Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3756222 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

İlk devre ikinci devre karşılaştırması:

Geçen sene bu sene karşılaştırması:

Çevrimdışı yoruk

Eski yöneticilerimiz Ahmet Nur Çebi ile Erdal Torunoğulları, bugün bir restoranda bir araya geldi.

https://twitter.com/HaberKartali/status/1102281825035145217
Bir anlam vermek istemiyorum.umutlanmak istemiyorum.Sadece yemeğe çıkmışlardır yani

Çevrimdışı yoruk

İlk devre ikinci devre karşılaştırması:

Geçen sene bu sene karşılaştırması:

Konyaspor 'u geçersek çok da karamsar tablo yok.İlk yarı ile hemen hemen aynı.
Ama işte tablo karamsar ,Galatasaray'ın hali ortada olmasa 2.lik umudu bulamayız

Çevrimdışı 38life

Güzell.

https://twitter.com/BjkMedyaTakip/status/1102325300485111810

Uzun süredir takip ettiğim aklı başında mantıklı vicdanlı Beşiktaşlı ender yorumculardan biri.

Çevrimdışı levitate

Adam seni kafasında bitirmiş, sosyal medya takibinden çıkmış, sen hala oynatmaya çalışıyorsun.
Beşiktaş lan burası, sen kimsin!
bi kulübü üstüne yapmadığımız kaldı zaten
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Bugün Başakşehire verilen önceki gün de Fener’e verilen penaltılara bakıyorum bir de bize mütemadiyen verilmeyen  her hafta mutlak pozisyonlara
Fener maçında atılması gereken oyuncu bize ilk golü attı. Kimse de “aga bu nedir” demiyor
takım iyiyken her maç sonrası kamera önüne geçen elemanları ben haftalardır görmüyorum
adamlar resmen dükkanı kapatmışlar biz boşuna bekliyoruz
Fener resmî siteden açıklama yapmış dünkü uydurulan penaltı için hakeme teşekkür etmiş
bizimler tff’nin katlini izliyor

var bir hesapları belli ki başkan tff hayali kurarken yanındakilerde tff.de görev alırmıyız acaba diyordur muhtemelen
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

var bir hesapları belli ki başkan tff hayali kurarken yanındakilerde tff.de görev alırmıyız acaba diyordur muhtemelen

belediye başkanlığını kovalayan da var.

Çevrimdışı tangaz

sebanın sessiz kaldıgı dönemlerde bile 1-2 yönetici çıkıp 2 satır laf ederdi.

bu yönetim BEŞİKTAŞIMIZI BOŞLUYOR. geçen sene fener maçından beri düzenli olarak boşluyor. şimdi de hocanın kalan 6 aylık maaşından yırtmak için boşluyor. sahayı boşluyor ödemeleri boşluyor transferi boşluyor boşlamadıkları tek madde yok deli olucaz bu gidişle bu boşvermişlik karşısında.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

belediye başkanlığını kovalayan da var.

o şafak var ya o şafak yönetimin içindeki tolgaydır o adam.

bir de şükrü yazıcı mı ne die biri var her transferimizde özel uçakta ön koltukta oturan bir tip  bşkanın yakın arkadaşıymış mikonosa birlikte gittiği biriymiş kimdir o herif necidir garip ilişkiler silsilesi

Çevrimdışı tangaz

bakın ali koç camiaya sesleniş adı altında hakemlere salladı ardından fenere son 2 maç tff+mhk marifetiyle 4 puan hediye edildi kümede tutmak için fener şuan 24 puanla 16. olması gerekirken 28 puanla 14. sıradalar adamlar üstüne çıktı pişkin pişkin hakem aslında kötüydü ama doğru karar verip penaltıyı üfledi teşekkür ederiz tebrik ederiz die açıklama yaptılar. bizim son 2 maç 4 ligin ikinci yarısı 6 puanımız gasp edildi hakemler tarafından bizim yönetimden çıt çıkmadı başkanın son dönem yaptığı tek açıklama "aaa yıldırım istifa mı etti çok şaşırdım hiç beklemiyordum" oldu.

şaka mıdır taraftarın sabrının sınanmasımıdır kendi inşaa ettiği staddan istifa sesleriyle gitme mazoşizmimidir  walla çözemedim.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

bakın ali koç camiaya sesleniş adı altında hakemlere salladı ardından fenere son 2 maç tff+mhk marifetiyle 4 puan hediye edildi kümede tutmak için fener şuan 24 puanla 16. olması gerekirken 28 puanla 14. sıradalar adamlar üstüne çıktı pişkin pişkin hakem aslında kötüydü ama doğru karar verip penaltıyı üfledi teşekkür ederiz tebrik ederiz die açıklama yaptılar. bizim son 2 maç 4 ligin ikinci yarısı 6 puanımız gasp edildi hakemler tarafından bizim yönetimden çıt çıkmadı başkanın son dönem yaptığı tek açıklama "aaa yıldırım istifa mı etti çok şaşırdım hiç beklemiyordum" oldu.

şaka mıdır taraftarın sabrının sınanmasımıdır kendi inşaa ettiği staddan istifa sesleriyle gitme mazoşizmimidir  walla çözemedim.
Haftaya netleşir diye meşhur sözü vardı başkanın. Bu TFF ve bizim başkanlık seçim sürecinde aklımızdaki birçok sorunun, bu gariplikler silsilesinin cevabı da netleşecek gibi ama dur bakalım...
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Akil Emre

Abi malesef vardır bi çıkarları, kimsenin günahını almak istemesemde bukadar hakkımız yenirken tek kelam etmemişler, üstüne gs YD yusuf abilerine teşekkürü borç bilmişler. Amatör branşları ağlatmışlar , hep ödemelerde sıkıntı var, bence yönetimdekilerde Beşiktaş sevdalısı adam kalmamıştır. Olan yine bizlere oluyor üzülüyoruz , yoruluyoruz ama sallayan yok. Kendi adıma mayısı bekliyorum işallah ANÇ aday olur yoksa muhalefetin hiçbir şansı olmaz, gerçi muhalefet demeyede bin şait lazım da neyse, en son bi cevizci var dı oda piyasada yok

Çevrimdışı tangaz

Haftaya netleşir diye meşhur sözü vardı başkanın. Bu TFF ve bizim başkanlık seçim sürecinde aklımızdaki birçok sorunun, bu gariplikler silsilesinin cevabı da netleşecek gibi ama dur bakalım...

gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi kötü bir huyu var elbet çıkar kokusu ama bakalım altından kimin çıkarları çıkacak yaşayıp göreceğiz.

Çevrimdışı tangaz

Abi malesef vardır bi çıkarları, kimsenin günahını almak istemesemde bukadar hakkımız yenirken tek kelam etmemişler, üstüne gs YD yusuf abilerine teşekkürü borç bilmişler. Amatör branşları ağlatmışlar , hep ödemelerde sıkıntı var, bence yönetimdekilerde Beşiktaş sevdalısı adam kalmamıştır. Olan yine bizlere oluyor üzülüyoruz , yoruluyoruz ama sallayan yok. Kendi adıma mayısı bekliyorum işallah ANÇ aday olur yoksa muhalefetin hiçbir şansı olmaz, gerçi muhalefet demeyede bin şait lazım da neyse, en son bi cevizci var dı oda piyasada yok

şu piyasa ortamında güçlü yönetim kuracak bir aday göremiyorum tecrübesi olması nedeni ile ANÇ bence de en ideal seçenek gibi duruyor en azından gidip yunan adalarından yatta transfer görüşmesi fotosu paylaşmaz

Çevrimiçi Necmi

Ben hocanın bizim yüzümüze baka baka bir yalanını yakalamadım.

Evet önceliğim Beşiktaş dedi adam bizim yönetim 3 yıllık sözleşme önerdik dedi.Gerçekte öyle bir şey olmadığı orta çıktı.

Medya her gün hocanın üzerine gelirken hoca'yı yapayalnız bıraktı yönetim.

Terim biz fikstürü tff ile beraber yapıyoruz dediğinde bizim hocamız da bize gelince yapmıyorlar dediğinde sevgili başkanımız çıkıp terimi savundu biz de fikstürü beraber yapıyoruz dedi.

Adamın istediklerinin sürekli tersi yapıldı burak dedi geçen sene negredo alındı.Demba ba,aboubakar,cenk dedi negredo-love-larin-pektemek yapıldı.

2 senedir gitmesi için yapılmadık baskı kalmadı.Yöneticilerin taraftar gibi hoca ile ilgili kötü twitteleri rt lemesi mi dersin yapılmadık bir şey kalmadı.

Kısacası adamı kovmadık ama kovmaktan beter ettik.

O zaman bu kampları kaldırsınlar madem gerek yok ne diye çıkarmışlar ? Hazır geldikleri takımda kondüsyon yüklemesi yapılıyormuş.

Kamp'ta yapılanlar ;

Kondüsyon yüklemesi
Teknik,Taktik
Güç,Kuvvet
Takım adaptasyonu
Maç ritmi
Hazırlık maçları

Direk ligin 2.ci 3.cü haftasında oyuncuyu alalım(ki zaten öyle yapıyoruz) ondan sonra ilk yarı biterken oyuncuyu oynattı diye hocaya laf söylüyelim (oyuncular anca form tutuyor çünkü) .Hocaya suç atalım hocam bunları neden hazır edemiyorsun sen diyelim güzel iş.
kovulmadan gitmem diye benmi söylemişdim acaba
3 yıllık teklif yaptık demediler yapma kararı aldık dediler
bunu hemen yapmak zorunda değiller kontratı devam eden hoca bittiğinde bu teklif yapılır
bu alınan karar hocayla devam kararıdır
Hocayı kim yalnız bıraktı hoca için bu takım sahaya çıkmadı ne konuşuyorsun.
yönetimi divanı siyasi baskılara bile direndi bütün camia arkasında durdu.
hocanın işi değil kalkıp yönetim alanına girmek bu kulübü yöneten o değil
önce yönetimin konuşacağı şeyi konuşmayacak sonra kalkıp lafı yalanlandı muhabbeti yapacaksın
çalışan kalkıp basına falan konuşamaz bir sorunu varsa konuşacağı yer yönetim kurulu bile değil
sadece takımla sorumlu kişiyle konuşabilir.
hocanın istedikleri yapılsa sen gonezi bile göremezdin ama kötüyü örnek veriyorsun birde iyiyi
örnek versene ne abou alınırdı ne talisca burakla volkan şenle serdar azizle ozanla devam ediyorduk
burak alındı diğerleri şimdi nerde şu anda onlardan kurtulmanın yolunu arıyor olurduk. ozana iş ahlakı öğretebileceksen çalışmasını sağlayacaksan elinde daha iyisi var ozi onun üzerinde dur.
iki sene önce iki senelik kontrat uzatıldı ne baskısından bahsediyorsun gitmesini isteseler yeni kontrat neden yapsınlar
ordan burdan duyduğunuzla konuşuyorsunuz başkan her seferinde çıkıp hocanın yanında olduğunu söylemedimi
bundan neden bahsetmiyorsun. Yöneticilere bile istemeyen istifasını verir dedi.
kampda yapılanları saymışsın güzel peki o kampa katılan diğer oyuncular ne durumda yeni gelenler
hazır değil kamp görmedi görenler neden hazır değil madem kampda bu dediklerin yapılıyor hani nerde
bu takımın kondisyonu teknik taktik bilgisi gücü kuvveti takım adaptasyonu maç ritmi hazırlık maçlarına
gelince o maçlara nedense hep oynatmayacağı oyuncuları çıkarıyor bir sürü alt yapı oyuncusuyla yaptığın teknik
taktik çalışmaylamı takımı hazırlayacaksın birde maç ritmi kampda kazanılmaz oynatarak kazanır oyuncu
bu takıma taktik diye birşey öğretilmiyor zaten onun dışındaki herşeyi oyuncu geldiği takımda alıyor
esas ihtiyacı olan taktik oda bizde yok be gülüm 4-5 yıldır takımda olan insan öğrenememiş erken kampa katılanmı öğrenecek
bak mesela forvet yok dediniz şimdi var ikinci yarı 7 hafta geçti burak 4 gol attı ama iki maçta attı
peki forvetinin gol atamadığı 5 maç ne yapacaksın bir iki maçta 10 tane atsa ne olurki burda hep söyledik forvet
sorun değil diye  hocanın istediği oyuncular alınmamış geçeceksin onu serdar aziz istedi alınmadı bu takıma onun yerine marcelo pepe vida mirin alındı bunların hepsi ondan kat kat iyi.
ağzınıza almışsınız takımı koruyacaklardı lafını adam gidiyor nesini koruyacaksın en fazla Beşiktaşlı olan cenk bile ben gideceğim
diye tutturmuş. Ne yapacaklardı size göre parayı verip tutsunlar takımda sonrada oyunculara teslim olsunlar isteksiz sadece para
için takımda kalmış oyuncularla birşeymi yapılır sanıyorsunuz. sallamak kolay
neymiş hoca istenmiyormuş bu yanlış değil istenmiyorsa gönderilmemesi bu güne kadar tutulması yanlış
hiç bahane üretmeyin herkes mutluyken şampiyonluklar gelirken söylemişdim bunları hocanın yanlışları o kadar bariz ortadaydıki.
takımın kötüye gittiği ayan beyan görünüyordu. Bunu yöneticilerde gördü aslında ama taraftardan çekindikleri için adım atamadılar
işde hataları buydu.
oyuncular geç alınıyormuş hazır edemiyormuş 15 günlük kamp yetiyorsa hazır etmeye kampa yetişemeyeni bir ayda hazır et o zaman
adamlar gol atar atmaz panik başlıyor bunun hazırlıkla falan alakası yok skor tutamıyoruz. kaç yıl geçti daha skoru tutabilecek bir taktik geliştiremedi. sahada kötü değiliz skoru hep buluyoruz sorun bunu tutamamak buda senin bütün eleştirilerini rafa kaldırıyor.
takım kaç senedir oyuncu değiştirerek dağılıyor bir hamlede yapacağını üç hamlede yapıyor takımı çorba ediyor her değişiklik başladığında üç değişiklik gelene kadar takım dağılıyor üçüncü değişiklikle toparlanıyor ama genelde iş işden geçmiş oluyor.
bir oyuncuyu tukaka edip bir hafta sonra 11 e sürüyor ne değişiyor bir hafta önce kötü demişdin. şu takımda herkesi gömdü bir gömmediği quaresma böyle davranırsan o oyuncudan sahada birşey alamazsın. eleştirin varsa bunun yeri soyunma odası
basın karşısı değil yönetimle sorunun varsa bunun yeride yönetim kurulu basın değil.
bütün camia orta açma oyununa lanet okurken basının karşısına çıkıp yeterince orta açtık ama forvetler bulamadı demek hepimizle dalga geçmektir. neymiş efendim kampa yetişmiyor oyuncular sen elindeki oyuncuyu kampa almadın ama sonra kalktın ilk maçda görev verdin.
demek hoca içinde kamp o kadar önemli değil bu takım hiç kamp yapmasa bundan daha kötü olmaz. bütün takımın adım atacak hali yok sorun yenilerin kamp yapmaması oluyor ama işin tuhafıda en dinç duran oyuncular yeniler oluyor çünkü adamlar gerçek kamp yaparak geldikleri için tek yaşadıkları uyum sorunu oluyor sonra yeterli çalışma olmadığı için onlarda düşüyor. 4 sezon önce fırtına gibi takım şimdi sahada yürüyorsa bunun mazereti geç gelen oyuncular olamaz.
iki oyuncu kampa katılmıyor geri kalan 23-24 oyuncu kamp yapıyor hani onlar nerde kamp yapmayanlar düşüyorsa yapanlar ayakta kalsın komik mazeretler üretiyorsunuz ljajic kagawa geç geldi çalışmalara katılmadı o nedenle sorun yaşıyorlar doğru ozi hocayla dört yıldır kamp yapıyor baksana fırtına gibi ilk geldiğinde patlama özelliği olan medel kimseye geçilmeyen en büyük özelliği bu olan medel şimdi sahada yürüyor. izlemiyormusun oyuncuları ilk haliyle sonraki hallerini hep oyuncularmı suçlu. sen gelen iki oyuncuya bakıp suçu birilerine atmaya çalış ama takımın diğer oyuncularına bakma orda gözlerini kapat. gomez geç geldi şampiyon oldu bu takım abou talisca geç geldi yine şampiyon oldu çünkü takım diriydi şimdimi sorun oldu geç gelen oyuncular. yuvarlak deliğe kare aparatı sokmaya çalışıyorsun ama zorlama girmiyor. oyuncunun geç gelmesi bir sorundur elbet ama sorunlarımızın %1 i bile değil bu.
bunu ana sorunmuş gibi göstererek sadece gerçeklerin üstünü örtme çabası içinde olursun o gerçekler durdukça takım kötüye gider
oyuncular erkende alınsa hiç bir şey olmaz o zamanda başka mazeret üretmeye başlarsınız üç oyuncu alındı burak mirin kagawa
bu oyuncuların ikisi kampa yetişdi bir kagawa yetişmedi ama zaten o piyangodan çıkmışdı olmasada olurdu yerinde 11 oyuncusu var zaten. bumu kampa geç katılma mazeretin. senin 5 puan önünde olan takım takımın yarısını son gün aldı
hocanın üretmediği mazereti siz onun adına üretmeye çabalıyorsunuz. memnun değilse ayrılsaydı bu kadar basit.

Çevrimdışı mylife1903

bunu hemen yapmak zorunda değiller kontratı devam eden hoca bittiğinde bu teklif yapılır
önce yönetimin konuşacağı şeyi konuşmayacak sonra kalkıp lafı yalanlandı muhabbeti yapacaksın
çalışan kalkıp basına falan konuşamaz bir sorunu varsa konuşacağı yer yönetim kurulu bile değil
hocanın istedikleri yapılsa sen gonezi bile göremezdin ama kötüyü örnek veriyorsun birde iyiyi
örnek versene ne abou alınırdı ne talisca burakla volkan şenle serdar azizle ozanla devam ediyorduk
burak alındı diğerleri şimdi nerde şu anda onlardan kurtulmanın yolunu arıyor olurduk. ozana iş ahlakı öğretebileceksen çalışmasını sağlayacaksan elinde daha iyisi var ozi onun üzerinde dur.
iki sene önce iki senelik kontrat uzatıldı ne baskısından bahsediyorsun gitmesini isteseler yeni kontrat neden yapsınlar
ordan burdan duyduğunuzla konuşuyorsunuz başkan her seferinde çıkıp hocanın yanında olduğunu söylemedimi
kampda yapılanları saymışsın güzel peki o kampa katılan diğer oyuncular ne durumda yeni gelenler
hazır değil kamp görmedi görenler neden hazır değil madem kampda bu dediklerin yapılıyor hani nerde
bu takımın kondisyonu teknik taktik bilgisi gücü kuvveti takım adaptasyonu maç ritmi hazırlık maçlarına
gelince o maçlara nedense hep oynatmayacağı oyuncuları çıkarıyor bir sürü alt yapı oyuncusuyla yaptığın teknik
taktik çalışmaylamı takımı hazırlayacaksın birde maç ritmi kampda kazanılmaz oynatarak kazanır oyuncu
bu takıma taktik diye birşey öğretilmiyor zaten onun dışındaki herşeyi oyuncu geldiği takımda alıyor
esas ihtiyacı olan taktik oda bizde yok be gülüm 4-5 yıldır takımda olan insan öğrenememiş erken kampa katılanmı öğrenecek
bak mesela forvet yok dediniz şimdi var ikinci yarı 7 hafta geçti burak 4 gol attı ama iki maçta attı
peki forvetinin gol atamadığı 5 maç ne yapacaksın bir iki maçta 10 tane atsa ne olurki burda hep söyledik forvet
sorun değil diye  hocanın istediği oyuncular alınmamış geçeceksin onu serdar aziz istedi alınmadı bu takıma onun yerine marcelo pepe vida mirin alındı bunların hepsi ondan kat kat iyi.
ağzınıza almışsınız takımı koruyacaklardı lafını adam gidiyor nesini koruyacaksın en fazla Beşiktaşlı olan cenk bile ben gideceğim
diye tutturmuş. Ne yapacaklardı size göre parayı verip tutsunlar takımda sonrada oyunculara teslim olsunlar isteksiz sadece para
neymiş hoca istenmiyormuş bu yanlış değil istenmiyorsa gönderilmemesi bu güne kadar tutulması yanlış
hiç bahane üretmeyin herkes mutluyken şampiyonluklar gelirken söylemişdim bunları hocanın yanlışları o kadar bariz ortadaydıki.
takımın kötüye gittiği ayan beyan görünüyordu. Bunu yöneticilerde gördü aslında ama taraftardan çekindikleri için adım atamadılar
işde hataları buydu.
oyuncular geç alınıyormuş hazır edemiyormuş 15 günlük kamp yetiyorsa hazır etmeye kampa yetişemeyeni bir ayda hazır et o zaman
adamlar gol atar atmaz panik başlıyor bunun hazırlıkla falan alakası yok skor tutamıyoruz. kaç yıl geçti daha skoru tutabilecek bir taktik geliştiremedi. sahada kötü değiliz skoru hep buluyoruz sorun bunu tutamamak buda senin bütün eleştirilerini rafa kaldırıyor.
takım kaç senedir oyuncu değiştirerek dağılıyor bir hamlede yapacağını üç hamlede yapıyor takımı çorba ediyor her değişiklik başladığında üç değişiklik gelene kadar takım dağılıyor üçüncü değişiklikle toparlanıyor ama genelde iş işden geçmiş oluyor.
bir oyuncuyu tukaka edip bir hafta sonra 11 e sürüyor ne değişiyor bir hafta önce kötü demişdin. şu takımda herkesi gömdü bir gömmediği quaresma böyle davranırsan o oyuncudan sahada birşey alamazsın. eleştirin varsa bunun yeri soyunma odası
basın karşısı değil yönetimle sorunun varsa bunun yeride yönetim kurulu basın değil.
bütün camia orta açma oyununa lanet okurken basının karşısına çıkıp yeterince orta açtık ama forvetler bulamadı demek hepimizle dalga geçmektir. neymiş efendim kampa yetişmiyor oyuncular sen elindeki oyuncuyu kampa almadın ama sonra kalktın ilk maçda görev verdin.
demek hoca içinde kamp o kadar önemli değil bu takım hiç kamp yapmasa bundan daha kötü olmaz. bütün takımın adım atacak hali yok sorun yenilerin kamp yapmaması oluyor ama işin tuhafıda en dinç duran oyuncular yeniler oluyor çünkü adamlar gerçek kamp yaparak geldikleri için tek yaşadıkları uyum sorunu oluyor sonra yeterli çalışma olmadığı için onlarda düşüyor. 4 sezon önce fırtına gibi takım şimdi sahada yürüyorsa bunun mazereti geç gelen oyuncular olamaz.
iki oyuncu kampa katılmıyor geri kalan 23-24 oyuncu kamp yapıyor hani onlar nerde kamp yapmayanlar düşüyorsa yapanlar ayakta kalsın komik mazeretler üretiyorsunuz ljajic kagawa geç geldi çalışmalara katılmadı o nedenle sorun yaşıyorlar doğru ozi hocayla dört yıldır kamp yapıyor baksana fırtına gibi ilk geldiğinde patlama özelliği olan medel kimseye geçilmeyen en büyük özelliği bu olan medel şimdi sahada yürüyor. izlemiyormusun oyuncuları ilk haliyle sonraki hallerini hep oyuncularmı suçlu. sen gelen iki oyuncuya bakıp suçu birilerine atmaya çalış ama takımın diğer oyuncularına bakma orda gözlerini kapat. gomez geç geldi şampiyon oldu bu takım abou talisca geç geldi yine şampiyon oldu çünkü takım diriydi şimdimi sorun oldu geç gelen oyuncular. yuvarlak deliğe kare aparatı sokmaya çalışıyorsun ama zorlama girmiyor. oyuncunun geç gelmesi bir sorundur elbet ama sorunlarımızın %1 i bile değil bu.
bunu ana sorunmuş gibi göstererek sadece gerçeklerin üstünü örtme çabası içinde olursun o gerçekler durdukça takım kötüye gider
oyuncular erkende alınsa hiç bir şey olmaz o zamanda başka mazeret üretmeye başlarsınız üç oyuncu alındı burak mirin kagawa
bu oyuncuların ikisi kampa yetişdi bir kagawa yetişmedi ama zaten o piyangodan çıkmışdı olmasada olurdu yerinde 11 oyuncusu var zaten. bumu kampa geç katılma mazeretin. senin 5 puan önünde olan takım takımın yarısını son gün aldı
hocanın üretmediği mazereti siz onun adına üretmeye çabalıyorsunuz. memnun değilse ayrılsaydı bu kadar basit.
:bandit:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şifo Erzurum dan ayrılmış. Bize mi geliyor ne
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

işde hataları buydu.

olaya tek taraflı bakarak sürekli hocayı suçlayıp yönetimi ise en ufak eleştiri getirmeden aklama paklama gayretleriniz nedeni ile böle bir karşıt görüş belirtme gereği hissediliyor olabilir mi?

hocayı suçluyorsun diyelim ki suçlamalarının tümü doğru.

o zaman şu konulardaki görüşünü merak ediyorum. zira hiç duyamadık bunu senden.

1-sene bitiminde dakka 1 küçülücez bütçeyi %40 azaltmazsak batarız tarzı söylemler doğru mu değil mi? doğru görüş olsa bile basına deklare etmek doğru mu?

2-sağ bek santrafor yeter talisca giderse 10 numara lazım denirken üstüne de kaleci ve stoperde gitmişken tüm yaz sadece rocoyu ve dorukhanı alıp transferin son 3 günü layiç v karyusu almak santrafor almamak sağ bk almamak kısaca eksik görülen yerlere hamle yapmamak babel krizini yönetememek en az 5 milyon (o paragöz menacere komisyon verdikten sonra kalan) kazanmak varken 2ye fit olmak bu hamleleri mikonosta oldugu için tüm yaz yan gelip yattıgı için yapmamak konusu

3-elindeki tek santraforumsu adam negredoyu transfer tahtası kapanınca yollamak vagneri yollamak için kırk takla atıp eline yüzüne bulaştırmak ve lige santraforsuz başlamak

4-hocanın bizi milli takımla tehdit edip gitme kartını hep cebinde tuttugu görüldüğü bilindiği halde alternatif üretmemek kötü gidişte masaya yumrugu vurup krizi yönetememek halen kalan son şansı da 6 aylık maaştan yırtarmıyız hoca istifa etsin de 3 kuruş paradan kurtulsak maksadı ile operasyon yapmamasını hocayı göndermemesini

toplayacak olursak başkanın beşiktaşı boşlaması husundaki görüşlerini de yazarmısın?

Çevrimdışı mylife1903

Aman abi aman
Sifo yonetime girsin

Çevrimdışı yoruk

Zamanında gelsin isterdim.Hatta milli takımda yardımcı olduktan sonra gelişir bize gelir derdim.Olmadı.Rıza Çalımbay'dan farkının olacağını sanmıyorum.Ertuğrul bile daha başarılı bir kariyeri vardı o da bizde yapamadı.

Çevrimdışı tangaz

faal çalışan eski topçu hocalardan şansı hak eden piyasada yıpranmamış tek isim sergendir. şifo filan çok yıprandılar pek başarıları da yok bizi hak edecek bu nedenle sıkıntı yaşarlar. kulüp belli ki  ciddi dar boğazda seneye bu yönetim kalırsa bu daha da artacak gibi duruyor bu nedenle tecrübeli babacan kariyeri ile bu tarz krizlerde başarılı olabilmiş kişilere yönelmek (luce gibi denizli gibi) daha mantıklı olacaktır.

not: denizli ismi temsilen kullanılmıştır yanlış anlaşılma olmasın  :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Zamanında gelsin isterdim.Hatta milli takımda yardımcı olduktan sonra gelişir bize gelir derdim.Olmadı.Rıza Çalımbay'dan farkının olacağını sanmıyorum.Ertuğrul bile daha başarılı bir kariyeri vardı o da bizde yapamadı.
Dün bir şekilde gese den puan almış ama bu gün ayrılıyor. Mantığa vurursak bize geliyor gibi. Başkanın söylemleri de bu tarz bir hoca yönünde idi. 3 aylığına denemeye değer mi bilmem. Kimse 3 aylığına sözleşme imzalamaz ama şifo bizim çocuk kontenjanından imzalar
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

şenol güneş'in açıklamaları da, federasyonla görüşmeleri de yönetimin izniyle gerçekleşti ağabey. aksini söylemek şenol güneş'e değil beşiktaş yönetimine yönelik ağır eleştiri olur. takımın başındaki kişinin yalan söylediğini bilmiyorlarsa bir dert, buna rağmen bir şey yapamıyorlarsa başka dert. çalıştıkları üç hocadan ikisi görev süresi dolmadan başka takımlarla anlaşıyor ve bu süreçlere dair malumatları yoksa zaten tekrar aday olunması ayıptır.

talisca'nın sezon ortası gideceği biliniyordu, peki nasıl bir planlama yapıldı? soru isimler değiştirilip tekrar sorulabilir, ama cevap değişmez. problem de asıl buradan kaynaklanıyor.
elbette izniyle gerçekleşmişdir aksini söylemiyorum sorunda bu değil zaten
hoca görüşmek için izin ister mecbur vereceksin görüşme desen ne olur.
benim dediğim bu görüşmeyi yapıp sonra basının karşısına çıkıp transfer görüşmedik demesi
kendi örneğiyle söyleyeyim berberde karşılaşmışlar. hoca dedi bunu berberde karşılaştığı kişiye konuşmak
için yönetimden izin almasınada gerek yok aslında.
zaten milli takım isterse hocayı alır bunun yönetimlik birşeyi yok bu talimatlar içinde var. gerisi prosedür
tff istediği zaman kulübün izin vermeme gibi bir seçeneği yok sadece hoca istemezse olmaz.
tff isterse ligdeki herhangi bir hocayı milli takımda görevlendirir sen izin vermesende tff çağırdığında göndermek zorundasınizin sadece izin kibarlık oluyor. burda sadece hocanın istememe hakkı var. oyuncu içinde geçerli bu milli takım çağırınca
gitmek zorunda ancak affını isteyebilir tff uygun görürse gitmez yoksa affını istese bile çağırdığında gitmek zorunda
sakatlık bile beyanı kabul edilmiyor milli takım doktorlarının onaylaması gerekiyor.
o nedenle yönetim izin vermiş olayı hikaye ötesine geçmiyor verecek vermeye mecbur vermese o imzayı hocayla atar ve devam eder tff
sende hiç bir şey yapamazsın benim söylediğim izin olayı değil hoca transfer görüşmesi yapmadım dedi.
görüşdüm dedi hoca transfer görüşmesi yapmadım demesinden bir hafta geçmeden tff anlaştığını açıkladı.
hoca iki milli maçtada milli takımın başında olacak bunu birlikte görürüz. sırf sözleşmenin bitmesini bekledik kılıfı için
yapılmış bir kontrat haziran açıklaması. şurda milli takımın toplanması 12 gün sonra olacak sanırım şenol güneş olmasa takımın başında geçici bir hoca açıklamak zorundalar hazırlığını yapsın diye maç kadrosunu açıklarken hocayıdamı açıklayacaklar
taliscanın gideceği belliydi diyelim plan yapamazsın plan yapmak sadece gideceğini bilmekle olmuyor
ben bunu anlatamıyorum insanın plan yapabilmesi için alt yapısının olması lazım maaşları ödemekte zorlanıyoruz altı ay önce
bir oyuncuyla anlaşma imkanımız varmı mecbur bekleyeceksin paran varsa önden anlaşma yaparsın parası olan pazardaki en iyi ürünü sabah saatinde alır parası olmayan pazarın dağılma zamanını bekler elde kalmış son ürünleri maliyetine almaya bakar hiç parası olmayan pazarcıların yere döktüğü çöpleri karıştırır. biz çöplerden son ürünlere terfi ettik bunun içinde akşam olmasını bekliyoruz.
hoca anlaştı birşey yapamamak diye bir durum olamazki ne yapacaksın hoca bizi çok dengesiz durumda bıraktı.
yeni hoca ile anlaşırsın ama kim olursa olsun gelen isim lig sonuna kadar yıpranır bu riski almaya değmez bence
kaldıki kongremiz var yeni yönetim gelecek belki bunlar kazanır yada yepyeni bir yönetim olur ama hoca seçimi gelecek yönetime kalmalı şimdi gelmesi yanlış öyle veye böyle Şenol hoca hazirana kadar devam eder yada işine son verilir yardımcı hocayla devam edilir. Yönetimsen dört yıldır güvenip takımın başında tuttuğun hocaya dönem sonuna kadarda güvenmek zorundasın.
bizim sorunumuz kendimizi real gibi falan görmek ne biz nede başka bir türk takımı kaliteli bir oyuncuyla önden anlaşma yapamaz
biz oyuncuların kaçıncı tercihiyiz önce büyük takımlardan teklif bekler anlaşma yoluna giderler seni son seçenek görürler sende anca ismi cismi duyulmamış oyuncularla önden anlaşma yapabilirsin bunun içinde kendini bağlamazsın iyi bir isimle sonra yapma tercihini kullanırsın zar atmazsın iyi bir oyuncunun sende adapte olma ihrtimaliyle adı şanı duyulmamış kimsenin radarına girmemiş bir oyuncunun sende tutma ihtimali aynı değil. millet sanıyorki falanca ismin kontratı bitiyor gidip hemen kapatacaksın zaten oyuncuda oturmuş Beşiktaşdan teklif gelmesini bekliyor gelsinde hemen imzalayım diyor.

Çevrimdışı yoruk

Dün bir şekilde gese den puan almış ama bu gün ayrılıyor. Mantığa vurursak bize geliyor gibi. Başkanın söylemleri de bu tarz bir hoca yönünde idi. 3 aylığına denemeye değer mi bilmem. Kimse 3 aylığına sözleşme imzalamaz ama şifo bizim çocuk kontenjanından imzalar
O mantık bakarsak ihtimal var ama şimdi 3 aylık adamı neden getirirsin ? Guti var kenarda 3 ay için. Madem getireceksin yeni sezonda düşündüğün biri olmalı.Mehmet de imzalamayabilir ,ben olsam kabul etmem yani 3 ay ne ki ?

Çevrimiçi Necmi

Aynen budur, ve sunu da ekleyeyim..Mesela Senol Gunes'e yapilanlarin yarisini Sergen Yalcin'a yapsin Fikret Orman, 5.haftada Sergen verir istifayi, klup bir guzel kaosa suruklenir. Sen gidip rakip takimin tdsiyle fikstur hazirlayacaksin, oyuncunu bicen hakemlere, takimini cezalandiran mhkye kol kanat gereceksin bir de ustune kendi hocanin hakli tepkisini bosa cikartacaksin, eyvallah. Sergen'in raportajina bir bakin, kayseri yonetimi toplantiya katilmayan oyunculara ceza vermedigi icin istifa eden bir adam, ki tepkisinde hakli. Benzer bir tepkiyi fikstur konusunda da gosterebilir. Senol Hoca'ya yapilani Sergen'e veya az bucuk isimli bir yabanci hocaya gostersinler de gorelim ne oluyor.

Yoneticiler ve taraftar saniyor ki herkes Senol Gunes gibi davranacak, sampiyon takimin en onemli 3-4 oyuncusunu gondereceksin laf etmeyecek, transferi sezon basladiktan sonra son gun yapacaksin birsey demeyecek vs.. Lafin alasini sokup, yonetimi istifa etmekten beter edecek o kadar cok hoca var ki, sonra onlarin da tazminati bilmemnesi, goreceksiniz, gorecegiz. Bu isler oyle kolay degil, herkes Senol Gunes gibi degil.
terimin elinden forvetini aldılar yerinede adam koymadılar ne oldu devam etti şenol güneşin terimin devam ettiği yerde etmeyecek adam yok diğerleri için Beşiktaşda hoca olmak lütufdur. herhangi bir hocaya teklif götürsen gece heyecandan uyuyamaz. neyin lafını konuşuyorsunuz bu söyledikleriniz Beşiktaşı lküçültmektir biz anadolu takımımıyız merdivenin en üst basamağında duruyoruz hocalar o basamakları tırmanmak için çabalıyor. Hiç bir hoca Beşiktaşdan büyük değildir. Memnun değilse gitseydi. Teklif yapılmadı diyor demekki teklif bekliyordu. buda sizin dediklerinizi çürütüyor. Hoca iki senedir başarısız ondan önceki iki senede başarılı oldu ama yönetim tavrı önceki iki sene neyse sonraki iki senede o oldu. Değişmediki.
Madem yönetim suçlu yeni sözleşme yapılmadı yapılsa demekki kalacaktı bunca eleştiriniz boş olmuyormu. yok kalmayacaksa gitmeye karar verdiyse yeni sözleşme teklifininde bir önemi kalmaz her halukarda memnun değilse gider. mazeret üretiyorsunuz diyorum. hoca sizin kadar çabalamıyor mazeret ödemeye yönetim hocayla sorunumuz yok diyor. Hoca yönetimle sorunum yok diyor ama siz var diyorsunuz :D
anlamıyorum hocaya şöyle yapıldı böyle yapıldı gitmekte haklı diyorsunuz sonra sözleşme verilmedi diyorsunuz zaten hocanın sorunları varsa yönetimle kötü muamele görüyorsa istenmiyorsa verilmiş zoraki bir sözleşmeye imza atarsa ne olacak doğrumu olacak. laflarınızda çelişki yokmu.
terimi eleştirirsiniz puan kaybı yapar oyuncularına atar suçu diye aynı şeyi şenol güneş yapınca ama o haklı der oyuncuya sallarsınız. terim yönetime ültümatom verir dalga geçeriz gs yi terim yönetiyor diye aynısını bizim hoca yapar adam doğruları söylüyor olur.
ligin başında oyuncunun geç gelmesi bugün kaybedilen puana mazeretmi geç gelen oyuncudan performans alamadığın için antalyayı yenemiyorsan sorun oyuncunun geç gelmesinden daha büyüktür bunu mazeret göstermek birşeylerin üstünü örtmektir.
lig başladıktan 12 hafta sonra sahanda sivası yenememenin mazereti oyuncunun geç gelmesi falan olamaz. bu sadece
bir şeylere kılıf uydurmaktır. Beşiktaşın kılıfa değil gerçek sorunların tahliline ve çözümlerinin bulunmasına ihtiyacı var.