Yahu "babel'in yerine oyuncu istemiyorum" sözü bana mı ait? İsteseydi de alınmayınca başka yerlere tepki gösterilseydi kagawa'yı bile istediğinden emin değilim zira kendi istese "oyuna kagawa girince rakiple 10'a 10 kaldık" gibi skandal açıklama yapmazdı. Bak istememesinin haklılık payı var yok orasında değilim önce oyuncu ücretlerini ödeyin diye açıklaması da var ama kusura bakma kenar oyuncusu isteseydi ve "talep ettim ama maalesef maddi şartlar elvermedi" deseydi başka şey konuşurduk. Ayrıca güven ve lens gayet iyiyken takımı satıp 2 maç cezası bittikten sonra herhangi bir yaptırımla karşılaşmayan oyuncuya her maç 90 dk tahammül ediyorsa tepkiyi hakediyor.
Daha halen neyden bahsediliyor yav renkli medya da çıkan haberlere itibar ediyorsunuz.
Basın toplantısında adam adriano giderse yerine adriano ayarında adam isterim dedi Babel giderse yerine adam isterim dedi.
İzlemesek bizi de kandıracaksınız renkli medyanın haberleri ile.
Aynen kagawa gibi bir oyuncuyu istemedi ? Yönetim messiyi alalım dedi hatta hocanın veto ettiği konuşuluyor!
Fizik olarak iyi durumda olmadığı için demiş olmasın ?
İstese alınıyor mu ? Adam demba ba,aboubakar,cenk istiyorum dedi.Negredo-love-larin verildi bari burağı alın dedi geçen sene gidildi negredo alındı şampiyonluk kaçtı belki de burak alınmadığı içni geçen sene.
2 senedir sağ bek alınmıyor hocanın sağ bek istemediği aklın kesiyor mu senin ?
Mecbursun mecbur oyuncu yok yaptırım yapabilmen için kenarda oyuncun olması lazım elinin güçlü olması lazım.Quaresma laubali oynadığında hop Quaresma sen geç kenara bakayım diyebielceğin bir oyuncun olması lazım kenarda bizim o kanatta mecbur Quaresma öbür kanatta 19 yaşında ki santrafor genç cocuğu sol kanada koyuyoruyz kanat yaratmaya çalışıyoruz.
Aynı hoca şunları söyledi ama ;
maaş dengesini bozmayın ? Bozuldu
Maaşları düzgün zamanında ödeyin ? Ödenmedi,geç ödendi.
kadroyu bozmayalım koruyalım ? Korunmadı 10 oyuncu gitti her sene 10 oyuncu geldi.