Beyinsiportun muduruyle mi sahibiyle mi neydi arkadasti fikret orman
Yahu bizim maclarin tartismali pozisyonlarini siteye koymuyorlar.
Fbnin pozisyon icin ekrana kural kopyaliyorlar
Yahu turkiye burasi insanlar kullanma kilavuzu bile okumuyor, ekrana koydugun kurali mi okuyacak
Nerede bu yonetim arkadas, neden korkuyonuz, gene talimat mi geldi, ibb sampiyon olacak diye
Azicik tepki verin
Erman canlisi cikmis hala 2 gundur besiktasa takmis, baglan prihrama sic agzina herifin. kayseri baskani bile konusabiliyor, malatya baskani konusuyor. Bizim ne basin sozcusu var ne yonetici ne baskan.
Bu yonetim kadar pasif, icten pazarlikli, tembel, cikarci bir yonetim gormedim besiktasta. Serdar bilgilinin zayif yonetimi en azindan kendi alanlarinda uzmandi, doktoru, muhasebecisi falan. Fikret ormanin yonetiminde avukat var ama lokantacilik yapiyor, voleybolcu oldugu dusunulen var ama voleybolcu degil midir nedir, sesini duyamadik, matbaci var ama dergiyi basmiyor, dagilmis yetersiz₁ bir yonetim. Vodafon bu insanlarla calismaz buyuk ihtimal ileride.
Yd yonetimine cok vurduk ama besiktasliliklarini tartismadik bu yonetimden bazilarinin ne oldugunu tartisacaz sonralari.
Yd 8 senede neler yapmis derleyip toplamak lazim, fikret ormandan cok kupa almistir herhalde. Ayni sayida da tiransfer yapmislardir acip bakmak lazim. Borcu yd yapti gibi bir algi pesinde kosuyor fikret orman, 3 mektup yazmaya baslasin. Ya adam gibi bir yonetim kurulu olustursun ki ben guclu insanlarin fikret orman karakterindeki bir insanla yanyana gelecegini dusunmuyorum ya da birak gitsin.
Bunlarin hepsini soyledik, uyardik, feda sezonundan beri, bu gunlerin gelecegi belliydi, dusunceden yoksunfur bu yonetim, telasla is yapan insanlardir. Son gun imtihana calisip sonra hoca bana takti diyen orta ogretim talebesidir bunlar.
Piyasada da yoklar. Masada oturup sen 750 ben 250 batak oynuyorlardir herhalde
Yan masada da umut metin ezik diyen ile safak bitmis okeye donuyorlardir. Daltonlar gibi dagilmistir taslar
Dordunde de cift okey