Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3738101 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ljajic'in opsiyonun kullanılmasına karar vermiş diyorlar Twitterde (E.aytek)
İsabetli bir karar olur.  :super:
Şu an kim kalmalı diye sorsalar ilk sıralarda Ljajic gelir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı f_madida

Ya baya kurtardi serkan sonra kagava ayak dibine cakinca ozurup kaldi

kagawa baskan, atiba teknik direktor olsun..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş kalesine gelen son 13 isabetli şutun 8'i gol oldu.(BeIN Sports)
Her turlu yiyor
Ikinci lig kalecisi yemez o golleri
Ama bu cocugun bu hallerini bilerek aldik getirdik
Tiravma yasayan olum tehditleri alan adam bu
Isi kolay degil
Ha almasamiydik, yonetimi bu konuda elestiremem bizim seviyemiz icin dogru tercih
Fabri gitmis bunu bulmusun
Parasi uygun
Yakisiklk clcuk forma yakisiyor
Belki toparlar bu riske girilirdi de tolga neden kadro disi kaldi onu ogrenmek lazim
Garip garip goller yiyoz
Sarpsburk macinda 40mden gol yedi taksi tutsan 100lira yazar

Sonra salak salak futbol ulemasi dinliyoz sostem falan diye
Yahu 40mden kaleye vuruyor adam ordan adam vuruyorsa zaten yardimci olursun, tesvik edersin vursun diye ordan gol mu yenir?
Yahu azicik orta mesafeden rakibi vurmasin vurdurmayin falan diye gaza getirirsin gozu kararir vurur alir topu baslarsin oyuna.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Epl'de 3. Kaleci olmak bişey değildir Gülhan örnek: Fabri.
Islıklandı Vida araya girdi kendine geldi adam .
Örneklerin alakasız Kagawa dahil herkes üzerine düşeni yapsa zaten bu olmaz.
Sorunda burda Karius- Querasm ve Hoca işini yapmıyor.
Eğer benden beklenen hedefleri performansı veremezsem tabiki yöneticim gelip hesap sorabilir
İşimi doğru yapmazsam sonuclarını az cok tahmin edebilirim.
Biraz profesyonel olmalıyız cok duygusalız maalesef

Seneye guardiola geldi diyelim. Bu Karius ile mi devam edeceğiz. Yok etmeyeceksek sene ye de maaşını ödeyeceğiz. Bizde 2. kaleci olacak sorun edip etmemesi bizi bağlamaz. Kadro dışı kalır gerekirse eğer bonservisi de zorunlu opsiyonsa 8 m falan deniyordu bir de o kaçacak. Yerine alacağımız kaleci de minimum aynı maliyette olacak iyi performans gösterirse en iyi ihtimal ile 1 transfer ile kale sorununu çözeceğiz. Şimdi buradan bakınca Fabri den 6 m kar mı ettik biz. Bir de bunda Hoca nın ne suçu var.

Sesli düşünüyorum aslında direk sana da sormadım. Seneye ne kadar zor durumda kalacağımızın örneklerinden sadece biri. Allah yönetime takıma yeni hocaya taraftara kolaylık versin 2 sene daha hiçbir şey beklememek lazım. En doğru hoca geldi %100 transfer başarısı yaptık diyelim ki imkansız. 2 sene lazım şampiyonluğa ve her şey iyi gitse bile borç minimum 500 m daha artacak bu sefer de bu kadar borç yaparsan tabi şampiyon olursun denecek. Yok olmazsan yeni gelen hoca da takımın yarısı da değişecek Ah başkan ah 1.5 senedir bu rezil yönetim kurulu ile yapılan transferler nereden nereye getirdi takımı...Transfer yapılmazsa bugün hocaya gömenler guardiola gelse onu da gömer ki bu kadroya da gelmez ona verecek ve ona göre takım kuracak para da yok...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mylife1903

kadromuz fener kadar kötü değil abi abartma

vida, burak, ljalic, kagawa, dorukhan, gg, adriano bunlar boş oyuncu mu? fenerden moses ve isla dışında iyi adam sayamam ben. zaten başarısız olmalarının sebebi kadrodan çok, aşırı saçma bir yapılanma içinde olmaları ve ne yapacaklarına karar verememeleri

eksiklerimiz ve boş oyuncularımız çok doğru diyorsun, ama şu takım şampiyonluğa oynardı (dış etkenlere rağmen)

ama her maç diziliş, tercih, kurgu konusunda çok sıkıntılı, b planı olmayan, oyuncuların kişisel yeteneklerine bakan saçma sapan bir takım izliyoruz. doğal olarak sorumlu hoca

yönetimi falanda korumuyorum bu arada
Baska hoca ile daha iyi oynar diyorsan bu kadro bisi derim ama yani goremeyecegiz onu. Bu asrin kadrosuna seneye enaz 10 tane adam gelecek 10
Afili hoca gelsin 15 tane yazar

Çevrimdışı f_madida

Baska hoca ile daha iyi oynar diyorsan bu kadro bisi derim ama yani goremeyecegiz onu. Bu asrin kadrosuna seneye enaz 10 tane adam gelecek 10

asil adriano, kagawa, ljajic kalacak mi, onu bi halletseler...

Çevrimdışı mylife1903

Şu an kim kalmalı diye sorsalar ilk sıralarda Ljajic gelir  :tabe:
Atiba ile adri kalsin kafi, layici alirlar zaten kagavayi da zorlamak lazim da zor
Kaleciyi de alsinlar

Çevrimdışı f_madida

Japonlar bile görmüş olayı  :D Japon bir hazır olamadı , hazır oldu sakatlandı. Şanssızlık...

Japon gazetecinin 'Japonya'da Kagawa'nın ilk 11'de oynamasını istiyorlar. Ljajic'le beraber, sağda Lens...' yorumuna Güneş: "Bak ne güzel. Bana böyle gelin. Dedikoduyla gelmeyin." (Gülerek)

Japon teknik direktor mu getirsek ne yapsak..

Çevrimiçi levitate

valla hoca ve taraftar böyle yapmaya devam ederse sanırım göreceğiz abi

ama sen yine de de yav
bipbipbupbup

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ljajic'in opsiyonun kullanılmasına karar vermiş diyorlar Twitterde (E.aytek)
İsabetli bir karar olur.  :super:

⚽ 18 maç
⚽ 5 gol
⚽ 5 asist

🔥 Adem Ljajic / Beşiktaş

Şu adamı Q7 ile kıyaslıyanlar oldu zamanında  :lol:

Överken de gömerken de tek tek bakmamak lazım yanındakiler de çok önemli, Burak gelince açıldı. Burak gelmeseydi kesinlikle kullanılmazdı ve doğru karar olurdu.  ilk devre istatistikleri ve oyun katkısı ortada bonservisinde indirim zorlarız. Biraz altına almaya çalışırız.

Yalnız onu alıyorsak Kaqawa ya alamayız. Böyle değerlendirmek lazım onun bonservis konusunu.

Çevrimiçi levitate

Atiba ile adri kalsin kafi, layici alirlar zaten kagavayi da zorlamak lazim da zor
Kaleciyi de alsinlar

karius'dan bi sen ümitlisin abi :(
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

kadromuz fener kadar kötü değil abi abartma

vida, burak, ljalic, kagawa, dorukhan, gg, adriano bunlar boş oyuncu mu? fenerden moses ve isla dışında iyi adam sayamam ben. zaten başarısız olmalarının sebebi kadrodan çok, aşırı saçma bir yapılanma içinde olmaları ve ne yapacaklarına karar verememeleri

eksiklerimiz ve boş oyuncularımız çok doğru diyorsun, ama şu takım şampiyonluğa oynardı (dış etkenlere rağmen)

ama her maç diziliş, tercih, kurgu konusunda çok sıkıntılı, b planı olmayan, oyuncuların kişisel yeteneklerine bakan saçma sapan bir takım izliyoruz. doğal olarak sorumlu hoca

yönetimi falanda korumuyorum bu arada

Seneye aynı kadro yeni hoca ile başlıyalım desem kabul edermisin ? Anket açsam yada forumda %99 hayır cevabı çıkar mı çıkmaz mı ?

Çevrimdışı mylife1903

karius'dan bi sen ümitlisin abi :(
Ya napalim kaleci mi arayalim
Fabri falan demesin kimse
Giden gelmesin biiktim yeminle
Donme dolap gibi
Totem mi yapiyorlar nedir

Kaleci degil de kaleci adayi diyelim biz ona. Ilgilenmek lazim birebir konusmak lazim cocugu tanimiyorum oturup konussam daha kesin ustunu cizebilirim. Kafasini buraya veriyorsa kalsin
Bu yonetim ikarusu almazsa ustune daha cok para harcaysrak daha kotusunu arar bulur getirir ondan eminim

Çevrimdışı tuncaboylu

bunu bana değil yönetime soracaksın tuncaboylu.

Töre kadro dışı babel'i gönderdin 31 yaşında ki lens'i aldın 5.5 milyon €'ya onuda mecburi sol kanada atıyorsun.

Kenarda messi oturuyor olsa hoca oynatmasa sizden önce ben hesap sorarım zaten.(messi işin espirisi 1 tane kanat oynuyabilen adamada razıyız sol kanada santrafor oynayan 19 yaşında genç güveni koyuyoruz)

Sor yönetime bizi de neden 35-36 yaşında ki adama mahkum bıraktınız de sevgili yönetim de.Bu saatten sonra kazanacağı hiç bir başarı kalmamış 90+ da maç 2-2 ken robana yapan işi sadece show olan adama neden bırakdınız diye yönetime seslen ne cevap verecekler bende merakla bekliyorum...

Ya Babel varken kaç orta yapıyordu bu adam Gülhan, ne anlatıyorsun bize?

Takımın 1.5 senedir tek taktiği Quaresma'ya ver ortalasın, Talisca bile gol atabilmek için kafa vuruşlarını geliştirmek zorunda kaldı.

Burak gelir düzelir dedik, Quaresma cezalıyken şiir gibi oynadık 3 hafta sonra yine eski haline döndü.

Quaresma yokken takım ne güzel oynadı işte, neden cezalı değilken mahkum kalıyoruz bu adama?

Neyi sorayım yönetime, söyle de onu sorayım?

Çevrimdışı mylife1903

Seneye aynı kadro yeni hoca ile başlıyalım desem kabul edermisin ? Anket açsam yada forumda %99 hayır cevabı çıkar mı çıkmaz mı ?
Ben isterim
Bunlar tiransfer yaparsa daha kotu olur
Bildigimiz mallari izleriz yeni risklere gerek yok
Basari da zam yapiyorduk simdi maaslari 3te1ine ceksinler ben varim bu ise

Çevrimiçi levitate

zaten mevcut yönetimle seneye olacak olan o :ı

Ben isterim

doğru demiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Ya napalim kaleci mi arayalim
Fabri falan demesin kimse
Giden gelmesin biiktim yeminle
Donme dolap gibi
Totem mi yapiyorlar nedir

Kaleci degil de kaleci adayi diyelim biz ona. Ilgilenmek lazim birebir konusmak lazim cocugu tanimiyorum oturup konussam daha kesin ustunu cizebilirim. Kafasini buraya veriyorsa kalsin
Bu yonetim ikarusu almazsa ustune daha cok para harcaysrak daha kotusunu arar bulur getirir ondan eminim

bu bide oğuzhan liseli gibi

ya milyonluk adamsınız size kız mı yok? nasıl bir depresyonsa artık adamların kariyerleri bitti, olan bize oluyor yav
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben isterim

Kadroda sıkıntı yok, sorun motivasyonda.

Camiada belirgin bir hedef görünmüyor, onun etkisi de var.

Yarın Galatasaray'a şöyle bir yerleştirse Antalya, 0-1 gibi bir skorla mesela, bir yumruk mesafesine gelseler; dinamikler de değişir.

Hem Galatasaray şampiyonluktan iyice kopar, hem bizdeki stres azalır. Hem de Galatasaray'ı yakalama şevki gelir takıma.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Hayır ve arttırıyorum ilk bir kaç hafta hariç şu ankinden daha başarısız olur hatta yeni hoca gelecek nasılsa göreceğiz Burak 1 kendi için oynuyorsa 1 de hoca için oynuyor en basitinden. Hocanın haksızlık yaptığı kim var diye düşünüyorum yeni hoca gelince performansı artsın kendini versin Roco hariç aklıma gelen yok yedek kulübesine bakınca oynasa ne olur oynamasa ne olur o da.
Yeni hoca eldeki malzeme ile en doğru 11 i çıkardı diyelim kaç hamle yapacak oyuncusu var hadi yaptı tüm ideal kadro %100 performans vermeli hiç kart görmemeli hiç sakatlanmamalı ve hiç yorulmamalı pozisyonu gole çevirme oranı artmalı gelen topu yeme oranını azaltmalı o zaman yeni hoca bu kadro ile daha iyi sonuç alır.

2 sene süre doğru hoca arkasında herkesin tam durması lazım doğru kadro planlaması hem maddi hem teknik olarak he o zaman şu ankinden iyi oluruz.

Çevrimdışı Savaş

bu bide oğuzhan liseli gibi

ya milyonluk adamsınız size kız mı yok? nasıl bir depresyonsa artık adamların kariyerleri bitti, olan bize oluyor yav
Oğuzhan'ın haline o kadar üzüldüm ki şu maç. Bitmiş adam. Tükenmiş. Kac kere dokunabildi topa 10 dakikada.. 1- 2? Bir futbolcu nasıl bu noktaya gelebilir anlamıyorum. Kaptansın sen yahu, Beşiktaş'ın 10 numarasısın..

Ah ulan biraz adam olsanız, biraz aklınızı verseniz, biraz sorumluluk bilinciniz olsa, top oynamaya yeltenseniz, kendinizi geliştirseniz, şu 2 adamın öyle büyük potansiyeli vardı ki yazik ettiler kendilerine. Şu kadro yağ gibi akardı şimdi

Dorukhan.  Oğuzhan

Gokhan Töre.     Kagawa.       Ljajic

Burak

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Benim sindiremedigim
Sahada pala ile irdelenmeli aykut var taraftar bunlar haric herkesle ugrsiyor
Pala bakti bi 5-10 dakika tik yok taraftardan konyalilar ile mac yonetmeye basladi
Ona gulucuk buna gulcik
Ulan yedigimiz golden once fbye gsye olsa tak faul calar ortasahada doner gider
Abuk sabuk fauller falan

Çevrimdışı caner.eryigit

Yarın Galatasaray'a şöyle bir yerleştirse Antalya, 0-1 gibi bir skorla mesela, bir yumruk mesafesine gelseler; dinamikler de değişir.

Hem Galatasaray şampiyonluktan iyice kopar, hem bizdeki stres azalır. Hem de Galatasaray'ı yakalama şevki gelir takıma.
Bülent Korkmaz Fatih hocasına yatar oradan ekmek çıkmaz çıkarsa büyük sürpriz olur..

Çevrimdışı cursedofdragon

Japon gazeteci: "Japonlar olarak biz size hayranız, sizi Türkiye'nin en iyi teknik direktörü olarak görüyoruz."

Şenol Güneş: "Onları fazla söyleme, burada rahatsız olanlar var."

Japonlar'da farkında..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2019, 23:14:37
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Hocanın bu zamana kadar çalıştırdığı bütün takımlardan sorunlu ayrılması bize ipucu veriyor. 👍

Çevrimdışı mylife1903

Ya onur yemisim motivasyonu gavurun adami girdi tusubasa gibi tak tak hasirt doye sokusturdu bizimkiler su dovdu, kalite eksikligi var. kaliten olmadiktan sonra motive olsan nolur