Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3756146 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Erman bilmemnesini izledim, sonra yazini okudum

Biz maci hakemle goturmus 1 puan almisiz diyor adam
Fb icin boyle kesin net konusamiyor ama

Kayseri baskani cikiyor agliyor hakem diye oyuncusu hastaneye sevk edilmis, azicik omuz koymus adriyano adamin curukse biz napalim kardes

Bu kulubun basin sozcusu yok mu?

Devekusu gibi gommusler kafalarini

Gelen çakıyor giden çakıyor lafı ama Fikret beyden ses çıkmıyor. GS başkanı 2 gündür gördüğü her kameraya Kulüpler birliği bizden özür diledi deyip duruyor. Başkan’dan ses yok. Çünkü adım gibi eminim ki TFF başkanlığı için davet bekliyor, bu yüzden kötü olmak istemiyor kimseyle. Olan sahipsiz Beşiktaş’a oluyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Fikret orman samar oglani yapmistir kulubu
Iste boyle yapilir algi
O aciklamayi biyle kullanacaksin
Gs baskanina a veriyom yildizli a aferim

Boyle girdigin pozisyonu degerlendireceksin
Bizim baskan da bizim topcular gibi kisir cikti
Gelisine yapistirmis gs baskani

Boyle rezalet gormedim arkadas adamin mimiklere falan bak
https://mobile.twitter.com/asporcomtr/status/1102141075517517829

Abi adam farketti bizim başkanın durup dururken GS ile arasını düzeltme nedenini ve bunu kendi kulübü adına kullanıyor. Fikret Orman’ın cevap vermeyeceğini çok iyi biliyor. Beşiktaş’ı basamak olarak kullanıyorlar malesef.

Çevrimdışı Librarius

Milli maclari hic izlediniz mi ?

Milli maçları izledim, adam başarılı olamasın diye herşeyi yaptılar. Lucescu gelsin yine şampiyon yapar.

Çevrimdışı kyiv

Şenol Güneşin başarısızlığını hafifletmeye çalışmayalım. Bugün lider dediğimiz Başakşehirden kaç futbolcu alırsınız Beşiktaşa? Ben söyleyeyim 1 buçuk. Visca ve yedek olarak Eprianu gerisi hikaye. Keza Galatasaray gözü kapalı kimi alırsınız? Adamlar 10 milyon para bastılar halen daha santraforları yok. Böyle bir ortamda Şenol Güneş durumu idare ettirecek kadar bile futbol oynatamadı. Quaresma inadı yedi bitirdi hocayı. Onun inadı Beşiktaşta dağ gibi yaptıklarını eritti.Sen takımı takım yapamazsan adalet vermezsen böyle Quaresmaya mahkum kalırsın. O da keyfi gelince oynar. İnsan biraz arayış içine girer Beşiktaşın U takımlarında bir sürü iş yapabilecek genç var Lensten memnun değilsen bu çocuklardan 1 tanesini dene her seferinde quaresmanın dağlara taşlara ortasına mahkum kalma. Görelim en azından hocanın elinde malzeme yok diyelim ama o ne yaptı varsa yoksa quaresma. Al sana quaresma!

Burak Yılmaz da Burak Yılmaz. Alındı ne oldu? Erzurum maçına takımı hazırlayabildin mi?

Herşeyi geçiyorum bu takım iç saha maçlarına kafaca hazır çıksa zaten 17 de 15 yapardı. Hoca bunu başarabildi mi? İç saha maçlarında takımın santraforu paf takımdan gelse iş yapardı yeter ki sistem çalıştırabilseydi. Hoca doğru dürüst bir sistem kuramadı. Geçen yaz gönderilmeliydi. Ama cesaret edemediler şu anki berbat tabloyu da böylelikle ortaklaşa yaptılar Fikret Orman,Şenol Güneş iklisi.Al birini vur ötekine.

Evet geçmişte güzel şeyler yapıldı. Ne bekleniyor?Bunun hatırına 100 sene susalım mı? Kendi adıma konu Beşiktaş olunca babam olsa tanımam. Derhal Fikret Orman ve Şenol Güneş iklisinin görevleri bitmeli. Hatırladıkça çıldırmamak elde değil. Ben bitersem Beşiktaş biter. E şu anda Beşiktaş bitti demek ki sen de bitmişsin Fikret Orman. O zaman o koltukta daha fazla durmanın bir manası da yok. Tez zaman da ayrılman dileğiyle. Aksi durumda, Fikret Orman ile önümüzdeki 3 yılda da şampiyon olacağımıza inanmıyorum.

Çevrimiçi murat

hmmm :)
niye hımm dyorsun adrianoyu 31 de alıp 3 sene kulaanıyorsun gg yide öyle.ömür boyu oynayacak değiller.miadı dolunca yenisini getireceksin.atiba 5 sene mi oldu?q7 de öyle.başka kim kaldı yaşlı? sırası gelen değişiyor işte.atiba verecek daha birşeyleri olduğu için uzatıldı süresi.burada yanlış yapılan birşey yok eksik olan şeyler var tabiki.süreç zarfında genç yerini dolduracak oyuncuları takıma adapte edersin paran yoksa altyapıdan dnemeler yaparsın.burada çok eksiğimiz var hoca ve yönetim kaynaklı.3*4 senede futbol hayatı bitecek oyuncuya bel bağlanır yatırım yapılırmı diyeceksenzde hem paran ,yok hem borcun çok, hem yarışta olacaksın
nasıl mümkün olsun.

Çevrimdışı cursedofdragon

niye hımm dyorsun adrianoyu 31 de alıp 3 sene kulaanıyorsun gg yide öyle.ömür boyu oynayacak değiller.miadı dolunca yenisini getireceksin.atiba 5 sene mi oldu?q7 de öyle.başka kim kaldı yaşlı? sırası gelen değişiyor işte.atiba verecek daha birşeyleri olduğu için uzatıldı süresi.burada yanlış yapılan birşey yok eksik olan şeyler var tabiki.süreç zarfında genç yerini dolduracak oyuncuları takıma adapte edersin paran yoksa altyapıdan dnemeler yaparsın.burada çok eksiğimiz var hoca ve yönetim kaynaklı.3*4 senede futbol hayatı bitecek oyuncuya bel bağlanır yatırım yapılırmı diyeceksenzde hem paran ,yok hem borcun çok, hem yarışta olacaksın
nasıl mümkün olsun.

ben ona hmm demedim ki abi niye atarlanıp kızdın hemen :)

Ben aynı bunları söylediğim zaman kadro yetersiz oyuncu lazım kadromuz yaşlandı günden güne kötü gitti dediğim zaman.Kadromuz kayseriden de mi kötü diyordunuz :)

Eee insan soramadan edemiyor yeni gelen hocaya daha iyi bir kadro verecek olduktan sonra şenol güneşin suçu neydi diye :)

Bence adil şartlarda dövüş olsun yeni gelecek hocada aynı bu kadro ile bizi şampiyon yapsın sizin söyleminize göre kadromuz başaktan kayseriden kötü değil.

Çevrimiçi mayguntr

Milli maçları izledim, adam başarılı olamasın diye herşeyi yaptılar. Lucescu gelsin yine şampiyon yapar.
Senol hocada basarisiz olsun diye her seyi yaptiya yonetim, bir sey degismez o zaman.

Cidden anlamak zor, elinde mis gibi kadro varken vasat alti takimlara yenildi, her seferinde sacma sapan bahaneler uretti Lucescu. Elinde turkiyenin son zamanlardaki belki de en iyi jenerasyonu var. Takimlarinda duzenli oynamiyorlar, yok yabanci kurali ottu durdu. Bahane ureten degil cozum ureten bir teknik direktore ihtiyacimiz var. Senol hocayi da cok merak ediyorum, ilk milli takim kadrosunu cagirdigi zaman. Yeni querasmasi, necibi kim olacak acaba.   

Çevrimdışı mylife1903

Şenol Güneşin başarısızlığını hafifletmeye çalışmayalım. Bugün lider dediğimiz Başakşehirden kaç futbolcu alırsınız Beşiktaşa? Ben söyleyeyim 1 buçuk. Visca ve yedek olarak Eprianu gerisi hikaye. Keza Galatasaray gözü kapalı kimi alırsınız? Adamlar 10 milyon para bastılar halen daha santraforları yok. Böyle bir ortamda Şenol Güneş durumu idare ettirecek kadar bile futbol oynatamadı. Quaresma inadı yedi bitirdi hocayı. Onun inadı Beşiktaşta dağ gibi yaptıklarını eritti.Sen takımı takım yapamazsan adalet vermezsen böyle Quaresmaya mahkum kalırsın. O da keyfi gelince oynar. İnsan biraz arayış içine girer Beşiktaşın U takımlarında bir sürü iş yapabilecek genç var Lensten memnun değilsen bu çocuklardan 1 tanesini dene her seferinde quaresmanın dağlara taşlara ortasına mahkum kalma. Görelim en azından hocanın elinde malzeme yok diyelim ama o ne yaptı varsa yoksa quaresma. Al sana quaresma!

Burak Yılmaz da Burak Yılmaz. Alındı ne oldu? Erzurum maçına takımı hazırlayabildin mi?

Herşeyi geçiyorum bu takım iç saha maçlarına kafaca hazır çıksa zaten 17 de 15 yapardı. Hoca bunu başarabildi mi? İç saha maçlarında takımın santraforu paf takımdan gelse iş yapardı yeter ki sistem çalıştırabilseydi. Hoca doğru dürüst bir sistem kuramadı. Geçen yaz gönderilmeliydi. Ama cesaret edemediler şu anki berbat tabloyu da böylelikle ortaklaşa yaptılar Fikret Orman,Şenol Güneş iklisi.Al birini vur ötekine.

Evet geçmişte güzel şeyler yapıldı. Ne bekleniyor?Bunun hatırına 100 sene susalım mı? Kendi adıma konu Beşiktaş olunca babam olsa tanımam. Derhal Fikret Orman ve Şenol Güneş iklisinin görevleri bitmeli. Hatırladıkça çıldırmamak elde değil. Ben bitersem Beşiktaş biter. E şu anda Beşiktaş bitti demek ki sen de bitmişsin Fikret Orman. O zaman o koltukta daha fazla durmanın bir manası da yok. Tez zaman da ayrılman dileğiyle. Aksi durumda, Fikret Orman ile önümüzdeki 3 yılda da şampiyon olacağımıza inanmıyorum.
1.5 mu abi
1.5 sadece kaleci alirim ordan
Mert tam yarim porsiyon penpe panter
Viska olur emre olur. Burak gelmis emre de gelsin
Irfancan da olabilir
Epruyanu rokodan kotu mu
Bekleri olur
Robinyo demba adebayor falan ilk11 oynar yahu
Bayic var mesela santrafor
Kagava kalmayacaksa mossoroya da hayir denmez

Malatyanin kaleci de oynar bizde zaten ikarusu kesmek icin cvde kaleci tazda kafi

Çevrimiçi murat

ben ona hmm demedim ki abi niye atarlanıp kızdın hemen :)

Ben aynı bunları söylediğim zaman kadro yetersiz oyuncu lazım kadromuz yaşlandı günden güne kötü gitti dediğim zaman.Kadromuz kayseriden de mi kötü diyordunuz :)

Eee insan soramadan edemiyor yeni gelen hocaya daha iyi bir kadro verecek olduktan sonra şenol güneşin suçu neydi diye :)

Bence adil şartlarda dövüş olsun yeni gelecek hocada aynı bu kadro ile bizi şampiyon yapsın sizin söyleminize göre kadromuz başaktan kayseriden kötü değil.
ilk olarak kızmadım niye kızayım.sonrasında evet kadromuz kayseriden kötü değil.evet kadromuzda yaşlı oyuncular var ve sözleşmesi devam edenler var bitmek üzere olanlar var.aynı kalitede gencini alman imkansızsa mecbur kalıyorsun ve kontrtı bitene kadarda kullanmak zorundasın.yeni gelecek hocaya da daha iyi bir kadro veremeyeceksin büyük ihtimalle sadece biraz daha genç olacak.yeni gelecek hoca 1 yaş daha yaşlı takımla oynasın derken adil olacakmı?he şu aşamadan sonra 1 yaş yaşlı takımla bile daha başarılı olacağı kesin.hocanın kafasında beşiktaş bitmiş.taraftarın büyük kısmında da öyle.şenol güneşin klonunu da getirsen başka bir isim ve görüntüyle zaten o kafa yapısıyla yinede birşey olmaz gerçi.

Çevrimdışı caner.eryigit

Başkan bu kadar mevzu olurken özellikle herhafta olduğu gibi doğranmaya devam ederken takım rakip takımlarında nasıl maç kazandırıldığı ortadayken Sezon bittiğinde ben yokum federasyon başkanlığına oynuyorsa çok ağır şeyler yazarım 3 Ay snr burada.bu kadar Beşiktaş lının ahını da alırsın başkan.bir filmler çeviriyorsunuz çıkar kokusu yakında!

Çevrimiçi murat

1.5 mu abi
Irfancan da olabilir
Epruyanu rokodan kotu mu
Bekleri olur

Malatyanin kaleci de oynar bizde zaten ikarusu kesmek icin cvde kaleci tazda kafi
şenol güneşin saçma,demode ve çorba sistemiyle bu oyunculardan birtek epruyanu iş yapabilir gibi görünüyor.demba ve adebayor bitmiş robinyoda bu sistemde pek işler gibi görünmüyor işte kanat adamı eksikliğinden iş yapar ancak.irfancan da şenol güneş ile olmaz ozi gibi teneke bağlarız.

Beşiktaş baştan aşağı değişmeli.

Yönetim
Hoca
Oyuncular

Çevrimdışı mylife1903

şenol güneşin saçma,demode ve çorba sistemiyle bu oyunculardan birtek epruyanu iş yapabilir gibi görünüyor.demba ve adebayor bitmiş robinyoda bu sistemde pek işler gibi görünmüyor işte kanat adamı eksikliğinden iş yapar ancak.irfancan da şenol güneş ile olmaz ozi gibi teneke bağlarız.
Su mert varya mert
Bizde olaydi 10 tane az gol yerdik.
Bu fbnin kaleci sansi da bi acayip o herifler kime izletiyorsa kalecileri bize bir tane tavsiye etsin o adam
Adamlar kaleci tutturamasa simdiye 50milyon dolar daha fazla birclari olurdu

Çevrimiçi murat

Su mert varya mert
Bizde olaydi 10 tane az gol yerdik.
Bu fbnin kaleci sansi da bi acayip o herifler kime izletiyorsa kalecileri bize bir tane tavsiye etsin o adam
Adamlar kaleci tutturamasa simdiye 50milyon dolar daha fazla birclari olurdu
mert iyi bir kaleci değil sadece önünde sistemli bir oyun oynanıyor.

Çevrimiçi tolga1903

1.5 mu abi
Irfancan da olabilir
Epruyanu rokodan kotu mu
Bekleri olur

Abi hiç öyle gıptayla baktığım kadroları yok. Bizim kadro ne kadar efsane kadro değilse bunların da öyle acayip kadrosu falan yok visca iyi futbolcu ama bak eminim buna artık bu adam bize gelsin bu da linç edilir quaresma'nın yedeğinde bekler. Adamlar mahmut eprianu irfan emre omurgasıyla pozisyon vermiyor pozisyon atiba'ya çok yaşlı diyoruz emre fosil. Şunlardan visca hariç kim gelse yaşlı diye yönetime tepki üstüne tepki gelir. Tam kendi oyuncu yapısına göre güzel bir oyun yaratmış abdullah avcı klasik anadolu takımı muamelesi de görmüyor öyle bir şansları var e sonuç olarak 54 yaptı adamlar 24 maçta 11 gol yemişler. Biz daha 4 0 öne geçmeden rahatlayamıyoruz. Savunulan şey "e abdullah avcı yıllardır bu takımda sistemini yarattı" vs peki şenol güneş dün mü geldi bize? Bu takıma rakip önde bastığı an saçmalıyor hep böyleydi 4 yıl önce de böyleydi şenol güneş'den önce de böyleydi bireysel hata sonucu bu kadar gol yiyen başka takım yoktur bu ligde. Akhisar kadrosu verilmiş gibi muamele yapılıyor yani artik tamam sev yine seveceksen de malmo genk sarpsborg grubundan çıkamayacak 24.hafta ligden kopacak kadro da deme bari sarpsborg takımının forvetini erzurum ofansif orta sahasını kasımpaşa aldı be şansa bala kazandın 5 yiyeceğin maçta

Çevrimiçi murat

Beşiktaş baştan aşağı değişmeli.

Yönetim
Hoca
Oyuncular
baştan aşağı yenilenme olmaz ,olmamalı.önce bir hoca değişir olmazsa yönetim.en az maliyetli yöntem budur.futbolcuları bir başka elde yeniden görüp değerlendirmek lazım
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2019, 18:31:16 murat ]

baştan aşağı yenilenme olmaz ,olmamalı.önce bir hoca değişir olmazsa yönetim.en az maliyetli yöntem budur.futbolcuları bir başka elde yeniden görüp değerlendirmek lazım

olur olur.

Yönetim seçimi de var mayıs ayında mevcut yönetim yolunu saşırmış durumda.

Oyunculara gelirsek sözleşmesi bitenler ,doymuşluk ve yaşlılık mevcut.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mert Günok ve Visca isimleri gündeme geldiğinde neler yazıldığını hatırlayıp susuyorum.

Çevrimdışı kyiv

1.5 mu abi
Irfancan da olabilir
Epruyanu rokodan kotu mu
Bekleri olur

Evet Visca ve Eprianu hariç biz de oynayamazlar. Bize gelecek Mossoroyu 2 maç sonra tıkandığında kimse beğenmez. Keza Adebayor. Hele bajic? Doğru dürüst adam geçme özelliği yok gol vuruşları da öyle ahım şahım değil. Bu oyuncular bize gelsin 2 günde isyan ederiz. Ama doğru sistemle hocanın kendini tam anlamıyla takıma vermesi bunu oyuncularına hissettirmesimaç yapacağı rakibi ciddiye alıp incelemesiyle bu oyuncular bir anda çok önemli oyuncular olurlar.Bütün bunları yaparsan Bajicte iyi gözükür 38 yaşındaki Emre Belözoğlu da İrfan Can da...

Çevrimdışı mylife1903

mert iyi bir kaleci değil sadece önünde sistemli bir oyun oynanıyor.
Yemisim sistemini
Adam kamyonla gol kurtariyir sistemle ne alakasi var
Topla iliskisi de bizim en az 5-6 oyuncudan iyidir

Abi birak bu sistem mistem islerini
Kaleci bu
Sistemle falan olaydi bu isler insalar para harcamaZ norvec takimlari falan da osurturdu herkesi ayni dua ile olmayacigi gibi dua ile olsaydi da araplar osurturdu ha bak himmetle olur dersen onunla olur yapilmisi var

Çevrimdışı mylife1903

Abi hiç öyle gıptayla baktığım kadroları yok. Bizim kadro ne kadar efsane kadro değilse bunların da öyle acayip kadrosu falan yok visca iyi futbolcu ama bak eminim buna artık bu adam bize gelsin bu da linç edilir quaresma'nın yedeğinde bekler. Adamlar mahmut eprianu irfan emre omurgasıyla pozisyon vermiyor pozisyon atiba'ya çok yaşlı diyoruz emre fosil. Şunlardan visca hariç kim gelse yaşlı diye yönetime tepki üstüne tepki gelir. Tam kendi oyuncu yapısına göre güzel bir oyun yaratmış abdullah avcı klasik anadolu takımı muamelesi de görmüyor öyle bir şansları var e sonuç olarak 54 yaptı adamlar 24 maçta 11 gol yemişler. Biz daha 4 0 öne geçmeden rahatlayamıyoruz. Savunulan şey "e abdullah avcı yıllardır bu takımda sistemini yarattı" vs peki şenol güneş dün mü geldi bize? Bu takıma rakip önde bastığı an saçmalıyor hep böyleydi 4 yıl önce de böyleydi şenol güneş'den önce de böyleydi bireysel hata sonucu bu kadar gol yiyen başka takım yoktur bu ligde. Akhisar kadrosu verilmiş gibi muamele yapılıyor yani artik tamam sev yine seveceksen de malmo genk sarpsborg grubundan çıkamayacak 24.hafta ligden kopacak kadro da deme bari sarpsborg takımının forvetini erzurum ofansif orta sahasını kasımpaşa aldı be şansa bala kazandın 5 yiyeceğin maçta
Yaw elestirirken azicik mubalaga yapiyoruz tabi
Ama dedim gecen de ismine bakip oyuncu kucumsuyor taraftar
Samil oynamis falan, samil kotu oyuncu degil bizde rotasyona girer

Ibb ile kadroyu komple degisterlim desek ben itiraz etmem mesela bi atiba kalsin mumkunse de adriyano derim kalanlari sallarim. Fosil diyorsun emreye de bizim ozziyi cebinden ciksrtir bu yasta onu napacaz

Biraz turk insaninda var bu maksimalim cok yazdim mesela ukrayna cikar milli mac yapacaz iste ukrayna kim iki tane takimi var falan sonra hadirt husrt cakiyor adamlar

Senol gunesin de kadrosundan mantarlari gonderip ustune koyayadin, sen oynayani satip mantar takviyesi yapiyorsun. Avcinin gideni olmuyor geleni oluyor onlari unutmayin
Gomez gider jeku alirsin falan tamam denir
Gomezin yerine abu abunjn yerine negredo negredonun yerine yanina larin love falan olmaz sonra burak
Hepsi farkli oyuncu yahu ne diyem

Çevrimdışı mylife1903

Abi hangi futbolcuyu degerlendireceksin
Gozun sevem kimi degerlendirecen yeniden

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Evet Visca ve Eprianu hariç biz de oynayamazlar. Bize gelecek Mossoroyu 2 maç sonra tıkandığında kimse beğenmez. Keza Adebayor. Hele bajic? Doğru dürüst adam geçme özelliği yok gol vuruşları da öyle ahım şahım değil. Bu oyuncular bize gelsin 2 günde isyan ederiz. Ama doğru sistemle hocanın kendini tam anlamıyla takıma vermesi bunu oyuncularına hissettirmesimaç yapacağı rakibi ciddiye alıp incelemesiyle bu oyuncular bir anda çok önemli oyuncular olurlar.Bütün bunları yaparsan Bajicte iyi gözükür 38 yaşındaki Emre Belözoğlu da İrfan Can da...

Defans hattını önde kuran takımda Epruanu da oynayamaz ve fena sırıtır.
Mevcut sistemlerine göre en doğru oyunculardan biri. Şenol Güneş elindeki malzemeye bakmadan aşure yapacam diyor ama malzeme aşurelik değil.

Çevrimdışı mylife1903

Mert Günok ve Visca isimleri gündeme geldiğinde neler yazıldığını hatırlayıp susuyorum.
Yasin burak falan var daha
Viskayi gundeme alacak para da yok yahu goygoydur o

Çevrimiçi murat

Abi hangi futbolcuyu degerlendireceksin
Gozun sevem kimi degerlendirecen yeniden

pektemek ve necip hariç hepsini.