gelsin yarın başlasın yoksa bu karyus verem edecek hepimizi ( pardon tuncaboylu hariç hepimizi)
Ilk devre resmen Mustafa Pektemek oynasin bir hareket gelsin gol atalim diye adama bakiyorduk.
Su an kadro disi Tolga Zengin gelsin diye umut ediyoruz.
Ya su kadro kalitesinin halini gorun iste.
Bu takim 2 sene sampiyonluk, Avrupa'da basarilar gordu. Rekor paralara oyuncu satti.
Nasil Tolga Zengin'e, Pektemek'e bakar hale geldik yil olmus 2019.
Ya bunu 2 sene once soyleyen olsa ne ictin derdik.
Aras vb transferleri mazur gorenler olmus gormeyin.
Aras fiyaskosu da hocaya yikilmistir, transfer ve yonetim aklanmistir.Aras kendini kanitlamamis, Rus orta sira takiminda vasat bir goruntu cizmis ve de agir diz sakatligindan gelen bir oyuncuydu. 25 yasinda oyuncu genc/potansiyelli olmuyor.
Burada
Senol Gunes genc dusmani, irkci denildi. Ermeni genci oynatmiyormus guya... Bunu dedikleri zaman Aras 27 yasindaydi. Ayni zamanda Cenk 25, Ozzy 24tu ve yedekten alinip ilk 11e Senol Gunes ile monte edilmisti.
25 yasinda agir sakatlik gecirmis vasat oyuncuyu aliyorsun gidip neden 4.5 sene sozlesme yaparsin? O gun de bunu yazdim. 1m euro uzeri para veriyorsun.
O gun soyledim bu bizde yillarca kalir maasini alir.
Sonra o maliyet yuzunden gidersin GERCEKTEN IS YAPAN YEDEGIN KERIM FREI'i sirf maasindan kurtulayim diye yollarsin. Zira kanat yedegi maasini buna baglamissindir. 29 yasinda Aras Ozbiliz hala maas alsin. Genc Aras...
Ama taraftara sorsan Aras'i sozde irkci, genc dusmani hoca bitirdi derler. Yonetimin kafasi rahat.
Aynisi gene Orkan Cinar. 2 calim atti diye futbol uzmanlari burada her gun hocaya saydirdi. Adam 2.ligde bile tutunamadi o derece kotu. Ama kiralik gittiginde frikik golu atti diye burada hocayi gomenleri hatirliyoruz tabi.
Transfer istedigi kadar kotu olsun, vurun abaliya Senol Gunes suclu diyin kurtulun. Negredo 4.5m euro'luk kazik degil hoca mobbing yapti. Lens cok iyi ama Babel-q7yi oynatiyor hoca.
Neyse hoca sezon sonu gidince artik hoca nefretinden gozleri donen taraftarlarimiz sakinlesir. Transferleri sorgularlar ins.