Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3756922 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı yoruk

Bizim ligin dinamiklerini bilmese de olur.Öğrenecek kadar kalsın yeter zamanla öğrenir.Ligi tanıyor muhabeti çok boş geliyor bana.Oldu o zaman Terim Denizli Güneş üçgeninden çıkmayalım yani ? Zaten çıkmıyoruz ya  :D
 Bu ligi alsan şampiyon olsan ne olmasan ne.Artık bazı şeyleri aşmak lazım.Ama gelecek olan isim 3 yıl kalırsa 4.yıl aşağı çekilir biliyoruz.Neyse kafa yormak istemiyorum artık.Boşa geliyor bana bunlar.
 Tek diyeceğim 1.5 yıldır hocanın performansı iyi değil ama başkası olsa 2 kere istifa etmiş ya da paralar paralar demişti bile.Kaç kişi dayanırdı ?
 Yönetim değişmeli yönetim..

Çevrimdışı cursedofdragon

yönetim değişmeli bence daha evvel başkan kalsın yönetim değişsin diyordum ama artık başkana da destegim kalmadı taraftara camiaya gider yapıp yusufa abi çeken kişi bize başkan olmasın lütfen

bakın 2-2 biten gese febe maç sonu gese camiası taç taç die ağladı günlerce o maçdan beri en az 7-8 kırmızıları es geçildi geselilerin bizim bu maç 3-0ken mirinin ayağını kırabilecek hamle geldi direkt kırmızı olmalı en kötü zayc 2.sarıdan atılmalı pozisyon ne wara gitti ne yan hakem uyardı ne de YÖNETİMDEN TEK SES ÇIKMADI.

hakkımızı savunamıyorlar artık savunmuyorlar.

Dostluk ayağına olan taraftara oluyor onlar geçen sene bizim hocanın başını yararken çok mu dostlardı ?

Onların yüzünden ligde ki gs maçınada yansıdı kupada olay, belki öyle olay olmasa ligde gs maçını yenecektik.

Çevrimdışı kyiv

yabancı getireceksen genç başarıya aç taktiği tekniği iyi olacak yalnız bi 10 sene sabretmek gerekiyor.Sabredilir mi tabi ki hayır maximum 2 sene sabredilir bizde.

Dediğim gibi ligin dinamiklerini çözemeden gidiyorlar.

Briegel ile 13 maçlık seri yapılan bir sezon var. Ersen Martinleri Atilla Birlikler adı sanı duyulmamış oyuncularla.O sene bile sabır edemedik.Ertesi sene devam etmedik adamla.Yanılmıyorsam Fevzinin ıska geçtiği sene.Hoş Briegel de kayboldu gitti bizden sonra.

Seneler önce Bobby Robsona gidiyorlar Süleyman Seba ve arkadaşları. Adam nazikçe gelemeyeceğini söylüyor ama tavsiyede bulunuyor ingiltere genç milli takımlarından birini çalıştıran Gordon Milne var diyor. O faydalı olur size. İsimsiz bir İngiliz iyi bir genç kadroyla senelerce kupalara ambargo koyuyor.

Var mı Süleyman Seba gibisi?Var mı Gordon Milne gibisi? Var mı öyle takım gibi takım gibisi?

Çevrimdışı tangaz

ligde taktik olarak çok dinamik yok yav

hücüm konusunda güçlü ve çeşitli olan kazanıyor

ama dış etkenler çok fazla o ayrı konu, orayla yönetim ilgilenmeli ama nerdee :(

yönetim ilgilenmez öle şeylerle başkanın tarzı değil başkanın tarzı şöyle: yusuf abi demek sosyal medyadan hocaya sallatan yöneticeliri ekibine almak yine sosyal medyadan taraftara numara verip parka kavgaya çağıran kişileri yönetime almak vbvb ki zaten başkan değil mi her fırsatta taraftara gider yapan eee sonunda da imam cemaat
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

yönetim ilgilenmez öle şeylerle başkanın tarzı değil başkanın tarzı şöyle: yusuf abi demek sosyal medyadan hocaya sallatan yöneticeliri ekibine almak yine sosyal medyadan taraftara numara verip parka kavgaya çağıran kişileri yönetime almak vbvb ki zaten başkan değil mi her fırsatta taraftara gider yapan eee sonunda da imam cemaat

korkuyorum sonunda "sahanın ortasına otururum bak gitmem" der diye.

Diyenler vardı çünkü  :uyucam:

Çevrimdışı tangaz

Briegel ile 13 maçlık seri yapılan bir sezon var. Ersen Martinleri Atilla Birlikler adı sanı duyulmamış oyuncularla.O sene bile sabır edemedik.Ertesi sene devam etmedik adamla.Yanılmıyorsam Fevzinin ıska geçtiği sene.Hoş Briegel de kayboldu gitti bizden sonra.

Seneler önce Bobby Robsona gidiyorlar Süleyman Seba ve arkadaşları. Adam nazikçe gelemeyeceğini söylüyor ama tavsiyede bulunuyor ingiltere genç milli takımlarından birini çalıştıran Gordon Milne var diyor. O faydalı olur size. İsimsiz bir İngiliz iyi bir genç kadroyla senelerce kupalara ambargo koyuyor.

Var mı Süleyman Seba gibisi?Var mı Gordon Milne gibisi? Var mı öyle takım gibi takım gibisi?

hemşom gittiğimiz hoca bobby robson değil yardımcısı don howe idi adam fulyanın toprak saha oldugunu öğrenip gelmekten vaz geçmişti akabinde gordon gelmişti

benim vurguladığım detay yakalanacaksa yabancı kovalansın B veya B+ klas hoca getirebiliyorsak ok ama yok gidip C klas getireceksek yabancı ile kaybetmeye mahkumsun A klas hocaları kapsam dışı tutuyorum zira gelme olasılıkları sıfır ve sıfır olasılıkları konuşmaya gerek yok.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

negredoya o parayı verip hem şampiyonluğu kaybettik hem babeli kaybettik hem de gelecek 40-50 milyon yuroyu kaybettik şimdi gözümde şöle bir hücum hattı beliriyor da önde burak arkasında kagawa solda babel sağda layiç yeme de yanında yat bu 4lü ligin içinden geçer içinden

Çevrimdışı kyiv

hemşom gittiğimiz hoca bobby robson değil yardımcısı don howe idi adam fulyanın toprak saha oldugunu öğrenip gelmekten vaz geçmişti akabinde gordon gelmişti

benim vurguladığım detay yakalanacaksa yabancı kovalansın B veya B+ klas hoca getirebiliyorsak ok ama yok gidip C klas getireceksek yabancı ile kaybetmeye mahkumsun A klas hocaları kapsam dışı tutuyorum zira gelme olasılıkları sıfır ve sıfır olasılıkları konuşmaya gerek yok.

aklımda bobby robson kalmış. o zamanlar ingiltere milli takımını çalıştırıyordu.

Çevrimdışı kyiv

negredoya o parayı verip hem şampiyonluğu kaybettik hem babeli kaybettik hem de gelecek 40-50 milyon yuroyu kaybettik şimdi gözümde şöle bir hücum hattı beliriyor da önde burak arkasında kagawa solda babel sağda layiç yeme de yanında yat bu 4lü ligin içinden geçer içinden

45 değil 90 dakikalık kagawa olması kaydıyla...

Çevrimdışı mellfred

yabancı getireceksen genç başarıya aç taktiği tekniği iyi olacak yalnız bi 10 sene sabretmek gerekiyor.Sabredilir mi tabi ki hayır maximum 2 sene sabredilir bizde.

Dediğim gibi ligin dinamiklerini çözemeden gidiyorlar.
bi 10 sene sabredeceksek hocayı neden gönderiyoruz ? adamın 3 yılda 2 şampiyonluğu 1 cl rekoru kırmışlığı var  :alala:
illa yabancı gelecekse benim tercihim genk'in td'si Philippe Clement olurdu
https://www.transfermarkt.com.tr/philippe-clement/profil/trainer/26691
oynattığı modern taktiği ben bizle oynadıkları maçlarda çok beğenmiştim
buna mukabil yerlilerden sergen bir kaç sene daha pişse bizim uzun seneler ihtiyacımızı görecektir. ne ki kayıp ilk sezonunda onun da kuyruğuna teneke bağlayacağız

Çevrimdışı mellfred

Hazır 2.cilikte gitti derken  :alala:

Hadi 1.cilik gitti 11 puan fark kapanmazda.

gs ile puan farkı 5.

2 hafta sonra gs fb'nin statına filan gidiyor.

Evinde akhisarı 90+99'da balına 1 golle yeniyor.Evinde bile rahat galibiyet alamıyorlar  :ok:

2.cilik için giden bir şey yok yani  :ok:

Şampiyon Başak olur.
2.ci biz.
3.cü gs  :ok:
kaçırdığımız bir şey yok
bizler fenere tarihi fark atıp senelerce geyiğini yapabilecekken fenerin yıllarca anlatacağı destana izin verdik. üzüntüm naçizane  bunun adına
gs hakemlerce ittirilmesi bittiği anca (şampiyonluktan uzaklaştığı haftadan itibaren  ) serbest düşecek. top falan oynamıyorlar
biz her halükarda 2.'liği alacağız
buna ahmet kuralın kişisel garantisini verebilirim
her zaman dünkü kadar şansız ve panik olmayacağız
her ne kadar fecaat bir 2. yarı yaşamış olsak da olağanüstü bir ilk yarı çıkardık
kötü oynamıyoruz
sadece gününde olmayan bir iki oyuncu ve hocanın fener kompleksine kaybettik
layic kagawa burak atiba adriano gökhan dorukhan ve maalesef şahsen dışarıda kalmasına çok üzüldüğüm oğuzhan'ın aynı anda sahada olduğu bir beşiktaşı ancak kendi rehaveti yenebilir
kalan maçlarda tulum  çıkarabiliriz bile
şampiyonluk iddiamız kalmayınca maçlara asılmayacağız tezine katılmıyorum. stresiz bir takım olmanın da avantajları var

bi 10 sene sabredeceksek hocayı neden gönderiyoruz ? adamın 3 yılda 2 şampiyonluğu 1 cl rekoru kırmışlığı var  :alala:
buna mukabil yerlilerden sergen bir kaç sene daha pişse bizim uzun seneler ihtiyacımızı görecektir. ne ki kayıp ilk sezonunda onun da kuyruğuna teneke bağlayacağız

valla bende gitmesini istemiyorum zaten aynı düşüncedeyiz.

Çevrimdışı mellfred

@kuntz diye bir arkadaş vardı nerelerde acep ?

Çevrimdışı mylife1903

yola çıkarken yanında yürüyenleri yolda bulduklarınla.....

https://twitter.com/BjkBey1903/status/1100289940632625153
Abi bi gurup erkek toplansa 10 civarinda olsalar orda orman kanunlarina benzer duzen olur
Tivitci yinetici mesela avukatmis ama lokanta isletiyormus bu arkadas kulube fatura kesen eleman galiba yani
Anc ile bu arkadasin yanyana oturdugunu dusunebiliyor musun?
Ancnin sahsi avukatini gectim sirketlerinden kura ile bir avukatini ceksen bizim yoneticiden daha vasiflidir
Anc efendi adam baskasi olsa mesela sus lan sen kimsin diye konuya girer anc ise boyle adamlarin arasinda olmak istememistir. Erdal torunoglu ise kendin pisir kendin ye elemanidir baba parasiyla degil kendi cabasiyla zengin olmustur onun da eyvallahi yoktur anc gibi degil benim dedigim gibi tepkiyi vermistir, sonra fikret ormandan ustu kapali devamli hakaret yemistir, yaralarina falan basip tuzlamis olabilir
Fikret orman kalsin yonetim gitsin diyorum ama gunbegun fikret ormanin vasifli ve guclu bir yonetim kurma becerisinde olduguna inancim dusuyor

Tivitciyi fazla seetmemek lazim bu yonetim tivitten futbolcu aliyordu yahu cok gecmedi ustunden

Çevrimdışı mylife1903

yönetim değişmeli bence daha evvel başkan kalsın yönetim değişsin diyordum ama artık başkana da destegim kalmadı taraftara camiaya gider yapıp yusufa abi çeken kişi bize başkan olmasın lütfen

bakın 2-2 biten gese febe maç sonu gese camiası taç taç die ağladı günlerce o maçdan beri en az 7-8 kırmızıları es geçildi geselilerin bizim bu maç 3-0ken mirinin ayağını kırabilecek hamle geldi direkt kırmızı olmalı en kötü zayc 2.sarıdan atılmalı pozisyon ne wara gitti ne yan hakem uyardı ne de YÖNETİMDEN TEK SES ÇIKMADI.
Yahu abi
Biz olsak ayni durumda
Tak oyuncuyu atarlardi o uydurma faulleri vermez bizim sahada faul uydurup ortasahayi gecirtmezdi bulo, attigimiz golu de faul diye iptal ederdi vara gitmeden daha top havadayken iptal ederdi. Basindaki kopeklerde adam havaya cikmis parnakucuyla dokansan bozarsin hojaaamm net faul, derdi

Ismet srsuman mesela jimnastik hareketleriyle golumuzu yemisti
Sonra cucuydu galiba almeyda ampul gibi takmisti kicindan faul uydurup iptal etmisti bunlar ilk aklima gelenler

Çevrimdışı mylife1903

Oooo sinji kavga var, teke tek mi geliyormus o yoksa bi kamyon adamla mi geliyormus
Boyle yetersiz₁ yonetim kurulu yd doneminde bile olmamistir

Cins yoneticiler vardi mesela sergeni gonderen ugur eksioglu muydu neydi, baya baya degisik bi elemandi

Efsane yonetici ise sevket belgindir

Besiktasta futbol oynayip yoneticilik yapanlardan, artik goremiyoruz boylelerini tabi
Sergen icin demisti galiba dar bi asansorde sikistirip odunla dovecem diye
Nartayonun da sacina takmisti, makasla dalacam antremana diyordu cocuk sonra at muyrugu ile oynamaya baslamisti korkudan
Mesela 2 mac oynadi diye abuk sabuk sacini boyayan guven sevket belgenin yonetici oldugu doneme denk gelse, bi araba dayak yerdi

Ha mirasini da besiktasa biraktigini soylemek lazim evet almadan verendir bizim icin sevket belgin

Çevrimdışı mylife1903

Devre arasi dedik abi buraq tek basina yetmez bir santrafor daha alin diye
Dun mesela 60da burak da cikabilirdi iyi bir yedegi olsa
Dun mesela burak cikip daha kalipli top tutup indirebilen bir 9 numara olsa maci obur sahada oynardik

Çevrimdışı mylife1903

45 değil 90 dakikalık kagawa olması kaydıyla...
90 dakikaligina paramiz yetmiyor abi bununla idare ediver, 90dakikalik olunca burada birakmazlar zaten

Çevrimdışı mylife1903

kaçırdığımız bir şey yok
bizler fenere tarihi fark atıp senelerce geyiğini yapabilecekken fenerin yıllarca anlatacağı destana izin verdik. üzüntüm naçizane  bunun adına
gs hakemlerce ittirilmesi bittiği anca (şampiyonluktan uzaklaştığı haftadan itibaren  ) serbest düşecek. top falan oynamıyorlar
biz her halükarda 2.'liği alacağız
buna ahmet kuralın kişisel garantisini verebilirim
her zaman dünkü kadar şansız ve panik olmayacağız
her ne kadar fecaat bir 2. yarı yaşamış olsak da olağanüstü bir ilk yarı çıkardık
kötü oynamıyoruz
sadece gününde olmayan bir iki oyuncu ve hocanın fener kompleksine kaybettik
layic kagawa burak atiba adriano gökhan dorukhan ve maalesef şahsen dışarıda kalmasına çok üzüldüğüm oğuzhan'ın aynı anda sahada olduğu bir beşiktaşı ancak kendi rehaveti yenebilir
kalan maçlarda tulum  çıkarabiliriz bile
şampiyonluk iddiamız kalmayınca maçlara asılmayacağız tezine katılmıyorum. stresiz bir takım olmanın da avantajları var
Sevmiyorum hoca varken 11 yapmayi ama
Gg vida mirin adri
  Dodo atiba ozzi
     Layic kagava
         Buraq
Gibi bir dokunus izlemek isterim, izletmem diyorlarsa da canlari sagolsun 352 oynatsin

Çevrimdışı mylife1903

Neden gidiyorlar neden geliyorlat anlamiyorum
Gostepe tamer tunayi almis gene yahu neden gonderdin neden aliyorsun, sen neden gittin neden geliyorsun

Aynisini ft icin de soyleyebiliriz arkadad 29 sene calistir gsyi iste
Neden gonderiyorsun birakin calissin adam

Biz buraki neden gonderdik iste kulubun maasli elemanlari kalitesiz llursa boyle gonderip 19 sene sonra bons verip alirsin.
Kukubun cekirdek kadrosu olmali tamam mesela gelen hoca faydalanmiyor tipine kil oluyor, kiralarsin bi yere 1-2 seneligine bakarsin duruma

Hep aklima batuhan geliyor denizliye demisti “ben buraya donerim de dondugumde sen burda olur musun”

Bu yonetim futbolcu bulamiyor hoca mi bulacak, yonetimi degistirip senol gunese sarilsinlar kafi, futbola da karismasinlar biri voleybolcuymus o voleybola baksin en basta.

Çevrimdışı furkankaya1903

Bir ara Mustafa Reşit Akçay vardı. Osmanlıspor ile Avrupa Ligi'nde iyi bir mücadele sergilemişti... Şu anda nerede?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Bir ara Mustafa Reşit Akçay vardı. Osmanlıspor ile Avrupa Ligi'nde iyi bir mücadele sergilemişti... Şu anda nerede?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kutuphanededir

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

1. devre - 2. devre karşılaştırması:

Geçen sene - bu sene karşılaştırması:

Çevrimdışı yoruk

1-Rasim Kara
2-Briegel

çok üzüldüğüm isimlerdir. İkisi de bizden sonra teknik adam olarak başarılı olamadılar ama bizde iyi iş yapıyorlardı.Kalsalardı kupalar almamız içten bile değildi.

Çevrimdışı yoruk

Devre arasi dedik abi buraq tek basina yetmez bir santrafor daha alin diye
Dun mesela 60da burak da cikabilirdi iyi bir yedegi olsa
Dun mesela burak cikip daha kalipli top tutup indirebilen bir 9 numara olsa maci obur sahada oynardik

Burak 60-65 den sonra düşüyor oyundan.Bu beklenen bir şeydi.Böyle böyle sezon bitecek artık.Seneye Burak umarım ya satılır ya da as forvet gelir.Satılır diyorum çünkü bahar ayları bitecek .