Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3756211 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Lucescu mu? :o_o: Hemşo Lucescu Shaktardaki Lucescu değil, artık posası çıkmış ununu elemiş eleğini asmış bu taraflığını geçtim öbür taraflık için bile yeteri kadar parası vardır. Artık bize ne verebilir?2 filozof çıkış hepsi o. Hani bunun enerjisi, arzusu, isteği? Haa Sergenle birlikte ortaya karışık birşey dersen ehh belki o da Sergen karizma adamdır kabul etmez.Lucescu 74 yaşında 2 başarısız sonucu makul görebilir ama bizim artık yenildiğinde hırsından duvarları tekmeleyecek başarılara aç bir teknik adama ihtiyacımız var. Az başarıyla yetinmeyecek hırslı bir çalıştırıcıya ihtiyacımız var.

luce+oğlu razvan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Lucescu 45 doğumlu ya bi ayağı çukurda gözü toprağa bakıyor artık. Akla bile getirilmemeli

Çevrimdışı AigleBordeaux

luce+oğlu razvan
Luçe+Ravzan yada Luçe+Sergen iyi olur ama bu ikili sistemde Luçenin maaşı çok düşük olmalı zaten futbolcuların maaşlarını zor ödüyoruz iki teknik direktör parası veremez külüp.
Birde Çebi Başkan olsa iyi olur, Orman belediye başkanımı oluyor muhtarmı oluyor ne olursa olsun.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı murat baltacı

Klüp çiftliğe döndü geçen haftaki beraberliğin üzerine hocanın milli takım anlaşması açıklanmış yönetim hala gönderemiyor.

Ayıp büyük ayıp koca kulüp çıkar meselelerine akıl oyunlarına kurban edilemez. Sezon başından beri saçma sapan işler oluyor bizde saf saf hesap kitap yaptık kafa yorduk umut besledik.

Beşiktaş'ın biraz hakkı varsa hoca derhal yönetimde Mayıs'ta istifa etmeli. Çebi önderliğinde güçlü bir yönetim oluşup yeniden yapılanmali tek ihtimal budur. Ne hocadan nede bu hale gelmiş başkandan Beşiktaş'a hayır gelmez.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Liquidator

Eski yöneticimiz Adnan Dalgakıran: "Yönetim transfer yapmamalı. Tepeden tırnağa yeniden yapılanmak için kulübü Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki güçlü bir yönetime devretmeliler."

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı mylife1903

luce+oğlu razvan
Razvanin keyfi yerinde abi
Morinyo gelsin kadro zaten asrin kadrosu tiransfersiz yolumuza devam edelim

Çevrimdışı KAP

En vasat oyunculara sahip milli takimlarin/kuluplerin bile iyi kotu belli bir oyun sablonuyla oynadigi, alan kapattigi, pres yaptigi, en kotu 11le bile belli seylerin basarilacagi futbol ilmine sahip bir zaman diliminde; Besiktas oyunculari iki sezondur basi koparilmis tavuklar gibi birbirinden alakasiz, habersiz, suursuz, amacsiz saha icinde kosusturuyor. Bu takima oyun olarak hic bir katkisi olmayan Senol Gunesin en kotu bir ay once gonderilmesi gerekiyordu.

Kac sezondur sag bekin eksikken sag bekte hala baska adamlar oynuyorsa, ortasahanin bel kemigi Atiba'yi yedekleyememisken ve hatta buna ragmen onun da sozlesmesini uzatmayi yazin sonuna birakmissa, hocayi gonderme isini bu kadar sundurup Besiktas'a azap yasatmissa yönetim de sucludur.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı mylife1903

Dun fbye uydurulan penaltiya bakiyorum
Arkadas bizim sucumuz nedir, bize de versenize boyle penalti
Bizim camia biz ne oynadik penalti diyecegiz havasina sokoldu son 20 senede
Erzurum macinda vermediler bu hafta iki penalti gitti
Bi serdar aziz penaltisina bak ofsayti falan birak bi de vidaya yapilana bak, yonetimden tik yok

Bu yonetimi bugun elestirmiyorum ben senelerdir yerden yere vuruyorum, masallahlari var devamli malzeme veriyorlar, her hareketleri olay her yaptiklari sikandal bu konuda haklarini yememek lazim sitandartlari var.

Taraftar efenim ne var yani otoparki yonetici abisine verdiyse, kimse istemedi otoparki dedikce falakayi vuran cok olur, mustehak
Yahu insan utanir kimse istemese bile abisine falan vermez besiktastan bisey

Ayni eleman kulube fatura kesiyor falan

Daha gecen cebinden verdi iste kagavanin maasi kavgasi yaptik
Meger arkadas siponsor olmus
Tavi her siponsor karissin bizim isimize verdigim para suna mahsuben desin, yonetime de adam soksun

Ayrica bu vodafondan abuk sabuk mesajlar gelmeye baslamis, onlarin da her tarafi iynamaya baslamis, zaten reklamlari falan da kestiler hatta uzundur kestiler. Ben ceosu olaydim vodafone firmasinjn bu yonetimle fazla yakinlasmazdim tabi adamlar da hakli

Metin umut falan gibi yoneticiler de menejerlik firmasi kursunlar cok iyi anliyorlar bu isten

Çevrimdışı mylife1903

Erman bilmemnesini izledim, sonra yazini okudum

Biz maci hakemle goturmus 1 puan almisiz diyor adam
Fb icin boyle kesin net konusamiyor ama

Kayseri baskani cikiyor agliyor hakem diye oyuncusu hastaneye sevk edilmis, azicik omuz koymus adriyano adamin curukse biz napalim kardes

Bu kulubun basin sozcusu yok mu?

Devekusu gibi gommusler kafalarini

Çevrimdışı El Nino

2 sezon önce Şenol Güneş'in milli takım ile haberleri çıktığında burada "Kahrolsun TFF" "Şenol hocamızı kimseye yedirmeyiz" diyenler şimdi teknik direktör goygoyu yapıyorlar. O kadar çok bilmiş var ki burada zannerdersin hepsi Pro lisansı olan antrenör  :evillol:

Bu saatten sonra hoca değişse ne olacak yönetim değişse ne olacak. Oyuncular aynı futbolcular da aynı alt yapının hali belli. Ne yapacaksın bütün oyuncuları gönderip sıfırdan dünya kadrosu mu kuracaksın. Manager mi oynuyoruz anlamıyorum ki. Olan belli kumaş belli ama kafa aynı olduktan sonra değişen tek şey zaman olur.

Çevrimdışı kyiv

Anlayamadığım daha ne bekleniyor? Bu saatten sonra kim takar sene sonun da ayrılacak hocayı. Daha sene içinde hatırlayamadığı oyuncularını ne değişecek de ayrilirken hazırlayacak?senol güneşin ayrılmadığı her gün FIkret Ormana yazar

Çevrimdışı mylife1903

Fikret orman samar oglani yapmistir kulubu
Iste boyle yapilir algi
O aciklamayi biyle kullanacaksin
Gs baskanina a veriyom yildizli a aferim

Boyle girdigin pozisyonu degerlendireceksin
Bizim baskan da bizim topcular gibi kisir cikti
Gelisine yapistirmis gs baskani

Boyle rezalet gormedim arkadas adamin mimiklere falan bak
https://mobile.twitter.com/asporcomtr/status/1102141075517517829

Çevrimdışı f_madida

Erman bilmemnesini izledim, sonra yazini okudum

Biz maci hakemle goturmus 1 puan almisiz diyor adam
Fb icin boyle kesin net konusamiyor ama

Kayseri baskani cikiyor agliyor hakem diye oyuncusu hastaneye sevk edilmis, azicik omuz koymus adriyano adamin curukse biz napalim kardes

Bu kulubun basin sozcusu yok mu?

Devekusu gibi gommusler kafalarini

Yonetimi yok ki basin sozcusu olsun.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Ben de basamak olayına hiç katılmıyorum. Bu kadar komplo teorisi yaratmaya gerek yok. Adam geldiği günden beri sadece işini yapmaya çalışıyor. 3 sene de gayet iyi yaptı. Geçen sene şampiyonluk kaçtı ama Avrupa'da rekor üstüne rekor kırıldı. Üstelik geçen seneki başarısızlığın ve tutarsızlığın baş sorumlusu yönetimin yanlış kadro mühendisliği ve plansız programsız transferleriydi (TFF, MHK olaylarına falan hiç girmiyorum bile). Bence Şenol Hoca buna rağmen iyi iş çıkardı. 4. olmamız şanssızlıktı. Galatasaray maçı finaldi, finali kaybettik. Kazansaydık başka şeyler olacaktı.

Şenol Hoca'ya yapılan her türlü teknik eleştiriyi anlarım, saygıyla da dinlerim, bir kısmına da katılırım, ama karakteriyle ilgili söylenen şeyleri anlayamıyorum. Adam 'Beşiktaş'ı basamak olarak kullanayım da, 4-5 sene sonra da milli takıma giderim' demiş olabilir mi gerçekten? Ya da sezon başında 'nasıl olsa seneye milli takımdayım, Beşiktaş'ı da salla gitsin, umrumda değil' diye düşünmüş olabilir mi? Bu adamın ruhu, vicdanı, onuru yok mu? Koskoca bir sezon var önünde, milyonlarca taraftar şampiyonluk bekliyor, sözleşmen var, kazanacağın para belli, oyuncu grubun belli... İnsan sırf para için, sırf milli takıma sıra gelsin diye, bütün bir sezon, istemediği, sevmediği, mutsuz olduğu, başarılı olmasını yürekten arzu etmediği bir yerde kalmayı içine sindirir mi? Üstelik de Şenol Güneş gibi, insani anlamda hiçbir somut falsosunu görmediğimiz bir adam...

Bu adamın kurnaz, plancı, üçkağıtçı, paragöz falan olduğu kanısı nerden çıkıyor anlamıyorum. Kafasına dikiş atılır, 'sahte dikiş' olur. Doktor raporu yayınlanır, 'sahte rapor' denir. Tribündeki adam 'evet ben attım, çok pişmanım, özür dilerim' der, hocanın adı 'tiyatrocu' kalır. 'Kalmak istiyorum' der, 'hadi ordan' denir. 'Kovsalar da gitmem' der, 'bizimle dalga geçiyor' denir. Taktik hamleleriyle, zamanında oyuncu değişiklikleriyle maç kazandırır, 'tesadüf' olur. Bir maçta 88. dakikada Necip'i alır, 89'da gol yenir, 'takımı sabote ediyor' deniverir.

4 yıldır her basın toplantısına 'kazanmayı hakettik/haketmedik' cümlesiyle başlayan, kimseyle polemiğe girmeyen, istediği oyuncular alınmasa da, en istemedikleri alınsa da, aynı mevkiye 5 tane adam alınırken asıl ihtiyaç olan mevkiye kimse alınmasa da, parası aylarca ödenmese de, başkan bir öyle bir böyle konuşsa da, sözleşmesiyle ilgili her gün ayrı bir tutarsız açıklama yapılsa da, patavatsız yöneticiler hakkında Twitter'dan ileri geri konuşsalar da, sırf camia zarar görmesin diye kimseye basın önünde laf etmeyen, suçu başkasında aramayan, hatta o kadar ki, sadece hakem hatasıyla puan kaybettiğimizde bile sırf 'bahane buldu' denmesin diye 'biz hakettik ama hakem izin vermedi' gibi şeyler söylemeyen, sadece işini yapmaya odaklanan bir adam bu...

Tamam, 'dünyanın en kötü teknik direktörü'... Peki, sizin istediğiniz olsun. Ama şu adamı sahtekarlıkla suçlamayın n'olur.

Bu yorumlari yapanlara soylenecek cok net bir soz var: 'Kisi kendinden bilir isi'.

Demek ki bu insanlar kendi calistiklari kurumlari, sirketleri hep boyle bir basamak olarak goren, kendilerine guvenen/inanan insanlari birer arac olarak goren sahislar ki diger kisilerden de ayni yaklasimi, ayni tavri bekliyorlar.

Senol Gunes teknik/taktik olarak yetersizliklere sahip ama diger alanlarda bunu genel olarak kapatiyor ve artiya geciriyordu, son 1.5 senedir yapamiyor, yardimcilari da aciklarini kapatamiyor, kadro yapisi da buna fazla izin vermiyor sonuc olarak isler bu noktaya geldi.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi murat

3-5 maç öncesine kadar şenol hocaya destek hala vardı peki şenol hoca arkasında bu desteği tekrar hissetse bu futbol bilgisiyle tekrar takım üzerinde otorite kurup tekrar iyi futbol izlettirebilirmi?dönüşü olmayan yola girmediğimize mi inanıyorsunuz(milli takım sözleşmesini hesaba katmayın)

Çevrimdışı mylife1903

3-5 maç öncesine kadar şenol hocaya destek hala vardı peki şenol hoca arkasında bu desteği tekrar hissetse bu futbol bilgisiyle tekrar takım üzerinde otorite kurup tekrar iyi futbol izlettirebilirmi?dönüşü olmayan yola girmediğimize mi inanıyorsunuz(milli takım sözleşmesini hesaba katmayın)
Soyle goruruz bunu, bu asrin kadrosunu korusunlar hocayi degistirsinler
Seneye fbden iyi durumda olursa takim, senol gunese soveriz
Ha kume dusme potasina falan dusersek mizikcilik yapip 10 tane adam almak yok ama devre arasi

Çevrimiçi murat

Soyle goruruz bunu, bu asrin kadrosunu korusunlar hocayi degistirsinler
Seneye fbden iyi durumda olursa takim, senol gunese soveriz
Ha kume dusme potasina falan dusersek mizikcilik yapip 10 tane adam almak yok ama devre arasi
ben onu demiyorum bu takımın geri gidişini tekrar tersine çevirebilirmiydi onu soruyorum.transfer her sezon yapılır .şimdi gelecek sezon 3 adam alınırda takım iyi olursa diye yol yapmaya başladın.bence şimdi şenol hoca gitsin sezon soonuna kadar herhangi bir hoca şenol güneşten başarılı olur.transfer yok takım aynı şartlar hocanın getirdiği seviyeden başlıyor, daha adil olur

Çevrimdışı mylife1903

ben onu demiyorum bu takımın geri gidişini tekrar tersine çevirebilirmiydi onu soruyorum.transfer her sezon yapılır .şimdi gelecek sezon 3 adam alınırda takım iyi olursa diye yol yapmaya başladın.bence şimdi şenol hoca gitsin sezon soonuna kadar herhangi bir hoca şenol güneşten başarılı olur.transfer yok takım aynı şartlar hocanın getirdiği seviyeden başlıyor, daha adil olur
3 adam alsinlar ben tamam diyecem
Takimi koruyup 3 alsinlar
3 adam alcaz sec begen deseler yeni hoca bulmakta zorlanirsin

Çevrimiçi murat

3 adam alsinlar ben tamam diyecem
Takimi koruyup 3 alsinlar
3 adam alcaz sec begen deseler yeni hoca bulmakta zorlanirsin
seneye 3 adam yetmez.fabri ve tosiçi kadrodan saysak bir sağ bir solbek bir ortasaha bir kanat şart.takım yaşlanıyor yaşlı olanları rotasyonda değerlendirmek lazım tabi yaşlndıkça çenesine vuranları değil tabiki.yeni gelecek hocanında güven muhayyer oğuzhan akgün fatih rıdvan alpay vs den birşeyler çıkarabilecek birisi olması lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Geri gidis konusunda da
Gecen yapilan secimde fikret orman dogru duzgun bir yonetim kursaydi daha basarili olunurdu

Ancyi gonderip digerlerini biraktim metin albayraki yonetimde tutmak nedir yani birisi anlatsin

5000 tane saibeli oy var zaten kongrede yarisindan cogu besiktasli bile degil
Bunlara guvenip sandik demokrasisi istemek turk gelenegi zaten

Baskanin yaptiklarinin sebebi de tiribunden baskana bagrilmamasidir, senol gunesi kiskanmistir fikret orman. Aziz basganin yuregi de yokmus fikret ormanda sen sampiyon yapmadin ben yaptim diye kovaydi
Iki tane sampiyonlukla taraftar dagildi da yetersiz yonetim kurulu ve bunlari secip alan fikret orman daha cok dagildi

Seye benzetiyorum halini
Benim komsuya
Benle dalga gecerdi, sirkete pirinter bakimi yaptirmiyorum ksrtujmudur nedir onlari yeni almiyorum dolduruyorum diye
Kiriz basladi arayip soruyordu yahu nasil dolduracaz ne boya koyacaz diye sonra
Onun duzeni degisti tabi de benim duzen degismedi
Para varken yaptiklari degisen adamin karakteri sorgulanir

Çevrimdışı mylife1903

seneye 3 adam yetmez.fabri ve tosiçi kadrodan saysak bir sağ bir solbek bir ortasaha bir kanat şart.takım yaşlanıyor yaşlı olanları rotasyonda değerlendirmek lazım tabi yaşlndıkça çenesine vuranları değil tabiki.yeni gelecek hocanında güven muhayyer oğuzhan akgün fatih rıdvan alpay vs den birşeyler çıkarabilecek birisi olması lazım.
Hersene oynayanlari gonderip yerine oynayamayanlari alip verimsizleri de beslemeye devam edersen yetmez tabi 3 adam.
10 tane adam lazim cok ekonomik bir hoca bulurlarsa 10 on, on tane
Yabanci hoca gelsin 15 tane ister
Asrin kadrosuna 10 adam

Bunlari alirsin parasini da vermezsin sonra devre arasi bir 5 tane daha alirsin

10 adam alip kadro bekleyeceksen hocani kaptirmayaydin

Çevrimdışı cursedofdragon

hmmm :)

Çevrimiçi mayguntr

Su an ki kadroya bos, komple yenilenmesi lazim diyenler cidden hayal goruyorlar. Kimse sampiyonlar liginde ceyrek final beklemiyor, sampiyonluk bekliyoruz. Su an basaksehirin kadrosu bizden iyi degil. Ama en yaslisindan, en gencine maksimum verim aliyor Abdullah Avci.  Vida, Adriano, Gonul, Atiba, Medel, Burak, Ljajic, Oguzhan, Dorukhan bu oyunculari kadrosunda istemeyecek turk takimi yoktur. Mirin, Karius, Guven de idare eden, potansiyelli oyuncular. Bunlardan verim alabilmek mesele.

Seneye Defans hattina dokunma, bir tane sag bek yedegi al, adriano ile sozlesme uzat. Atiba ile sozlesme uzat, Medeli yolla yerine 28-30 yas arasi bi alan bilgisi yuksek defansif orta saha al. Q7 ve ihtimali varsa Lens ile de yollarini ayir. 2 tane kanat transfer et. 4 gelen 2 giden.

Tolga, Tore, Pektemekin de sozlesmeleri bitiyor zaten. 

Çevrimdışı Librarius

hocanın durumu basamak falan değil dostum. yeterliliğini yetersizliğini ayrıca tartışırız ama konu basamak olarak kullnmak değil şafağın umutun filan yönetici oldugu yerde...

bu yönetimin görüp göreceği getirebileceği en iyi en üst seviye hoca şenol güneştir. yabancılar için hep söylerim ya C klas gelir onlarda maaş filan kasmaz zaten fazla da bişi veremezler A klası ise gelmez zaten B+ birini bulmak zor. bizim gese gibi lobimiz yokki yetersiz₁ hocalarla şampiyon olalım. yönetim ucuz hoca piskozundaymış die duydum. bunlar hepten karizmayı çizdirecek ders almıyorlar. 5-6 sene kasacaz diyormuş f.orman muhtemelen ziraatten bekledikleri paraya istinaden söylüyor bunları da. hoca konusunda favorim lucescudur.

Şenol hoca kesinlikle masum değil. Bunu not ettikten sonra yönetimle ilgili yazdığın herşeye katılıyorum. Lucescu’yu bende çok istiyorum. Adamı tukaka ettiler ama Lucescu bizim ligdeki her hocayı cebinden çıkarır. Keşke gelse.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi mayguntr

Şenol hoca kesinlikle masum değil. Bunu not ettikten sonra yönetimle ilgili yazdığın herşeye katılıyorum. Lucescu’yu bende çok istiyorum. Adamı tukaka ettiler ama Lucescu bizim ligdeki her hocayı cebinden çıkarır. Keşke gelse.
Milli maclari hic izlediniz mi ?