Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3740269 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi murat

Gec abi hikayeyi. Hoca oynatıyor diye Necip mi çok iyi? Hoca Quaresma denen skandalı da oynatıyor. Onu ne yapalım?
necip övsen kazma kürek dalardı :D.rocoyu kötülemeyi dene :lol:

Çevrimdışı 38life

Medel varken Necipin stoper oynatılmasının tartışmaya açık bir yanı yoktur. Tıpkı Quaresmanın oynatılması gibi. Bunları tartışmak bile gerçekten utanç verici.

Çevrimiçi murat

İstediğin zaman, istediğin yerde ıslıkla, istifaya davet et, istersen küfür de et... Ama şu maçın 80. dakikasında yapma bunu... 'Söyle bize hoca takım niye oynamıyor' diye bağırıyorlar. Daha ne oynasın takım yahu... 5'e 6'ya gidecek maç, tesadüfen saçma sapan bir hale geldi. Hangisi hoca yüzünden oldu? Karius'un yediği iki abuk golün de sorumlusu hoca mı? Quaresma saçma bir pas verdi Burak'a, Burak da kontrol edemedi, top gitti gol oldu. Hoca Quaresma'yı oynattı diye mi oldu bu gol? O kadar da değil yahu...

Ben de Quaresma'yı görmek istemiyorum artık takımda, Necip'i de görmek istemiyorum, ama şu maçın 80. dakikasında hocayı istifaya çağırmanın hiçbir mantıklı tarafı yok bana göre... Fenerbahçe maçından sonra küfür de etselerdi 'ayıp etmişler' demezdim, hak verirdim. Bugünkü ise tamamen abesle iştigaldi.
hoca da gitmeyi bilmeliydi.kendi kovulmak için çırpınıyor ona artık ne desen hava gazı.son 3 aylığımı da alayım diyor.

Çevrimdışı ozankarakoc

necip yüzünden ve hoca yüzünden.necipin ne oynayacağı belli.birde hakemin vermediği penaltı da yapmış.daha ne yapacak necip.

Peki böyle pozisyon pozisyon bahsedeceksek o zaman Adriano'yu da ıslıklayalım. Yüzde bir milyarlık pozisyonu aldı kaleciye teslim etti. Atsaydı belki farka gidecektik. Adriano yüzünden maç zora girdi diyelim. Faturayı ona keselim!

Bu kadar pamuk ipliğine mi bağlı her şey...

Bu şuna benziyor...

'Kagawa girdi, gol attı, maç döndü. Şenol Hoca tam bir deha!'...

Bu nasıl yanlışsa, şöyle bir maçtan sonra, apaçık farklı kaçırdığımız maçtan sonra 'Necip'i oynattın, istifa et' demek de o kadar yanlış...

Sadece 'bu maç' özelinde konuştuğumu da tekrar söyleyeyim, 'Şenolcular geldi' muhabbeti olmasın...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Orhan_

Beşiktaş ligin en çok gol atan 2 takımından birisi. Ancak yediği gol sayısı çok fazla. Karius çok verimli bir sezon geçirmiyor ancak asıl problem Beşiktaş'ın defansif anlayışında. Biz şampiyonluktan kopuyorsak sebebi atan-tutan meselesinden daha fazla.

Çevrimdışı cursedofdragon

İstediğin zaman, istediğin yerde ıslıkla, istifaya davet et, istersen küfür de et... Ama şu maçın 80. dakikasında yapma bunu... 'Söyle bize hoca takım niye oynamıyor' diye bağırıyorlar. Daha ne oynasın takım yahu... 5'e 6'ya gidecek maç, tesadüfen saçma sapan bir hale geldi. Hangisi hoca yüzünden oldu? Karius'un yediği iki abuk golün de sorumlusu hoca mı? Quaresma saçma bir pas verdi Burak'a, Burak da kontrol edemedi, top gitti gol oldu. Hoca Quaresma'yı oynattı diye mi oldu bu gol? O kadar da değil yahu...

Ben de Quaresma'yı görmek istemiyorum artık takımda, Necip'i de görmek istemiyorum, ama şu maçın 80. dakikasında hocayı istifaya çağırmanın hiçbir mantıklı tarafı yok bana göre... Fenerbahçe maçından sonra küfür de etselerdi 'ayıp etmişler' demezdim, hak verirdim. Bugünkü ise tamamen abesle iştigaldi.

hoca yüzünden oluyor hoca bıraksın guti geçsin.

Guti hafta içerde göztepe maçına kenardan messi oyuna sokacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

"Kişisel iğnelemeler canımı sıkıyor" demiş. Karius'a yapılandan bahsediyor. Bence son derece haklı.
Ben bu oyuncunun Beşiktaş'ta yaptığı herhangi bir yoruma katılabilmem için. İğneyi kendisine batırmalı sonra çuvaldızı başkasına batırmalı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bugün mü? 4 senedir mi? Sosa - Gomez, Talisca - Aboubakar, Adriano - Atiba, Marcelo... Bu adamlar olmasa Beşiktaş feda sezonlarından daha iyi ne yapabilirdi?

Taraftar hep oyunculara yüklenirken benim oyunculara sahip çıkmayı tercih etmemin sebebi de bu zaten. Çünkü Beşiktaş hiçbirşey oynamıyor. Futbol oynamıyor Beşiktaş. Kazanılan maçların neredeyse hepsi oyuncu kalitesi farkıyla kazanılıyor. Sahadaki oyunculardan bazılarının herşeyin içine eden oyuncular olması atılan gollerin ve kazanılan maçların taktik ve sistem sayesinde değil oyuncu kalitesi farkı sayesinde atıldığı gerçeğini değiştirmiyor.
4 senedir 144 senedir kaliteli ayaklar oldu mu işin kolay oluyor. Boşuna skor yapacak hücumcü alsınlar demiyorduk.Golcü yoktu skorer yoktu. Kanat vardı stoper vardı. Onlar gitti.  Ljacic 2. devre toparladı Burak geldi Kaqawa geldi bugün Pepe-Babel tutulsaydı takımda 2. idik. Totalde değişen bir şey olmadı şimdi çok atıp çok yemeye başladık. Ne zaman en az  8-9 oyuncu 11 oynayacak seviyede olur. O zaman işler kolaylaşır. 1 kötü oyuncu 1 ortalama oyuncuyu da kötü yapıyor. Necip-Vida olunca vasat oluyorsun pepe-Vida olunca taş gibi savunma. GG-Adriano gibi beklerin de var bunlar sakat olmayınca cezalı vs ligin üstünde bir savunma hattı demek. Fabri gibi vasat kaleciyi Tolgea gibi kötü kaleciyi aratacak kalecin var. 1 tane kalecin olsa 10 gol az yazarız. Orta saha Atiba-Dorukhan-Ljacic veya Kaqawa oldu mu gayet iyi iken oraya medel koydun mu -1.5 adam oluyor bu kadar top kaybeden pas hatası yapan ve pancar motoru gibi olduk olmadık her yere basmaya çalışan ve alan boşaltan bir orta saha zarar yazıyor. Kanatların yok 0 ne lens ne q7 orta açamıyor araya atamıyor q7 şutu yoklens in var o da her mücadelede faul yapıp top kaybettiriyor.
Bu golleri de kaliteliler atıyorsa yedirenler de kalitesizler yine bu takımın oyuncuları hocayı suçlarken buna da dikkat edilsin diyorum q7 fofananın ki gibi pozisyonu yakaladı kaleciye abandı Adriano gibi bir adam bile saçma sapan bir iş yapıp %100 lük pozisyonu harcadı bunları atamayıp savunma çizgisini kuramaz adam kaçırırsan kalecin çıksam mı çıkmasam mı diye papatya falı bakarsa erzurum lu da atıyor konya lı da fb li de fark etmiyor. Hoca ne yapsın bunlara onu demeye çalışıyorum. Mal belli roco demek ki o kadar kötü bir oyuncu ki tercih etmiyor necip-medel yer değişseydi daha doğruydu evet. o hoca hatası ama karşı karşıya atamamak da hocanın hatası değil onu anlatmaya çalışıyorum.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Ben bu oyuncunun Beşiktaş'ta yaptığı herhangi bir yoruma katılabilmem için. İğneyi kendisine batırmalı sonra çuvaldızı başkasına batırmalı  :tabe:

kimi oynatsın peki mustafa ?

Haftaya guti takımın başında diyelim kimi oynatsın ?

Bi kere de neden Quaresmanın yerine adam alınmadı diyin yav.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Çöpe atılan yaklaşık 30 'otuz' atak. Cezası biter bitmez her maç oynadı bu arkadaş. Büyüksün milli takım hocası
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2019, 21:47:49 ProjectOrigin ]

Çevrimdışı ozankarakoc

hoca da gitmeyi bilmeliydi.kendi kovulmak için çırpınıyor ona artık ne desen hava gazı.son 3 aylığımı da alayım diyor.

O da yönetimin işi... Milli takım işi kesinleşeli bir hafta oldu, belki hafta içinde istifa etseydi iyi olabilirdi. Ama işin arkaplanını bilmeden bunu söylemek kolay. Adam işinin başında, yönetimden bir talep yok. Yerine kimin geleceği, gelip gelemeyeceği belli değil. 'Ben gidiyorum' dedi diyelim geçen Pazartesi günü... Yönetim de şöyle cevap verdi, 'hocam allahaşkına dur, yerine koyacak adamımız yok, Guti tecrübesiz, bu saatten sonra iyi hoca bulmamız da imkansız, sezon sonuna kadar bizi bırakma'... Ne olacak? Kim hain? Kim suçlu?

Çevrimdışı 38life

Şu istatistikleri yapan bir oyuncuyu nasıl oynatır bir hoca? Nedir bu ya. Komedi gibi rakamlar bunlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu oyunu sadece kendi isteği ile oynamıyor. Kalite sorununa girersek takımda o zaten problem ama ligdeki çoğu takıma bakarsak çok değerli bir kadroya sahibiz.  Yapılan eleştiriler de bu maç özelinde değil. Bir sürecin sonucu. Q7 yerine adam alınamadı desek daha doğru olur. Maaş ödemekte zorluk yaşıyoruz her şubede nasıl harcama yapmamızı bekliyorsunuz?

Beşiktaş Tarihi
★★★

haftaya guti göztepe maçına çok farklı bir 11 çıkartıcak!

Karius

Gökhan      Mirin         Vida         Adriano

Dorukhan    Atiba

Lens                  Kagawa             Ljajic

Burak

Baya farklı oldu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu bana geçmişten birilerini anımsattı  :alala:

Fikret Orman, maç sonunda soyunma odasına indi. (TRT Spor)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

artık roconun ne denli kötü ötesi bi stoper oldugunu anlamıştır umarım taraftar.
Katılmıyorum.  Harhangi lisansı olan ayakta durabilen bir stoper necipten iyidir. Atılmak için elinden geleni yaptı. Maç 2-2 penaltı yaptırmayı da başaracaktı az kalsın.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Bu oyunu sadece kendi isteği ile oynamıyor. Kalite sorununa girersek takımda o zaten problem ama ligdeki çoğu takıma bakarsak çok değerli bir kadroya sahibiz.  Yapılan eleştiriler de bu maç özelinde değil. Bir sürecin sonucu. Q7 yerine adam alınamadı desek daha doğru olur. Maaş ödemekte zorluk yaşıyoruz her şubede nasıl harcama yapmamızı bekliyorsunuz?

ligde ki bir çok takıma bakarsak kadro kalitemiz daha değerli diyorsunuz hoca'yı ıskartaya çıkarmak için.

3 gün önce bu kadro tamamen baştan aşağı değişmeli diyorsunuz sırf senin özelinde demiyorum.

Madem yeterli neden değişiklik istiyorsunuz kendinizle çelişiyorsunuz.

Bu maç özelin de olmadığının bende farkındayım.

Q7'nin yerine adam alınamadı değil yerine 31 yaşında ki lens alındı desek daha doğru olur.Sol kanat Allah'a emanet.

2 senedir sağ alınmadı/alınamadı demek daha mantıklı.

Harcama yapmıyorsan/yapamıyorsan başarıda beklemeyeceksin bu kadar net bugün şenol güneşe suç atarsın yarın sergene öbür gün x hocaya.Her branşta dökülüyorsak bunun sorumlusu şenol güneş değildir o zaman yanlış kişiye odaklanıyorsunuz işte bunu göstermeye çalışıyorum...

[ Son Düzenleme: 10 Mart 2019, 21:57:55 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2019, 21:56:20
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Şu istatistikleri yapan bir oyuncuyu nasıl oynatır bir hoca? Nedir bu ya. Komedi gibi rakamlar bunlar.

Farklı bir anlamı : Anlasmıcan kovun beni. Her gecen süre sizin zararınıza.
Artık taraftarın el atması lazım.

Çevrimdışı ozankarakoc

Kimse taraftara suc bulmasın eğer yönetim göndermiyorsa 'Şenol Güneş- Querasma ve Kairus'u biz ıslıkladık. Baktık düzelmiyor mu İlk iç sahada daha farklı seyler yapcaz bu üçüne.

Dingonun ahırı mı lan burası. İşin ucunda 40M €'ya yakın CL geliri var biz Laz'ın ve prensinin keyfini beklicez.  :s20:

'İşin ucunda 40 milyon euroya yakın Şampiyonlar Ligi geliri var' diye mi farkı kaçırdığımız maçın 80. dakikasında bütün camiayı istifaya çağırıp kalecimizi ıslıkladık?!

Çevrimdışı tuncaboylu

ligde ki bir çok takıma bakarsak kadro kalitemiz daha değerli diyorsunuz hoca'yı ıskartaya çıkarmak için.

3 gün önce bu kadro tamamen baştan aşağı değişmeli diyorsunuz sırf senin özelinde demiyorum.

Madem yeterli neden değişiklik istiyorsunuz kendinizle çelişiyorsunuz.

Bu maç özelin de olmadığının bende farkındayım.

Q7'nin yerine adam alınamadı değil yerine 31 yaşında ki lens alındı desek daha doğru olur.Sol kanat Allah'a emanet.

2 senedir sağ alınmadı/alınamadı demek daha mantıklı.

Harcama yapmıyorsan başarıda beklemeyeceksin bu kadar net bugün şenol güneşe suç atarsın yarın sergene öbür gün x hocaya.Her branşta dökülüyorsak bunun sorumlusu şenol güneş değildir o zaman yanlış kişiye odaklanıyorsunuz işte bunu göstermeye çalışıyorum...
Bunları boşver, bana bugün Quaresma'nın 27 tane orta açmasının sebebini anlat.

27 orta be, 27. Tek başına 27 orta yapmış herif. Bir futbolcu bir maçta kaç kere topla buluşur zaten?

Top ortalama 55-60 dakika sahada kalır, her 2 dakikanın 1'inde orta yapmış adam.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

'İşin ucunda 40 milyon euroya yakın Şampiyonlar Ligi geliri var' diye mi farkı kaçırdığımız maçın 80. dakikasında bütün camiayı istifaya çağırıp kalecimizi ıslıkladık?!

oyuncu kendisi geldi sanki alın beni dedi zorla oyuncu ıslıklayınca bütün işler çözülüyor bitti karius düzeldi tamamen!

Tam bir orta doğu zihniyeti.

Çevrimdışı 38life

Hataları arttıkça hırçınlaşıyor...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Aynen işte sadece hoca değil sorun bunu göremiyoruz. Yönetim-Hoca-Oyuncu kalitesi totalde veya istenen oyuna göre yetersizlik diyelim- Taraftar. komple birbiri ile ilintili takımda 1 tane kanat oyuncusu vardı devre arası gitti kalanlarda oynayacak seviyede 1 kişi var o da 3 sene önce çapraz kopartmadan dürümcü açmadan abuk sabuk işlere girmeden önceki hali ile G.Töre Güven girdi gördük. Oyuncuları yeterli görüp abartıp yapabileceğinden çok şey beklemek yıllardır huyumuz Güven kalsın 5. kanat alternatif olarak kalsın sorun yok. Ama 11 e girecek durumda değil henüz 40 fırın ekmek yese de meçhul. Oynayacak oyuncu 17 yaşında da oynar. Eskiden Batuhan vardı Muhammed demir vardı yok nasıl oynatılmaz vs deniyordu geçen sene yok eslem yok bilmem kim bu sene yok fatih yok utku bunlar Beşiktaş ın seviyesinde değil ha şuan oynatılır mı 2.lik kovalamayacaksan oynatılır Uyku yu denedin Ersin i de dene kalede yiyeceği aynı olur. Stoperde Necip i koyup çocuu da yem edeceğine Fatih i gördük zaten kiralandı sivasta bile oynayamıyor koy Alpay ı Ege yi onları da görelim. 2-3 maçtan fazla şans verilmez Beşiktaş gibi kulüplerde eğer oyuncuya dizgün eğitim alt yapı verirsen ve adam gerçekten kaliteli kumaşsa o zaman tahammül kredisi artaro ayrı.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2019, 22:00:34
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

O kalecin yüzünden maç gitmek üzereydi.
Hoca- yönetim olayına hiç girme bu süreçte rezillik diz boyu.
Yönetecek baska adamlar vardır bu kadar adamlara , isimlere baglı kalmayın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dediklerinde sonuna kadar haklısın.

Galatasaray'ın çok zor bir fikstürü var, muhtemelen tonla puan kaybedecekler. Bugünkü 3 puan onları geçmek adına çok önemli.

Ama ikinci olan takımın CL ön elemelerine inanmıyorum ben, onu da söyleyeyim.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi