Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742738 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/fedoRRomeo/status/1104788263246749697?s=19

Neden böyle bir hareket yaptı ve quaresma tepki göstermedi ilginç? Pat diye adamın kafasına vurmak ne hiç de şakalaşma gibi değil.

Çevrimdışı mylife1903

Oğuzhan'ın haline o kadar üzüldüm ki şu maç. Bitmiş adam. Tükenmiş. Kac kere dokunabildi topa 10 dakikada.. 1- 2? Bir futbolcu nasıl bu noktaya gelebilir anlamıyorum. Kaptansın sen yahu, Beşiktaş'ın 10 numarasısın..

Ah ulan biraz adam olsanız, biraz aklınızı verseniz, biraz sorumluluk bilinciniz olsa, top oynamaya yeltenseniz, kendinizi geliştirseniz, şu 2 adamın öyle büyük potansiyeli vardı ki yazik ettiler kendilerine. Şu kadro yağ gibi akardı şimdi

Dorukhan.  Oğuzhan

Gokhan Töre.     Kagawa.       Ljajic

Burak

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toreye cok uzuluyom cok beklentim vardi ondan
Lokomotif gibi topla gidiyordu cocuk
Toparlanamaz herhalde iyi bi tore cok fark koyardi cok

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2019, 23:19:42
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Japon gazeteci: "Japonlar olarak biz size hayranız, sizi Türkiye'nin en iyi teknik direktörü olarak görüyoruz."

Şenol Güneş: "Onları fazla söyleme, burada rahatsız olanlar var."

Japonlar'da farkında..

Onlar Şenol Güneş hayranlıgı 2002 Japonya- Kore Dünya Kupası yüzünden. Bildikleri bişey yok bence. 👍

Hoca onu yatsın kalksın İlhan'a dua etsin adam en cok gol adam olmasına rağmen her maç Şaban ile çıkıyordu 17 yıl oldu değişen bişey yok adam hala Q7 ile çıkıyor  :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Hocanın bu zamana kadar çalıştırdığı bütün takımlardan sorunlu ayrılması bize ipucu veriyor. 👍

hepsinde kadrosu bozulmuş!
Parlattığı sayısız oyuncu...
2010-2011 sezonunda ts'yi şampiyon yapacek iken şampiyonluğu elinden şike ile alınıyor.
Gittiği her takımda göze hoş gelen güzel futbol oynatıyor.(Ts,Bursa,Beşiktaş)
Dünya 3.cülüğü.
Bizde 2 lig şampiyonluğu,UEL Çeyrek final,UCL nağmalup lider grup 1.ciliği.

Bunlar gerçek ipuçları...

Onlar Şenol Güneş hayranlıgı 2002 Japonya- Kore Dünya Kupası yüzünden.
Bildikleri bişey yok bence. 👍

Hoca onu yatsın kalksın İlhan'a dua etsin adam en cok gol adam olmasına rağmen her maç Şaban ile çıkıyordu 17 yıl oldu değişen bişey yok adam hala Q7 ile çıkıyor  :lol:

Yav ne istiyorsunuz siz bu hocadan.

Allah allah burda bile yatsın kalksın ilhana dua etsin.

Yok bilice dua etsin.

Yok terime dua etsin dünya 3.cülüğünde gs'nin kadrosu vs.

Ne yaptı bu adam size ?

Çevrimdışı Ömer Kaan

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yok bilice dua etsin.

Ne yaptı bu adam size ?
Sorun orda ya, 2 sene önce milli takim dedikodulari ciktigindan beri yapdigi birsey yok. Ha bu yönetimi sucsuz kilmaz, bas suclu yönetimdir, hocada ayak uydurmustur.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı levitate

Oğuzhan'ın haline o kadar üzüldüm ki şu maç. Bitmiş adam. Tükenmiş. Kac kere dokunabildi topa 10 dakikada.. 1- 2? Bir futbolcu nasıl bu noktaya gelebilir anlamıyorum. Kaptansın sen yahu, Beşiktaş'ın 10 numarasısın..

Ah ulan biraz adam olsanız, biraz aklınızı verseniz, biraz sorumluluk bilinciniz olsa, top oynamaya yeltenseniz, kendinizi geliştirseniz, şu 2 adamın öyle büyük potansiyeli vardı ki yazik ettiler kendilerine. Şu kadro yağ gibi akardı şimdi

Dorukhan.  Oğuzhan

Gokhan Töre.     Kagawa.       Ljajic

Burak

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya abi herkes zor zamanlar geçirir, bazen işine motive olamazsın ayrı konu ama bir noktadan sonra kendine gelip devam etmeye çalışırsın. oğuzhan'da o yok bitse de gitsek modunda

ali ece psikolojik destek aldığından bahsediyordu, hoca sürekli bazı talihsizlikleri oldu diyordu, cidden üzücü umarım neyse halleder
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2019, 23:29:42
  • Beylikdüzü-İstanbul
Yok bilice dua etsin.
Ne yaptı bu adam size ?

İki yıldır daha ne istediğimizi göremiyormusun Gülhan?
Yüzlerce kez yazıldı konusuldu bu konu.
Sürekli aynı şeyleri konuşuyoruz surda Beşiktaş olmasa Şenol Güneş kariyerinde '0' şampiyonlugu olan bir hocaydı. Aynı şeylerle farklı sonuçları arayan klasik yapıda bir hocaydı.

Alex = Aykut baglantı neyse Talisca- Gomez- aboubakar- babel = Şenol Hoca bağlantısı o işte.
Bunlar olmasa o iki şampiyonlukda olmazdı benim fikrim.

Şafak Malatya : Süleyman Seba'dan sonra en büyük vefasızlık bu akşam Şenol Güneş'e yapılmıştır. Biliç'in, Carvalhal'in dahi gidişinde bu olmadı. Hiç bir zaman başarısızlık tek bir kişinin üzerine yıkılmaz.

Çevrimdışı levitate

Ben de ümitliyim

ben fener maçına kadar öyleydim :( değişik eleman çok istikrarsız

neyse o zaman güzide pp'nin şerefine

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

necipten de mi kötü?

necipten az kötü olsa inan oynardı necipten 3 kat kötü
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Sürekli aynı şeyleri konuşuyoruz surda Beşiktaş olmasa Şenol Güneş kariyerinde '0' şampiyonlugu olan bir hocaydı. Aynı şeylerle farklı sonuçları arayan klasik yapıda bir hocaydı.

Alex = Aykut baglantı neyse Talisca- Gomez- aboubakar- babel = Şenol Hoca bağlantısı o işte.

İlk kez büyük takım çalıştırdı Gökhan.Anadolu takımları çalıştırdı daha önce anadolu takımları ile kim şampiyonluk yaşamış ki hoca yaşasın ? Ts ile yaşıyordu son anda elinden alındı.Farklı şeyler deneyebilmen için elinde farklı malzemeler olması lazım.

İyi oyuncularla şampiyon olursun gökhan.
Burak geçen sene alınsa şampiyon olurduk yanlış oyuncu transferleri eksik oyuncular yüzünden bu haldeyiz.Bunun tek sebebi hoca diyemezsiniz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2019, 23:40:10
  • Beylikdüzü-İstanbul
İlk kez büyük takım çalıştırdı Gökhan.Anadolu takımları çalıştırdı daha önce anadolu takımları ile kim şampiyonluk yaşamış ki hoca yaşasın ? Ts ile yaşıyordu son anda elinden alındı.Farklı şeyler deneyebilmen için elinde farklı malzemeler olması lazım.

İyi oyuncularla şampiyon olursun gökhan.
Burak geçen sene alınsa şampiyon olurduk yanlış oyuncu transferleri eksik oyuncular yüzünden bu haldeyiz.Bunun tek sebebi hoca diyemezsiniz.

Çogu noktada Haklısın kardeşim. :claps:
Geçen hafta güzelce vedalaşılıp alkışlarla uğurlanması gerekirken, bu durumlara düşmesi hem yönetimin hem kendisinin hatasıdır.

Çevrimdışı tangaz

necip övsen kazma kürek dalardı :D.rocoyu kötülemeyi dene :lol:

rokoyu stoperden sayan futbol izlemesin çim hokeyi kriket polo filan izlesin ya da vazgeçtim spor izlemeyi bıraksın :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat

tamam aynı oyuncuları gelecek sene yeni hocaya da vericeğiz transfer yapmayıp görelim bakalım o kanatta pektemek ile ne yapıyor!
transfer niye apmayacağın onu anlamadım.şenol hocaya oyuncu verilmiyormu?sözleşmesi biten verimsiz oyuncularla devam mı edelim.şnol güneşin başarılı olması mı önemli beşiktaş mı?adam gitmiş siz hala şenol güneş diyorsunuz?ne kadar erken kurtulursak o kadar iyi.

Çevrimdışı tangaz

Katılmıyorum.  Harhangi lisansı olan ayakta durabilen bir stoper necipten iyidir. Atılmak için elinden geleni yaptı. Maç 2-2 penaltı yaptırmayı da başaracaktı az kalsın.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

roco oynasın yanından geçen kimseyi bırak durdurmayı yetişme şansı bile olmaz bu necibi iyi yapmz ama roconun ne denli kötü ötesi oldugunu gösterir

Çevrimdışı sozkul

Taraftar da dAgildi
Zaten semtin gobegindeki sitadi doldurAmiyorsun
Ona islik buna islik hocaya yonetime islik
Yahu mac bitsin
Bugun hocaya yonetime bagrildi yarin sitad dolunca hocaya yinetime deztek gelince kavga mi cikacak

Boyle havalanan tarFtar olmaz yahu ayiptir
Hep o sosyal medyada sisiren mallar yuzunden

Yahu 7-8 atacagin mac olmus bu kadroyla daha nolcek kaleci geleni almis 90da koyup gecmisin gayet normal lig maci

Kombine transfer sayısının 6 dan 10 a çıkması yüzünden oldu taraftardaki dağınıklık.
Benim sağım solum yanım önümde hep tanımadığım tiplerle doluydu.
Ayda yılda bir beleş kombine bulunca gelen taraftar  profili daha bir ıslıkçı oluyor.
Eski açık alt yoğun olarak Karius'u ıslıklıyordu.  Henüz 2-1. Vida geldi taraftara kızdı el kol hareketi yaptı yapmayın diye.. Vidayıda seviyorlar ya, savaşçı çocuk, bu defa top geldiğinde Karius'u alkışlamaya başladılar, komdiye bakar mısınız. 180 derece döndüler  :icool:
Islıklamak büyük hata ama adamı aklışlamak dahada büyük hata..
Taraftarımızı beğenmiyorum ben. Karius zaten çok kötü, takımda kötü. Şenol hoca'nın inadı yersiz. Gitmesi lazım. Fikret Orman'ın elini rahatlatması lazım. İşsizde değil. Süper bir kontrat bulmuş.
Ben o giderse takımın düzeleceğini sanmıyorum ama doğrusu bu.
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2019, 00:04:11 sozkul ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Seneye aynı kadro yeni hoca ile başlıyalım desem kabul edermisin ? Anket açsam yada forumda %99 hayır cevabı çıkar mı çıkmaz mı ?
Çıkmaz

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Çok doğru Gomez olmasaydı 15-16 da olamazdık şampiyon dolayısıyla sonra ki sene de.

Ama atlanılan nokta geçen sene hoca dinlenip Burak alınsaydı Marcelo+Beck satılmayıp Negredo-Medel-Lens alınmasaydı (ikisinden gelen para bunlara gitti pepe bonservissiz alındı ffp ile alakası yok) da şampiyon olacaktık. Hoca değil oyuncular yapacaktı yine. Oyuncular yapar şampiyon hoca onları hazırlar maça teknik taktik motivasyon vs  Hoca bozmadı ki takımı şampiyon kadroyu kuran  başarılı yönetim bozdu. her sene hatta her transfer dönemi en skorer adamlarımızı kaybettik  yerini dolduramadık ve üstüne gereksiz mali yükün altına girdik.

Fabri-GG-Marcelo-Pepe-Adriano-Atiba-Ozi-Talisca-Babel-Töre-Gomez Yedekler:Tolgea-Beck-Caner-Vida-Necip-Dorukhan-Olcay-Kaqawa-Cenk FFP ye uygun. Oyuncular ikna edilecek gitmemeye bu yönetimin işi. Verirsin bu kadroyu da oynatamaz. Şampiyon yapamaz vs o zaman hocaya kızabiliriz.

Ha bu arada Şenol Güneş nin kalmasını istemiyorum yanlış anlaşılmasın. Milli takımla anlaştığı an bana göre ihanet etti Biliçten farkı yok ki zaten seneye gidecek göreceğiz hep beraber yeni hoca kim olacak kadro ne kadar doğru kurulacak ben orayla ilgileniyorum. 2 sene zaten kendi adıma beklentim yok o da doğru isimler bulunursa.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çıkmaz

açsınlar bir anket deniyelim abi.

Çogu noktada Haklısın kardeşim. :claps:
Geçen hafta güzelce vedalaşılıp alkışlarla uğurlanması gerekirken, bu durumlara düşmesi hem yönetimin hem kendisinin hatasıdır.

:friendship:

Çevrimdışı tangaz

hoca da gitmeyi bilmeliydi.kendi kovulmak için çırpınıyor ona artık ne desen hava gazı.son 3 aylığımı da alayım diyor.

o iş öyle değil adamı gömmek için demediğin kalmadı bilmeden konuşuyorsunuz

Çevrimdışı tangaz

O da yönetimin işi... Milli takım işi kesinleşeli bir hafta oldu, belki hafta içinde istifa etseydi iyi olabilirdi. Ama işin arkaplanını bilmeden bunu söylemek kolay. Adam işinin başında, yönetimden bir talep yok. Yerine kimin geleceği, gelip gelemeyeceği belli değil. 'Ben gidiyorum' dedi diyelim geçen Pazartesi günü... Yönetim de şöyle cevap verdi, 'hocam allahaşkına dur, yerine koyacak adamımız yok, Guti tecrübesiz, bu saatten sonra iyi hoca bulmamız da imkansız, sezon sonuna kadar bizi bırakma'... Ne olacak? Kim hain? Kim suçlu?

:claps: :claps: :claps: