Su konuyu da atlamamak lazim
Mesela fb sitadinda fb 3-0 yapip sonra biz 3-3 yapsak
Herifler hakemi bitirmisti
Mac 3-0sa 3-0 sikora bakma kardesim ver kirmiziyi sana ne falan derlerdi
Mahmut uslu cikar konusurdu
Arkadas ampul gibi faulden gol yiyoruz adamlarin yanindan hizli kosunca hakem faul uyduruyor hasta olmasin fbli diye
Tek kelime yok, sabri abi yusuf abi fiye olmaz bu isler, finlandiye degil burasi, hakeme sahip cikam da sonra adam olur gibi bir dusunce kabul edilemez, burasi turkiye sevem sevilir, seveceksin o hakemleri de mhkyi da hepsini seveceksin, sevemiyirsan gideceksin, sevebilen gelecek
Yahu 1m geriden cikan adama ofsayt cektiler gecen sene, mahmut uslu hala cikip 5m ofsaytti normal
Karar dedi o mactan sonra hakem gomdu herifler ki hakemin her karari fb lehine, o mac verilen penaltiya bak bu mac yedigimiz golun aynisi daha hafifi. 2 tane osurugtan penalti vermis hakem fbye bizim penaltiyi kirmiziyi vermemis, gsye olsa boyle bir mac adamlar 3 sene bagirirdi 3 sene
Boyle zayif bir yonetim kurulu nasil kuruyor fikret orman anlayamiyorum, sinif arkadaslarini toplasan daha iyi yonetirsin
Secim oncesi demistim burasi turkiye normal adamlar gider metin ezik diyen yonetici umut falan kalir diye
Bu kulup biyle yonetiliyor akildan mantiktan uzak
Hjk degil bjk bizim takim boyle abi mabi islerine devam ederse fikret orman kongrede 5000 bindirilmis kitasi da kurtaramaz onu, gondersin bu yonetim kurulunu, yeni yonetimini de aciklasin bakalim kimler olacak.