Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3752549 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Kulüpte değişmesi gereken çok şey var.

4-5 yönetici, 1 hoca, 1 futbolcu bu işin en başındakiler. Onların gitmesi bile takımı 3 seviye yukarı çıkaracaktır.

Çevrimdışı tolga1903

SEnol Gunes bunun farkına bile varamamistir. Adamin akli bizde degil. Umrumda da degil. Bu herifin kaldigi her hafta önümüzdeki sezonu heba edecek. Fikret Orman ise şimdiden TFF baskanligina soyunup mavi boncuk dağıtmaya başladı bile. Mustafa Cengiz'den ozur dilemişler. Vallahi koskoca Besiktas'i meze yapıyorlar kisisel ikballeri icin.

Abi saha içi o kadar kötü ki saha dışında başkan ne yapmış kimden özür dilemiş umursayamıyorum. Elimizde değeri belli bir kadro var bu kadro her maç her takımdan yoğun pres yiyip bunu çıkaramayacak eli ayağına dolanacak öne geçtiği her maçta pozisyon üstüne pozisyon verecek kadar kötü kadro değil. Bugün 10 kişi rizespor bile belirli bölümlerde fenerbahçe baskısını topu dolaştırarak kırabiliyor sahaya 10 kişi bizden kat kat iyi yayılıyor insanın zoruna gidiyor artık bazı şeyler şamar oğlanı gibi her baskıda top kaybet boş alan bırak pozisyon ver veya gol ye. 4 yıldır aşamadı takım şunu ben bireysel hatadan gol yemekten sıkıldım midem bulandı ama ne oyuncuların ne hocanın umrumda olmuyor ne yapalım izlemeyi bırakalım mı bu takımı veya 0 0'ı oynarken izleyip öne geçince zap mı yapalım ne istiyorlar taraftardan güzel oyun istemek büyük takıma yakışır şekilde rakibi ekarte etmesini oyunu ve skoru korumasını beklemek şımarıklık mı?

Çevrimdışı Orhan_

Abi saha içi o kadar kötü ki saha dışında başkan ne yapmış kimden özür dilemiş umursayamıyorum. Elimizde değeri belli bir kadro var bu kadro her maç her takımdan yoğun pres yiyip bunu çıkaramayacak eli ayağına dolanacak öne geçtiği her maçta pozisyon üstüne pozisyon verecek kadar kötü kadro değil. Bugün 10 kişi rizespor bile belirli bölümlerde fenerbahçe baskısını topu dolaştırarak kırabiliyor sahaya 10 kişi bizden kat kat iyi yayılıyor insanın zoruna gidiyor artık bazı şeyler şamar oğlanı gibi her baskıda top kaybet boş alan bırak pozisyon ver veya gol ye. 4 yıldır aşamadı takım şunu ben bireysel hatadan gol yemekten sıkıldım midem bulandı ama ne oyuncuların ne hocanın umrumda olmuyor ne yapalım izlemeyi bırakalım mı bu takımı veya 0 0'ı oynarken izleyip öne geçince zap mı yapalım ne istiyorlar taraftardan güzel oyun istemek büyük takıma yakışır şekilde rakibi ekarte etmesini oyunu ve skoru korumasını beklemek şımarıklık mı?

Senelerin problemi. Kenardaki devam ettiği sürece de devam edecek. Adamın bu problemle ilgili bir kaygısı olmadığı aşikar. Halbuki problemler zincirinin en büyük halkalarından birisi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yazın transfer yapmayalım kadromuz gayet yeterli şenol güneş değerlendiremiyor bu kadroyu bu kadro bu kadar kötü oynamaz.

Sergen gelsin aynı kadro devam edelim.

Çevrimdışı tolga1903

Senelerin problemi. Kenardaki devam ettiği sürece de devam edecek. Adamın bu problemle ilgili bir kaygısı olmadığı aşikar. Halbuki problemler zincirinin en büyük halkalarından birisi.

Korkum o ki hoca gitse bile miras olarak kalacak bu durum takımda. Bunu çözecek transfer gücü de olmayacak elimizde çünkü başkan daha da küçülmekten bahsediyor. Şu problem dediğin gibi abi en büyük halka ve çözmeye biraz eğilseler üst üste 4.sampiyonluk konuşuyorduk bugün. Geldiğimiz hale bak içler acısı.

Çevrimdışı ferdi1903

stratejik olarak onem arzeden bir hamle olur gercekten de, en az 3 senelik bir  kontrrat elimizi guzlendirir... kesinlikle  katiliyuorum ben de  sana
Bende size katiliyorum, okan büyük takimi kaldirirmi bilmiyorum ama bu riske deyer bence

Çevrimdışı 'TaNeR'

Hocayla tatsızlık olmadan yollar hemen ayrılmalı; kimse olmuyorsa Guti ile sezon sonuna devam edilebilir. Kesinlike 2nciliğe asılmalıyız. Yeni sezon hocası da bu zamanda planlanlanır. Üzülüyoruz.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

fikret orman ve yönetimi geçen sene fener maçından beri beşiktaşı boşlamıştır tüm yaz taraftarın modunu düşürmekle bezdirmekle yan gelip yatmıştır bitik fener kadar bile transfer yapamamıştır.

siz kim oluyorsunuz da beşiktaşı boşluyorsunuz babanızın çiftliğimi burası gidin şirketlerinizi boşlayın :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Katılıyorum. Okan şu anda yükselme sürecinde olan bir Hoca üstelik de genç. Önümüzdeki 20 seneye damga vuracaktır. Sergen Yalçın veya Okan Buruktan başkası olmaz. Ayrıca Okan Buruk stratejik bir hamle olur. Bana kalırsa Fatih Terim sonrası aptallaşacak Galatasarayın 1 numaralı alternatifi olur. Şimdiden önünü kaptmakta fayda var.

hemşom azcık uyanık olun yaw ne kapması ne gesenin önünü kapatması okan buruk gelir en fazla büyük takım stajını yapar sonra yuvasına iş başı yapar anında satar gesenin ekmeğini suyunu için ordan yetişmiş bi herife nasıl güvenip böyle planlar hayaller kuruyorsunuz :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı f_madida

Hocayla tatsızlık olmadan yollar hemen ayrılmalı; kimse olmuyorsa Guti ile sezon sonuna devam edilebilir. Kesinlike 2nciliğe asılmalıyız. Yeni sezon hocası da bu zamanda planlanlanır. Üzülüyoruz.

Katiliyorum, mevcut 'yonetimsizlik' politikasi da birakilmali.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

hemşom azcık uyanık olun yaw ne kapması ne gesenin önünü kapatması okan buruk gelir en fazla büyük takım stajını yapar sonra yuvasına iş başı yapar anında satar gesenin ekmeğini suyunu için ordan yetişmiş bi herife nasıl güvenip böyle planlar hayaller kuruyorsunuz :alala:
Bize gelirse feto baglantisi cikar onun 2 mac kazaninca

Çevrimdışı ozankarakoc

fikret orman ve yönetimi geçen sene fener maçından beri beşiktaşı boşlamıştır tüm yaz taraftarın modunu düşürmekle bezdirmekle yan gelip yatmıştır bitik fener kadar bile transfer yapamamıştır.

siz kim oluyorsunuz da beşiktaşı boşluyorsunuz babanızın çiftliğimi burası gidin şirketlerinizi boşlayın :akuma:

Başkanı uyarabilecek, yönetimi hizaya getirebilecek tek merci taraftar, o da ne yazık ki görevini yapmayanlar arasında ilk sıralarda... 'Ben motivasyonumu kaybedersem...' dediği anda hep bir ağızdan, tek vücut, sapasağlam bir uyarı gelecekti taraftardan. Ama artık öyle bir şey yok... Hepimiz kendimize Beşiktaşlıyız. Biz 'birliğimizi' kaybettikten sonra başkan Ahmet Nur Çebi olsa ne yazar, teknik direktörlüğe Mourinho gelse ne farkeder...

Tribündeki birliği kim nasıl sağlayacak merak ediyorum. Ama artık birilerinin elini taşın altına koyması gerekiyor bu konuda... Düne kadar iki yenilgi alınca oyuncusunu tekmeleyen takımın taraftarı, küme düşmeme mücadelesinde her maçını kapalı gişe oynuyor, 90 dakika susmuyor. Dünyanın en iyi taraftar gruplarından biri kabul edilen Beşiktaş taraftarı, stada sanki Shakira konseri izlemeye gidiyor. En ufak fişteklemede birbirine düşman oluyor. 'Şenolcu'lar 'Şenol düşmanları'yla savaşıyor, 'Fikretçiler' 'nankör yönetim düşmanları'yla itiş kakış halinde... 'Quaresmaspor'lular himmetçi₁, 'Burakçılar' hırsız... Yazıklar olsun.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Başkanı uyarabilecek, yönetimi hizaya getirebilecek tek merci taraftar, o da ne yazık ki görevini yapmayanlar arasında ilk sıralarda... 'Ben motivasyonumu kaybedersem...' dediği anda hep bir ağızdan, tek vücut, sapasağlam bir uyarı gelecekti taraftardan. Ama artık öyle bir şey yok... Hepimiz kendimize Beşiktaşlıyız. Biz 'birliğimizi' kaybettikten sonra başkan Ahmet Nur Çebi olsa ne yazar, teknik direktörlüğe Mourinho gelse ne farkeder...

Tribündeki birliği kim nasıl sağlayacak merak ediyorum. Ama artık birilerinin elini taşın altına koyması gerekiyor bu konuda... Düne kadar iki yenilgi alınca oyuncusunu tekmeleyen takımın taraftarı, küme düşmeme mücadelesinde her maçını kapalı gişe oynuyor, 90 dakika susmuyor. Dünyanın en iyi taraftar gruplarından biri kabul edilen Beşiktaş taraftarı, stada sanki Shakira konseri izlemeye gidiyor. En ufak fişteklemede birbirine düşman oluyor. 'Şenolcu'lar 'Şenol düşmanları'yla savaşıyor, 'Fikretçiler' 'nankör yönetim düşmanları'yla itiş kakış halinde... 'Quaresmaspor'lular himmetçi₁, 'Burakçılar' hırsız... Yazıklar olsun.
Kale arkasi tiribunu komple girtlak tayfaya ayrilmadan duzelmez bu is
Derbide bile hakeme basamadi taraftar
Kopuk kopuk hep
Su telefonu da yasaklasinlar, giriste akilli telefonlari teslim etsinler

Çevrimdışı cursedofdragon

Bütün branşlarda dökülüyoruz.

Hepsinde hocalar suçlu.

Çevrimdışı ozankarakoc

Kale arkasi tiribunu komple girtlak tayfaya ayrilmadan duzelmez bu is
Derbide bile hakeme basamadi taraftar
Kopuk kopuk hep
Su telefonu da yasaklasinlar, giriste akilli telefonlari teslim etsinler

O da nasıl olabilir bilmiyorum bu Passolig muhabbeti varken.

Yalnız bir şekilde yapılsa bile, her konuda öyle birbirimize düşmeye hazırız ki, orada da kavga çıkarırız her türlü. Birileri Quaresma'yı yuhalar, öbürleri üstlerine çullanır. Birileri 'Şenor istifa' diye bağırır, önden sağlam alkollü bir abimiz gidip kafa atar falan... Beşiktaşlılık paydasında buluşmayı neden ve nasıl unuttuk anlamıyorum. Galiba sosyal medyanın, görünenden fazla etkisi var bunun üzerinde. Algılar, fikirler o kadar kolay yönlendiriliyor ki...

Çevrimdışı Librarius

Canımı sıkmayın bırakırım diye de tehdit ediyor hazret. Çare Ahmet Nur Çebi. Bu yönetimden bir şey beklememek lazım artık. Beşiktaş’ı basamak olarak kullanan bir hoca, buna müsade eden bir yönetim.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı tangaz

Canımı sıkmayın bırakırım diye de tehdit ediyor hazret. Çare Ahmet Nur Çebi. Bu yönetimden bir şey beklememek lazım artık. Beşiktaş’ı basamak olarak kullanan bir hoca, buna müsade eden bir yönetim.

hocanın durumu basamak falan değil dostum. yeterliliğini yetersizliğini ayrıca tartışırız ama konu basamak olarak kullnmak değil şafağın umutun filan yönetici oldugu yerde...

bu yönetimin görüp göreceği getirebileceği en iyi en üst seviye hoca şenol güneştir. yabancılar için hep söylerim ya C klas gelir onlarda maaş filan kasmaz zaten fazla da bişi veremezler A klası ise gelmez zaten B+ birini bulmak zor. bizim gese gibi lobimiz yokki yetersiz₁ hocalarla şampiyon olalım. yönetim ucuz hoca piskozundaymış die duydum. bunlar hepten karizmayı çizdirecek ders almıyorlar. 5-6 sene kasacaz diyormuş f.orman muhtemelen ziraatten bekledikleri paraya istinaden söylüyor bunları da. hoca konusunda favorim lucescudur.

Çevrimdışı tangaz

Bütün branşlarda dökülüyoruz.

Hepsinde hocalar suçlu.

başkan iyi yönetim kuramayacağını çapını da kapasitesini de üst limitini de gösterdi. bundan sonra fayda vermez değişmeli

vefa demesin kimse vefa sadece bir semt adı  son 1 yılda beşiktaşı boşlayarak vefa kredisi tüketti orman.

Çevrimiçi levitate

hocanın durumu basamak falan değil dostum. yeterliliğini yetersizliğini ayrıca tartışırız ama konu basamak olarak kullnmak değil şafağın umutun filan yönetici oldugu yerde...

bu yönetimin görüp göreceği getirebileceği en iyi en üst seviye hoca şenol güneştir. yabancılar için hep söylerim ya C klas gelir onlarda maaş filan kasmaz zaten fazla da bişi veremezler A klası ise gelmez zaten B+ birini bulmak zor. bizim gese gibi lobimiz yokki yetersiz₁ hocalarla şampiyon olalım. yönetim ucuz hoca piskozundaymış die duydum. bunlar hepten karizmayı çizdirecek ders almıyorlar. 5-6 sene kasacaz diyormuş f.orman muhtemelen ziraatten bekledikleri paraya istinaden söylüyor bunları da. hoca konusunda favorim lucescudur.
ziraat'ten beklenen para mı

kredi mi çekiyoruz? ahanda faiz time
bipbipbupbup

Çevrimdışı ozankarakoc

Ben de basamak olayına hiç katılmıyorum. Bu kadar komplo teorisi yaratmaya gerek yok. Adam geldiği günden beri sadece işini yapmaya çalışıyor. 3 sene de gayet iyi yaptı. Geçen sene şampiyonluk kaçtı ama Avrupa'da rekor üstüne rekor kırıldı. Üstelik geçen seneki başarısızlığın ve tutarsızlığın baş sorumlusu yönetimin yanlış kadro mühendisliği ve plansız programsız transferleriydi (TFF, MHK olaylarına falan hiç girmiyorum bile). Bence Şenol Hoca buna rağmen iyi iş çıkardı. 4. olmamız şanssızlıktı. Galatasaray maçı finaldi, finali kaybettik. Kazansaydık başka şeyler olacaktı.

Şenol Hoca'ya yapılan her türlü teknik eleştiriyi anlarım, saygıyla da dinlerim, bir kısmına da katılırım, ama karakteriyle ilgili söylenen şeyleri anlayamıyorum. Adam 'Beşiktaş'ı basamak olarak kullanayım da, 4-5 sene sonra da milli takıma giderim' demiş olabilir mi gerçekten? Ya da sezon başında 'nasıl olsa seneye milli takımdayım, Beşiktaş'ı da salla gitsin, umrumda değil' diye düşünmüş olabilir mi? Bu adamın ruhu, vicdanı, onuru yok mu? Koskoca bir sezon var önünde, milyonlarca taraftar şampiyonluk bekliyor, sözleşmen var, kazanacağın para belli, oyuncu grubun belli... İnsan sırf para için, sırf milli takıma sıra gelsin diye, bütün bir sezon, istemediği, sevmediği, mutsuz olduğu, başarılı olmasını yürekten arzu etmediği bir yerde kalmayı içine sindirir mi? Üstelik de Şenol Güneş gibi, insani anlamda hiçbir somut falsosunu görmediğimiz bir adam...

Bu adamın kurnaz, plancı, üçkağıtçı, paragöz falan olduğu kanısı nerden çıkıyor anlamıyorum. Kafasına dikiş atılır, 'sahte dikiş' olur. Doktor raporu yayınlanır, 'sahte rapor' denir. Tribündeki adam 'evet ben attım, çok pişmanım, özür dilerim' der, hocanın adı 'tiyatrocu' kalır. 'Kalmak istiyorum' der, 'hadi ordan' denir. 'Kovsalar da gitmem' der, 'bizimle dalga geçiyor' denir. Taktik hamleleriyle, zamanında oyuncu değişiklikleriyle maç kazandırır, 'tesadüf' olur. Bir maçta 88. dakikada Necip'i alır, 89'da gol yenir, 'takımı sabote ediyor' deniverir.

4 yıldır her basın toplantısına 'kazanmayı hakettik/haketmedik' cümlesiyle başlayan, kimseyle polemiğe girmeyen, istediği oyuncular alınmasa da, en istemedikleri alınsa da, aynı mevkiye 5 tane adam alınırken asıl ihtiyaç olan mevkiye kimse alınmasa da, parası aylarca ödenmese de, başkan bir öyle bir böyle konuşsa da, sözleşmesiyle ilgili her gün ayrı bir tutarsız açıklama yapılsa da, patavatsız yöneticiler hakkında Twitter'dan ileri geri konuşsalar da, sırf camia zarar görmesin diye kimseye basın önünde laf etmeyen, suçu başkasında aramayan, hatta o kadar ki, sadece hakem hatasıyla puan kaybettiğimizde bile sırf 'bahane buldu' denmesin diye 'biz hakettik ama hakem izin vermedi' gibi şeyler söylemeyen, sadece işini yapmaya odaklanan bir adam bu...

Tamam, 'dünyanın en kötü teknik direktörü'... Peki, sizin istediğiniz olsun. Ama şu adamı sahtekarlıkla suçlamayın n'olur.

Çevrimdışı kyiv

Hemşom yabancıları da gördük İspanyadan teklif aldığında koşa koşa gidenlerinden tutun da  epl ye şampiyonluğu satıp gidenlerini. Ayrıca Sergen Yalçın ilk tercihim sonrası Okan Buruktur.Ben futbolcu Okan ile teknik direktör Okanı ayırırım.Eğer doğru dürüst bir sistem oturtacaksa ve bize birşeyler verecekse hayır demem. Zaten önümüzdeki dönemin alternatif 3-5 önemli isminden biri olacak.Biz istesek de istemesek de.

Gönül bize sistem kuracak kulübümüze değer katacak yabancı teknik direktörden yana ama ülke gerçekleri böyle bir hocanın başarılı olmasına müsaade etmez. Kaldı ki başarılı olursa talep göreceği de kesindir. Yani elimizde zor tutarız. O yüzden ülke içinden bir tercih en mantıklısı.

Çevrimdışı kyiv

Lucescu mu? :o_o: Hemşo Lucescu Shaktardaki Lucescu değil, artık posası çıkmış ununu elemiş eleğini asmış bu taraflığını geçtim öbür taraflık için bile yeteri kadar parası vardır. Artık bize ne verebilir?2 filozof çıkış hepsi o. Hani bunun enerjisi, arzusu, isteği? Haa Sergenle birlikte ortaya karışık birşey dersen ehh belki o da Sergen karizma adamdır kabul etmez.Lucescu 74 yaşında 2 başarısız sonucu makul görebilir ama bizim artık yenildiğinde hırsından duvarları tekmeleyecek başarılara aç bir teknik adama ihtiyacımız var. Az başarıyla yetinmeyecek hırslı bir çalıştırıcıya ihtiyacımız var.

Çevrimdışı tangaz

ziraat'ten beklenen para mı

kredi mi çekiyoruz? ahanda faiz time

yok yaw bu bankalar birliği die piyasaya çıktılar borçları yapılandırcağız bakan damat beyde talimat verdi onayladı die yd ile bi bankacı çıktılar ya  o parayı bekliyor f.orman

Çevrimiçi levitate

yok yaw bu bankalar birliği die piyasaya çıktılar borçları yapılandırcağız bakan damat beyde talimat verdi onayladı die yd ile bi bankacı çıktılar ya  o parayı bekliyor f.orman

o mevzuda bi hainlik var ama çözemedim. hiç ama hiç güvenmiyorum burnumuzdan gelecek sanki
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Hemşom yabancıları da gördük İspanyadan teklif aldığında koşa koşa gidenlerinden tutun da  epl ye şampiyonluğu satıp gidenlerini. Ayrıca Sergen Yalçın ilk tercihim sonrası Okan Buruktur.Ben futbolcu Okan ile teknik direktör Okanı ayırırım.Eğer doğru dürüst bir sistem oturtacaksa ve bize birşeyler verecekse hayır demem. Zaten önümüzdeki dönemin alternatif 3-5 önemli isminden biri olacak.Biz istesek de istemesek de.

Gönül bize sistem kuracak kulübümüze değer katacak yabancı teknik direktörden yana ama ülke gerçekleri böyle bir hocanın başarılı olmasına müsaade etmez. Kaldı ki başarılı olursa talep göreceği de kesindir. Yani elimizde zor tutarız. O yüzden ülke içinden bir tercih en mantıklısı.

geseli ağır geseli okan kalsın istemez