Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3756518 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Burak 60-65 den sonra düşüyor oyundan.Bu beklenen bir şeydi.Böyle böyle sezon bitecek artık.Seneye Burak umarım ya satılır ya da as forvet gelir.Satılır diyorum çünkü bahar ayları bitecek .

Valla yıllar sonra forvet görmek beni heyecanlandırdı. Maçta Burak'ı çok beğendim adam yırtındı tüm maç elinden geleni yaptı gollerini de attı direkten dönen pozisyonda da çok şanssızdı. Çok konuşulmadı ama iyi orta güzel vuruştu. İşte olmayınca olmuyo. Burak böyle yükselerek gidecekse bence kalsın yanına bi yedek ama as olabilecek kapasitede biri alınsın bence tamamdır. Forvet aramak bulmak oturtmak çok kolay işler değil. Bulmuşken yollamaya karşıyım.

Çevrimdışı mylife1903

Valla yıllar sonra forvet görmek beni heyecanlandırdı. Maçta Burak'ı çok beğendim adam yırtındı tüm maç elinden geleni yaptı gollerini de attı direkten dönen pozisyonda da çok şanssızdı. Çok konuşulmadı ama iyi orta güzel vuruştu. İşte olmayınca olmuyo. Burak böyle yükselerek gidecekse bence kalsın yanına bi yedek ama as olabilecek kapasitede biri alınsın bence tamamdır. Forvet aramak bulmak oturtmak çok kolay işler değil. Bulmuşken yollamaya karşıyım.
Kaleci ile santraforu oturttuysan dokanmayacan oralara
Oynayan sitoperin varsa bir ortasaha bir onnomera da bulduysan mis gibi yurur gidersin

Bizde oyle mi, kaleci degisiyir santrafor 6 ayda bir degisiyor sitoperlerden 11 cikiyordu

Simdi sene sonu ayni dongu baslayacak

1-10 tane adam alinacak 15 tane gidecek
2-Yarisi kampa gelemeyecek
3-Lig baslayip 4.-5. Hafta oynanirken 2-3 adam daha gelecek
4-Sonra takim oturacak falan derken devre arasi 3 adam daha gelecek
5-az daha sonra 20. Hafta oynanirken 2 adam daha gelecek sonra tekrsr takim oturacak falan derken sezon bitecek. Sonrasi 1. Maddeden tekrar boyle boyle 3-4 sene gider sonra lucescu sonrasi her maglubiyette baskan ukraynada baskan lucescu ile gorustu diye dinlerken simdi baskan tirabzonda baskan yaylaya cikti baskan senol gunesi aradi

Kaleci ile santraforu oturttuysan dokanmayacan oralara
Oynayan sitoperin varsa bir ortasaha bir onnomera da bulduysan mis gibi yurur gidersin

Bizde oyle mi, kaleci degisiyir santrafor 6 ayda bir degisiyor sitoperlerden 11 cikiyordu

Simdi sene sonu ayni dongu baslayacak

1-10 tane adam alinacak 15 tane gidecek
2-Yarisi kampa gelemeyecek
3-Lig baslayip 4.-5. Hafta oynanirken 2-3 adam daha gelecek
4-Sonra takim oturacak falan derken devre arasi 3 adam daha gelecek
5-az daha sonra 20. Hafta oynanirken 2 adam daha gelecek sonra tekrsr takim oturacak falan derken sezon bitecek. Sonrasi 1. Maddeden tekrar boyle boyle 3-4 sene gider sonra lucescu sonrasi her maglubiyette baskan ukraynada baskan lucescu ile gorustu diye dinlerken simdi baskan tirabzonda baskan yaylaya cikti baskan senol gunesi aradi

Aylardır eleştiriyorum Şenol Hoca'yı ama deseler ki hocam kadrona ellemicez kimi istiyorsan gönderelim iskeleti bozmıcaz 1-2 ufak takviye yapıcaz.. Kesinlikle devam edelim hocayla derim. Yok Sergen Tamer Okan falan bunlar önce bi rüştünü ispatlasın. Kümede kalmaya çalışan takım yönetmekle Beşiktaş'ı yönetmek bir mi? Yabancı adam da olmuyor bu ortamda para sıkıntısı sabır yok kalitelisi de gelmiyor vs. Şenol Hoca'ya bu garanti verilsin kesinlikle seneye şampiyon oluruz. Takım iskeleti korunacak, transfer işi kamptan önce bitecek, maaşlar dengeli olacak ve zamanında ödenecek.
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2019, 10:29:17 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı yoruk

Doğru, baz yerleri oynayınca olmaz.Bir de tutmuş oyuncuyu göndermeyeceksin.Vasattır ama bizde tutmuştur mevkisinde en en iyisini getirsen öyle verim alamazsındır.Böyle 4 oyuncumuz vardı hep gönderdik.

Burak için böyle yazmamın nedeni şu ; gelmeden önce de yazdım.Burak malum takım içinde huzursuzluk çıkartabilen biri.Bizde belki artık yapmaz bilemem boş yargılamak istemem ama bu yüzden istemedim idi kendisini.Yoksa yere atmış falan değil.Şu anda yapmaz zaten.Çünkü yeni geldi kanıtlamak istiyor ,bahar ayları falan.Ama bu günler geçince farklı davranmaya başlarsa ve Burak şu 5 maçtır yaptığı takım oyununa katkıyı yapmazsa yani bildiğimiz Burak geri dönerse işler sıkıntı.

Çevrimdışı mylife1903

Aylardır eleştiriyorum Şenol Hoca'yı ama deseler ki hocam kadrona ellemicez kimi istiyorsan gönderelim iskeleti bozmıcaz 1-2 ufak takviye yapıcaz.. Kesinlikle devam edelim hocayla derim. Yok Sergen Tamer Okan falan bunlar önce bi rüştünü ispatlasın. Kümede kalmaya çalışan takım yönetmekle Beşiktaş'ı yönetmek bir mi? Yabancı adam da olmuyor bu ortamda para sıkıntısı sabır yok kalitelisi de gelmiyor vs. Şenol Hoca'ya bu garanti verilsin kesinlikle seneye şampiyon oluruz. Takım iskeleti korunacak, transfer işi kamptan önce bitecek, maaşlar dengeli olacak ve zamanında ödenecek.
Bu bir bakis acisi, obur tarafta 10 tane adam alip yeniden takim kuracaksak bu buyuk riskin altina da senol gunesle girelim diyen var. takim oturtulacaksa senol gunes oturtsun
Senol gunesi ben dedigimde kovmus olsaydik simdi rahattik, Hemen sezonsonu tekrar getirirdik

Çevrimdışı yoruk

Yönetimin planı yok ki ? Bombayı bıraktılar adamın kucağına.
Kangren olan kolu çoktan kesmiş olman lazımdı.Biz pamuk kolonya yapmaya çalışıyoruz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tek eliyle uzansaydı da çıkarırdı

Top çok iyi yere gitti ama Bu topa çift elle uzanilmaz , amatör bir kalecinin bile yapmayacağı bir hata bu

Tek elle uzansa bir ihtimal çıkarabilirdi

Kalitesinin ve yeteneğinin çok altında bir performansı var sene sonu Fabri icin bütün şartlar zorlanmalı

3.cu Gole kızmıyorum ama ilk 2 Gol %100 Karıus hatası Kaleci dediğin o toplara çıkacak arkadaş , senin Ceza sahasında dokunulmazlığın var çıksan Faul olacak pozisyon Gol yemeyeceğiz

Velehasil Kelam dün kalede Fabri olsaydı o maç en kötü 3-1 biterdi oda en kötü..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Sinirim geçti geldim. Bence maçın en kötüsü Karius'tu. 3 golün tamamında bişeyler yapabilirdi. Yan toplarda çıkmıyor kalede bekliyor. 3. golde de top biraz yanından geçti gitti geç kaldı şut falan beklemiyordu. Birazcık vasat üstü kalecimiz olsa dünkü maçı vermezdik.
Tolgea dan hallice bir çizgi kalecimiz var

Kaleci konusunda cidden şanssız bir takımız

Uefa Finalistinin kalecisini aldık , tutmadı

Sampiyonlar ligi Finalistinin kalecisini aldık yine tutmadı

Çok umitliydik çünkü hem.genc hem gelişime açık hemde Şampiyonlar liginde Final oynamış Premier ligde banko 11 oynamış bir kaleciydi ama hesap etmediğimiz olay Alman olmasına rağmen bu kadar vurdum duymaz olacağını tahmin edemedik dahası çizgi kalecisi olduğunu göremedik...

Şu takıma çizgi kalecisi almayın arkadaş olmuyor ,
çizgi kalecisi bizde olmuyor !!!

Karıus Kalite , yetenek ve kariyer anlamında Fabri ve Muslerayi donunda sallar ama performans olarak baktığımızda bu 2 kalecinin çeyreği kadar performansı yok

Peki sezon başında Kariusu ove ove bitiremeyen arkadaşlar bu Adamın çizgi kalecisi olduğunu goremedimi :alala:

Herkes Şenol Hoca'yı gömmüş eyvallah da çıkardığı kadro herkesin hayalindeki kadroydu. İlk yarı bişeyler planlamış pres taktiği iyi işledi adamlar top yapamadı. Şimdi maç bitince söylemesi kolay ikinci yarıya Lens Q7 ya da Kagawa Medel değişikliği yapsa 3-3 olsa bu sefer de top tutan adamı çıkardın öz evladını soktun maçı verdin diyecektik. Ben de aylardır hocayı gömüyorum ama dün hiç değilse bişeyler denedi olmadı. İlk golü yemeden çıkarsak biraz top döndürsek fener de kopacaktı maçtan soyunma odası gazıyla 15 dakika baskı yapıp sonra vazgeçeceklerdi. Dünkü maçın ikinci yarısı 100 kere oynansa 1'inde puan kaybederdik. Bence şanssızlık kaleci yetersizliği ve panikleme olayın sebepleri. Ben iyiye gidiş gördüm sezonun ilk yarısı hem puan kaybediyor hem de bişey oynamıyorduk. Şimdi hem daha az puan kaybediyoruz hem de hiç değilse bişeyler oynuyoruz. Zaten şampiyon olamayacağımız çoktan belli olmuştu Başakşehir maçında. Sonra Kasımpaşa maçı da mühürledi. Sonuca üzülmedim sinirlendim sadece. Bu kadar gömmeyelim hocayı yeni yeni futbol oynuyoruz zaten.
Basaksehiri yenip Gs ye yenilip Gs yi şampiyon yaparsak köprüden atlarım yeminle kahrolurum :by2: :by2:

Çevrimdışı mylife1903

Top çok iyi yere gitti ama Bu topa çift elle uzanilmaz , amatör bir kalecinin bile yapmayacağı bir hata bu

Tek elle uzansa bir ihtimal çıkarabilirdi

Kalitesinin ve yeteneğinin çok altında bir performansı var sene sonu Fabri icin bütün şartlar zorlanmalı

3.cu Gole kızmıyorum ama ilk 2 Gol %100 Karıus hatası Kaleci dediğin o toplara çıkacak arkadaş , senin Ceza sahasında dokunulmazlığın var çıksan Faul olacak pozisyon Gol yemeyeceğiz

Velehasil Kelam dün kalede Fabri olsaydı o maç en kötü 3-1 biterdi oda en kötü..
Ne fabrisi yahu kamp yemis bir boyko yemezdi o golleri

Bence hakem de ince ince iyi doğradı bizi. Özellikle ilk yarının son dakikasına sarı kartı olan fenerli bebe mirin'in bileğine kaydı direkt kırmızı bile çıkardı orada. Sarı verse bile yeterdi. Yediğimiz ikinci golde de kesinlikle faul var hatta VAR hakemi cüneyt miydi adam ısrarla gel bak bi burda faul var dedi geldi golü verdi. Aslında iki pozisyonda da hakem bizi yakmış ve sonucu net etkilemiş.
Sadikin Dorukhan a yaptığı hareket NET FAUL

VAR a gidip Golü verdi hakem hiç konuşulmadı bu konu Gol iptal edilmeliydi...

Tabi kalede armut gibi çizgide beklemeyen bir kaleci olsaydi Golü yemezdik , kalede çizgide beklemeyen kendine güvenen bir kaleci olsaydı ya çıkar yumruklardi yada topa cikip Faul alirdi..
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2019, 12:27:04 Yunus Emre Dökmeci ]

Hocanın aklı zaten milli takımdaydı. Devre arası gönderip Sergen'i alıcaktık.
Hoca değişikliği her zaman pozitif bir momentum verir takıma.
O gazla gidecektik, yeni sezonda da adam akıllı bir hoca alacaktık.
Bana göre 2.lik de gitti dünki maçla. İns yanılırım.

Benim için tek sevindirici haber Başak'ın sampiyon olması olacak.
Benim bildiğim Beşiktaş Basaksehiri yener , Toki arenada da Gs ye yenilip Gs yi şampiyon yapar

Bu senaryo olursa oturur ağlarım , 28 yaşında adamım ama oturup ağlarım

vermek zorunda kalırdı VAR VAR.
Burak kendini atti diye Vara bile gitmezdi diyelim ki gitti Sari kart ile geçiştirirdi

Vara gittiği halde %100 faul olan Golu verdi hakem , Sadık dorukhanin omuzuna basarak hem daha yükseğe sıçrıyor hemde dorukhanin sıçramasını engelliyor..

Yalnız onu bunu bilmem, geçen sene Burak gelseymiş biz şampiyonduk, bunu dün net olarak anladım.

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Sezon başı gelmiş olsaydı da şuan Ya Başak ile kafa kafayaydık yada 2 puan falan gerilerindeydik bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok

monacodan kovulan jardim vardı aklımda ama monaco geri aldı onu işe şuan hoca ismi geçemiyor aklımdan bize yakıştırdıgım yerli hoca yok piyasada en sakin ve soğukkanlı olan strese girmeyecek baskıyı takmayacak aday sergen yalçın bence adam dünya yansa strese girmez o konuda sıkıntı yok ekibini kurarken egoda yapmıyor doğru adamları anlaşabildiği ekibini çlıştırıyor yanında değişik bir profil tam bir lider aslında ama net olarak işte budur diyemiyorum.

yabancı hoca şu ekonomik yapıda ne verir bilemiyorum oyuncuların geciken maaşları kendi geciken maaşı filan derken soru işareti çok olur öte yandan bizim lige hep C-D-E klas yabancı hoca gelir son 25 yılda B klas 2 hoca geldi biri daum diğeri lucescudur hatta lucescuyu B+ diye de kategorize edebilirim yeni nesil fantastik idealist  B ya da B+ klas bir hoca getiremeyeceksek adayım lucescu olacaktır.
Jorge Jesus..

Çevrimdışı mylife1903

Sezon başı gelmiş olsaydı da şuan Ya Başak ile kafa kafayaydık yada 2 puan falan gerilerindeydik bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok
Gecen sene degil burak
Ronaldo messi getirip onlerine levandovsikiyi koysan puanin degil gordugun kirmizi sayisi artardi anca

Çevrimiçi yaço58

2 gündür kendime yeni gelebildim bu ne uğursuzluktur bu nedir yani siyahla beyaz gibi şenol hocanın herkesin gözünde bitti artık maalesef ikinci yarı kendi aramızda top çevirsek o maçı gene kazanırdık burağın golcülüğünede gerçekten helal olsun adam atıyor artık şampiyonlar ligini kovalamalıyız pazartesiyi unutmalıyız hiç yaşanmamış gibi psikilojim bozuldu resmen artık önümüze bakmalıyız gsyi geçmeliyiz kesinlikle seneye içinde elimizde kemik bir kadro var en azından ayrıca şu karius yendiğimizde bile yazmıştım buraya beni irrite ediyor diye adam her topu izledi resmen belki çok yetenekli ama sıfır konsantre oyuna tüm şutları yedi 2. yarı yazın gönderelim fabriyi yada başka kaleciyi alalım bu adamdan bi yol olmaz muslera belki komik hatalar yapıyor ama büyük maçlardada adam kalitesini gösteriyor bizimki napıyor belli değil artık 2.lik ve seneyinin kadrosunu planlamalıyız burak -adem-kagawa-transfer ileri ucuyla ligte şampiyonluk zor değil ama  bu seneyi en az hasarla atlatıp seneye hızlı girmeliyiz burak şu anda bu ligin en iyi golcüsü kim ne derse desin bizde başka oynuyor adam 2 sene daha bizi götürür sağlam oyuncular koymalıyız arkasına atiba yerine birini kesin almalıyız muadili olarak

Gecen sene degil burak
Ronaldo messi getirip onlerine levandovsikiyi koysan puanin degil gordugun kirmizi sayisi artardi anca

Negredo'nun gs maçında kaçırdığını atsa kesin şampiyonduk bence.

2 gündür kendime yeni gelebildim bu ne uğursuzluktur bu nedir yani siyahla beyaz gibi şenol hocanın herkesin gözünde bitti artık maalesef ikinci yarı kendi aramızda top çevirsek o maçı gene kazanırdık burağın golcülüğünede gerçekten helal olsun adam atıyor artık şampiyonlar ligini kovalamalıyız pazartesiyi unutmalıyız hiç yaşanmamış gibi psikilojim bozuldu resmen artık önümüze bakmalıyız gsyi geçmeliyiz kesinlikle seneye içinde elimizde kemik bir kadro var en azından ayrıca şu karius yendiğimizde bile yazmıştım buraya beni irrite ediyor diye adam her topu izledi resmen belki çok yetenekli ama sıfır konsantre oyuna tüm şutları yedi 2. yarı yazın gönderelim fabriyi yada başka kaleciyi alalım bu adamdan bi yol olmaz muslera belki komik hatalar yapıyor ama büyük maçlardada adam kalitesini gösteriyor bizimki napıyor belli değil artık 2.lik ve seneyinin kadrosunu planlamalıyız burak -adem-kagawa-transfer ileri ucuyla ligte şampiyonluk zor değil ama  bu seneyi en az hasarla atlatıp seneye hızlı girmeliyiz burak şu anda bu ligin en iyi golcüsü kim ne derse desin bizde başka oynuyor adam 2 sene daha bizi götürür sağlam oyuncular koymalıyız arkasına atiba yerine birini kesin almalıyız muadili olarak

Kalede Utku olsa en fazla bu kadar gol yerdik zaten. İlk yarının sonunda Mirin'e dalan kırmızı görmesi gereken fenerli bebe ikinci devre sonlarında bi tane karşı karşıya kaçırdı orada da Karius felaket yer tutmuştu. Kaleyi tutsa almıştı içeri. Bir tane pozitif hareketi var o da yine sonlarda kornerden gelen topa dokundu direkten döndü başka bi numarası yoktu.

Çevrimiçi yaço58

Kalede Utku olsa en fazla bu kadar gol yerdik zaten. İlk yarının sonunda Mirin'e dalan kırmızı görmesi gereken fenerli bebe ikinci devre sonlarında bi tane karşı karşıya kaçırdı orada da Karius felaket yer tutmuştu. Kaleyi tutsa almıştı içeri. Bir tane pozitif hareketi var o da yine sonlarda kornerden gelen topa dokundu direkten döndü başka bi numarası yoktu.
ordada şansa bende çok umutluydum adam slimaninin kaleci versiyonu çıktı bi sağlam maçı alanya maçıydı adam konsatre olunca sağlam ama bizi küçük görüyor konsantrasyon sıfır adamda buna 7 milyon hayatta verilmez birde adamın vücut dili güven vermiyor kendini belli ediyor fabri böylemiydi cidden büyük karakterdi yetenekleri daha kısıtlı olsada bazen çıldırtsada adam kaleciydi

Çevrimdışı murat baltacı

Kadro kötü değil ligin ikinci yarısı oynanan oyun gayet başarılı kanat oyuncumuz yok Burak gibi golcü varken visca gibi hem pres hem pas oyunu hemde topu iyi kullanan bir kanat alıp atibaninda muadilini bulursak tamamdır. Geriye mutlaka sağlam bir stoper ve kaleci şart sağ ve sol beke Adriano Gökhan aksadiginda formayı alacak gençler alınmalı. Üç dört as bir ikide geleceğe yönelik oyuncu alınırsa tamamdır.

Derbide Burak gibi maça ağırlığını koyacak tempoyu ayarlayacak geride yada orta sahada bir oyuncumuz olsa fener beraberliği rüyasında görürdü herşeyi hocaya yikmamak gerek hocayi deneme tahtasına çeviren transferi geç yapan bazı bölgelere yapmayan maaşları ödemeyen sorunlu oyuncuları takımdan gonderemeyen yönetimde suçlu tribünde lay lay lom yapan buragi geçen sene ve sezon başı aldırmayan taraftarda hatta hocayla birlikte derbide uyuyan teknik ekipte.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

Kadro kötü değil ligin ikinci yarısı oynanan oyun gayet başarılı kanat oyuncumuz yok Burak gibi golcü varken visca gibi hem pres hem pas oyunu hemde topu iyi kullanan bir kanat alıp atibaninda muadilini bulursak tamamdır. Geriye mutlaka sağlam bir stoper ve kaleci şart sağ ve sol beke Adriano Gökhan aksadiginda formayı alacak gençler alınmalı. Üç dört as bir ikide geleceğe yönelik oyuncu alınırsa tamamdır.

Derbide Burak gibi maça ağırlığını koyacak tempoyu ayarlayacak geride yada orta sahada bir oyuncumuz olsa fener beraberliği rüyasında görürdü herşeyi hocaya yikmamak gerek hocayi deneme tahtasına çeviren transferi geç yapan bazı bölgelere yapmayan maaşları ödemeyen sorunlu oyuncuları takımdan gonderemeyen yönetimde suçlu tribünde lay lay lom yapan buragi geçen sene ve sezon başı aldırmayan taraftarda hatta hocayla birlikte derbide uyuyan teknik ekipte.
Bizde iyi oynayabilecek kanat oyuncusu hemide 2 tane Cok masrafli olur
Hocayi kovup sistemi degistirmek daha ekonomik ama onumuzde secim var onu da unutmamak lazim. Bu yonetim kurulu baglayaci tek karar almamali. Hatta tuzukte baskan yonetim kurulunu gonderebilir yoluna divan kurulu ile devam eder gibi bir madde varsa fikret orman isletsin o maddeyi, besiktasa en buyuk yarari o olur

Ha kadro iyi diyon 7 tiransfer yaziyon yahu onu nasil nerede yapacaz

Çevrimiçi tolga1903

Mirin için herkes fazla taça atıyor topları risk almıyor diye eleştiriyor haklılık payı da var ama bu adamın belli ki sol ayağı çok kötü ve oyun kurumunda rol almak istemiyor çünkü sol ayağına güvenmiyor topla çıkarken. O halde neden sol stoper için ısrar ediyoruz zaten vida pepe varken sol stoper oynuyordu mirin'i sağ stoper olarak kullansa hoca olmuyor mu yani?

Çevrimdışı mylife1903

Mirin için herkes fazla taça atıyor topları risk almıyor diye eleştiriyor haklılık payı da var ama bu adamın belli ki sol ayağı çok kötü ve oyun kurumunda rol almak istemiyor çünkü sol ayağına güvenmiyor topla çıkarken. O halde neden sol stoper için ısrar ediyoruz zaten vida pepe varken sol stoper oynuyordu mirin'i sağ stoper olarak kullansa hoca olmuyor mu yani?
Ayagi oyle asiri kotu bir oyuncu degil bence, topla iliskisi de iyi, al veri var, temasli oyunda ezilmiyir, hava toplarinda fena degil, biraz daha sertlesirse bu ligde oynar, yavas da degil biraz dagiliyor mac icinde ama cok yeni geldi daha bakmak lazim
Yalniz bizim hollandadan uyemiz alindiginda cok buyuk tepki vermisti
@Mehmet57 galiba gecen malatya macinda falandi herhalde
Onun fikrini bir daha almak lazim
3-4 sene once mirini psv alinca begendigini soylemisti, nikleri karistiriyor da olabilirim
Yerinde izleyen adamin fikri onemlidir sonucta hollandadan bildiriyordu ustelik yerel gazeteleri falan da omuyup bir suru bilgiyi analizi suzgecten gecirir.
Sitoper olayini cokta seetmemek lazim sitoper iste

Ama taca vurma konusunda essekleri rahatsiz etti fb macinda, buyuk takim sitoperi topu oyle kullanmaz

Çevrimiçi tolga1903

Ayagi oyle asiri kotu bir oyuncu degil bence, topla iliskisi de iyi, al veri var, temasli oyunda ezilmiyir, hava toplarinda fena degil, biraz daha sertlesirse bu ligde oynar, yavas da degil biraz dagiliyor mac icinde ama cok yeni geldi daha bakmak lazim
Yalniz bizim hollandadan uyemiz alindiginda cok buyuk tepki vermisti
@Mehmet57 galiba gecen malatya macinda falandi herhalde
Onun fikrini bir daha almak lazim
3-4 sene once mirini psv alinca begendigini soylemisti, nikleri karistiriyor da olabilirim
Yerinde izleyen adamin fikri onemlidir sonucta hollandadan bildiriyordu ustelik yerel gazeteleri falan da omuyup bir suru bilgiyi analizi suzgecten gecirir.
Sitoper olayini cokta seetmemek lazim sitoper iste

Ama taca vurma konusunda essekleri rahatsiz etti fb macinda, buyuk takim sitoperi topu oyle kullanmaz

Katılıyorum abi oyuncu verilen paraya göre iyi oyuncu hatta birkaç maçta marcelovari adam savunma liderliğini alacak falan da dendi sağ stoper kullanalım vida zaten alışkın sola mirin'in sağ ayağı da tahta değildir heralde gelen her topu taca vurmaz böylelikle. İkincilik önemli abi dağılmamak lazım ne hocanın ne oyuncuların arada 5 puan fark varken ipin ucunu bırakması hakları değil daha kaç maç var fener maçının ilk yarısı anadolu takımlarına nasıl oynanması gerektiğini gösterdi ha bu derece yoğun baskı yapmazsın ama baskı altında çabuk çözülüyorlar yani bir şekilde kendini şl ön elemeye atması lazım takımın şu mental problemleri de halletsinler artık öndeyken rakibin değil bizim dağılmamız hiç yakışmıyor büyük takıma.