Bilic'in savunulduğu/övüldüğü Şenol güneş'in gömüldüğü bir dünyada yaşıyoruz.
bunumu anladın ve haddini aşıyorsun
tutki övdüm sana ne bundan laf sokmaya çalışıyorsun
kaldıki biliçi isteyecek son insanımdır bu forumda herhalde
ben devre arası kovulsun dediğimde herkes bana karşı biliç savunuyordu.
fikrin varsa söyle milletin yorumundan sana ne.
ben onun kovulması gerektiğini söylerkende ağzımdan hocalığı konusunda tek eleştiri gelmedi
ben devre arası ingiliz takımıyla anlaşmasından dolayı kendini kovdurmaya zemin yaratma çabasından eleştirdim
burdada şimdi konuştuğum konu hocalığı iş ahlakı değil. Gelmesini de istemediğimi net
belirttim siz dua edinde şenol hocadan önce biliç vardı takıma o kondisyonu yükledi
şenol hocanında Beşiktaş büyüklüğünü bilen kafa yapısı konuya dahil olunca şampiyon olduk ama o seneden sonra takım kondisyon olarak hep geri düştü
her sene biraz daha geriye gitti. sürekli mazeret uydurdunuz takım yaşlıymış paraları verilmemiş
takım biliçle feda dönemi yaşadı paramı alıyordu oyuncular. yine gecikmeli veriliyordu ama hiç günden olmadı
unuttunuz galiba töre para alamadığı için 8 defa avukatını gönderdiğini ligin son 5 haftası maça çıkmadığını
eleştiri yapılacaksa gerçekler ört bas edilerek yapılmaz bunun adı eleştiri olmaz.
hep kaliteli oyuncu gelsin takımı şampiyon yapsın havasında oldunuz gelse ne olacak takım dökülüyor
sahada oyuncuların koşacak mecali yok son kurşunu ikinci şampiyonlukta sıktık işde ondada gene dökülüyordu takım abou talisca diri kaldı
ikisi aldı takımı şampiyon yaptı. hep kişisel becerilerle birşeyler bekledik birşeyler yaptık. Geldiğimiz nokta bu işde
iki yarıda takım sahaya siyahla beyaz kadar farklı çıkıyorsa ne yönetim suçlanır nede maaşlar alınmadı diye konuşulur.
forvetimiz yokda diyemezsiniz bütün maçın günahını lense yüklemeye çalışıyor insanlar.
önce adil olmayı öğrenmek lazım sonra sağlıklı eleştiri yapabilirsin bir sürü şey söyleyip kendinizi kandırsanız ne olur
iki yıldırda kandırıyoruz zaten ne değişiyor. Hoca çıkar her maçın sonunda bir oyuncuyu hedef yapar.
siz çıkarsınız mazeret üretmeye çalışırsınız iki senedir yorulmadınızmı her hafta mazeret bulmaya.
bırakalım artık şu mazeret yaratmayı takım dibe vurdu. evet dibe çünkü şu kalitedeki takımın olduğu yer diptir
kimsenin şampiyonluk hayali yok ama bu takım ikincilik mücadelesi bile veremeyecek malesef.