Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3756771 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Abi o nasıl form ya olmaz olsun öyle form yanlış hatırlamıyorsam fenerle 4 maç yaptık biliç dönemi 2 mağlubiyet 2 beraberlik.. gs ile de 4 mağlubiyet.. gs'ye golümüz var mı onu bile hatırlamıyorum. Bu mu form? Adama İngiltere'de fena olmayan bi kadro verdiler eline yüzüne bulaştırdı. Araplara gitti berbat performans. Adam bizde iyi bile olsa geri gitmiş işte. Şenol Hoca'nın ölüsü bile Bilic'ten iyidir hainliğininden bahsetmiyorum bile.

%100 katılıyorum. :claps: :claps:

ama sana da böyle bir cevap verebilir.

"bunumu anladın ve haddini aşıyorsun"

[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2019, 23:42:03 cursedofdragon ]

bunumu anladın ve haddini aşıyorsun
tutki övdüm sana ne bundan laf sokmaya çalışıyorsun
kaldıki biliçi isteyecek son insanımdır bu forumda herhalde
ben devre arası kovulsun dediğimde herkes bana karşı biliç savunuyordu.
fikrin varsa söyle milletin yorumundan sana ne.
ben onun kovulması gerektiğini söylerkende ağzımdan hocalığı konusunda tek eleştiri gelmedi
ben devre arası ingiliz takımıyla anlaşmasından dolayı kendini kovdurmaya zemin yaratma çabasından eleştirdim
burdada şimdi konuştuğum konu hocalığı iş ahlakı değil. Gelmesini de istemediğimi net
belirttim siz dua edinde şenol hocadan önce biliç vardı takıma o kondisyonu yükledi
şenol hocanında Beşiktaş büyüklüğünü bilen kafa yapısı konuya dahil olunca şampiyon olduk ama o seneden sonra takım kondisyon olarak hep geri düştü
her sene biraz daha geriye gitti. sürekli mazeret uydurdunuz takım yaşlıymış paraları verilmemiş
takım biliçle feda dönemi yaşadı paramı alıyordu oyuncular. yine gecikmeli veriliyordu ama hiç günden olmadı
unuttunuz galiba töre para alamadığı için 8 defa avukatını gönderdiğini ligin son 5 haftası maça çıkmadığını
eleştiri yapılacaksa gerçekler ört bas edilerek yapılmaz bunun adı eleştiri olmaz.
hep kaliteli oyuncu gelsin takımı şampiyon yapsın havasında oldunuz gelse ne olacak takım dökülüyor
sahada oyuncuların koşacak mecali yok son kurşunu ikinci şampiyonlukta sıktık işde ondada gene dökülüyordu takım abou talisca diri kaldı
ikisi aldı takımı şampiyon yaptı. hep kişisel becerilerle birşeyler bekledik birşeyler yaptık. Geldiğimiz nokta bu işde
iki yarıda takım sahaya siyahla beyaz kadar farklı çıkıyorsa ne yönetim suçlanır nede maaşlar alınmadı diye konuşulur.
forvetimiz yokda diyemezsiniz bütün maçın günahını lense yüklemeye çalışıyor insanlar.
önce adil olmayı öğrenmek lazım sonra sağlıklı eleştiri yapabilirsin bir sürü şey söyleyip kendinizi kandırsanız ne olur
iki yıldırda kandırıyoruz zaten ne değişiyor. Hoca çıkar her maçın sonunda bir oyuncuyu hedef yapar.
siz çıkarsınız mazeret üretmeye çalışırsınız iki senedir yorulmadınızmı her hafta mazeret bulmaya.
bırakalım artık şu mazeret yaratmayı takım dibe vurdu. evet dibe çünkü şu kalitedeki takımın olduğu yer diptir
kimsenin şampiyonluk hayali yok ama bu takım ikincilik mücadelesi bile veremeyecek malesef.

Mesajımda haddini aşan kısım tam olarak neresi çok merak ettim ?

Çevrimdışı İsmail Özyurt

anlamıyorlar abi boşver.

Sorunları söylemeyi mazeret sayıyorlar.

Ben bizim golcümüz yok negredo,love bunlardan bir şey olmaz dediğimde.Sorun negredo'da değil biz santraforu pozisyona sokamıyoruz diyorlardı! Burak geldi 2 şer 2 şer atıyor.Demek ki sorun santrafordaymış atan nasıl atıyor bak!

Oyuncuların yaşlandığını kadronun vasatlaştığını günden güne kabul edemiyorlar.Giden oyuncuların yerlerinin dolmadığını kabul edemiyorlar.Doğaçlama transferler...

Atiba yaşlanmış gelmiş 35 yaşına bu adamın yedeğini alamadık.Yerine medel'i aldık atiba ile defans nasıl toparlandı 2.ci yarı.Atiba'nın yedeğini almadığımız gibi 200 bin € gibi bir rakam için oyuncu ile pazarlık yapıp oyuncunun kamp yemesine bile engel oldu yönetim. 7-8.ci hafta katıldı takıma ilk yarı hiç oldu adam.

yönetim topun ağzına kendisi geldikten sonra paragöz babel'i göndermek aklına geldi.Maaş dengesini bozdukları negredo'ya,pepe'ye 5 milyon € maaş verdikleri akıllarına geldi.Halbu ki hocanın sürekli söylediği şeyler oyuncu maaş dengesini denk tutalım.Maaşları düzgün ödeyelim, kadroyu bozmayalım.

Takımda sağ kanat yok sol kanat yok.Güven'i santrafor 19 yaşında ki çocuğu sol kanada atıyoruz.

2 senedir sağ bek yok takımda alınmıyor.Yerine oynayan gökhan gönül 34 yaşında 3 kulvarı kaldırmasını bekliyoruz.

35 yaşında ki quaresma'nın yedeği 31 yaşında lens'i alıyoruz 5.5 milyon €'ya.

Daha bi kere ağızlarından yönetim suçlu onlarda hata yaptı yapıyorlar lafını duymadım.Tek bildikleri hoca.

Anlamıyorlar abi bir tek biz anlıyoruz tavrın hoş değil arkadaşım.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Anlamıyorlar abi bir tek biz anlıyoruz tavrın hoş değil arkadaşım.

Abi ağzımdan bir tek biz anlıyoruz diye laf çıkmadı.Öyle bir tavra da asla bürünmem.

Çevrimiçi levitate

Abi o nasıl form ya olmaz olsun öyle form yanlış hatırlamıyorsam fenerle 4 maç yaptık biliç dönemi 2 mağlubiyet 2 beraberlik.. gs ile de 4 mağlubiyet.. gs'ye golümüz var mı onu bile hatırlamıyorum. Bu mu form? Adama İngiltere'de fena olmayan bi kadro verdiler eline yüzüne bulaştırdı. Araplara gitti berbat performans. Adam bizde iyi bile olsa geri gitmiş işte. Şenol Hoca'nın ölüsü bile Bilic'ten iyidir hainliğininden bahsetmiyorum bile.

sezon ortasında satış konusunda haklısınız ama şenol hoca da hiç masum değil ki bu konuda

2017 yazından beri milli takım mevzusu var. hiç reddetmedi, bir ara ilk yönetimle görüşsünler onlar kabul ederse olur dedi, sonra zar zor sözleşme uzatıldı, daha da sonrasında bir ton ''demirören'le görüştü'' haberi çıktı, daha geçenlerde iki takım aynı anda çalıştıracak denildi vs. ama çoğu kişi bunlar hiç olmamış gibi davranıyor, ama bilic olunca herkes hemen rage açıyor

hatta 2017 yazında yaşadığımız saçma sapan sözleşme uzatma mevzuları yüzünden hala tepkiliyim kendisine. neredeyse 1.5 ay sürdü sözleşmeyi 1 yıllığına uzatmak, karşılık olarak 2 sezon boyunca ''harika'' bir takım izledik
bipbipbupbup

Evde oturuyorum babam gelip diyor ki sen güzel pasta yaparsın akşam için pasta yapman lazım akşama misafir gelecek diyor.

Mutfağa gidip buzdolabını açıyorum...

Pasta yapmak için gerekli malzemeler ;

3 yumurta lazım benim buzdolabımda 1 tane var.
Un lazım o var.
1 su bardağı şeker lazım o yok.
1 paket kabartma tozu lazım o var.
1 bardak süt lazım o yok.
1 vanilya lazım o var.
2 yemek kaşığı kakao lazım o yok.
1 çay bardağı sıvı yağ lazım o var.

Pasta yapamıyorum eksik malzemem çok.Markete babamı gönderiyorum babama eksik malzemelerin listesini yazıp veriyorum.Az biraz zaman sonra babam elinde 2 tane malzeme ile geliyor.Aldığı ürünlerde hep kalitesiz marka.Ayrıca halen eksik malzeme var.Babama diyorum ki baba neden kötü ürün ve eksik malzeme aldın.Babam diyor ki "yapacak bir şey yok bu malzemelerle pasta yapacaksın idare et".Babam 1 paket süt ve 1 tane yumurta getirmiş.Halen 1 yumurtam eksik,Şekerim eksik ve kakaom eksik.Yine de pasta yapmaya koyuluyorum.Şeker yerine tuz koyuyorum.Kakao yerine kahve koyuyorum.1 yumurtam eksik olduğu için tam kıvamına gelmiyor pastam.Babamın aldığı ürünlerde kalitesiz olduğu için pastanın zaten lezzetli olmayacağını biliyorum.Neyse öyle böyle pastamı yapıyorum.
Akşam misafirler gelip pastamı yiyorlar.Hiç kimse memnun olmuyor herkes bana bakıyor pastayı yapan benim çünkü.Babamda bizim oğlan pasta işini hiç beceremez zaten diyor. topu iyice benim üstüme atıyor.Aslında suçlu babam iken bütün suç bana kalıyor...
[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2019, 00:51:26 cursedofdragon ]

Çevrimiçi yaço58

bu ligde hücum kazandırır bizim eğer bonservileri alınırsa ileri hattımız adem-kagawa-transfer-burak olcak eğer transferde sağlam olursa bu 4lü seneye ligi aldırır bize beklere daha az bütce ayrılmalı beck serdarla falan şampiyon olduk hücum önemli tabi birde kale en sıkıntılı yerimiz şuan adam resmen geleni yiyor kariustan bize hayır geleceğini düşünmüyorum fabriyi geri alalım bence zaten oynamıyor oda ister gelmek yada bursanın yerli kalecileride iyi diyorlar fazla izleyemedim ama şuan kalede tolga olsa eminim kariustan daha kötü olmazdı adamın ayaklarıda sağlam değil oyunda kuramıyor kalede yine başımız ağrıyacak bence ileri 4lüyü oturtup birde dorukhan-transferle orta ikiliyide oturttukmu sağlam bir omurga kurarız mirin yeterli vidayla stoperde biz orta saha ve ileri 4lüyü yaparsak sırtımız yere gelmez son gün burak gelip wagner gitmiş olsaydı şuan 6-7 puan fazlamız net vardı en basitinden hatırlayın göztepe maçı penaltı kazandık oğuzhan kaçırdı burak olsa atma olasılığı çok yüksek bi adam ilk yarı penaltıcımız dahi yoktu sezon başı planlama berbattı hocadan çok suç yönetimde bu konuda adamlar atibayı 250 bin euro için kampa almadılar resmen az daha başka yerede gidebilirdi yani napsın adam profesyonel ve en çok saygı duyduğum futbolcu hani quaresma efsaneymiş falan hikaye ama atiba gerçekten adam örnek bir kişilik ve efsane dencekse atibaya denmeli adama helal olsun herkesteki bu ümitsizliğide anlayamıyorum biz 2. olmak zorundayız ve bu imkansız değil  bende maçtan sonra kendime gelemedim hala daha aklıma geldikçe çıldırıyorum ama önümüze bakmalıyız 2.lik önemli bir hedef ve gs rakibimiz daha deplasmandda fenerle oynacaklar 1 maç garanti puan kaybı bizde onları deplasmanda neden  yenmeyelim hakemle giden bir takım başka birşey değil inanalım kenetlenelim daha 11 maç var ve gs ardarda 2şer maç deplasmana gitcek biz evimizde oynayacağız

Çevrimdışı caner.eryigit

Kagawa olmayacak Mı şimdi seneye?karius gerek yok Kagawa ljlacic yeter behlüle o kadar para verilmez yazık günah.arkadaş olaya vermiyor kendini bir kere.fulham zaten düştü fabri gelsin başlasın hemen dünden razıdır kendisi

Çevrimiçi mayguntr

Senol hocanin en buyuk basarisizligi, bir sistem, bir oyun plani birakamamis olmasi olacak. Bu ligde 4 yil ust uste tdlik yapmak cok nadir gorulen bir sey. Buna ragmen, biz hala oyuncular uzerine konusuyoruz, burak olsaydi kazanmistik, su olmasaydi kaybetmistik diye. Bu kadar oyuncuya bagli sistem hic bir zaman uzun sureli basari getirmez. Ilk sezonlarda partlattigi (!) oyunculardan iyi kazanclarimiz oldu peki ya sondurdukleri ? Olcay, Oguzhan, Tolgay,  he keza Lens, Negredo, Love gibi isimlerden verim alamamasi. Bunlari sadece transfer basarisizligi olarak gormek hocanin gorev tanimini cok daraltir. Oyunculari formda tutacak, onlardan verim alacak sistemi kurmak hocanin gorevidir.

Çevrimdışı mylife1903

Kadro planlamasi sifir. Yazin yapilmasi gereken transfer hamlelerini kis transfer donemine birakan bir yonetim var. Sen ligin koskoca bir ilk yarisini cope atarsan tabi ki sampiyonluk yarisinda olamazsin. Bu senenin ilk 6 ayini cope atan Yonetimdir. Pepe-Negredo-Vagner-Babel'le devam edilmeyecegini bildigi halde lige bu oyuncularla baslayan, koskoca bir yaz transfer donemini ve dolasiyla ligin ilk yarisini cope atan Yonetimdir, hoca degil. Fabri'yi Tosic'i gonder yerine duzgun oyuncu alma, 6 ay sonra liderin 6 puan gerisine dustukten sonra aklin basina gelsin transfer yapmaya calis. Herseyi gectim, ligin basinda bari Burak'i getir, yok o da yok! Ama suclu hep hoca oluyor nedense. 

Mazeret bulmuyorum, Tosic ve Fabri geri donsun, diger oyuncular da takimda kalsin, onumuzdeki sene Senol Gunes sampiyon yapar bu takimi. Ama herkesin tahmin ettigi ve soylemese de gizliden bildigi gibi Kagawa bu takimda kalmayacak, Adriano ayrilacak Caner'e mecbur kalacagiz. Kalede Karius devam edecek. Mirin idare eder denilecek hatta Mirin kalirken Vida satilacak yerine 350bin euroluk baska bir ayagi kotu eleman gelecek. Atiba yerine sacma sapan birini getirecekler, Atiba'yi mumla arayacagiz vs vs.. Isin daha kotusu yeni alacaklari elemanlar giden mevkileri doldurmadigi gibi takima da transfer doneminin son haftasinin son gecesi katilacak. Sonra muhtesem kadroydu da hoca oynatamadi da bilmemne.
Bizim rutine gore
Burak satilir pekto ile sozlesme yenilenir

Çevrimdışı sEuL

Bilic gelecegine, bizi calistirirkenki yardimcisi Edin Terzic gelsin. Gecen sene pro-lisansini aldi. Su an Dortmunda Favrenin yardimciligini yapiyor. Belli ki aklinda bir sonraki adim olarak teknik direktorluk var. Karakteri, enerjisi, insan iliskileri cok iyi biri. Keske dusunulse ama kimsenin aklina gelecegini dusunmuyorum.

+1903

Ama karsi cikan cok olur, burasi staj yeri degil diye baslarlar. Onun icin boyle hamlelerin olacagini hic dusunmuyorum.
Lucescu'nun falan pesinden kosarlar, olmadi Bilic falan...

Çevrimdışı mylife1903

Kagawa olmayacak Mı şimdi seneye?karius gerek yok Kagawa ljlacic yeter behlüle o kadar para verilmez yazık günah.arkadaş olaya vermiyor kendini bir kere.fulham zaten düştü fabri gelsin başlasın hemen dünden razıdır kendisi

Giden gelmesin su isi birakmak lazim artik
Vallahi yonetimi de tembellestiriyor bu isler
Gomez bu sene kume dusmeyi basaracak gibi duruyor bedeva gelecek olsa o bile gelmesin

Yeter yahu
Dunya topcu kayniyor
Biz ufacik akvaryumdan seciyoruz
Vizyon mizyon diye gomezle dalga geciyorduk ama bizim yonetimin vizyonu falan da sikinti

Maas vermeyin kimseye arkadasim zaten menejerin eline bakiyonuz neden bir suru insan calistiriyonuz
Metin albayrak sikat yapacakmis oyuncu izleyecekmis yahu sen oyuncu izlesen nolur
Basin sozcusu ama piyasada yok
Ya gorevden el cektirirsin ya istifa ettirirsin
Garip garip isler

Çevrimdışı mylife1903

Su konuyu da atlamamak lazim
Mesela fb sitadinda fb 3-0 yapip sonra biz 3-3 yapsak
Herifler hakemi bitirmisti
Mac 3-0sa 3-0 sikora bakma kardesim ver kirmiziyi sana ne falan derlerdi
Mahmut uslu cikar konusurdu

Arkadas ampul gibi faulden gol yiyoruz adamlarin yanindan hizli kosunca hakem faul uyduruyor hasta olmasin fbli diye

Tek kelime yok, sabri abi yusuf abi fiye olmaz bu isler, finlandiye degil burasi, hakeme sahip cikam da sonra adam olur gibi bir dusunce kabul edilemez, burasi turkiye sevem sevilir, seveceksin o hakemleri de mhkyi da hepsini seveceksin, sevemiyirsan gideceksin, sevebilen gelecek
Yahu 1m geriden cikan adama ofsayt cektiler gecen sene, mahmut uslu hala cikip 5m ofsaytti normal
Karar dedi o mactan sonra hakem gomdu herifler ki hakemin her karari fb lehine, o mac verilen penaltiya bak bu mac yedigimiz golun aynisi daha hafifi. 2 tane osurugtan penalti vermis hakem fbye bizim penaltiyi kirmiziyi vermemis, gsye olsa boyle bir mac adamlar 3 sene bagirirdi 3 sene

Boyle zayif bir yonetim kurulu nasil kuruyor fikret orman anlayamiyorum, sinif arkadaslarini toplasan daha iyi yonetirsin

Secim oncesi demistim burasi turkiye normal adamlar gider metin ezik diyen yonetici umut falan kalir diye
Bu kulup biyle yonetiliyor akildan mantiktan uzak
Hjk degil bjk bizim takim boyle abi mabi islerine devam ederse fikret orman kongrede 5000 bindirilmis kitasi da kurtaramaz onu, gondersin bu yonetim kurulunu, yeni yonetimini de aciklasin bakalim kimler olacak.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

İddaa şampiyonluk oranları ne oldu acaba? Bizi 250'ye çıkarmışlardır son maçtan sonra   :lol:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Abi ağzımdan bir tek biz anlıyoruz diye laf çıkmadı.Öyle bir tavra da asla bürünmem.
"Anlamıyorlar abi boşver" kısmını yanlış anladım o zaman kusura bakma arkadaşım.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Hakemler konusunda aktif bi yönetim şart bu ülkede. Maç sonrası dozunda isyan edecek, gerektiğinde masaya yumruk vuracak.. Bizim başkan herkese abi çekiyor alay ettiğimiz ali koç bile öyle böyle çıkıp takımını savunuyor hakemler konusunda. diğer konu da basında çok zayıfız. Bi de basının çoğunun sahibi bizim eski başkan Beşiktaşlı(??) demirören. Kesinlikle gazetelere tvlere tetikçi adamlar sokup takımın hakkını basında da savunmak lazım. Yapamıyorsan da Beşiktaş aleyhine haber yapanı tesislere stada vs sokmayıp cezalandıracak gerekirse savaş açacaksın. Bu hafta hakem biçti bizi ses yok ya..

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Rıza, Samet, Tayfur, Ertuğrul nobel mi alıp geçtiler takımın başına? Atomu mu parçaladılar? Hele o Tayfur..

Tek gerçek Sergen Yalçın. Hazırlayın kendinizi. Gezegenler hizaya gelince geliyor kepçe kulaklım. Az kaldı.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gökhani hiç sevmem ama Quaresma ve Lense gösterilen tolerans ve verilen şanslar Töreye verilseydi belki çok daha iyi sonuçlar alabilirdik
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Akil Emre

Rıza, Samet, Tayfur, Ertuğrul nobel mi alıp geçtiler takımın başına? Atomu mu parçaladılar? Hele o Tayfur..

Tek gerçek Sergen Yalçın. Hazırlayın kendinizi. Gezegenler hizaya gelince geliyor kepçe kulaklım. Az kaldı.

Gelsin ne kaybederiz ki, sonuçta conte falan gelemiyeceğine göre Sergeni deniyelim , hiç değilse hakemler bizi yaktığında serzenişte bulunur lafını esirgemez.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sergenin futbol bilgisine laf söylenmez ama gevşek davranırsa futbolcuları gece barlardan , gunduzleri de ganyan bayilerinden toplarız :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi levitate

Gökhani hiç sevmem ama Quaresma ve Lense gösterilen tolerans ve verilen şanslar Töreye verilseydi belki çok daha iyi sonuçlar alabilirdik
+1903
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Sergenin futbol bilgisine laf söylenmez ama gevşek davranırsa futbolcuları gece barlardan , gunduzleri de ganyan bayilerinden toplarız :bandit:
borcu kapatırız reyiz bırak oynasınlar :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı f_madida

İddaa şampiyonluk oranları ne oldu acaba? Bizi 250'ye çıkarmışlardır son maçtan sonra   :lol:

"lan yoksa?"

Demiroren'in iddiasi milleti yatirip sampiyon yapiyormus bir de...

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Liquidator

TFF, Şenol Güneş'i resmen açıkladı!
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Liquidator

TFF, Milli Takım teknik direktörlüğü için Şenol Güneş ile 4 yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı.
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...