Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3756323 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Defans hattını önde kuran takımda Epruanu da oynayamaz ve fena sırıtır.
Mevcut sistemlerine göre en doğru oyunculardan biri. Şenol Güneş elindeki malzemeye bakmadan aşure yapacam diyor ama malzeme aşurelik değil.
Dogru bu, suster de bu kafadaydi

Ama 50-50 bi konu bu

Besiktasta olunca biraz garip olur bu isler

Maca gore taktik yapan rakibe gore oyuncu secen hocan olur
Algiyi baslatirlar buyuk takimin ideal11i olur falan diye
Ideal11ci muhafazakar hocan olur
Erzurumada fbyede ayni taktik yapiyor boyle olmaz diye baslar algi

Senol gunese vasat ustu adamlari verince basarili oluyor o elemanlari da satiyorsun sonra surec bunu gosterdi

Yonetim kimden oyuncu tavsiyesi aliyorsa onu dinlemesin onumizdeki sene, daha basarili oluruz
Ama camianin saptigi yol suan 2004 tunelidir sadece insanlar farkinda degil

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hoca manevi oglu ile beraber gidecek. Az kaldi.

Sergen Yalcin is loading..

Çevrimdışı tangaz

seneye 3 adam yetmez.fabri ve tosiçi kadrodan saysak bir sağ bir solbek bir ortasaha bir kanat şart.takım yaşlanıyor yaşlı olanları rotasyonda değerlendirmek lazım tabi yaşlndıkça çenesine vuranları değil tabiki.yeni gelecek hocanında güven muhayyer oğuzhan akgün fatih rıdvan alpay vs den birşeyler çıkarabilecek birisi olması lazım.

:alala:

kuzenin mi yazdı yeğenin mi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AigleBordeaux

Fikret Orman TFF başkanı olsun bir gram bize avantajı olmaz Cengiz Abisini, Ali abisini kızdırtmaz aynı düzen devam eder yine biz doğranırız.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

Fikret Orman TFF başkanı olsun bir gram bize avantajı olmaz Cengiz Abisini, Ali abisini kızdırtmaz aynı düzen devam eder yine biz doğranırız.

sanki yd.nin tff başkanlıgını bile aratır gibime geliyor benim de
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AigleBordeaux

sanki yd.nin tff başkanlıgını bile aratır gibime geliyor benim de
Yazacaktımda şimdi ağır olur dedim, hayırlısı.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi yaço58

Hoca manevi oglu ile beraber gidecek. Az kaldi.

Sergen Yalcin is loading..
maçı 90 dk izledim tek bir olumlu hareketi yok quaresmanın aksine bizi eksik oynatıyor pozisyona zor giriyoruz şimdi gs maçı berabere biterse bizde şenol hocayı gönderip yeni kanla devam edip 2. olmalıyız fark 5 kalan hafta 10 geçebiliriz neden olmasın ama şenol güneş gitmeli ya maçta apaçık gözüküyordu quaresmanın takımı eksik oynattığı ısrarla 90dk sahada tuttu kagawa ademe atıp tutan adam maç sonu tek kelime konuşmadı quaresmayla ilgili yazık günah quaresma yerine dorukhanı çekse oğuzhan atiba yapsa gene yenerdik eminim adamlar o kadar rahattıki kalemize gelirken atak oluyor adamlar bastırıyor sağkanada bakıyorum quaresma yok taç korner falan olunca geliyor defansa geri bu adamla ne savunma nede hucüm yapılır adam - yazıyor oynadığınnda ayrıca şu gökhan niye kadro dışı biri açıklasın pideci falnda belki lensttende quaresmadan çok iş yapcaktı zaten sayıca azsın o mevkide kime yaradı bu anlamıyorum

maçı 90 dk izledim tek bir olumlu hareketi yok quaresmanın aksine bizi eksik oynatıyor pozisyona zor giriyoruz şimdi gs maçı berabere biterse bizde şenol hocayı gönderip yeni kanla devam edip 2. olmalıyız fark 5 kalan hafta 10 geçebiliriz neden olmasın ama şenol güneş gitmeli ya maçta apaçık gözüküyordu quaresmanın takımı eksik oynattığı ısrarla 90dk sahada tuttu kagawa ademe atıp tutan adam maç sonu tek kelime konuşmadı quaresmayla ilgili yazık günah quaresma yerine dorukhanı çekse oğuzhan atiba yapsa gene yenerdik eminim adamlar o kadar rahattıki kalemize gelirken atak oluyor adamlar bastırıyor sağkanada bakıyorum quaresma yok taç korner falan olunca geliyor defansa geri bu adamla ne savunma nede hucüm yapılır adam - yazıyor oynadığınnda ayrıca şu gökhan niye kadro dışı biri açıklasın pideci falnda belki lensttende quaresmadan çok iş yapcaktı zaten sayıca azsın o mevkide kime yaradı bu anlamıyorum

Hocamiza yapmistir bir yamuk kesin. Quaresma'ya bir saygisizlik filan yaptiysa Senol hocam kesmistir biletini. Kahvedeki adami, tribündeki taraftari anlarim da sen koskoca dünya ücüncüsü Senol Günes'sin. Ver Quaresma'ya ortalasin taktiginden bir bucuk yildir kopamamissan senin hocaligin da sorgulanir hic kusura bakma. Bu takimin basinda durdugu her gün bize zarar artik.

Çevrimdışı mylife1903

Hocamiza yapmistir bir yamuk kesin. Quaresma'ya bir saygisizlik filan yaptiysa Senol hocam kesmistir biletini. Kahvedeki adami, tribündeki taraftari anlarim da sen koskoca dünya ücüncüsü Senol Günes'sin. Ver Quaresma'ya ortalasin taktiginden bir bucuk yildir kopamamissan senin hocaligin da sorgulanir hic kusura bakma. Bu takimin basinda durdugu her gün bize zarar artik.
Tore olayi lig bitince netlesir
Renklilerden birine imzalayip abuk sabuk bize laflar sokabilir
Yoneticilerden birine selam vermedi de deniyor ama buyuk ihtimal selam vermedi diye kadro disi kalan tolgadir

Çevrimiçi murat

:alala:

kuzenin mi yazdı yeğenin mi?
bizzat ben yazdım neresini beğenmedin.yada beğendin kuzenim veya yeğenim yazdı sanman ondan olabilir :D
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2019, 21:22:42 murat ]

Çevrimdışı ozankarakoc

İddaa şampiyonluk oranlarını güncelledi.

Başakşehir 1.00
Galatasaray 213948.32
Beşiktaş 9839485399.18
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

İddaa şampiyonluk oranlarını güncelledi.

Başakşehir 1.00
Galatasaray 213948.32
Beşiktaş 9839485399.18

bize çok fazla olmuş  :ebebe:

Yemisim sistemini
Adam kamyonla gol kurtariyir sistemle ne alakasi var
Topla iliskisi de bizim en az 5-6 oyuncudan iyidir

Abi birak bu sistem mistem islerini
Kaleci bu
Sistemle falan olaydi bu isler insalar para harcamaZ norvec takimlari falan da osurturdu herkesi ayni dua ile olmayacigi gibi dua ile olsaydi da araplar osurturdu ha bak himmetle olur dersen onunla olur yapilmisi var

Fener'in Bursa'nin iskartaya cikarttigi Mert Günok.. Bizim Behlül yerine bu adam gelse yer yerinden oynardi. Tefe koyarlardi hocayi da yonetimi de. Biz ne yaptik gittik yakisikliyi getirdik 10 misli fiyatina. Cakali transfer ne de olsa. CL finali oynamis filan. Nasil oynadigini anlatmaya gerek yok. Bizdeki bu isimli transfer sevdasi bitmedigi sürece daha cok avucumuzu yalariz. Yönetici pr derdinde, taraftar hava atma derdinde.

Çevrimdışı autopsy

Ama camianin saptigi yol suan 2004 tunelidir sadece insanlar farkinda degil

Durum tam olarak bu, ne eksik ne fazla. Quaresma, Lens falan bunlar küçük detaylar. Görebilene tabi.

Çevrimdışı atalay

Lig sonuncusuna karşı bile 0-0'ı oynarken problem yaşadılar. Çünkü TR'de farklı varyasyonlar üzerine yetkin planı olan teknik direktör yok. Oyuncu problem çözerse 1-0. Her seferinde oyuncu problem çözecekse yılda +20 milyon TL neden kazanıyorsunuz?
Hafta sonu iki figürden biri övgülere mazhar olacak. Kaybeden yel değirmenlerine açtığı savaşı sürdürecek. İyi seyirler.

Bu iki figüre karşı vasat bile olamadıklarını söyleyebilecek-kalem oynatabilecek tek isim var mı? Yoksa sahipleri mi izin vermiyor? Kazanırken ekalliyet dışında kimse yetersizliklerden bahsetmez, hep güzeller. Şu an onu da başaramıyorlar. Kazanmalarını mı bekliyorsunuz? Alkışı, sevgiyi, itibarı, parayı, unvanı, her şeyi alın, hatta bir cebinizde tuttuğunuz işiniz de olsun ama kendinizi geliştirmeyin hesap da vermeyin! Böyle yöneticilerin olduğu yerde her şey mümkün. 

Çevrimdışı 38life

Eski yöneticilerimiz Ahmet Nur Çebi ile Erdal Torunoğulları, bugün bir restoranda bir araya geldi.

https://twitter.com/HaberKartali/status/1102281825035145217

Eski yöneticilerimiz Ahmet Nur Çebi ile Erdal Torunoğulları, bugün bir restoranda bir araya geldi.

Aday olursa secilebilir ANC. Fikret Orman'i gecebilecek tek kisi o su anda.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Öne geçtiğimiz son 2 maci kazansaydık gs'yi rahat altımıza alırdık milli maç arasına kadar. Her sene bi fb maçında dağılıyoruz Şenol hoca sağolsun

Çevrimdışı levitate

hobaa
bipbipbupbup

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
13 Temmuz 2018, 20:37:07
İki tane organizasyon var. Bilic'in döneminden bu yana merkez oyuncu Atiba ve Gönül'ün birinci post arka direğe aşırtmaları. Yokken merkez ya da ilk postta olacak isim değişiyor.

Maçı izlemedim ama golü yine böyle atmışız. Gönül yokken birinci postta Güven aşırtmış. Görüp-görebileceğiniz tek organizasyon olduğu için uzun zamandır sadece bunu paylaşıyorum.   

Çevrimdışı levitate

Aday olursa secilebilir ANC. Fikret Orman'i gecebilecek tek kisi o su anda.
fikret orman varken aday olmam tarzı konuşuyordu bakalım nolcak
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

fikret orman varken aday olmam tarzı konuşuyordu bakalım nolcak

olsun.

Çevrimdışı levitate

Maçı izlemedim ama golü yine böyle atmışız. Gönül yokken birinci postta Güven aşırtmış. Görüp-görebileceğiniz tek organizasyon olduğu için uzun zamandır sadece bunu paylaşıyorum.
peki diğer organizasyonumuz ters kanatta göğüse top at sonra orta aç mı :d
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Öne geçtiğimiz son 2 maci kazansaydık gs'yi rahat altımıza alırdık milli maç arasına kadar. Her sene bi fb maçında dağılıyoruz Şenol hoca sağolsun
dağılmak ne kelime 3-0da dursaydı zaman keşke 5 gün kendime gelemedim ama adamlar gitti hazirandaki anlaşmayı şimdi açıkladılar niye neresi etik bunun hem tff başkanı istifa etmeden bikaç saat önce hemde biz dağılmışken 31 mayısta açıklasaydınız ya amacınız neydi şimdi kim  nasıl konsantre olsun göndermediğiiimiz her saniye bizim aleyhimize şu gsyi geçmek zorundayız ama şenol güneş ve manevi oğluyla imkansız