sampiyon olur. Besiktas'a oyle bir destek geldigini ben gormedim. Bizim hakettigimiz sezonlarda 2. olmamiz daha olasidir. Anca Senol Gunes donemi gibi derbilerde EZE EZE falan yenip sampiyon olabiliyoruz.
Real Madrid taraftarinin Ronaldo'yu Bale'i isliklayacak luksu olabilir.
Ama bizim yok. Zaten sezonu ayrilacak hocanla iyi ayril ki yarin bir baska iyi hoca da sana gelmek istesin.
13 ay once 2 sampiyonluk + CL'de tarihi basari yakaladigi icin ove ove bitiremedigin hocana istifa demek.

20 senedir maclara gittim. Inanin en son hangi hocaya istifa denildi hatirlamiyorum. YONETIM GITSIN﹗ cok duymusumdur.
Ankaraspor'dan 3 yerken Denizli'ye "Soylesene bize hoca takim niye oynamiyor dedigimizi hatirliyorum". Baska hocalara da kisa kisa dedik ama istifa? En son ne zamandi?