Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3756724 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi levitate

Mirin için herkes fazla taça atıyor topları risk almıyor diye eleştiriyor haklılık payı da var ama bu adamın belli ki sol ayağı çok kötü ve oyun kurumunda rol almak istemiyor çünkü sol ayağına güvenmiyor topla çıkarken. O halde neden sol stoper için ısrar ediyoruz zaten vida pepe varken sol stoper oynuyordu mirin'i sağ stoper olarak kullansa hoca olmuyor mu yani?

bence bu maça özel birşeydi

takımdan kimse top almaya gelmiyordu baktı ileri attıkları geri dönüyor fazla kasmadı taca attı, çokta kızamıyorum

bipbipbupbup

Çevrimdışı Liquidator

2 koca gün keçdi amma ben halen kendime gelemedim beyler(((((( hala aklım almıyor.  :s20: :s20:
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2019, 16:48:33 Liquidator ]
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Necmi

Mirin için herkes fazla taça atıyor topları risk almıyor diye eleştiriyor haklılık payı da var ama bu adamın belli ki sol ayağı çok kötü ve oyun kurumunda rol almak istemiyor çünkü sol ayağına güvenmiyor topla çıkarken. O halde neden sol stoper için ısrar ediyoruz zaten vida pepe varken sol stoper oynuyordu mirin'i sağ stoper olarak kullansa hoca olmuyor mu yani?
maçta bir topu gereksiz attı. diğerleri gerekliydi bizim sol tarafımız felçti ne yapsın
kagawa bile kaç defa oraya top kesmeye geldi. en önemli değişiklik oraya medeli alacaktı hoca
ama medelin üstünü çizdi galiba. Belki kilo almışdır yine ondan oynatmıyordur.
kimse mirin sürekli neden sol bekte oynamak zorunda kaldı demiyorda neden topu çok taça attı diyor.
adriano işini yapsaydı o durumlar gelişmezdi hadi kötü günündeydi neden sahada kaldı.
bas bas bağırıyordu maç içinde

Çevrimdışı İsmail Özyurt

2 koca gün küçdi amma ben halen kendime gelemedim beyler(((((( hala aklım almıyor.  :s20: :s20:
Ben de aynı durumdayım. Yerde miyim gökte miyim ayağım nereye basıyor bilmiyorum. Bu kadar güzel başlayan bir geceyi de ancak Beşiktaşımız böyle bitirebilirdi. Ömrümüzü yedin Beşiktaş ama yine de helali hoş olsun. Ne diyelim.  :bawling:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi yaço58

2 koca gün küçdi amma ben halen kendime gelemedim beyler(((((( hala aklım almıyor.  :s20: :s20:
bende aynı durumdayım ne tv izliyorum ne sosyal medyaya bakıyorum yazık oldu  ancak ah vah etcek durumda değiliz kayseri yenmeliyiz kadromuz iyi kagawa fizik olarakda toplarsa bu ligi tek başına bile aldırabilir en çok burak kagawa adem uyumunu merak ediyorum eeğer bu3lü tutarsa önümüzdeki 2 sene şampiyon olmamak için hiçbir neden yok ben bizim duygusal taraftarada kızıyorum bırakın keşke negro gelmeden burak gelseydi tepki verirdi noldu kaybeden kim oldu beşiktaş oldu o sezon negro yerine burak olsa şampiyonluk çok yakın olurdu sene başı gelseydi yine en az 6 puan fazlamız vardı adam golcüyüm diye bağırıyor severiz sevmeyiz karakterini ama adam golcü ve hırslı bu hırs boşada değl evde 2şer 2şer atıyor malatya maçındada atabilirdi çok iyi oynadı ama olmadı şu ağlak gsyi geçmeliyiz adamlar hepmi kayrılmak ister ayrımcılık ister arkadaş hiç utanmada yok almışlar basınıda arkalarına valla bunun 10da birini şenol hoca yapsa neler olurdu bilmiyorum maalesef ülkemizde bu tip adamlar ekmek yiyor işte arda adam kavga etti silahla hastane bastı sahada top oynuyor bizden birileri yapsa şimdi içerdeydi beşiktaşlı olduğum içim şükrediyorum ne olursa olsun biz yeniden ayağa kalkarız feda dedik yine fenerin düştüğü duruma düşmedik bundan sonrada gerileme yok ama hoca konusunda çok seçici olmalıyız bakın ileri bir sağ kanat aldıkmı kagawa-adem-transfer ve burakla bu ligin altını üstüne getiririz hocada çok önemli tabi şu bilic aşkıda bitmeli adamın derbilerde galibiyeti yok ayrıca bizi sezon devam ederken satıp west hamla anlaşandan hayır gelmez açıkcası düşünüyorum tek aday sergen gibi duruyor abdullah avcıda olabilir ikna  edilirse adama sıkıcı oynatıyor falan diyoruzda elindekilerin yaş ortalaması kaç mossoro emre robinho arda clichy falan oyundandüşüyor ikinci yarılarda oda rölantiye allıyor bilmiyorum başka kim var td olarak bu senede 2. olmak mühim şimdi bizim forvetimiz var gsnin hala yok gibi duruyor 2 maçlık fark kapanmayacak fark değil ayrıca artık derbilerde burak gibi bir kozumuz var adam affetmiyor 2. olmaya mecburuz

Çevrimiçi tolga1903

maçta bir topu gereksiz attı. diğerleri gerekliydi bizim sol tarafımız felçti ne yapsın
kagawa bile kaç defa oraya top kesmeye geldi. en önemli değişiklik oraya medeli alacaktı hoca
kimse mirin sürekli neden sol bekte oynamak zorunda kaldı demiyorda neden topu çok taça attı diyor.
adriano işini yapsaydı o durumlar gelişmezdi hadi kötü günündeydi neden sahada kaldı.

Abi zaten en anlamadığım medel nasıl girmez maça. Valbuenaya 1v1 markaj varse bile çok işimize yarardı sol kanat caner adriano bir de yardıma gelen medel olsa kesinlikle bu kadar rahat getirtmezlerdi adamları o bölgeden dirar valbuena zajc felç etti ya. Oyun kurarken de medel sol stoperle adriano'ya pas istasyonu olur topu çıkarırdı bu kadar saçma hatta aptalca top kaybı da yapmazdık medel varken çünkü zaten ayağı düzgün diye boyuna rağmen bir sürü hoca stoper oynatmış adamı. Dorukhan medel değişikliğini bekledim 3 3 olana kadar bekledim hoca oralı olmadı bile ne düşündü nasıl hayal etti bilmiyorum ama tarihi fırsatı skandala çevirmeyi başardık 4'ü yediğimiz bir senaryoyu düşünüyorum da sanırım uzun süre bunu atlatamazdık ha 3 3'ü de atlatabilir miyiz şüpheliyim.
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2019, 17:14:54 tolga1903 ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Maçta aksayan sadece 2 bölgemiz vardı

1. KALE

2. SAĞ ACIK !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Başkan Biliç ile İngiltere'de görüşecekmiş.  :lol:
Nasıl şu hale geldik cidden hayret.
Tam bir plansızlık örneği sergiliyoruz iki sezondur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Valalha billahi oturup agliycam şimdi

Maça gitmiycem maçları izlemiycem demiyorum çünkü dayanamam izlerim de giderim de :evillol:

Ama çok pis soverim yayında ve yapımda emeği geçen herkese :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Böyle bi habere inanmam şahsen. Biliç'in haddine mi bizim takımı yönetmek? Araplarda bile başarısız oldu burada ne işi var? Ayrıca sezonun yarısında Westham'la anlaşıp töre'yi ayartıp gittiğini ihanet ettiğini de unutmadık. Başkan da unutmamıştır.

Çevrimiçi Necmi

Maçta aksayan sadece 2 bölgemiz vardı

1. KALE

2. SAĞ ACIK !
hangi maçı izledin :alala:
bu kadar yanlı olma aksayan kanat güvenin kanatıydı
sürekli alan boşaltıyor hep pozisyonlara bir tık geç hamle yapıyor
lens oynarken rakip savunmadan çıkamadı adamın geçeceğini bildikleri için hep temkinli güven kötüde olsa
çabuk oyuncu olduğu için iki kanat korkusuna savunma düzenleri bozuldu bir kişiyi iki kişi tutmak zorunda kaldılar ilk yarıyı iyi incele
lens ve güveni hep en az iki kişi basdılar buda oyuncuların hücuma çıkmasına engel oldu.
bizim aksayan bariz yerimiz sol bekti. sonra hoca iki hızlı kanatı çıkarınca boşaldı fener dalga dalga geldiler
oyuncu değişikliği oyunu ileri taşımak için olur taşıyamayacaksan değiştirme hoca her oyuncu değişikliğinde takımı geriye taşıyor.
ya boşver konuşupda canımı daha fazla sıkmak istemiyorum. zaten artık defter kapandı bu saatten sonra
neyi konuşacağız. Sahadaki Beşiktaşı destekleriz kim olursa ne olursa olsun desteğimiz formaya gerisi hikaye.
lens diye boşa söylüyorsunuz söylerken kendiniz inanıyormusunuz buna en uçtaki oyuncun kötü oynadı diye 12 dakikada 3 golmü yenir. hiç oynamasa oyundan alsa hoca yerinede adam sokmasa yinede maç 3-0 dan 3-3 e gelmez. o nedenle kendinizi kandırmayın
bizide kandırmaya çabalamayın. takım ikinci yarı sahaya çıkar çıkmaz skoru korumak için geri yaslandı bu oyuncu olayı olamaz
demek böyle yönlendirildi takım. hadi geride karşılamaya karar verdin o zaman ne olursa olsun en hızlı adamlarını oyundan çıkartmazsın
lensin ölüsü bir top kapar gider güvende öyle geride oynamak kontratak demektir kimle yapacaksın kontrayı caner ve quaresmaylamı sahaya sürdüğü oyuncular hocanın istediğini yapacak oyuncular değil o zaman sürmeyeceksin madem yatıyorsun skora tam yat güveni çıkarıyorsan medeli sok lensi çıkarıyorsun necipi sok oyunu orta sahada kitle varsın hücum yapmayalım gol atmayalım skoru zaten bulmuşuk güven çıkarıp caner sokarak lens çıkarıp quaresma sokarak taktik değişiklikmi yaptın yok farklı isimler aynı oyun.
her zaman yaptığı işde kazayla giren oyuncu bir gol atarsa hoca oyunu değiştirdi oluyor ama iki senedir değişiklikler takımı daha kötü yapıyor. oyuncu değişiklikleriyle kaç maç verdik. Neyi konuşuyoruz en kötü sağ açıkmış hiç olmasa ne olur skoru bulmuşsun zaten.

Çevrimdışı mylife1903

Ben de aynı durumdayım. Yerde miyim gökte miyim ayağım nereye basıyor bilmiyorum. Bu kadar güzel başlayan bir geceyi de ancak Beşiktaşımız böyle bitirebilirdi. Ömrümüzü yedin Beşiktaş ama yine de helali hoş olsun. Ne diyelim.  :bawling:
Biz aliskiniz zaten de genclere uzuldum ben
3-0ken bile rahat olamiyor bizim nesil
Gencler tiravmasiz gelisir diye hayal etmistim de bizim camia boyle
Komple bir agir cenabetlik var

Çevrimiçi Necmi

Böyle bi habere inanmam şahsen. Biliç'in haddine mi bizim takımı yönetmek? Araplarda bile başarısız oldu burada ne işi var? Ayrıca sezonun yarısında Westham'la anlaşıp töre'yi ayartıp gittiğini ihanet ettiğini de unutmadık. Başkan da unutmamıştır.
biliç çok iyi bir taktisyen ve takımıda çok formda tutuyor.
onun eksikliği Beşiktaşın büyüklüğünü kavrayamaması oldu bende istemem gelmesini ama
gelirse bu takımı toparlar bu kadro biliçin elindeki kadro gibi değil çok kaliteli o kadroyla
büyük işler yaptı. bu kadroyla neler yapar. ama bizi sattığı doğru.
töreyi ayartması yanlış değildi sayesinde zararı çıkardık. yoksa töreden birşey olmazdı
çok önce kadro dışı kalırdı biz maaş ödemeye devam ederdik.
yabancı tercih edilecekse ya bir seneyi feda edeceğiz yada Beşiktaşı ve ülkeyi tanıyan bir hoca getireceğiz bizim feda edece bir senemiz varmı.
durun bakalım akşam ola hayır ola. Bir bakmışsınız hoca kalmış bellimi olur bu ülkede saatlik değişir durumlar.

Çevrimiçi levitate

onun eksikliği Beşiktaşın büyüklüğünü kavrayamaması oldu bende istemem gelmesini ama
gelirse bu takımı toparlar bu kadro biliçin elindeki kadro gibi değil çok kaliteli o kadroyla
töreyi ayartması yanlış değildi sayesinde zararı çıkardık. yoksa töreden birşey olmazdı
yabancı tercih edilecekse ya bir seneyi feda edeceğiz yada Beşiktaşı ve ülkeyi tanıyan bir hoca getireceğiz bizim feda edece bir senemiz varmı.
durun bakalım akşam ola hayır ola. Bir bakmışsınız hoca kalmış bellimi olur bu ülkede saatlik değişir durumlar.

rotasyon mevzusu korkutuyor ya adam sarıyer'e karşı bile ba'yla çıktı sezon sonu felç oldu

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Biz aliskiniz zaten de genclere uzuldum ben
3-0ken bile rahat olamiyor bizim nesil
Gencler tiravmasiz gelisir diye hayal etmistim de bizim camia boyle
Komple bir agir cenabetlik var

onlarda yaşayarak öğrenecekler yapacak birşey yok
ne 3-0  ben 4 ken bile rahat olamıyorum
hakemin bitiş düdüğüne kadar gergin olurum maçta birde puan kaybettiysek maçtan sonra evde bile kimse yanıma yanaşmaz
yalnız taraftarın bu kadar şoke olduğu bir maç izlemedim 3-3 e değil ama ilk yarı 3-0 şoke etti taraftarı kimse beklemiyordu.
böyle bir mutluluk olmaz diye düşünüyordu herkes ikinci yarı iki katı zorlaştı gerginleşdi herkes
taraftara sallıyor insanlarda orda tribünde olup yaşamak lazım karius quaresma tartışmasında bile tribün çok kısa ve net bir homurtu çıkardı
ikiside anında silkelendi.
taraftar ikinci yarı çok sinirliydi takımda herkes yatıp kalkıp dua etsin taraftar kendini tuttu.  Hocaya geçmişin hatırına sustu taraftar.
ama kına yaksınlar Beşiktaş taraftarından çok şeyi alıp götürdüler.

Çevrimiçi mayguntr

Bilic gelecegine, bizi calistirirkenki yardimcisi Edin Terzic gelsin. Gecen sene pro-lisansini aldi. Su an Dortmunda Favrenin yardimciligini yapiyor. Belli ki aklinda bir sonraki adim olarak teknik direktorluk var. Karakteri, enerjisi, insan iliskileri cok iyi biri. Keske dusunulse ama kimsenin aklina gelecegini dusunmuyorum.

Çevrimiçi Necmi

rotasyon mevzusu korkutuyor ya adam sarıyer'e karşı bile ba'yla çıktı sezon sonu felç oldu
sarıyere karşı bile derken başka maç söyleyebilirmisin madem bile var sözünde.
şimdi biliçi savunur duruma düşeceğim diye korkuyorum ama biliçin eleştirilecek yanları farklı
hocamı diye eleştiri olmaz adam hoca hemde iyi bir hoca sarıyeri örnek vereceğimiz
liverpoolü tothennam feyenortu devirişini hemde o kadroyla başarısını konuşalım
Beşiktaşın kondisyonu iki 90 dakika çıkarırdı. saha parsalizasyonu savunma anlayışı mükemmeldi
adamın eksikliği Beşiktaşın büyüklüğünü kavrayamaması oldu ve gözü epl deydi. bunuda hiç saklamadı.
ama haklıydı zayıf bir kadromuz vardı o kadrodan alınabilecek en üst verimi aldı.
son 5 haftada verdik şampiyonluğu tecrübesiz ve yetersiz bir kadroyla üstelik.
eleştirileri hocalık dışına koymak lazım sorunumuz hocalığı değildi. yoksa feda sezonu ve inönüde tek bir maç yapmadan geldi gitti.
onun bakış açısından bakmak lazım adama istanbulda oynayacağı stad bulamadık hakemler
her maç bizi doğruyordu ölümüze bile saldırıyorlardı gezi olayları yaşandı herkesin düşmanca baktığı bir takımla yaptı onları.
şartlara göre değerlendirmek lazım

Çevrimdışı cursedofdragon

Bilic'in savunulduğu/övüldüğü Şenol güneş'in gömüldüğü bir dünyada yaşıyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Bilic'in savunulduğu/övüldüğü Şenol güneş'in gömüldüğü bir dünyada yaşıyoruz.

bunumu anladın ve haddini aşıyorsun
tutki övdüm sana ne bundan laf sokmaya çalışıyorsun
kaldıki biliçi isteyecek son insanımdır bu forumda herhalde
ben devre arası kovulsun dediğimde herkes bana karşı biliç savunuyordu.
fikrin varsa söyle milletin yorumundan sana ne.
ben onun kovulması gerektiğini söylerkende ağzımdan hocalığı konusunda tek eleştiri gelmedi
ben devre arası ingiliz takımıyla anlaşmasından dolayı kendini kovdurmaya zemin yaratma çabasından eleştirdim
burdada şimdi konuştuğum konu hocalığı iş ahlakı değil. Gelmesini de istemediğimi net
belirttim siz dua edinde şenol hocadan önce biliç vardı takıma o kondisyonu yükledi
şenol hocanında Beşiktaş büyüklüğünü bilen kafa yapısı konuya dahil olunca şampiyon olduk ama o seneden sonra takım kondisyon olarak hep geri düştü
her sene biraz daha geriye gitti. sürekli mazeret uydurdunuz takım yaşlıymış paraları verilmemiş
takım biliçle feda dönemi yaşadı paramı alıyordu oyuncular. yine gecikmeli veriliyordu ama hiç günden olmadı
unuttunuz galiba töre para alamadığı için 8 defa avukatını gönderdiğini ligin son 5 haftası maça çıkmadığını
eleştiri yapılacaksa gerçekler ört bas edilerek yapılmaz bunun adı eleştiri olmaz.
hep kaliteli oyuncu gelsin takımı şampiyon yapsın havasında oldunuz gelse ne olacak takım dökülüyor
sahada oyuncuların koşacak mecali yok son kurşunu ikinci şampiyonlukta sıktık işde ondada gene dökülüyordu takım abou talisca diri kaldı
ikisi aldı takımı şampiyon yaptı. hep kişisel becerilerle birşeyler bekledik birşeyler yaptık. Geldiğimiz nokta bu işde
iki yarıda takım sahaya siyahla beyaz kadar farklı çıkıyorsa ne yönetim suçlanır nede maaşlar alınmadı diye konuşulur.
forvetimiz yokda diyemezsiniz bütün maçın günahını lense yüklemeye çalışıyor insanlar.
önce adil olmayı öğrenmek lazım sonra sağlıklı eleştiri yapabilirsin bir sürü şey söyleyip kendinizi kandırsanız ne olur
iki yıldırda kandırıyoruz zaten ne değişiyor. Hoca çıkar her maçın sonunda bir oyuncuyu hedef yapar.
siz çıkarsınız mazeret üretmeye çalışırsınız iki senedir yorulmadınızmı her hafta mazeret bulmaya.
bırakalım artık şu mazeret yaratmayı takım dibe vurdu. evet dibe çünkü şu kalitedeki takımın olduğu yer diptir
kimsenin şampiyonluk hayali yok ama bu takım ikincilik mücadelesi bile veremeyecek malesef.

Çevrimdışı f_madida

bunumu anladın ve haddini aşıyorsun
tutki övdüm sana ne bundan laf sokmaya çalışıyorsun
kaldıki biliçi isteyecek son insanımdır bu forumda herhalde
ben devre arası kovulsun dediğimde herkes bana karşı biliç savunuyordu.
fikrin varsa söyle milletin yorumundan sana ne.
ben onun kovulması gerektiğini söylerkende ağzımdan hocalığı konusunda tek eleştiri gelmedi
ben devre arası ingiliz takımıyla anlaşmasından dolayı kendini kovdurmaya zemin yaratma çabasından eleştirdim
burdada şimdi konuştuğum konu hocalığı iş ahlakı değil. Gelmesini de istemediğimi net
belirttim siz dua edinde şenol hocadan önce biliç vardı takıma o kondisyonu yükledi
şenol hocanında Beşiktaş büyüklüğünü bilen kafa yapısı konuya dahil olunca şampiyon olduk ama o seneden sonra takım kondisyon olarak hep geri düştü
her sene biraz daha geriye gitti. sürekli mazeret uydurdunuz takım yaşlıymış paraları verilmemiş
takım biliçle feda dönemi yaşadı paramı alıyordu oyuncular. yine gecikmeli veriliyordu ama hiç günden olmadı
unuttunuz galiba töre para alamadığı için 8 defa avukatını gönderdiğini ligin son 5 haftası maça çıkmadığını
eleştiri yapılacaksa gerçekler ört bas edilerek yapılmaz bunun adı eleştiri olmaz.
hep kaliteli oyuncu gelsin takımı şampiyon yapsın havasında oldunuz gelse ne olacak takım dökülüyor
sahada oyuncuların koşacak mecali yok son kurşunu ikinci şampiyonlukta sıktık işde ondada gene dökülüyordu takım abou talisca diri kaldı
ikisi aldı takımı şampiyon yaptı. hep kişisel becerilerle birşeyler bekledik birşeyler yaptık. Geldiğimiz nokta bu işde
iki yarıda takım sahaya siyahla beyaz kadar farklı çıkıyorsa ne yönetim suçlanır nede maaşlar alınmadı diye konuşulur.
forvetimiz yokda diyemezsiniz bütün maçın günahını lense yüklemeye çalışıyor insanlar.
önce adil olmayı öğrenmek lazım sonra sağlıklı eleştiri yapabilirsin bir sürü şey söyleyip kendinizi kandırsanız ne olur
iki yıldırda kandırıyoruz zaten ne değişiyor. Hoca çıkar her maçın sonunda bir oyuncuyu hedef yapar.
siz çıkarsınız mazeret üretmeye çalışırsınız iki senedir yorulmadınızmı her hafta mazeret bulmaya.
bırakalım artık şu mazeret yaratmayı takım dibe vurdu. evet dibe çünkü şu kalitedeki takımın olduğu yer diptir
kimsenin şampiyonluk hayali yok ama bu takım ikincilik mücadelesi bile veremeyecek malesef.

Kadro planlamasi sifir. Yazin yapilmasi gereken transfer hamlelerini kis transfer donemine birakan bir yonetim var. Sen ligin koskoca bir ilk yarisini cope atarsan tabi ki sampiyonluk yarisinda olamazsin. Bu senenin ilk 6 ayini cope atan Yonetimdir. Pepe-Negredo-Vagner-Babel'le devam edilmeyecegini bildigi halde lige bu oyuncularla baslayan, koskoca bir yaz transfer donemini ve dolasiyla ligin ilk yarisini cope atan Yonetimdir, hoca degil. Fabri'yi Tosic'i gonder yerine duzgun oyuncu alma, 6 ay sonra liderin 6 puan gerisine dustukten sonra aklin basina gelsin transfer yapmaya calis. Herseyi gectim, ligin basinda bari Burak'i getir, yok o da yok! Ama suclu hep hoca oluyor nedense. 

Mazeret bulmuyorum, Tosic ve Fabri geri donsun, diger oyuncular da takimda kalsin, onumuzdeki sene Senol Gunes sampiyon yapar bu takimi. Ama herkesin tahmin ettigi ve soylemese de gizliden bildigi gibi Kagawa bu takimda kalmayacak, Adriano ayrilacak Caner'e mecbur kalacagiz. Kalede Karius devam edecek. Mirin idare eder denilecek hatta Mirin kalirken Vida satilacak yerine 350bin euroluk baska bir ayagi kotu eleman gelecek. Atiba yerine sacma sapan birini getirecekler, Atiba'yi mumla arayacagiz vs vs.. Isin daha kotusu yeni alacaklari elemanlar giden mevkileri doldurmadigi gibi takima da transfer doneminin son haftasinin son gecesi katilacak. Sonra muhtesem kadroydu da hoca oynatamadi da bilmemne.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı yoruk

Çok merak ediyorum Sergen'i isteyenler neye göre istiyor ? Efsanemiz , çok iyi futbolcuydu gibi nedenlerden dolayı değildir umarım .

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çok merak ediyorum Sergen'i isteyenler neye göre istiyor ? Efsanemiz , çok iyi futbolcuydu gibi nedenlerden dolayı değildir umarım .

Alanya'da ki atak futbol anlayısı bence .  :D
Gelir 10 maç sonra sıkıldım der giderse işte o zaman sapa otururuz  :lol:

@Necmi abi şu kosullarda Bilic iş yapar mı sence?
Kadrolar arasında dağlar kadar fark var ilk geldiğinde.
Senol Hoca ile ne kısalıp ne uzucaz bu saaten sonra.

Çevrimdışı yoruk

Alanya'da ki atak futbol anlayısı bence .  :D
Gelir 10 maç sonra sıkıldım der giderse işte o zaman sapa otururuz  :lol:

@Necmi abi şu kosullarda Bilic iş yapar mı sence?
Kadrolar arasında dağlar kadar fark var ilk geldiğinde.
Senol Hoca ile ne kısalıp ne uzucaz bu saaten sonra.
Alanya'da oynamak ile büyük takımda oynamak çok çok farklı insanlar çok duygusal bakıyor.Gelsin 2-3 maç sonra görürüm .Umarım olur tabi çok isterim 5-6 yıl kalsın kupalar alsın falan.Ama duygusal olmamak lazım uçmamak lazım.Bugün Necip oynuyor diye hocaya kızanlar yarın Sergen oynatmayacak sanıyor.Necip kim geldiyse oynadı insanlar çabuk unutuyor.Hoca adam kayırıyor sanıyor.Yarın Sergen için de evlatcı diyecekler sonra biz yapmayın etmeyin diye yazınca "Sergenci" olacağız bu sefer.Takım idare etmek sadece saha içi değildir başka şeylerde vardır.Hatta onlar çok daha önemlidir.

Şenol hoca nasıl artık iş yapmazsa Bilic de bence yapmaz.Hani atlamış oldum ama yazmak istedim.Bizden sonra pek istikrarsız oldu.Olabilir tutmayabilir.Belki gitmeseydi bizde daha başarılı olacaktı.Ama bize tıpkı o dönem Bilic'ten daha fazlası lazımdı ise şimdi de Şenol hocadan daha fazlası lazım.
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2019, 23:23:23 yoruk ]

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Abi o nasıl form ya olmaz olsun öyle form yanlış hatırlamıyorsam fenerle 4 maç yaptık biliç dönemi 2 mağlubiyet 2 beraberlik.. gs ile de 4 mağlubiyet.. gs'ye golümüz var mı onu bile hatırlamıyorum. Bu mu form? Adama İngiltere'de fena olmayan bi kadro verdiler eline yüzüne bulaştırdı. Araplara gitti berbat performans. Adam bizde iyi bile olsa geri gitmiş işte. Şenol Hoca'nın ölüsü bile Bilic'ten iyidir hainliğininden bahsetmiyorum bile.

Çevrimdışı cursedofdragon

Kadro planlamasi sifir. Yazin yapilmasi gereken transfer hamlelerini kis transfer donemine birakan bir yonetim var. Sen ligin koskoca bir ilk yarisini cope atarsan tabi ki sampiyonluk yarisinda olamazsin. Bu senenin ilk 6 ayini cope atan Yonetimdir. Pepe-Negredo-Vagner-Babel'le devam edilmeyecegini bildigi halde lige bu oyuncularla baslayan, koskoca bir yaz transfer donemini ve dolasiyla ligin ilk yarisini cope atan Yonetimdir, hoca degil. Fabri'yi Tosic'i gonder yerine duzgun oyuncu alma, 6 ay sonra liderin 6 puan gerisine dustukten sonra aklin basina gelsin transfer yapmaya calis. Herseyi gectim, ligin basinda bari Burak'i getir, yok o da yok! Ama suclu hep hoca oluyor nedense. 

Mazeret bulmuyorum, Tosic ve Fabri geri donsun, diger oyuncular da takimda kalsin, onumuzdeki sene Senol Gunes sampiyon yapar bu takimi. Ama herkesin tahmin ettigi ve soylemese de gizliden bildigi gibi Kagawa bu takimda kalmayacak, Adriano ayrilacak Caner'e mecbur kalacagiz. Kalede Karius devam edecek. Mirin idare eder denilecek hatta Mirin kalirken Vida satilacak yerine 350bin euroluk baska bir ayagi kotu eleman gelecek. Atiba yerine sacma sapan birini getirecekler, Atiba'yi mumla arayacagiz vs vs.. Isin daha kotusu yeni alacaklari elemanlar giden mevkileri doldurmadigi gibi takima da transfer doneminin son haftasinin son gecesi katilacak. Sonra muhtesem kadroydu da hoca oynatamadi da bilmemne.

anlamıyorlar abi boşver.

Sorunları söylemeyi mazeret sayıyorlar.

Ben bizim golcümüz yok negredo,love bunlardan bir şey olmaz dediğimde.Sorun negredo'da değil biz santraforu pozisyona sokamıyoruz diyorlardı! Burak geldi 2 şer 2 şer atıyor.Demek ki sorun santrafordaymış atan nasıl atıyor bak!

Oyuncuların yaşlandığını kadronun vasatlaştığını günden güne kabul edemiyorlar.Giden oyuncuların yerlerinin dolmadığını kabul edemiyorlar.Doğaçlama transferler...

Atiba yaşlanmış gelmiş 35 yaşına bu adamın yedeğini alamadık.Yerine medel'i aldık atiba ile defans nasıl toparlandı 2.ci yarı.Atiba'nın yedeğini almadığımız gibi 200 bin € gibi bir rakam için oyuncu ile pazarlık yapıp oyuncunun kamp yemesine bile engel oldu yönetim. 7-8.ci hafta katıldı takıma ilk yarı hiç oldu adam.

yönetim topun ağzına kendisi geldikten sonra paragöz babel'i göndermek aklına geldi.Maaş dengesini bozdukları negredo'ya,pepe'ye 5 milyon € maaş verdikleri akıllarına geldi.Halbu ki hocanın sürekli söylediği şeyler oyuncu maaş dengesini denk tutalım.Maaşları düzgün ödeyelim, kadroyu bozmayalım.

Takımda sağ kanat yok sol kanat yok.Güven'i santrafor 19 yaşında ki çocuğu sol kanada atıyoruz.

2 senedir sağ bek yok takımda alınmıyor.Yerine oynayan gökhan gönül 34 yaşında 3 kulvarı kaldırmasını bekliyoruz.

35 yaşında ki quaresma'nın yedeği 31 yaşında lens'i alıyoruz 5.5 milyon €'ya.

Daha bi kere ağızlarından yönetim suçlu onlarda hata yaptı yapıyorlar lafını duymadım.Tek bildikleri hoca.

[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2019, 23:44:47 cursedofdragon ]