Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3761931 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim istediğimiz hiç bir şeyi yapmayan tff.

gs'nin isteği doğrultusunda erzurum maçını saat 17:30'a almış.gs 16'ya aldırmak için uğraşıyormuş.

Biz erzurumla 19'da oynamıştık.

Ama boş verelim bunları biz hoca'ya odaklanalım.

Çevrimdışı yoruk

Quaresma oynamayinca pas yapacakti falan filan takim
Hic istatistikler cikmiyor
Lens 11tane pas vermis 1 isabet
Lensle pas oyunu falan yahu pas atmak icin once topu kontrolune almak lazim ya da yeteneklisindir tek pas yaparsin
Dun fofana olaydi mesela cok farkli olurdu ya da nukalma

Haftaya layic oynayinca hemen 4321 denemek lazim artik. Kagava layic onlerinde burak
Arkalarina da atiba dodo ozzi koyar oynarsin iste

Bizim takımın ilacı aslında sistemi değiştirmek.Ama bunu da Şenol hoca yapmıyor ,yapmaz .Ben beklemiyorum zaten.Biraz bilen birisi beklemez .Çünkü hocayı biliyorum adam klasik tutucu yani ne yapalım ? Ama taraftar böyle yapmadığı için sövüp duruyor işte.Evlatcı evlatcı dediler neymiş ne değilmiş onlar da gördü artık.Geçen hafta oyundan çıkartır dediler evladını sokar dediler sokmadı bu hafta oynatır artık dediler oynatmadı hatta oynatması lazım iken bile çok geç aldı.İnsan evladına bunu yapar mı yani  :evillol: Kagawa hazır değilmiş işte onu da gördük.

Hocanın sıkıntısı başka yerde.Buralarda değil.Dün Lens-Güven çıkartıp Oğuzhan'ı kanatlara kaydırsa Medel'i alsa yetecek belki de.Sonra Necip-Larin-Quaresma atarsın olur biter.Ama biz Oğuzhan Medel ne durumda bunu da bilmiyoruz.Belki daha beter durumdalar.

Bize tutucu sabit bir hoca değil esnek biri lazım.Artık futbol böyle.Ama böyle bir yerli isim de yok.

Çevrimiçi levitate

tamer hoca zu göztepe

tek alternatif guti kaldı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Enzo

kaleye gelen her top istisnasiz gol oluyo, kaleciyi elestirince cl finali oynamis kaleci elestirmis oluyoruz.

adriano'nun kanadi her mac dk 60'tan sonra otoban oluyo, barcelona'da oynamis futbolcuyu elestirmis oluyoruz.

aldigi her topu istisnasiz taca atan stoper var, 350 bin euroya geldigi icin elestirmeye hakkimiz yokmus bunu ogreniyoruz. (350 bin euroyu 30 yil calissa bir arada goremeyecek adamlar boyle söylüyo)

dk 50'den sonra tek vasfi saga sola ve geriye pas atmak olan atiba'yi elestiriyoruz, vefasizlikla suclaniyoruz.

aldigi her topu ezen, topculukla uzaktan yakindan alakasi olmayan lens'i elestiriyoruz quaresmaci oluyoruz.

kirmizi gorup takimi satan, beraberligin yettigi macta maglup olup gruptan cikamamiza neden olan, ihanetkar quaresmayi elestiriyoruz, futboldan anlamiyor ilan ediliyoruz, lensci ilan ediliyoruz.

caner erkin denen futbolculukla uzaktan yakindan alakasi olmayan ve tek vasfi orta sahadan orta yapmak olan futbolcumsuyu elestiriyoruz, kripto fenerli ilan ediliyoruz.

takimin basinda hoca sifatiyla duran ve hocalikla uzaktan yakindan alakasi kalmamis, deplasmandaki fener macindan beri yaptigi islere akil mantik sir ermeyen senol gunes denen kisiyi elestiriyoruz, sampiyonlar liginde gruptan namaglup cikaran hocayi elestirmis oluyoruz.

bi tek siz besiktaslisiniz, geri kalan herkes kripto fenerli. bu yazdiklarim forum geneline yonelik degil, besiktas taraftarinin yukardaki gibi dusunen kismina yoneliktir. isteyen istedigi gibi uzerine alinsin.

senol gunes derhal gitmeli, yonetim mayis ayinda birakip gitmeli. kan degisimi bastan asagi sart. yazin kadro bastan asagi degismeli. su kadroda ljajic ve gidici kagawa disinda hic kimseyi gelecek sene takimda gormek istemiyorum. cogunlugun da benimle hemfikir oldugunu dusunuyorum!

Çevrimdışı Ömer Kaan

tamer hoca zu göztepe

tek alternatif guti kaldı
Okan Buruk'u getirmeliyiz. Geleceği en parlak Türk hoca.

Çevrimdışı 38life

gs'li adamın ne işi var Beşiktaş'ta  :alala:

Çevrimdışı 38life

KLİŞE: Türkiye yabancı teknik direktör başarılı olamaz.

GERÇEK:

Çevrimdışı Ömer Kaan

gs'li adamın ne işi var Beşiktaş'ta  :alala:
Bu işler duygusal değil. Başımızdaki teknik direktör koyu ts'li. Öz evlat diye vasıfsız biri geleceğine nötr olacaksa okan buruk gelsin başlasın. Kaldı ki bizde de forma giymiş bir isim.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş tarihinde şampiyonluk yaşayan ilk yerli teknik direktör 2009 yılında Mustafa Denizlidir. 1959'dan 2009 yılına kadar Beşiktaş tüm şampiyonluklarını yabancı teknik direktörler ile yaşamıştır.

Çevrimdışı 38life

Türkiyede bir kulübü en uzun süre aralıksız çalıştıran teknik direktör yabancı bir teknik direktördür. (Gordon Milne)

Çevrimdışı Ömer Kaan

Yabancı hoca tabii ki şampiyon yapar. Ama ya o kadar iyi hoca getiremezsin, ya da burada baktı maaşlar bile ödenmiyor, kaçar gider. Yerli olarak önerim kesinlikle okan buruk. Biz getirmezsek zaten terimden sonra gs getirecek önce davranabiliriz.

Bu işler duygusal değil. Başımızdaki teknik direktör koyu ts'li. Öz evlat diye vasıfsız biri geleceğine nötr olacaksa okan buruk gelsin başlasın. Kaldı ki bizde de forma giymiş bir isim.

ts'liler maç satmazlarda gs'liler fb'liler satarlar.Özellikle gs'liler satarlar.Hamza hamzaoğlu,Cihat arslan vs. tek tek isim gireyemeceğim şimdi.gs maçında yatan bir teknik adam görmek istemiyorum ben takımın başında.Yada son şampiyonluk maçında şampiyonluğu satan bir adam görmek istemiyorum.

Öz evlat diye vasıfsız diye Beşiktaş'ta oynamış isimleri küçümsüyorsun yalnız farkında değilsin! Elin gs'li sini överken Beşiktaş efsanelerini küçümsememelisin bence.(Sergen yalçın,Tamer Tuna,Samet Aybaba)

Bizde forma giymesi Beşiktaş'lı yapmıyor gs alt yapısından yetişme fanatik bir gs'li kendisi.Örnek emre belezoğlu gs'de de forma giydi hasta fenerli kendisi!

Ayrıca yerli gelecek diye bir kural yok kaliteli yabancı getirebileceksek...
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2019, 20:11:31 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

kaleye gelen her top istisnasiz gol oluyo, kaleciyi elestirince cl finali oynamis kaleci elestirmis oluyoruz.

adriano'nun kanadi her mac dk 60'tan sonra otoban oluyo, barcelona'da oynamis futbolcuyu elestirmis oluyoruz.

aldigi her topu istisnasiz taca atan stoper var, 350 bin euroya geldigi icin elestirmeye hakkimiz yokmus bunu ogreniyoruz. (350 bin euroyu 30 yil calissa bir arada goremeyecek adamlar boyle söylüyo)

dk 50'den sonra tek vasfi saga sola ve geriye pas atmak olan atiba'yi elestiriyoruz, vefasizlikla suclaniyoruz.

aldigi her topu ezen, topculukla uzaktan yakindan alakasi olmayan lens'i elestiriyoruz quaresmaci oluyoruz.

kirmizi gorup takimi satan, beraberligin yettigi macta maglup olup gruptan cikamamiza neden olan, ihanetkar quaresmayi elestiriyoruz, futboldan anlamiyor ilan ediliyoruz, lensci ilan ediliyoruz.

caner erkin denen futbolculukla uzaktan yakindan alakasi olmayan ve tek vasfi orta sahadan orta yapmak olan futbolcumsuyu elestiriyoruz, kripto fenerli ilan ediliyoruz.

takimin basinda hoca sifatiyla duran ve hocalikla uzaktan yakindan alakasi kalmamis, deplasmandaki fener macindan beri yaptigi islere akil mantik sir ermeyen senol gunes denen kisiyi elestiriyoruz, sampiyonlar liginde gruptan namaglup cikaran hocayi elestirmis oluyoruz.

bi tek siz besiktaslisiniz, geri kalan herkes kripto fenerli. bu yazdiklarim forum geneline yonelik degil, besiktas taraftarinin yukardaki gibi dusunen kismina yoneliktir. isteyen istedigi gibi uzerine alinsin.

senol gunes derhal istifa etmeli, yonetim mayis ayinda birakip gitmeli. kan degisimi bastan asagi sart. yazin kadro bastan asagi degismeli. su kadroda ljajic ve gidici kagawa disinda hic kimseyi gelecek sene takimda gormek istemiyorum. cogunlugun da benimle hemfikir oldugunu dusunuyorum!
Sert olmus ama dogru
Futbolcuya benzeyen adam sayiyorum hep bir elin parmagini anca geciyor sonra torpil yapiyoruz iki el parmagi fazla kaliyor
Yonetici asrin kadrosu saniyor bu kadroyu
Once o kafa degismeli
Fikret orman yonetimi patlamistir zaten gecen nisan ayinda patladilar da elestirince tepki geliyordu
Fikret orman duzgun bir yonetim kurulu kursun yok kuramiyorsa o da cekilsin
Yeni yonetim karar verir hocayla degam edecek mi etmeyecek mi
Bu yonetimin futbol a takimi ile baglayici karar almamasi lazim secim oncesi.

Belki anc tekrar girecek yonetime ve senol gunesle calismak isteyecek, bilemeyiz
Bu yonetim futbola karismasin mayisa kadar, iyice berbat ederler
Yeni gelenler de 10 tane adam gibi topcu alacak mecbur ona gore yiyorsa gelsinler yemiyorsa gelmesinler

Çevrimdışı Ömer Kaan

ts'liler maç satmazlarda gs'liler fb'liler satarlar.Özellikle gs'liler satarlar.Hamza hamzaoğlu,Cihat arslan vs. tek tek isim gireyemeceğim şimdi.gs maçında yatan bir teknik adam görmek istemiyorum ben takımın başında.Yada son şampiyonluk maçında şampiyonluğu satan bir adam görmek istemiyorum.

Öz evlat diye vasıfsız diye Beşiktaş'ta oynamış isimleri küçümsüyorsun yalnız farkında değilsin! Elin gs'li sini överken Beşiktaş efsanelerini küçümsememelisin bence.

Bizde forma giymesi Beşiktaş'lı yapmıyor gs alt yapısından yetişme fanatik bir gs'li kendisi.Örnek emre belezoğlu gs'de de forma giydi hasta fenerli kendisi!

Ayrıca yerli gelecek diye bir kural yok kaliteli yabancı getirebileceksek...
Valla ben de görmek isterim Beşiktaş efsanesi olsun takımın başında, hatta şifo mehmet sırf bu yüzden başarılı olsun istiyorum. Ancak henüz o ışığı göremedim. Ayrıca kimseyi küçümsediğim yok. Kim olduğu önemsiz bir teknik adam kötüyse kötüdür yani Beşiktaşlı diye yapamayacak birine emanet etmem takımı. Bu futbolculuk kariyerinden tamamen bağımsız bir şey. Yukarıda da söyledim nötr olacaksa iyi tahlil edilmiş olacaksa ve uygunsa gelsin başlasın dedim.
Yabancı hocaya yine son yazdığımda dediğim sebeplerden karşıyım. Ancak getirebiliyorlarsa neden sorun edeyim ki?

Çevrimdışı Ömer Kaan

Şenol Güneş basın açıklaması yapmış:
"Fenerbahçe ile oynadığımız müsabaka sonrasında her zamanki gibi, kamuoyunda algı oluşturmaya yönelik bazı gayretlerin olduğunu görmekteyim…

Öncelikle, nereden senaryolaştırıldığını ve kimlerce sahnelendiğini bildiğim bu art niyetli eylemlerin işimi yapma noktasında şahsıma herhangi bir engel teşkil etmeyeceğinin bilinmesini isterim. Fenerbahçe maçının ardından, Nevzat Demir Tesisleri'nden ayrılırken devletimizin güvenlik güçleriyle sadece uyarı amaçlı yapmış olduğum konuşmanın, yine devletimizin bir başka kurumunun mensuplarınca sanki taraftarımızla aramızda bir sorun yaşanmış gibi yansıtılması gerçekle bağdaşmamaktadır…

Yine, kaos oluşturmak amaçlı, aynı art niyet sahibi çevrelerce yönlendirilen bir başka basın mensubunun, kimden geldiği belli olmayan sözde duyumlara dayanarak gündeme getirdiği istifayı düşündüğüm iddiası tamamen yalandır… Aynı basın mensubu niyetindeki soruyu maç sonrası bana yöneltmiş ancak soru, tarafımdan cevaba değer ciddiyette bile bulunmamıştır…

Tavrım ortadayken aynı kişinin ekranlarda bu konudan bahsetmesinin arkasındaki asıl hedef sağduyulu herkesin malumudur.. İnsanların zihnini bulandırmaya yönelik bu tip yalan haberlere özellikle taraftarlarımızın ve kamuoyunun itibar etmemesini bekliyor, ısrarla tavırlarından vazgeçmeyenlerle ilgili mücadelemin, doğru bilgilendirme yöntemiyle süreceğinin bilinmesini istiyorum…”

Fatih Doğan: Ne zaman Beşiktaş bir şampiyonluk kulvarına girse Şenol Güneş'in milli takıma gitmesi gündeme geliyor. Eğer hocanın kafası bundan dolayı karışıyorsa karışana değil, karıştıranlara da bakmak lazım.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Fatih Doğan: Ne zaman Beşiktaş bir şampiyonluk kulvarına girse Şenol Güneş'in milli takıma gitmesi gündeme geliyor. Eğer hocanın kafası bundan dolayı karışıyorsa karışana değil, karıştıranlara da bakmak lazım.
Çıksın konuşsun bunlar yaptı desin kaybedecek neyimiz kalmış.

Çevrimdışı caner.eryigit

Şenol Güneş basın açıklaması yapmış:
"Fenerbahçe ile oynadığımız müsabaka sonrasında her zamanki gibi, kamuoyunda algı oluşturmaya yönelik bazı gayretlerin olduğunu görmekteyim…

Öncelikle, nereden senaryolaştırıldığını ve kimlerce sahnelendiğini bildiğim bu art niyetli eylemlerin işimi yapma noktasında şahsıma herhangi bir engel teşkil etmeyeceğinin bilinmesini isterim. Fenerbahçe maçının ardından, Nevzat Demir Tesisleri'nden ayrılırken devletimizin güvenlik güçleriyle sadece uyarı amaçlı yapmış olduğum konuşmanın, yine devletimizin bir başka kurumunun mensuplarınca sanki taraftarımızla aramızda bir sorun yaşanmış gibi yansıtılması gerçekle bağdaşmamaktadır…

Yine, kaos oluşturmak amaçlı, aynı art niyet sahibi çevrelerce yönlendirilen bir başka basın mensubunun, kimden geldiği belli olmayan sözde duyumlara dayanarak gündeme getirdiği istifayı düşündüğüm iddiası tamamen yalandır… Aynı basın mensubu niyetindeki soruyu maç sonrası bana yöneltmiş ancak soru, tarafımdan cevaba değer ciddiyette bile bulunmamıştır…

Tavrım ortadayken aynı kişinin ekranlarda bu konudan bahsetmesinin arkasındaki asıl hedef sağduyulu herkesin malumudur.. İnsanların zihnini bulandırmaya yönelik bu tip yalan haberlere özellikle taraftarlarımızın ve kamuoyunun itibar etmemesini bekliyor, ısrarla tavırlarından vazgeçmeyenlerle ilgili mücadelemin, doğru bilgilendirme yöntemiyle süreceğinin bilinmesini istiyorum…”
Ya hocam yeter üstü kapalı imalı cümlelerle valla yeter.bizde biliyoruz kimlerin olduğunu çık açıkla neyin hesabını yapıyorsunuz hala.koskoca camia sizin hırs ve EGO’larınız yüzünden neler kaybediyor..yönetici paralı trol ayarlayan internet fenomeni belli değil ayıp ya

Çevrimiçi levitate

@cursedofdragon abinin dediği gibi gs'li hoşuma gitmiyor :( şenol hoca ts'li demişsin ama ts ile gs bir değil

onun dışında çok güven vermiyor bana neden bilmiyorum
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2019, 20:50:32 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

@cursedofdragon abinin dediği gibi gs'li hoşuma gitmiyor :( şenol hoca ts'li demişsin ama ts ile gs bir değil

onun dışında çok güven vermiyor bana neden bilmiyorum

Gs camiasindan uzak durmak lazim belli bir sure
Bize gelenin feto baglantisi falan cikar hepten facia olur

Çevrimdışı Liquidator

Yalnız onu bunu bilmem, geçen sene Burak gelseymiş biz şampiyonduk, bunu dün net olarak anladım.

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2019, 23:46:09 Liquidator ]
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı kyiv

Hazır 2. likte gitmişken gençleri daha sık kullanmakta fayda var. Bana göre:

-Karius
-Mustafa Pektemek
-Adriano
-Quaresma
-Kagawa
-Larin

yerine önümüzdeki sene kadroya katılabilecek gençleri denemekte fayda var. Günlerdir söylüyoruz Oğuzhan Akgün diye bir genç var.Bu çocuk gol atma ezberiyle geliyor en azından yedek kulübesinde oturup A takımın havasını solumalı.Şenol Güneş önümüzdeki yıl olmayacak ve yerine gelecek olası bir yabancı hoca altyapıdan gençlere sittin sene ilgi göstermez. Hocanın giderayak Beşiktaşa yapacağı en büyük iyilik biraz cesaretli olup gençleri daha yoğun şekilde kullanmalı. Ben artık oyuna sonradan bile girse Mustafa Pektemek vb. ne vermeyeceği tartışmasız olan futbolcuları sahada görmek istemiyorum keza Karius kimse kusura bakmasın ne Kariustan ne de semih yuvakuran torpilli Utkudan Beşiktaşa kaleci olmaz.

Kaleci mi arıyorsun?Önümüzdeki 10 sene kaleci aramak istemiyorsan Bursanın kalecisi Muhammeti alacaksın. Belki çok para dökeceksin ama kaleyi uzun yıllar düşünmeyeceksin.

Hazır 2. likte gitmişken gençleri daha sık kullanmakta fayda var. Bana göre:

-Karius
-Mustafa Pektemek
-Adriano
-Quaresma
-Kagawa
-Larin

yerine önümüzdeki sene kadroya katılabilecek gençleri denemekte fayda var. Günlerdir söylüyoruz Oğuzhan Akgün diye bir genç var.Bu çocuk gol atma ezberiyle geliyor en azından yedek kulübesinde oturup A takımın havasını solumalı.Şenol Güneş önümüzdeki yıl olmayacak ve yerine gelecek olası bir yabancı hoca altyapıdan gençlere sittin sene ilgi göstermez. Hocanın giderayak Beşiktaşa yapacağı en büyük iyilik biraz cesaretli olup gençleri daha yoğun şekilde kullanmalı. Ben artık oyuna sonradan bile girse Mustafa Pektemek vb. ne vermeyeceği tartışmasız olan futbolcuları sahada görmek istemiyorum keza Karius kimse kusura bakmasın ne Kariustan ne de semih yuvakuran torpilli Utkudan Beşiktaşa kaleci olmaz.

Kaleci mi arıyorsun?Önümüzdeki 10 sene kaleci aramak istemiyorsan Bursanın kalecisi Muhammeti alacaksın. Belki çok para dökeceksin ama kaleyi uzun yıllar düşünmeyeceksin.

Hazır 2.cilikte gitti derken  :alala:

Hadi 1.cilik gitti 11 puan fark kapanmazda.

gs ile puan farkı 5.

2 hafta sonra gs fb'nin statına filan gidiyor.

Evinde akhisarı 90+99'da balına 1 golle yeniyor.Evinde bile rahat galibiyet alamıyorlar  :ok:

2.cilik için giden bir şey yok yani  :ok:

Şampiyon Başak olur.
2.ci biz.
3.cü gs  :ok:

Çevrimdışı kyiv

Hazır 2.cilikte gitti derken  :alala:

Hadi 1.cilik gitti 11 puan fark kapanmazda.

gs ile puan farkı 5.

2 hafta sonra gs fb'nin statına filan gidiyor.

Evinde akhisarı 90+99'da balına 1 golle yeniyor.Evinde bile rahat galibiyet alamıyorlar  :ok:

2.cilik için giden bir şey yok yani  :ok:

Şampiyon Başak olur.
2.ci biz.
3.cü gs  :ok:

Keşke... :isad:

Galatasaray 5 puan önünde Başakşehirle maçın var. Şenol Güneşin Fenerbahçe ve Başakşehir fobisi ortada. Daha sonra Toki Arenaya gideceksin. Muhtemelen Galatasaray yarışın içinde kalsın diye çaba sarf edenler olacak. Böyle bir ortamda Galatasarayı yakalayacağımıza inanmıyorum. Evinde dağıttığın puanlara bak çay demle  :akuma: Antalya,Sivas,Trabzon,Erzurum,Fenerbahçe. Yahu evimizdeki 17 maçın 3te1ini kazanamamışız. Yani açıklanabilir bir tarafı yok.Böyle bir takımın kalan maçlarda 2. olabileceğine inanmak oldukça iyimserlik. Devre arasında şampiyon olabileceğimize bile inanmıştım ama evimizdeki maçları kazanamayacağımızı hesaba katmamıştım.Şenol Güneşin böyle başarısız bir tabloda çoktaaan istifa etmesi lazımdı.