kaleye gelen her top istisnasiz gol oluyo, kaleciyi elestirince cl finali oynamis kaleci elestirmis oluyoruz.
adriano'nun kanadi her mac dk 60'tan sonra otoban oluyo, barcelona'da oynamis futbolcuyu elestirmis oluyoruz.
aldigi her topu istisnasiz taca atan stoper var, 350 bin euroya geldigi icin elestirmeye hakkimiz yokmus bunu ogreniyoruz. (350 bin euroyu 30 yil calissa bir arada goremeyecek adamlar boyle söylüyo)
dk 50'den sonra tek vasfi saga sola ve geriye pas atmak olan atiba'yi elestiriyoruz, vefasizlikla suclaniyoruz.
aldigi her topu ezen, topculukla uzaktan yakindan alakasi olmayan lens'i elestiriyoruz quaresmaci oluyoruz.
kirmizi gorup takimi satan, beraberligin yettigi macta maglup olup gruptan cikamamiza neden olan, ihanetkar quaresmayi elestiriyoruz, futboldan anlamiyor ilan ediliyoruz, lensci ilan ediliyoruz.
caner erkin denen futbolculukla uzaktan yakindan alakasi olmayan ve tek vasfi orta sahadan orta yapmak olan futbolcumsuyu elestiriyoruz, kripto fenerli ilan ediliyoruz.
takimin basinda hoca sifatiyla duran ve hocalikla uzaktan yakindan alakasi kalmamis, deplasmandaki fener macindan beri yaptigi islere akil mantik sir ermeyen senol gunes denen kisiyi elestiriyoruz, sampiyonlar liginde gruptan namaglup cikaran hocayi elestirmis oluyoruz.
bi tek siz besiktaslisiniz, geri kalan herkes kripto fenerli. bu yazdiklarim forum geneline yonelik degil, besiktas taraftarinin yukardaki gibi dusunen kismina yoneliktir. isteyen istedigi gibi uzerine alinsin.
senol gunes derhal gitmeli, yonetim mayis ayinda birakip gitmeli. kan degisimi bastan asagi sart. yazin kadro bastan asagi degismeli. su kadroda ljajic ve gidici kagawa disinda hic kimseyi gelecek sene takimda gormek istemiyorum. cogunlugun da benimle hemfikir oldugunu dusunuyorum!