Abi hiç öyle gıptayla baktığım kadroları yok. Bizim kadro ne kadar efsane kadro değilse bunların da öyle acayip kadrosu falan yok visca iyi futbolcu ama bak eminim buna artık bu adam bize gelsin bu da linç edilir quaresma'nın yedeğinde bekler. Adamlar mahmut eprianu irfan emre omurgasıyla pozisyon vermiyor pozisyon atiba'ya çok yaşlı diyoruz emre fosil. Şunlardan visca hariç kim gelse yaşlı diye yönetime tepki üstüne tepki gelir. Tam kendi oyuncu yapısına göre güzel bir oyun yaratmış abdullah avcı klasik anadolu takımı muamelesi de görmüyor öyle bir şansları var e sonuç olarak 54 yaptı adamlar 24 maçta 11 gol yemişler. Biz daha 4 0 öne geçmeden rahatlayamıyoruz. Savunulan şey "e abdullah avcı yıllardır bu takımda sistemini yarattı" vs peki şenol güneş dün mü geldi bize? Bu takıma rakip önde bastığı an saçmalıyor hep böyleydi 4 yıl önce de böyleydi şenol güneş'den önce de böyleydi bireysel hata sonucu bu kadar gol yiyen başka takım yoktur bu ligde. Akhisar kadrosu verilmiş gibi muamele yapılıyor yani artik tamam sev yine seveceksen de malmo genk sarpsborg grubundan çıkamayacak 24.hafta ligden kopacak kadro da deme bari sarpsborg takımının forvetini erzurum ofansif orta sahasını kasımpaşa aldı be şansa bala kazandın 5 yiyeceğin maçta
Yaw elestirirken azicik mubalaga yapiyoruz tabi
Ama dedim gecen de ismine bakip oyuncu kucumsuyor taraftar
Samil oynamis falan, samil kotu oyuncu degil bizde rotasyona girer
Ibb ile kadroyu komple degisterlim desek ben itiraz etmem mesela bi atiba kalsin mumkunse de adriyano derim kalanlari sallarim. Fosil diyorsun emreye de bizim ozziyi cebinden ciksrtir bu yasta onu napacaz
Biraz turk insaninda var bu maksimalim cok yazdim mesela ukrayna cikar milli mac yapacaz iste ukrayna kim iki tane takimi var falan sonra hadirt husrt cakiyor adamlar
Senol gunesin de kadrosundan mantarlari gonderip ustune koyayadin, sen oynayani satip mantar takviyesi yapiyorsun. Avcinin gideni olmuyor geleni oluyor onlari unutmayin
Gomez gider jeku alirsin falan tamam denir
Gomezin yerine abu abunjn yerine negredo negredonun yerine yanina larin love falan olmaz sonra burak
Hepsi farkli oyuncu yahu ne diyem