Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744795 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı ProjectOrigin

Ha birde gidip Mustafa Cengiz’den özür dilemesi var başkanın. Skandalları bitmiyor Fikret beyin.

Bu olay zaten nirvana, artık ne yaparlarsa şaşırmam. Herif (m.cengiz rumuzlu şahsiyet) çıktı sinsi sinsi gülerek anlattı bir de bunu '' arkadaşlar bir hata yapmışlar '' haha. Vallahi rezillik

Çevrimiçi Necmi

Abi Allah askına Ali Naibi deyip duruyorsun. Eğer onun yükselmesi ile takimin cokusu denk dusuyorsa Ali Naibi'yi bu kadar ovmenin bir anlamı kalmıyor. Kaldıki Ali Naibi'ye bir sozum yok. Çünkü söyleneni yapan, insiyatif kullanmayan ve itiraz etmeyen bir tip. Kabul edelim ki ANC'nin bu yönetime kattigi bir agirlik vardi. Kaybedilen maclardan sonra kameralar önüne cikip oldukça usturuplu bir sekilde gerekli mesajları veriyordu. Baskanada düşüncelerini acikca söyleyebilen bir yoneticiydi. Adami Safak Mahmutyazicioglu icin harcadı baskan. Neyse sana gore yönetimin hiç sucu yok. Butun suc hocada. Bende diyorumki yönetim en az Senol Güneş kadar suclu. Takimi resmen sahipsiz bıraktılar.
bende bunu anlamıyorum her konuyu getirip yönetimlemi tartışmamız gerekiyor
sahada oyuncunun performansı düşer ne yapayım yönetimimi suçlayayım
hoca sistem kuramaz yönetimi suçlayalım. bu böyle olmaz yönetimin tartışılacak konuları var hocanın tartışılacak konuları
var hocayı konuşurken neden yönetimi eleştireyimki neden hocanın her yaptığının suçunu yönetime atayım
evet bende katılıyorum son bir senede yönetim Beşiktaşı sahipsiz bıraktı hatta onun ötesinde sahip olanlarada set çekti engel oldu
şu yönetimin benim gözümde ortalama değerde tek üyesi yok. mayısda seçim var şimdi oturup bunlarlamı kafa yorayım
konuşmaya bile değer görmüyorum. bin tane pisliğin altından isimleri çıkıyor ama tek bir iyi şeyde isimleri duyulmuyor.
Başkan tuş olmuş durumda bunları bende görüyorum. ama bu demek değilki hoca eleştirmeyeceğim futbol takımın konuşuyorsam hocayı eleştireceğim elbet mesela tolgay dürüm yemiş diye çiğ çiğ yiyoruz ama hoca kaç yıldır onu çiğ çiğ yedi bunu
neden görmüyoruz. Şimdi milli takıma geçti tolgay normal koşullarda milli takımda oynama hakkını alsa bile rüyasında görmemesi lazım
değilmi bakalım öylemi olacak gelecek bize gösterir herşeyi kalkıp bütün herkes dorukhanı överken basının karşısında düz oyuncu dediği için yönetimimi suçlayalım. yada güveni basının önünde linç edip sonra ilk maçta 11 e koymasınımı yönetime giydirelim.
ben hocayı hiç bir zaman görevi dışında bir konudan eleştirmedim mükemmel kadromuz var demedim ülke için yeterli dedim
bizim sorunumuz oyuncu kalitesinden öteye sistem sorunu dedim. pepe vida tandeminin çökmesi oyuncu kalitesiyle tanımlanamaz
pepe vide bir örnek suçlayalım yönetimi maaşlar ödenmedi ondan oynamıyorlar diye kolay hep birilerini suçladık zaten üç yıldır ama suçlananlar gitti gelenlerle durum yine değişmedi.
sahanın en iyi oyuncusunu kulübeye çekiyorsun ortayı kapatan medeli kulübeye alıyorsun şimdi burda yönetimi suçlayacak ne bulayım.
söyle birlikte suçlayalım.
yönetimin bir senedir tutulacak bir tarafı yok zaten bunu konuşacaksak konuşalım sabah akşam yönetimi dövelim birşey düzelmeyecek
mayısa kadar burdalar ne olacak istifamı edecekler ama diğer taraftan elimizde bir şl ön elemeleri var ve bunu kazanması gereken bir takım var. şimdi derdimiz yönetimmi olsun. bu saatten sonra yönetim ne yapabilir oyuncumu alır ne yapacak bu yarışı sürdürebilmek için
quaresmanın 27 orta açıp bir isabet sağlaması ljajicin oyundan çıkarılması medelin çıkarılması bunları konuşalım ama bunları konuşurken
yönetimi nasıl eleştireceğiz.
ali naibinin insiyatif kullanmadığını nerden biliyoruz acaba ya kardeşim ali naibinin Çebi ile alakası ne bu ona örnekmi verilir biri çalışan diğeri Beşiktaş yöneticisi. Çebi çıkar tv ye konuşur zaten onu yapsın diye yönetici değilmi ali naibimi çıkacak tv ye pardon sonra kim çıksın malzemecimi. siz Beşiktaşda olan herkesi birmi görüyorsunuz. herkes bulunduğu konum ölçüsünde eleştirilir yada övülür.
bırakın artık seçilmişlerle atanmışları aynı kefeye koymayı. biri çıkar scout nerde der sanıyorki Beşiktaşa scoutlar oyuncu alıyor.
bir kulübe oyuncuyu başkan ve yönetim kurulu alır bu bizdede böyle portodada böylescoutun işi araştırım oyuncu tavsiye etmektir yüzlercesinide ediyorlar zaten bunu yaparken oyuncunun fiyatınada bakmaz onun işi yetenek avıdır. yetenekli bir oyuncuyu görür söyler sonra iş farklı bir boyut alır yönetim özel görevlendirir ciddi düşünüyorsa bu seferde oyuncunun diğer özellikleri araştırılır. bunlar hep birlikte paket olur bu sefer teknik kadroya gider onlar takım için olurmu diye değerlendirir buda aşıldıktan sonra olay yönetime gelir işin pazarlık kısmı başlar Beşiktaş bütçesine uygunsa hamle yapılır scout bu işin en altında asla karar mekanızmasında olmayan bir bölgedir.
milosevic tamamen scout önerisiyle alındı. hatta öneren ekip bunun için kutlama bile yapmış diye duydum ne oldu fos çıktı.
fırsat transferleride vardır scout olmasına gerek yok bizim durumumuzdaki takımlar için geçerli olan yolda malesef bu.
hatırlarsanız porto abou için önceki kulübüne 7 M ödedi bu adamı ilk alırken attıkları imza karşılığı buydu dahasınıda vermişlerdir bedavadan almamışlardır ilk aldıklarında 3 vermiş olsalar 7 ile birlikte 10 eder şimdi bu 10 M lik oyuncuyu scout bulsa önerse alabilirmiyiz
adı şanı duyulmamış abouya 10 verip olgunlaşmasını beklermiyiz. scout taliscayıda öncesinde bulmuşdu brezilyadayken daha çocukken ama denemiş alamamışlar hem fiyatı yüksekmiş hemde oyuncu gelmek istememiş. 5 M istemişler şimdi alınsa 17 yaşındaki çocuğa 5 M verselerdi linç edilirlerdi.23 yaşındaki talisca çelimsiz bulunurken bewn 17 yaşındakini düşünemiyorum.
scoutumuz iyi aslında iyide oyuncular buluyor ama alınamıyor. bu kulübün ekonomik durumu ve camia yapısıyla alakalı.
ali naibiyi övüyorum çünkü hani hayalini kurduğunuz futbolun başında olması gereken profesyonel var ya işde o ali naibi
ama şimdi değil dahada olgunlaştığı zaman futbol drektörünü bulamıyorsan kendin yetiştirirsin Beşiktaş onu yetiştiriyor işde.
daha genç yaşta avrupa seviyesinde mükemmel ağırlığı var. sabır gösterilmeli pamuklara sarılmalı böyle adamlar kolay bulunmuyor.
bulduğuna sarılacaksın elinden geleni yapacaksın yetişsin diye belki olmaz ama olursa a klas bir adam kazanmış oluruz.

Çevrimdışı mylife1903

:)
İsmail ile Tolgay’ı da eklersin listeye inşallah
Offf insallah insallah az daha gayret

Çevrimdışı Librarius

bende bunu anlamıyorum her konuyu getirip yönetimlemi tartışmamız gerekiyor
sahada oyuncunun performansı düşer ne yapayım yönetimimi suçlayayım
hoca sistem kuramaz yönetimi suçlayalım. bu böyle olmaz yönetimin tartışılacak konuları var hocanın tartışılacak konuları
var hocayı konuşurken neden yönetimi eleştireyimki neden hocanın her yaptığının suçunu yönetime atayım
evet bende katılıyorum son bir senede yönetim Beşiktaşı sahipsiz bıraktı hatta onun ötesinde sahip olanlarada set çekti engel oldu
şu yönetimin benim gözümde ortalama değerde tek üyesi yok. mayısda seçim var şimdi oturup bunlarlamı kafa yorayım
konuşmaya bile değer görmüyorum. bin tane pisliğin altından isimleri çıkıyor ama tek bir iyi şeyde isimleri duyulmuyor.
Başkan tuş olmuş durumda bunları bende görüyorum. ama bu demek değilki hoca eleştirmeyeceğim futbol takımın konuşuyorsam hocayı eleştireceğim elbet mesela tolgay dürüm yemiş diye çiğ çiğ yiyoruz ama hoca kaç yıldır onu çiğ çiğ yedi bunu
neden görmüyoruz. Şimdi milli takıma geçti tolgay normal koşullarda milli takımda oynama hakkını alsa bile rüyasında görmemesi lazım
değilmi bakalım öylemi olacak gelecek bize gösterir herşeyi kalkıp bütün herkes dorukhanı överken basının karşısında düz oyuncu dediği için yönetimimi suçlayalım. yada güveni basının önünde linç edip sonra ilk maçta 11 e koymasınımı yönetime giydirelim.
ben hocayı hiç bir zaman görevi dışında bir konudan eleştirmedim mükemmel kadromuz var demedim ülke için yeterli dedim
bizim sorunumuz oyuncu kalitesinden öteye sistem sorunu dedim. pepe vida tandeminin çökmesi oyuncu kalitesiyle tanımlanamaz
pepe vide bir örnek suçlayalım yönetimi maaşlar ödenmedi ondan oynamıyorlar diye kolay hep birilerini suçladık zaten üç yıldır ama suçlananlar gitti gelenlerle durum yine değişmedi.
sahanın en iyi oyuncusunu kulübeye çekiyorsun ortayı kapatan medeli kulübeye alıyorsun şimdi burda yönetimi suçlayacak ne bulayım.
söyle birlikte suçlayalım.
yönetimin bir senedir tutulacak bir tarafı yok zaten bunu konuşacaksak konuşalım sabah akşam yönetimi dövelim birşey düzelmeyecek
mayısa kadar burdalar ne olacak istifamı edecekler ama diğer taraftan elimizde bir şl ön elemeleri var ve bunu kazanması gereken bir takım var. şimdi derdimiz yönetimmi olsun. bu saatten sonra yönetim ne yapabilir oyuncumu alır ne yapacak bu yarışı sürdürebilmek için
quaresmanın 27 orta açıp bir isabet sağlaması ljajicin oyundan çıkarılması medelin çıkarılması bunları konuşalım ama bunları konuşurken
yönetimi nasıl eleştireceğiz.
ali naibinin insiyatif kullanmadığını nerden biliyoruz acaba ya kardeşim ali naibinin Çebi ile alakası ne bu ona örnekmi verilir biri çalışan diğeri Beşiktaş yöneticisi. Çebi çıkar tv ye konuşur zaten onu yapsın diye yönetici değilmi ali naibimi çıkacak tv ye pardon sonra kim çıksın malzemecimi. siz Beşiktaşda olan herkesi birmi görüyorsunuz. herkes bulunduğu konum ölçüsünde eleştirilir yada övülür.
bırakın artık seçilmişlerle atanmışları aynı kefeye koymayı. biri çıkar scout nerde der sanıyorki Beşiktaşa scoutlar oyuncu alıyor.
bir kulübe oyuncuyu başkan ve yönetim kurulu alır bu bizdede böyle portodada böylescoutun işi araştırım oyuncu tavsiye etmektir yüzlercesinide ediyorlar zaten bunu yaparken oyuncunun fiyatınada bakmaz onun işi yetenek avıdır. yetenekli bir oyuncuyu görür söyler sonra iş farklı bir boyut alır yönetim özel görevlendirir ciddi düşünüyorsa bu seferde oyuncunun diğer özellikleri araştırılır. bunlar hep birlikte paket olur bu sefer teknik kadroya gider onlar takım için olurmu diye değerlendirir buda aşıldıktan sonra olay yönetime gelir işin pazarlık kısmı başlar Beşiktaş bütçesine uygunsa hamle yapılır scout bu işin en altında asla karar mekanızmasında olmayan bir bölgedir.
milosevic tamamen scout önerisiyle alındı. hatta öneren ekip bunun için kutlama bile yapmış diye duydum ne oldu fos çıktı.
fırsat transferleride vardır scout olmasına gerek yok bizim durumumuzdaki takımlar için geçerli olan yolda malesef bu.
hatırlarsanız porto abou için önceki kulübüne 7 M ödedi bu adamı ilk alırken attıkları imza karşılığı buydu dahasınıda vermişlerdir bedavadan almamışlardır ilk aldıklarında 3 vermiş olsalar 7 ile birlikte 10 eder şimdi bu 10 M lik oyuncuyu scout bulsa önerse alabilirmiyiz
adı şanı duyulmamış abouya 10 verip olgunlaşmasını beklermiyiz. scout taliscayıda öncesinde bulmuşdu brezilyadayken daha çocukken ama denemiş alamamışlar hem fiyatı yüksekmiş hemde oyuncu gelmek istememiş. 5 M istemişler şimdi alınsa 17 yaşındaki çocuğa 5 M verselerdi linç edilirlerdi.23 yaşındaki talisca çelimsiz bulunurken bewn 17 yaşındakini düşünemiyorum.
scoutumuz iyi aslında iyide oyuncular buluyor ama alınamıyor. bu kulübün ekonomik durumu ve camia yapısıyla alakalı.
ali naibiyi övüyorum çünkü hani hayalini kurduğunuz futbolun başında olması gereken profesyonel var ya işde o ali naibi
ama şimdi değil dahada olgunlaştığı zaman futbol drektörünü bulamıyorsan kendin yetiştirirsin Beşiktaş onu yetiştiriyor işde.
daha genç yaşta avrupa seviyesinde mükemmel ağırlığı var. sabır gösterilmeli pamuklara sarılmalı böyle adamlar kolay bulunmuyor.
bulduğuna sarılacaksın elinden geleni yapacaksın yetişsin diye belki olmaz ama olursa a klas bir adam kazanmış oluruz.

Abi Şenol Güneş meselesinde aynı noktadayız. Kesinlikle kusurlu bir hocalık sergiliyor. Yönetimi bir maçta kötü oynadık diye suçlamıyorumki sezon genelinin kaybedilmesindeki rollerine vurgu yapıyorum. Şenol Güneş’in milli takımda Beşiktaşlı’ları nefret ettirecek şeyler yapacağı konusunda da hemfikirim. Bunun olacağını Bursalı ve TS’li taraftarların nefretinden anlayabiliyoruz.

Ali Naibi örneğini ANÇ’ye bağlamamın nedeni ses çıkarmayan, insiyatif kullanmayan tiplerden hoşlanan bir başkanımız olduğunu göstermekti. Naibi biraz itiraz etsin hemen kapının önüne konur. Çalışan adam patronuna itiraz edebilir mi deme lütfen. Bahsettiğim husus verilen bir kararın doğru bir karar olmayabileceği temelinde bir itiraz.
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2019, 18:40:16 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Bununla birlikte tek suçlu Şenol Güneş demek haksızlık olur. Fikret Orman ve yetersiz adamları da en az hoca kadar kusurlu. Yaz döneminde taraftarı çıldırttılar, küçüleceğiz de küçüleceğiz diye diye camianın modunu düşürdüler, transfer yapmak yerine tatil yapıp taraftara atarlandılar. Yetmezmiş gibi hiç gereği yokken ganimet kavgasına tutuşup seçime gittiler. ANÇ gibi yönetimin herşeyi olan adamı hangi vasıflarla Beşiktaş’a yönetici olduğunu bilemediğimiz Şafak için harcadılar. Maaşları ödeyemediler, taraftarın Namoğlu istifasını “Yusuf abiyi severiz” diyerek, fikstür protestosunu “Fatih hocam haklı” diyerek etkisiz hale getirdiler. Hakemlerin Beşiktaş aleyhine cesaret gösterilerini ölü taklidiyle karşıladılar .....

Liste okadar uzunki yazınca farkettim: Şenol hoca masum kalır bunların yanında.

Not: Beşiktaş başkanı Türkiye gibi güçlünün borusunu öttürdüğü bir iklimde götü boklu bir MHK başkanına abi diye hitap eder mi? Ettiğin an bittiğin andır.
Pala ile aykut gelmis oraya islik kaleciye hocaya yonetime nejipe
Taraftari da ekle listeye
Fb macinda islik yapaydilar
Palayi gordukce tableti vura vura parca pincik ettim telefonla vurdum ustune telefonda dagildi
Sitadta olsam sith lordu gibi atlar dalardim ona
Sekil 1a

Çevrimdışı mylife1903

Bu olay zaten nirvana, artık ne yaparlarsa şaşırmam. Herif (m.cengiz rumuzlu şahsiyet) çıktı sinsi sinsi gülerek anlattı bir de bunu '' arkadaşlar bir hata yapmışlar '' haha. Vallahi rezillik
Asist guzel geldi suzule suzule
Cenkin benfikaya soktugu gibi gelisine yapistirdi adam

O aciklamanin kisa vidyosu var yanina cenkin golu ac super oluyor izlerken

Çevrimiçi Necmi

esas senin atladıgın detay şu: ifademin hiç bir yerinde yönetimin yalan beyanı die bir iddaa ya da spekülasyon olmaması. kimse yönetim yalan söylüyor demiyor ama bir oyuncunun üstelik de yılda 5milyon maaşı olan bir oyuncunun sadece 100bin dolar gecikmiş maaşı alacağı varken maaş problemi nedeniyle gitmesi oynadıgı son 6 ayda ise tümüyle sermesi eşyanın tabiatına aykırıdır. buna kimse inanmaz. şayet inananlar varsa o arkadaşlara alışveriş yaparken filan 40 defa düşünsün sorgulasın tavsiyesinde bulunmak isterim.

birde şunu eklemek isteri süreki sanki tek sen beşiktaşlıymışsın gibi tavır takınıyorsun yok karalayamazsınız yok şöyle yok böyle tarzı bir dil kullanıyorsun sürekli bir suçlama hallerindesin. esas sen gibi yönetimi sürekli pohpohlayan aklama paklama içerisindeki kitle kulübe daha büyük zarar veriyor.
birinci olarak konu sen değildin araya giren sen oldun yoksa eleştirim mylife dı
ne mağlum diyorsan bu varsayımdır. ne mağlum diyerek varsayımla Beşiktaşın resmi
evrağını sorguluyorsun. Savunma eşyanın tabiyatına aykırı ne mağlum gibi geçerliliği olmayan şeylerle olmaz.
konunun neresinde yönetim var kişileri ayrı tuttum sorgulanan şey Beşiktaşın kap a verdiği resmi evrak diyorum.
100 bin euro alacağı varken maaş problemiyle gitmesi bu sizin iddianız zaten bu nedenle gitmediğini söylüyorum biliyormuyum hayır
ama bilmediğim konuda Beşiktaşın resmi yazısını doğru kabul ediyorum benim için kanıttır bu
ister inanır ister inanmaz bu beni ilgilendirmezki inanmasın kimse ama burda mesnetsiz kanıtsız konuşamaz bu nedenle Beşiktaş resmi evrağını yalanlayamaz ben inanmıyorum buna o nedenle Beşiktaşın resmi evrağı yalandır diyemez sorun inanıp inanmamak değil burda inanmadığını söylemek
bana gelince tek ben Beşiktaşlı değilim elbet ama bu forumda Beşiktaşa karşı alınan tavırları belirleyen kişiyim
beni ilgilendiren kimsenin ne kadar Beşiktaşlı olduğunu sorgulamak değil forumun ortaya koyduğu çizgiyi korumak.
bize bu forumu yönetirken kimse bir kitapçık falan vermiyor anayasada nasıl yöneteceğimize dair bir bilgide yok
kuralları biz belirliyoruz ama doğru ama yanlış biz kuralı koyuyoruz. bize göre doğru sana göre yanlış ama senin yanlış demen değil bizim doğru dememiz belirleyici.
unutmaman gereken bir şey var bu sorgulanamıyor zamanında forumda bu seçenek sunuldu forumun gidişini belirlemek için taşın altına elinizi sokun dedim. bunu yapan arkadaşlar şimdi bu kuralları belirliyorlar. o gün susanların bugün kuralları tartışma hakkı olamaz.
şu andaki mevcut kuralların hiç birini ben yazmadım baştan aşağı forum kurulu tarafından değiştirildi ceza sistemide öyle
benim zamanımda 3 ay ceza alan yoktu artık var benim no postum 7 günü geçmiyordu. şimdi bir sene bile alan var.
benim zamanımda kesinlikle ihraç olması gereken durumlardan bazıları yeni kurulla cezayla geçiştiriliyor.
ben sadece forumun riske gireceği durumlarda fikrimi beyan ediyorum.
yönetimi pohpohladığım falan yok şu yönetim seçildiğinden beri bir tanesi hakkında bile tek pohpohlama mesajımı bulamazsın
ama diğer taraftan Beşiktaşın mevcut yasal yönetimini savunmak asla suç olamaz. sana göre bana göre olayı değil bu.
kaldıki Beşiktaşın resmi evrağının inandırıcılığını savunmakta yönetim savunmak değildir.
dediğim gibi Beşiktaş hakkında Beşiktaş yönetimi hakkında mesnetsiz kanıta dayanmayan suçlama yapılamaz
ihtimaller dahilinde eleştirilemez insanlar yönetimi beğenmez eylemlerini eleştirebilir yada eylemsizliğini eleştirebilir bunlar beni hiç ilgilendirmez. Ama Beşiktaşa dil uzatamaz kimse Beşiktaşı yalancı bir kurum olmayla itham edemez
Beşiktaş pepe nin 100 bin euro alacağı var diye resmi olarak bir kuruma bildirim yapıyorsa buna inanıyormusun diyemezsin evet inanıyorum
çünkü Beşiktaşın resmi açıklaması bu senin kafanda kurduğun kurguyamı inanayım buna inanmayıp. varmı Beşiktaşdan daha fazla alacağı olduğuna dair bir kanıtın varsa Beşiktaşın resmi evrakını yalanlayan bir belge buyurup koyarsın ortaya o zaman ben remi evrakı sorgularım ve o evrağın hesabını sorarım ama bunu önce kanıtlayacak belgeyi ortaya koyman gerekiyor koyamazsan konuşmayacaksın.
dediğim gibi kimsenin Beşiktaşlılığını tartacak ne bilgim var nede bir ölçü aletim ama buranın Beşiktaşı nasıl savunacağına dair yol haritasını koyma hakkımda var yetkimde var.

Çevrimiçi Necmi

aynı şeyi kulüp resmi açıklamayla söylemedi mi? beşiktaş yönetiminin bu açıklama ile paralel resmi açıklaması varken ve kulübün resmi açıklamalarını herşeyden önde tutuyorsak senin iddaan spekülasyondan öte gitmiyor  :bandit:
burda konu Beşiktaş yönetiminin aldığı karar değilki. yada spekülasyon falanda değil
direk hocanın basın konuşmasında söylediklerinin tartışılması. spekülasyon değil gerçekler.
hoca marttaki maçlara çıkacakmı evet çıkacak yani sözleşmesi başlayana kadar. oynanacak bütün milli maçlarda hoca olarak çıkacak ama maden çıkıyor bu günden itibaren değilde neden haziran ayından itibaren sözleşme yaptı.
bunun spekülasyonu yokki sözleşmeyi haziran itibariyle yapmanın tek nedeni Beşiktaşla sözleşmesi olması
şimdi yapıp mayıs sonuna kadar iki takım çalıştırma yolunda Beşiktaşla bir anlaşmaya vardımı hayır.bu öneri gelir Beşiktaş kabul eder devam ederler kimseninde söyleyecek bir lafı olmaz yada devam etmezler karşılıklı yollarını ayırırlar yine kimsenin söyleyecek bir lafı olmaz ama haziranda yapılıp ama hoca bu günden milli takımın başına geçiyorsa ve bunun zorlanması için tff yetkisi kullanılıyorsa
ve Beşiktaş yönetiminin elinde tazminat ödemeden normal sözleşmeyi fesih etme hakkı alınıyorsa bunun adı spekülasyon olmuyor.
hoca ne diyordu taraftar beni istemezse giderim diyordu. dün akşam maçta ve maç inünde 90 dakikadan fazla tüm tribünler istifa istedi
hani nerde kaldı taraftar istemezse giderim sözü. her seçenek ortada taraftar istemezse giderim dedi iki takım çalıştırmam dedi yönetim istemezse sözleşmemi fesih eder dedi tek söylemediği şey istifa ediyorum yada ederim oldu. Beşiktaşın menfaatine olmayan her seçenek masada dururken Beşiktaşın menfaatine olan tek seçenek masada değil.hoca onu masadan kaldırıyor.
bu spekülasyon değil kendi sözleri. madem konu tazminat değil versin istifasını yönetim istemezse kabul etmez
o zaman derizki yönetimin yolunu açtı bu yönetim kararı ve sezon sonuna kadar Şenol Güneş başımızın tacı olur.
aldığı alacağı parada değilim kendi adıma alacağı her kuruş helali hoş olsun. Benim derdim Beşiktaşın en azından ikincilik yarışındayken sezon sonuna kadar düşeceği kaos ortamı. Bunu çözme yolu sadece hocada ama çözmek gibi en ufak bir hamlesi yok.
otururlar masaya verir istifasını yönetim kalmasını kabul ediyorsa istifayı kabul etmez herkes için konu kapanır.
Yönetim yapacağını yaptı sözleşmenin sezon sonuna kadar geçerliliğini koruduğunu ilan etti. yapacağı başka birşeyde yoktu zaten
top yönetimde değil. Görevden alsalar Beşiktaşı zarara uğratacaklar. zaten çamura girdik iyice batmanın manası yok.
adımlar tek taraflı atılmaz. Bu gün değil haziranda imzalamak dürüstce değil ha martta çıkmasaydı milli takım maçlarına dürüstce olurdu
bunları yapıp istifasını vermemesi dürüstce değil. Hani akşam diyor ya herşey para demek değildir diye insanların karakteri
prensipleri vardır. işde o prensiplerden biri iki takım çalıştırmamaktı. bir takımla sözleşmesi devam ederken başka bir takımla imzalalamamaktı. bunları ben demiyorum hoca dedi. Ne dediyse tersini yaptı aslında çok basitti sözlerini yememesi milli takımla imzalardı yine ama Beşiktaşa istifasını verir öyle yapardı hiç bir sözünü yememiş olurdu. Ha istifayı kabul etmeyiz hocayla sözleşmesi bitene kadar çalışmak istediğimizi söyleriz bu ap ayrı bir konu yönetim kararıdır saygıyla karşılanır hocayada yıl sonu güzel bir uğurlama yapılırdı.
bu durumlarda yaşanmazdı.

Çevrimdışı Librarius

Pala ile aykut gelmis oraya islik kaleciye hocaya yonetime nejipe
Taraftari da ekle listeye
Fb macinda islik yapaydilar
Palayi gordukce tableti vura vura parca pincik ettim telefonla vurdum ustune telefonda dagildi
Sitadta olsam sith lordu gibi atlar dalardim ona
Sekil 1a

Hiç sorma. Palabıyık tetikçisini az tepkiyle geçiştirip GS deplasmanına hazırladılar şimdiden. GS maçına verilecek ve bizi yine katledecek. Dün yediğimiz ilk golden önce Burak’a net faul var. Beşiktaş’ın 4 golünü 5 dakika geriye sarıp faul bulanlar nedense orda Burak’a yapılanı göremediler.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı ozankarakoc

Gecen sene diyordum taraftar boyle sacma sapan seylere bilenmeye devam ederse cadi kazanina doner diye ki dondu.

Ayni anda YONETIM GITSIN﹗, hoca istifa deniyor. Bunun mantigi nerede?
Besiktas'a anca 20 yilda 1 gelecek kadar basarili bir hocan var 2-3 ay sonra ayrilacak zaten.
Yonetim desen ayni sekilde secim var 2-3 aya.
Macin ortasi Necip-Karius islikliyorsun ama maci onlar tamamlayacak...

Hadi bu celiskili seyleri farkli insanlar yapti diyelim ama gene de sacma.

Senol Gunes'le gecen 4 sezonda 2 sampiyonluk, CL ve UEFA'da Besiktas tarihinin en iyi sezonlarini gorduk. Guzel ayrilacaksin ki yarin obursu gun baska bir hoca da futbolcu da sana gelsin.

Futbol acisindan da konusayim. Senol Gunes'in kadrosuyla durmadan oynayanlar onu sabote ettiler hem de agir sabotaj.
Durmadan sorunlu oyuncular, ariza kisilikleri getirdiler. Umut Guner-Safak Yazicioglu vs maas dengesini alt ust etti. Odemeler yapilamaz hale gelindi. Gelecek belirsiz, bircok oyuncu seneye hangi ulkeye takima gidicem derdinde.

Su ortamda oynanan futbol gene iyi.
2 sene once Aykut'un Konya'sina 5 attigimiz mactan tek farkimiz OYUNCU KALITESI.
Kalende kaleci olmayinca 2 tane olmayan toptan gol yiyorsun mac 2-2 oluyor.
Ha birde kanadin forvetin ortasahan daha kuvvetli olsa zaten 3 degil 5 atacaksin. Ama sattin herkesi, doldurdun kotu kontratlari. Tepki sonrasi 1-2 iyi oyuncu aldin o kadar.

Neyse Medel'i oynatsa da oynatmasa da kufreden cikacak. 80de Oguzhan'i alinca kurtaricin mi bu diye tepki gosterende oluyor, madem hazir niye 11 baslatmiyorsun diyen de. Senol Gunes futboldan anlamaz, filozof vs diye bir algiyi medya zihninize kazimis.

Besiktas'a zarar vermek icin ne yaparsin diye hangi rakip taraftara sorsan cevabi Senol Gunes'ti. Hani buna izin verdi bazi taraftarlar buna canak tuttu. Bari kotu ayrilmayalim ayiptir.
1 sene 1 ay once 2 sampiyonlugun ustune CL'de namaglup lider cikmis takimin hocasiydi Senol Gunes. Sadece 13 ay once surada hoca hakkinda x sene kredisi var. Besiktas'in Ferguson'u olmali diyen gencler gitti akintiya kapildi. O akintiya kapilan taraftarlar yuzunden tum camia bogulacagiz.
Besiktas gene duze cikacak ama 6-7 senede 1 sampiyon olma donemlerine geri donus hic de uzak degil.

:claps:
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Yahu abi zorluyorsun
Acikliyoruz onu da anlamiyorsun

Fikret orman kendi aciklamadi mi senol gunese parasini vermiyoruz gecen seneden beri para almadi, demedi mi?
Ozzi de almiyor parasini demedi mi?

Yok baskan gene beyaz yalan soyluyor, herkes parasini aliyorsa baska

Tartisma yanlis, kadro disi kalanlara gitmesinler diye resmi cetvel icinde odemeleri yapiliyordur, oynayanlar zaten parami aldim kagidi veriyor adam nasil itiraz etsin, ek sozlesme yapiliyordur maddi ustelik gizlilik maddesi de koyarsin, susar oturur zaten buna imza atan oynuyor, atmayani oynatmiyorlar herhalde.

Odemelerde aksaklik olur, 1-2 ay olur ama bu senin parasini bu sene odersin, odeyemeyecek gucun yoksa ona gore mal alirsin. 1 milyarlik ciro yapiyorlar, ne borc azaliyor ne paralar odeniyor, taraftar da soruyor nerede paralar diye ustune borc olmus 2.5
Sence de garip degil mi?

Belgeli konustugumuzda da anlamiyorsun abi, temlik yok diyorsun, koyuyoruz mali bilancodan temlikleri, kisa vadelidir diyorsun, yahu toplam paraya bak sanki 2-3 yillik yayin geliri ederi gibi diyoruz, yok olmaz diye yaziyorsun.

Fikret ormanin kurdugu yonetim kucuk kalmistir, yonetememistir, eline yuzune bulastirmistir, taa ilk icraatlarindan beri dedim, cok duygusal akildan mantiktan uzaklar diye, bir dedikleri de bir dediklerini tutmuyor, diye

Surec soyle ilerledi
Daha iyi yonetebilirler
Daha iyi yonetmeliler
Yonetemiyorlar
Zarar veriyorlar

Boyle bir ekip kurdugu icin baskani da suclamak istemiyorum, sonucta calisabilecegi adamlsri seciyor ama azicik da baksin yapilan islere
peki hoca parasını almıyor dedi ozi almıyor dedi
peki neden bunları söyledide takım parasını almıyor dedi.
ozinin almaması pepenin almadığı anlamınamı gelir
ekonomik sıkıntı zaten bilinen bir şey. ozi almaz bana vermeyin beklerim der hoca almaz beni bekletin der ama
bu demek değildir kimseye para ödenmiyor böyle olsa hoca ozi demez bütünü konuşurdu.
düzenli veremiyoruzda dedi başkan ben ekleyeyim onuda
düzenli verememek maaşlar ödenmiyor demek değildir zaten gecikmeleri yaşandığını kabul ediyorum ısrarla
bunun yasal sınırlar dışına taşmış olamayacağını taşmış olsa bunu kullanacak oyuncular vardı diyorum
ffp deki fenere neden 3,5 M ödetsin tolgay sence maaş alamazsa bunu kullanıp serbest kalma yolunu kullanmazmıydı.
herkes yalancı Beşiktaş resmi hesabı yalan söylüyor bir tolgaymı doğrucu.
bak sonda yazdığın sürece gayette katılıyorum burdaki yorumun bence çok doğru.
Başkanın seçtiği yönetim küçük kalmışdır dedin buna katılmıyorum küçük falan demek olayı yumuşatmaktır ben asla Beşiktaşın kapısından geçmemesi gereken kişiler yönetimde oturuyor diyorum Böyle bir yönetim kurulu Beşiktaşın utancıdır bence
sen başkanı bundan ayrı değerlendiriyorsun ben bunada katılmıyorum. Burda yönetimi bir eleştirirsem başkanı iki eleştiririm bu yönetim kurulunu ben seçmedim Başkan seçti. Daha ilk liste açıklandığı anda ben bu liste başkanı bitirir dedim.
temlik yok demedim raporlardaki temlik kısa süreli temlikler dedim bunu yd temlikleriyle mukayese edemezsin dedim
uzun uzun yazdım ödemen var karşılığında alacağın var ama ödemen erken alacak geç ve ödeme yapılmazsa uğrayacağın zarar daha büyükse gelirini kısa vadeli temlikler paraya çevirirsin bu edeceğin kar zarar hesabıyla doğru orantılıdır.
bu temliği hoç görebilirim yapılmasa elbet daha iyi olur ama yapılmasıda suç değil. mesela bankalar birliği anlaşmasıyla naklen yayın gelirlerimiz uzun süreli temliklenecek bu kötümü iyi mi çok tartışılır şartları bilmiyorum faiz açısından kabul edilebilir bir şey.
ama diğer taraftan bu temlik sadece banka borçlarını kapsadığı için hiç olumlu bakmıyorum bankalar birliği banka borçlarını garanti altına alıyor. diğer borçlar duruyor hem borçlarını garanti altına alıyor hemde bu bitene kadar kulüplerin kontrolünü ele geçiriyor. gibi duruyor
borçlarını kurtarmak için kulüpleri teslim alıyor gibi birşeyde düşünüyorum. sadece banka borçlarımıza karşılık naklen yayın gelirleri temlikleniyorsa bunu makul bulurum ama başka şeyleri bilmek lazım dahası varmı varsa ne. kulüp nasıl bir şeyin içine itiliyor.
benim kısa vademle seninki örtüşmüyor kısa vadeli derken bunu kendi yönetimi içinde çözmesi gerektiğini savunuyorum o yayın gelirlerinin temliği bu yayın gelirleri değil öncekiydi bu gelirler şimdi temliğe girecek hemde uzun vadeli tamamını kapsayan bir temlik
beinle anlaşma daha yeni yapıldı yeni yayın dönemi parasını almadık orda söylenen temlikler içinde fulya temlikleride var hep bu yönetime ait değil sonuçta devamlılık esasdır o temlikler her seferinde bütçeye giriyor. bu seneyi kapsayan bazı temliklerde vardı ama onlar kısa dönemliydi. Birde temliğin savunulacak bir tarafı yok en korktuğum konu bu.

Çevrimiçi Necmi

Abi bah bi daha anlatam sana
Borcun varsa, paran yoksa emanet para alip onu harcamazsin
Senin borcun var
Paran yok
Hocan diyor bana tiransferle gelme kardesim, oynayanlarin parasini odeyin, adam da istemiyorum diyor

Sen gidip bir suru sacma sapan adam aliyorsun
Mitrovicle baslayan bir eksen kaymasi var kulupte, nasil goremiyorsun

Futbolu gec, basket basligina bak, ne gomuculer var orda, acayip acayip isler sadece futbol takiminda olmuyor
iyide bunları kabul etmiyor değilimki.
sadece kimse emanet para alıp harcamadı
mevcut kaynakları yanlış harcadı demek daha doğru bir kelime
benim seninle anlaşamadığım konu bu
bu kulübün bir girdisi var birde çıktısı var bunlar kaç senedir denk gidiyor
şimdi burda konuşulması gereken borçlanarak çarçur etmek değil Beşiktaşın gelirini kötü kullanmak verimsiz işler yapmak bunu bu şekilde konuşursak tartışırız ama tersi bir durum senin iddia ettiğin şekilde olmadı diyorum
olmadığınıda hesap kitapla gösteriyorum. Dövizin yüseleceğini ön görebilmekte yönetim kabiliyetidir göremiyorsan buna yanlış giden bir şeyler vardır zamanında görüp adımlarını buna göre atsaydın iyi yönetici olurdun dövizin yükselişini zarara değil kara çevirirdin
bunlar kötü yönetilmenin işareti Başkan çıkıp döviz arttı diye mazeret gösteremez haklıda olsa bu yönetici için mazeret değildir.
bu noktada eleştiri doğru eleştiri olur. Yanlış transfer yaptı vs gibi şeyler kişiye göre değişir sana göre yanlış bana göre doğru sana göre doğru olanda bana göre yanlış olabilir sabaha kadar tartışsak orta yol bulunmaz çünkü işin içine kişisel fikirler giriyor.
ama hesap kitap tartışılacak şey değil orda fikir değil matematik devreye giriyor.

Çevrimdışı mylife1903

birinci olarak konu sen değildin araya giren sen oldun yoksa eleştirim mylife dı
ne mağlum diyorsan bu varsayımdır. ne mağlum diyerek varsayımla Beşiktaşın resmi
evrağını sorguluyorsun. Savunma eşyanın tabiyatına aykırı ne mağlum gibi geçerliliği olmayan şeylerle olmaz.
konunun neresinde yönetim var kişileri ayrı tuttum sorgulanan şey Beşiktaşın kap a verdiği resmi evrak diyorum.
100 bin euro alacağı varken maaş problemiyle gitmesi bu sizin iddianız zaten bu nedenle gitmediğini söylüyorum biliyormuyum hayır
ama bilmediğim konuda Beşiktaşın resmi yazısını doğru kabul ediyorum benim için kanıttır bu
ister inanır ister inanmaz bu beni ilgilendirmezki inanmasın kimse ama burda mesnetsiz kanıtsız konuşamaz bu nedenle Beşiktaş resmi evrağını yalanlayamaz ben inanmıyorum buna o nedenle Beşiktaşın resmi evrağı yalandır diyemez sorun inanıp inanmamak değil burda inanmadığını söylemek
bana gelince tek ben Beşiktaşlı değilim elbet ama bu forumda Beşiktaşa karşı alınan tavırları belirleyen kişiyim
beni ilgilendiren kimsenin ne kadar Beşiktaşlı olduğunu sorgulamak değil forumun ortaya koyduğu çizgiyi korumak.
bize bu forumu yönetirken kimse bir kitapçık falan vermiyor anayasada nasıl yöneteceğimize dair bir bilgide yok
kuralları biz belirliyoruz ama doğru ama yanlış biz kuralı koyuyoruz. bize göre doğru sana göre yanlış ama senin yanlış demen değil bizim doğru dememiz belirleyici.
unutmaman gereken bir şey var bu sorgulanamıyor zamanında forumda bu seçenek sunuldu forumun gidişini belirlemek için taşın altına elinizi sokun dedim. bunu yapan arkadaşlar şimdi bu kuralları belirliyorlar. o gün susanların bugün kuralları tartışma hakkı olamaz.
şu andaki mevcut kuralların hiç birini ben yazmadım baştan aşağı forum kurulu tarafından değiştirildi ceza sistemide öyle
benim zamanımda 3 ay ceza alan yoktu artık var benim no postum 7 günü geçmiyordu. şimdi bir sene bile alan var.
benim zamanımda kesinlikle ihraç olması gereken durumlardan bazıları yeni kurulla cezayla geçiştiriliyor.
ben sadece forumun riske gireceği durumlarda fikrimi beyan ediyorum.
yönetimi pohpohladığım falan yok şu yönetim seçildiğinden beri bir tanesi hakkında bile tek pohpohlama mesajımı bulamazsın
ama diğer taraftan Beşiktaşın mevcut yasal yönetimini savunmak asla suç olamaz. sana göre bana göre olayı değil bu.
kaldıki Beşiktaşın resmi evrağının inandırıcılığını savunmakta yönetim savunmak değildir.
dediğim gibi Beşiktaş hakkında Beşiktaş yönetimi hakkında mesnetsiz kanıta dayanmayan suçlama yapılamaz
ihtimaller dahilinde eleştirilemez insanlar yönetimi beğenmez eylemlerini eleştirebilir yada eylemsizliğini eleştirebilir bunlar beni hiç ilgilendirmez. Ama Beşiktaşa dil uzatamaz kimse Beşiktaşı yalancı bir kurum olmayla itham edemez
Beşiktaş pepe nin 100 bin euro alacağı var diye resmi olarak bir kuruma bildirim yapıyorsa buna inanıyormusun diyemezsin evet inanıyorum
çünkü Beşiktaşın resmi açıklaması bu senin kafanda kurduğun kurguyamı inanayım buna inanmayıp. varmı Beşiktaşdan daha fazla alacağı olduğuna dair bir kanıtın varsa Beşiktaşın resmi evrakını yalanlayan bir belge buyurup koyarsın ortaya o zaman ben remi evrakı sorgularım ve o evrağın hesabını sorarım ama bunu önce kanıtlayacak belgeyi ortaya koyman gerekiyor koyamazsan konuşmayacaksın.
dediğim gibi kimsenin Beşiktaşlılığını tartacak ne bilgim var nede bir ölçü aletim ama buranın Beşiktaşı nasıl savunacağına dair yol haritasını koyma hakkımda var yetkimde var.
Abi ekseni kaydiriyorsun
Baska mindere cekip tecrubenle tus etmeye calisiyorsun
Cok kisa yazayim simdi

Tek cevabi var ama

Sence garip degil mi kala hic aciklama yPmayan yonetimin tamda maaslar venparalar nerde konusu gundeme geldiginde 100binlik kap aciklamasi yapmasi?
Ozzinin sozlesmesi falan bile bildirilmedi zorunda da degilsin bildirmeye cok seffaf oldugumuzdan kaldirildi o diye de yorum katayim.

Olagan surec degil bi anda boyle bi kap geliyor ve garip degil mi bu?

Veli mahkemeye vermedi ona kap geldi mi?

Çevrimdışı Orhan_

Abi ekseni kaydiriyorsun
Baska mindere cekip tecrubenle tus etmeye calisiyorsun
Cok kisa yazayim simdi

Tek cevabi var ama

Sence garip degil mi kala hic aciklama yPmayan yonetimin tamda maaslar venparalar nerde konusu gundeme geldiginde 100binlik kap aciklamasi yapmasi?
Ozzinin sozlesmesi falan bile bildirilmedi zorunda da degilsin bildirmeye cok seffaf oldugumuzdan kaldirildi o diye de yorum katayim.

Olagan surec degil bi anda boyle bi kap geliyor ve garip degil mi bu?

Veli mahkemeye vermedi ona kap geldi mi?

Herhalde yazarken elinle touchpade dokundun ve yazdıkların birbirine girdi :D.

Çevrimiçi tolga1903

Büyük futbolcu hakikaten şu pozisyonda topu kendisine istemek büyük meziyet devam et quaresma atarlar elbet inancını kaybetme.

Çevrimiçi yaço58

Büyük futbolcu hakikaten şu pozisyonda topu kendisine istemek büyük meziyet devam et quaresma atarlar elbet inancını kaybetme.
adam takım içinde huzursuzluk yaratıyor oyunu falan geçtim işte medel gitti kafasına vurdu kolay kolay bi adam takım arkadaşına vururmu çileden çıkmış artık bi ara atibayla takıştıydı geçen sene negredo yakında buraklada sağlam takışır ama burak hiçbirine bnzemez cidden helal olsun burağada bende bu kadar etkili olacağını düşünmüyordum adam gol dışında oyun içindede çok efektif 5gol 1 asist malatya maçında efsane oynamıştı ama orta kafa gol sistemine dönersek burağa da yazık olur adam ortadan delmek istiyor ve bu ligde ortadan delemeyeceği takım yok burağın

Çevrimiçi tolga1903

adam takım içinde huzursuzluk yaratıyor oyunu falan geçtim işte medel gitti kafasına vurdu kolay kolay bi adam takım arkadaşına vururmu çileden çıkmış artık bi ara atibayla takıştıydı geçen sene negredo yakında buraklada sağlam takışır ama burak hiçbirine bnzemez cidden helal olsun burağada bende bu kadar etkili olacağını düşünmüyordum adam gol dışında oyun içindede çok efektif 5gol 1 asist malatya maçında efsane oynamıştı ama orta kafa gol sistemine dönersek burağa da yazık olur adam ortadan delmek istiyor ve bu ligde ortadan delemeyeceği takım yok burağın

Adamın videoları altyapılarda ders diye gösterilir bir takım oyuncusu ne yapmamalı diye "yedekte messi mi var" diye savunuluyor ceza aldığında 10 kişi çıktık sanırım maçlara.

Burak beni şaşırtıyor trabzonspor'da bazen izlerdim ortalama 10 kez ofsayta düşerdi ben bile sinirlenirdim yazık ts taraftarına dediğimi biliyorum. Bizde hep oyunun içinde toplam 2 kez ofsayta düşmüş sanırım şimdiye kadar helal olsun umarım bozmaz bu performansını.

Çevrimdışı cursedofdragon

“ Kadro dışı bırakılan Tolga Zengin, İstanbul'a özel olarak getirdiği Sambade ile çalışıyor.. “

Çevrimiçi yaço58

“ Kadro dışı bırakılan Tolga Zengin, İstanbul'a özel olarak getirdiği Sambade ile çalışıyor.. “

affetsinler geçsin kaleye şu kariusdan iyidir adam bildiğin geleni içeri alıyor fb maçında tolga olsa en az 1ini yemezdi karius geldiği gün böyle olacağını kimse bilemezdi heralde adam harundan falan kötü çıktı volkanla yarışıyorlar fbde slimani neyse bizdede karius o

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Tolga kaptana cok ihtiyacimiz var hemen affetsinler.

Beşiktaş sahipsiz..

Şu kırmızı değilde hangisi kırmızı çıkıp kimse konuşmuyor dün maç 2-2 bitse ne olucaktı ?

Ali Ece: "Şenol Hoca'nın olmasını istemeyenler kim? Bazı yöneticilerin özel gazetecileri var. Bu sıkıntılı bir durum"

Çevrimdışı ozankarakoc

Ligin 2. yarısında kalelerine isabet eden şut sayıları ve yenen goller

Galatasaray
34 şut, yenen gol 4

Başakşehir
32 şut, yenen gol 4

Beşiktaş
27 şut, yenen gol 12

(https://twitter.com/cagdassevinc/status/1105180909463093248)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Ligin 2. yarısında kalelerine isabet eden şut sayıları ve yenen goller

Galatasaray
34 şut, yenen gol 4

Başakşehir
32 şut, yenen gol 4

Beşiktaş
27 şut, yenen gol 12

(https://twitter.com/cagdassevinc/status/1105180909463093248)

Karius kaleye gelen şutları gol yiyerek savuşturuyor.