Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3756182 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı levitate

Evet. @levitate
artık onu da beceremiyoruz :ı (ki bence aşırı saçma bi taktik)
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi murat

dağılmak ne kelime 3-0da dursaydı zaman keşke 5 gün kendime gelemedim ama adamlar gitti hazirandaki anlaşmayı şimdi açıkladılar niye neresi etik bunun hem tff başkanı istifa etmeden bikaç saat önce hemde biz dağılmışken 31 mayısta açıklasaydınız ya amacınız neydi şimdi kim  nasıl konsantre olsun göndermediğiiimiz her saniye bizim aleyhimize şu gsyi geçmek zorundayız ama şenol güneş ve manevi oğluyla imkansız
anlaşma yd ile olduğu için açıklanmıştır.belliki hoca çoktan imzalamış açıklamaya mecbur kalınmış.

Çevrimdışı tangaz

bizzat ben yazdım neresini beğenmedin.yada beğendin kuzenim veya yeğenim yazdı sanman ondan olabilir :D

beğenmek ya da beğenmemek değil şaşkınlıkla sordum

şu ana dek yazdıklarını tekzip eder bi ileti olmuş die düşündüm  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

fikret orman varken aday olmam tarzı konuşuyordu bakalım nolcak

dün dündür bugün bugün

şartlar değişti beşiktaşın kötü gidişatı kararlarımı tekrar gözden geçirme gereği hissettirdi blablabla
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat

beğenmek ya da beğenmemek değil şaşkınlıkla sordum

şu ana dek yazdıklarını tekzip eder bi ileti olmuş die düşündüm  :bandit:
Yoo tekziplik bir durum yok.hoca yeresiz kadro da yaşlanıyor transferde şart .beşiktaşın şu durumu yine hocanın eseridir.kadroya göre alınan puan çok az oyuna göre fazla o da oyuncu kalitesinden dolayı.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Kaç kongre üyesi var? Bu üyeler makul insanlar mı yerleştirme adamcılık falan var mı? ANÇ aday olsa iyi bi kadroyla şansı olur mu? Kongre nabzını bilen biri varsa yazsın lütfen

Çevrimdışı ferdi1903

Ahmet nur cebi mi? Alirim bir dal, hadi insallah diyelim

Çevrimdışı levitate

dün dündür bugün bugün

şartlar değişti beşiktaşın kötü gidişatı kararlarımı tekrar gözden geçirme gereği hissettirdi blablabla

:kop:

komik ama olacak olan bu +1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Yoo tekziplik bir durum yok.hoca yeresiz kadro da yaşlanıyor transferde şart .beşiktaşın şu durumu yine hocanın eseridir.kadroya göre alınan puan çok az oyuna göre fazla o da oyuncu kalitesinden dolayı.

ilk 11e 6 adam lazım deyip şimdi yeniden kadro iyi demek  :alala: çelişkiler çelişkiler...

yaşlanan kadroyu geçen yaz gençleştirmedik mi başkan yaz transferlerinde öle demedi mi gençlere yönelcez dedi karyus layiç geldi tüm yaz yatıp sonbaharda hani, kadro gençleşti ya hatta devre arasıda gençleşti kadro mirin geldi muhayer geldi

yaşlı falab değil kadro sanki başaksiti çok genç yeni hocayı bu kadro ile görmek lazım hatta babel ve pepede dönsün onları da bi yönetişini görmek lazım dur yaa nasıl unuturum love ve negredo da gelsin. yeni hocaya alan gerekirse negredo açar.

Çevrimdışı Librarius

Bizim su cop GS'yi gecme santimiz yüksek; fakat öncelikle Senol Güneş'ten hemen kurtulmamız gerekiyor. Senol Gunes'in kaldigi her hafta bizi kaosa sürükler. Senol Güneş'ten kurtulursak 2.lik icin sansimiz cok yüksek.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimiçi murat

ilk 11e 6 adam lazım deyip şimdi yeniden kadro iyi demek  :alala: çelişkiler çelişkiler...

yaşlanan kadroyu geçen yaz gençleştirmedik mi başkan yaz transferlerinde öle demedi mi gençlere yönelcez dedi karyus layiç geldi tüm yaz yatıp sonbaharda hani, kadro gençleşti ya hatta devre arasıda gençleşti kadro mirin geldi muhayer geldi

yaşlı falab değil kadro sanki başaksiti çok genç yeni hocayı bu kadro ile görmek lazım hatta babel ve pepede dönsün onları da bi yönetişini görmek lazım dur yaa nasıl unuturum love ve negredo da gelsin. yeni hocaya alan gerekirse negredo açar.
yeni hoca acilen gelmeli ve bu oyuncuları bir de onunla görelim diyorum zaten.kadrodaki eksiklikler ise benim fikrim.yaşlanan oyuncuların değişmesi olağan bir durum bunda mantıksız olan nedir?love ve negredo olsaydı onlarıda görmek isterdim bu hocayla olmadı belki başkasıyla daha iyi olabilir bunu nereden bilebiliriz ama tekrar geri dönmeleri mantıksız olur bir yaş daha yaşlandılar yerlerine daha genç isimlere bakılmalı.fabri ve tosiç yazmıştım mesela kaleci için ideal yaştaki fabri ile uygun fiyata tosiç makul isimler olabilir babel veya olcay yazmadım mevkileri itibariyle daha genç dinamik isimler lazım.pepeyi ise gelirken de istememiştim.

Çevrimdışı mellfred

Dün yine yeniden ligin en kırılgan takımı olduğumuzu yeniden gösterdik

Çevrimdışı mellfred

Bizim su cop GS'yi gecme santimiz yüksek; fakat öncelikle Senol Güneş'ten hemen kurtulmamız gerekiyor. Senol Gunes'in kaldigi her hafta bizi kaosa sürükler. Senol Güneş'ten kurtulursak 2.lik icin sansimiz cok yüksek.
Matematiksel olarak 2.lik şansımız kalmadığında gönderirler
Bence bunun netleşmesini bekliyorlar

Çevrimdışı mellfred

Bugün Başakşehire verilen önceki gün de Fener’e verilen penaltılara bakıyorum bir de bize mütemadiyen verilmeyen  her hafta mutlak pozisyonlara
Fener maçında atılması gereken oyuncu bize ilk golü attı. Kimse de “aga bu nedir” demiyor
takım iyiyken her maç sonrası kamera önüne geçen elemanları ben haftalardır görmüyorum
adamlar resmen dükkanı kapatmışlar biz boşuna bekliyoruz
Fener resmî siteden açıklama yapmış dünkü uydurulan penaltı için hakeme teşekkür etmiş
bizimler tff’nin katlini izliyor

Çevrimdışı mellfred

Töre her gün bir paylaşım yapıyor
adalet, sabır içerikli.
Sanırım buna hoca gitsin takıma döneceksin demişler

Çevrimdışı Librarius

Ertem Şener ve Sinan Engin kendilerini paraladılar GS’nin şampiyonluk şansı çok yüksek demek için. Herifler GS camiasının modu düşmesin diye kıçlarını yırttı. Ama Beşiktaş 3 puan geride olsa şampiyonluk çok zor haberleri sarıyor her tarafı. Sizce nedeni nedir?

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ertem Şener ve Sinan Engin kendilerini paraladılar GS’nin şampiyonluk şansı çok yüksek demek için. Herifler GS camiasının modu düşmesin diye kıçlarını yırttı. Ama Beşiktaş 3 puan geride olsa şampiyonluk çok zor haberleri sarıyor her tarafı. Sizce nedeni nedir?
Bu ikilinin içinde bir gram Beşiktaşlılık yok bence ikiside şovmen.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Librarius

Bu arada bugun GS macinda Terim bir iki degisiklik yapti, aklıma Senol Gunes'in Erzurum macinda ki fantezisi geldi. Terim ayni Senol Gunes gibi ortasahayi bosaltti gol bulmak icin ama Erzurum dalga dalga GS kalesine gitmeye başlayınca hemen Mitroglu'nu cikartip Emre'yi soktu ortasahaya. Senol Gunes tam 45 dakika ortasahasiz oynattı takimi Erzurum karsisinda ve rakibin dalga dalga ataklarına hic cevap vermedi. Adamin akli Beşiktaş'ta degil cunku.

Bu arada Ergin Arslan'in da dediği gibi sanırım yönetim Senol Güneş'i yuhalatmak istiyor ki gorevine son vermiyor. Boyle giderse Senol Gunes yuhalanır. Bence akli varsa daha fazla uzatmaz ve çeker gider. Yönetim ise zaten fecaat. Takimi acikca sahipsiz bıraktılar.

Çevrimdışı mylife1903

Beyinsiportun muduruyle mi sahibiyle mi neydi arkadasti fikret orman
Yahu bizim maclarin tartismali pozisyonlarini siteye koymuyorlar.
Fbnin pozisyon icin ekrana kural kopyaliyorlar
Yahu turkiye burasi insanlar kullanma kilavuzu bile okumuyor, ekrana koydugun kurali mi okuyacak

Nerede bu yonetim arkadas, neden korkuyonuz, gene talimat mi geldi, ibb sampiyon olacak diye
Azicik tepki verin

Erman canlisi cikmis hala 2 gundur besiktasa takmis, baglan prihrama sic agzina herifin. kayseri baskani bile konusabiliyor, malatya baskani konusuyor. Bizim ne basin sozcusu var ne yonetici ne baskan.
Bu yonetim kadar pasif, icten pazarlikli, tembel, cikarci bir yonetim gormedim besiktasta. Serdar bilgilinin zayif yonetimi en azindan kendi alanlarinda uzmandi, doktoru, muhasebecisi falan. Fikret ormanin yonetiminde avukat var ama lokantacilik yapiyor, voleybolcu oldugu dusunulen var ama voleybolcu degil midir nedir, sesini duyamadik, matbaci var ama dergiyi basmiyor, dagilmis yetersiz₁ bir yonetim. Vodafon bu insanlarla calismaz buyuk ihtimal ileride.

Yd yonetimine cok vurduk ama besiktasliliklarini tartismadik bu yonetimden bazilarinin ne oldugunu tartisacaz sonralari.

Yd 8 senede neler yapmis derleyip toplamak lazim, fikret ormandan cok kupa almistir herhalde. Ayni sayida da tiransfer yapmislardir acip bakmak lazim. Borcu yd yapti gibi bir algi pesinde kosuyor fikret orman, 3 mektup yazmaya baslasin. Ya adam gibi bir yonetim kurulu olustursun ki ben guclu insanlarin fikret orman karakterindeki bir insanla yanyana gelecegini dusunmuyorum ya da birak gitsin.

Bunlarin hepsini soyledik, uyardik, feda sezonundan beri, bu gunlerin gelecegi belliydi, dusunceden yoksunfur bu yonetim, telasla is yapan insanlardir. Son gun imtihana calisip sonra hoca bana takti diyen orta ogretim talebesidir bunlar.

Piyasada da yoklar. Masada oturup sen 750 ben 250 batak oynuyorlardir herhalde
Yan masada da umut metin ezik diyen ile safak bitmis okeye donuyorlardir. Daltonlar gibi dagilmistir taslar
Dordunde de cift okey

Çevrimdışı Librarius

Beyinsiportun muduruyle mi sahibiyle mi neydi arkadasti fikret orman
Yahu bizim maclarin tartismali pozisyonlarini siteye koymuyorlar.
Fbnin pozisyon icin ekrana kural kopyaliyorlar
Yahu turkiye burasi insanlar kullanma kilavuzu bile okumuyor, ekrana koydugun kurali mi okuyacak

Nerede bu yonetim arkadas, neden korkuyonuz, gene talimat mi geldi, ibb sampiyon olacak diye
Azicik tepki verin

Erman canlisi cikmis hala 2 gundur besiktasa takmis, baglan prihrama sic agzina herifin. kayseri baskani bile konusabiliyor, malatya baskani konusuyor. Bizim ne basin sozcusu var ne yonetici ne baskan.
Bu yonetim kadar pasif, icten pazarlikli, tembel, cikarci bir yonetim gormedim besiktasta. Serdar bilgilinin zayif yonetimi en azindan kendi alanlarinda uzmandi, doktoru, muhasebecisi falan. Fikret ormanin yonetiminde avukat var ama lokantacilik yapiyor, voleybolcu oldugu dusunulen var ama voleybolcu degil midir nedir, sesini duyamadik, matbaci var ama dergiyi basmiyor, dagilmis yetersiz₁ bir yonetim. Vodafon bu insanlarla calismaz buyuk ihtimal ileride.

Yd yonetimine cok vurduk ama besiktasliliklarini tartismadik bu yonetimden bazilarinin ne oldugunu tartisacaz sonralari.

Yd 8 senede neler yapmis derleyip toplamak lazim, fikret ormandan cok kupa almistir herhalde. Ayni sayida da tiransfer yapmislardir acip bakmak lazim. Borcu yd yapti gibi bir algi pesinde kosuyor fikret orman, 3 mektup yazmaya baslasin. Ya adam gibi bir yonetim kurulu olustursun ki ben guclu insanlarin fikret orman karakterindeki bir insanla yanyana gelecegini dusunmuyorum ya da birak gitsin.

Bunlarin hepsini soyledik, uyardik, feda sezonundan beri, bu gunlerin gelecegi belliydi, dusunceden yoksunfur bu yonetim, telasla is yapan insanlardir. Son gun imtihana calisip sonra hoca bana takti diyen orta ogretim talebesidir bunlar.

Piyasada da yoklar. Masada oturup sen 750 ben 250 batak oynuyorlardir herhalde
Yan masada da umut metin ezik diyen ile safak bitmis okeye donuyorlardir. Daltonlar gibi dagilmistir taslar
Dordunde de cift okey

Defalarca yazdık ve gösterdik: hakemler Besiktas'a karşı cok cesur. Dorukhan'a hemen sariyi çaktılar ve cezalı duruma dustu. Dun GS macinda solbekleri Emre defalarca Dorukhan'in faulüne benzer fauller yapti ama kart görmedi. Feghuli rakibe yine tokat patlattı kirmiziyi bırak sari cikmadi. FB'ye ve Basak'a verilen penaltılari bize verilmeyenlerle kıyaslayınca hersey ayan beyan ortaya cikiyor. Yönetimin takımla alakası kalmamış. Fikret Orman gidip Mustafa Cengiz'den ozur dilemiş. FB'ye verilen garip penaltıdan sonra bazı yorumcular eleştiride bulunmuş diye FB kulubu resmi siteden açıklama yapıp sert cevap veriyor. Bizimkilerden ses yok. Hocamız milli takimi düşünüyor baskanimiz TFF baskanligini. Kulüp iyice basamak oldu vallahi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Adam seni kafasında bitirmiş, sosyal medya takibinden çıkmış, sen hala oynatmaya çalışıyorsun.
Beşiktaş lan burası, sen kimsin!