Ben hocanın bizim yüzümüze baka baka bir yalanını yakalamadım.
Evet önceliğim Beşiktaş dedi adam bizim yönetim 3 yıllık sözleşme önerdik dedi.Gerçekte öyle bir şey olmadığı orta çıktı.
Medya her gün hocanın üzerine gelirken hoca'yı yapayalnız bıraktı yönetim.
Terim biz fikstürü tff ile beraber yapıyoruz dediğinde bizim hocamız da bize gelince yapmıyorlar dediğinde sevgili başkanımız çıkıp terimi savundu biz de fikstürü beraber yapıyoruz dedi.
Adamın istediklerinin sürekli tersi yapıldı burak dedi geçen sene negredo alındı.Demba ba,aboubakar,cenk dedi negredo-love-larin-pektemek yapıldı.
2 senedir gitmesi için yapılmadık baskı kalmadı.Yöneticilerin taraftar gibi hoca ile ilgili kötü twitteleri rt lemesi mi dersin yapılmadık bir şey kalmadı.
Kısacası adamı kovmadık ama kovmaktan beter ettik.
O zaman bu kampları kaldırsınlar madem gerek yok ne diye çıkarmışlar ? Hazır geldikleri takımda kondüsyon yüklemesi yapılıyormuş.
Kamp'ta yapılanlar ;
Kondüsyon yüklemesi
Teknik,Taktik
Güç,Kuvvet
Takım adaptasyonu
Maç ritmi
Hazırlık maçları
Direk ligin 2.ci 3.cü haftasında oyuncuyu alalım(ki zaten öyle yapıyoruz) ondan sonra ilk yarı biterken oyuncuyu oynattı diye hocaya laf söylüyelim (oyuncular anca form tutuyor çünkü) .Hocaya suç atalım hocam bunları neden hazır edemiyorsun sen diyelim güzel iş.
kovulmadan gitmem diye benmi söylemişdim acaba
3 yıllık teklif yaptık demediler yapma kararı aldık dediler
bunu hemen yapmak zorunda değiller kontratı devam eden hoca bittiğinde bu teklif yapılır
bu alınan karar hocayla devam kararıdır
Hocayı kim yalnız bıraktı hoca için bu takım sahaya çıkmadı ne konuşuyorsun.
yönetimi divanı siyasi baskılara bile direndi bütün camia arkasında durdu.
hocanın işi değil kalkıp yönetim alanına girmek bu kulübü yöneten o değil
önce yönetimin konuşacağı şeyi konuşmayacak sonra kalkıp lafı yalanlandı muhabbeti yapacaksın
çalışan kalkıp basına falan konuşamaz bir sorunu varsa konuşacağı yer yönetim kurulu bile değil
sadece takımla sorumlu kişiyle konuşabilir.
hocanın istedikleri yapılsa sen gonezi bile göremezdin ama kötüyü örnek veriyorsun birde iyiyi
örnek versene ne abou alınırdı ne talisca burakla volkan şenle serdar azizle ozanla devam ediyorduk
burak alındı diğerleri şimdi nerde şu anda onlardan kurtulmanın yolunu arıyor olurduk. ozana iş ahlakı öğretebileceksen çalışmasını sağlayacaksan elinde daha iyisi var ozi onun üzerinde dur.
iki sene önce iki senelik kontrat uzatıldı ne baskısından bahsediyorsun gitmesini isteseler yeni kontrat neden yapsınlar
ordan burdan duyduğunuzla konuşuyorsunuz başkan her seferinde çıkıp hocanın yanında olduğunu söylemedimi
bundan neden bahsetmiyorsun. Yöneticilere bile istemeyen istifasını verir dedi.
kampda yapılanları saymışsın güzel peki o kampa katılan diğer oyuncular ne durumda yeni gelenler
hazır değil kamp görmedi görenler neden hazır değil madem kampda bu dediklerin yapılıyor hani nerde
bu takımın kondisyonu teknik taktik bilgisi gücü kuvveti takım adaptasyonu maç ritmi hazırlık maçlarına
gelince o maçlara nedense hep oynatmayacağı oyuncuları çıkarıyor bir sürü alt yapı oyuncusuyla yaptığın teknik
taktik çalışmaylamı takımı hazırlayacaksın birde maç ritmi kampda kazanılmaz oynatarak kazanır oyuncu
bu takıma taktik diye birşey öğretilmiyor zaten onun dışındaki herşeyi oyuncu geldiği takımda alıyor
esas ihtiyacı olan taktik oda bizde yok be gülüm 4-5 yıldır takımda olan insan öğrenememiş erken kampa katılanmı öğrenecek
bak mesela forvet yok dediniz şimdi var ikinci yarı 7 hafta geçti burak 4 gol attı ama iki maçta attı
peki forvetinin gol atamadığı 5 maç ne yapacaksın bir iki maçta 10 tane atsa ne olurki burda hep söyledik forvet
sorun değil diye hocanın istediği oyuncular alınmamış geçeceksin onu serdar aziz istedi alınmadı bu takıma onun yerine marcelo pepe vida mirin alındı bunların hepsi ondan kat kat iyi.
ağzınıza almışsınız takımı koruyacaklardı lafını adam gidiyor nesini koruyacaksın en fazla Beşiktaşlı olan cenk bile ben gideceğim
diye tutturmuş. Ne yapacaklardı size göre parayı verip tutsunlar takımda sonrada oyunculara teslim olsunlar isteksiz sadece para
için takımda kalmış oyuncularla birşeymi yapılır sanıyorsunuz. sallamak kolay
neymiş hoca istenmiyormuş bu yanlış değil istenmiyorsa gönderilmemesi bu güne kadar tutulması yanlış
hiç bahane üretmeyin herkes mutluyken şampiyonluklar gelirken söylemişdim bunları hocanın yanlışları o kadar bariz ortadaydıki.
takımın kötüye gittiği ayan beyan görünüyordu. Bunu yöneticilerde gördü aslında ama taraftardan çekindikleri için adım atamadılar
işde hataları buydu.
oyuncular geç alınıyormuş hazır edemiyormuş 15 günlük kamp yetiyorsa hazır etmeye kampa yetişemeyeni bir ayda hazır et o zaman
adamlar gol atar atmaz panik başlıyor bunun hazırlıkla falan alakası yok skor tutamıyoruz. kaç yıl geçti daha skoru tutabilecek bir taktik geliştiremedi. sahada kötü değiliz skoru hep buluyoruz sorun bunu tutamamak buda senin bütün eleştirilerini rafa kaldırıyor.
takım kaç senedir oyuncu değiştirerek dağılıyor bir hamlede yapacağını üç hamlede yapıyor takımı çorba ediyor her değişiklik başladığında üç değişiklik gelene kadar takım dağılıyor üçüncü değişiklikle toparlanıyor ama genelde iş işden geçmiş oluyor.
bir oyuncuyu tukaka edip bir hafta sonra 11 e sürüyor ne değişiyor bir hafta önce kötü demişdin. şu takımda herkesi gömdü bir gömmediği quaresma böyle davranırsan o oyuncudan sahada birşey alamazsın. eleştirin varsa bunun yeri soyunma odası
basın karşısı değil yönetimle sorunun varsa bunun yeride yönetim kurulu basın değil.
bütün camia orta açma oyununa lanet okurken basının karşısına çıkıp yeterince orta açtık ama forvetler bulamadı demek hepimizle dalga geçmektir. neymiş efendim kampa yetişmiyor oyuncular sen elindeki oyuncuyu kampa almadın ama sonra kalktın ilk maçda görev verdin.
demek hoca içinde kamp o kadar önemli değil bu takım hiç kamp yapmasa bundan daha kötü olmaz. bütün takımın adım atacak hali yok sorun yenilerin kamp yapmaması oluyor ama işin tuhafıda en dinç duran oyuncular yeniler oluyor çünkü adamlar gerçek kamp yaparak geldikleri için tek yaşadıkları uyum sorunu oluyor sonra yeterli çalışma olmadığı için onlarda düşüyor. 4 sezon önce fırtına gibi takım şimdi sahada yürüyorsa bunun mazereti geç gelen oyuncular olamaz.
iki oyuncu kampa katılmıyor geri kalan 23-24 oyuncu kamp yapıyor hani onlar nerde kamp yapmayanlar düşüyorsa yapanlar ayakta kalsın komik mazeretler üretiyorsunuz ljajic kagawa geç geldi çalışmalara katılmadı o nedenle sorun yaşıyorlar doğru ozi hocayla dört yıldır kamp yapıyor baksana fırtına gibi ilk geldiğinde patlama özelliği olan medel kimseye geçilmeyen en büyük özelliği bu olan medel şimdi sahada yürüyor. izlemiyormusun oyuncuları ilk haliyle sonraki hallerini hep oyuncularmı suçlu. sen gelen iki oyuncuya bakıp suçu birilerine atmaya çalış ama takımın diğer oyuncularına bakma orda gözlerini kapat. gomez geç geldi şampiyon oldu bu takım abou talisca geç geldi yine şampiyon oldu çünkü takım diriydi şimdimi sorun oldu geç gelen oyuncular. yuvarlak deliğe kare aparatı sokmaya çalışıyorsun ama zorlama girmiyor. oyuncunun geç gelmesi bir sorundur elbet ama sorunlarımızın %1 i bile değil bu.
bunu ana sorunmuş gibi göstererek sadece gerçeklerin üstünü örtme çabası içinde olursun o gerçekler durdukça takım kötüye gider
oyuncular erkende alınsa hiç bir şey olmaz o zamanda başka mazeret üretmeye başlarsınız üç oyuncu alındı burak mirin kagawa
bu oyuncuların ikisi kampa yetişdi bir kagawa yetişmedi ama zaten o piyangodan çıkmışdı olmasada olurdu yerinde 11 oyuncusu var zaten. bumu kampa geç katılma mazeretin. senin 5 puan önünde olan takım takımın yarısını son gün aldı
hocanın üretmediği mazereti siz onun adına üretmeye çabalıyorsunuz. memnun değilse ayrılsaydı bu kadar basit.