Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3760467 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Abi bizim takımda yıllardır süregelen sorun bu yeni değil bir kere derbilerde hele rakip fenerse ben tanıyamıyorum bu takımı asla kendi oyununu oynayamıyor oyunu geçtim lisanslı futbolculuğunu bile şüpheye düşürecek saçma hareketler yapıyorlar o caner neydi ya öyle pektemek vs. Öne geçtiği derbi hariç maçlarda da güvenli bir oyunu yok skoru illa 4 5 yapacak ki tamam kazandım diyecek yoksa çok kırılgan malatya 10 kişi durduk yerde gol buldu 2'yi atsa çıkaramaz bu takım. Gomezli kadro mesela 2 0'ı buldu yine fener maçı 2 2'ye geldi maç sonra aldılar ama yine aynı durum bizim genlerimize mi işledi noldu anlamıyorum bu takıma mental çöküntü yaşamaması öndeyken bildiği oyunu oynaması için ne yapsınlar ne etsinler profesyoneller getirsinler artık teker teker terapiye mi alırlar bilmiyorum çok can sıktı yakışmıyor büyük takıma.
Hep boyleydik
35seneyi guzel hatirlarim ayni terane
Bu benfika macinda bitti diye dusunmustum dusunmez olaydim
Bi cenabetlik var camiada, gavur taraftarimiz cok ona mahsuben olabilir

Benim bildigim bu lanetin sorumlusu sanli kaptandir
@Hasan Tahsin abi gerekli aciklamalari yapar
http://www.hurriyet.com.tr/amp/39-yil-sonra-itirafyaptim-ama-neden-yaptim-25267458

Çevrimdışı Liquidator

23 dakikalık video. Ali Ece o kadar doğru söylüyor ki. Aslında bizim burda yazıp çizdiğimizi söylüyor.

halen sinirim geçmedi. Yahu bu nasıl ola bilir nasıl?? 3-0 önde olduğumuz maçı nasıl verdi hoca? Nasıl bu kadar tutuk kaldı? neden hepimizin 35-ci dakikadan sonra gördüklerimizi hoca görmedi ve ya görmek istemedi???? :s20: :s20:
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bi de dünkü maçta Mirin her topu risk almayım diye taca attı.. İlk 1-2 yapışında ulan adam risk almıyo helal derken 8-9 olunca yuh dedim. Her tac kalemize geldi duran top etkisi yarattı saçmaladı.

bende çıldırdım 1-2 tane neyse de sürekli aynı şey yapılmaz birinde farklı bir şey yap kaleciye dön.

2.ci yarı saçmaladı mirin zaten gereksiz çalıma filan girdi maceraya girişti.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

dipnot: Sadık dün sarı kartı çok geç gördü daha erken görseydi belki de ileri çıkıp o kafayı vurmayacak veya ersun riske etmeyip oyundan alacaktı
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı f_madida

Bi de dünkü maçta Mirin her topu risk almayım diye taca attı.. İlk 1-2 yapışında ulan adam risk almıyo helal derken 8-9 olunca yuh dedim. Her tac kalemize geldi duran top etkisi yarattı saçmaladı.

Dunden beri okuyorum ilk kez biri yazdi sunu. Topla oyunda tam bir saatli bomba o adam.
Taca attigi toplari goren bir rakip teknik direktor olsam bir sonraki mac bu adamin durdugu noktaya acardim butun toplari, ustune de pres icin 1 eleman gonderirdim, oh mis gibi 3. bolgeden oyuna basla tekrar. Bu kadar kafasizca is yapilir mi? 3. ligde mi oynuyorsun, amator futbolcular bile topu oyunda tutmaya calisiyor artik, bu eleman 1970lerin futbol kafasiyla oynuyor resmen.
The world is better in black and white, and red.

Dunden beri okuyorum ilk kez biri yazdi sunu. Topla oyunda tam bir saatli bomba o adam.
Taca attigi toplari goren bir rakip teknik direktor olsam bir sonraki mac bu adamin durdugu noktaya acardim butun toplari, ustune de pres icin 1 eleman gonderirdim, oh mis gibi 3. bolgeden oyuna basla tekrar. Bu kadar kafasizca is yapilir mi? 3. ligde mi oynuyorsun, amator futbolcular bile topu oyunda tutmaya calisiyor artik, bu eleman 1970lerin futbol kafasiyla oynuyor resmen.

yok normalde basit oynuyor ya dün nedense garip garip şeyler denemeye kalktı geldiğinden beri ilk defa böyle yaptığını görüyorum.

Çevrimdışı mrred

Bunları nispeten yapabiliyorduk ama miras bitti.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

Hep boyleydik
35seneyi guzel hatirlarim ayni terane
Bu benfika macinda bitti diye dusunmustum dusunmez olaydim
Bi cenabetlik var camiada, gavur taraftarimiz cok ona mahsuben olabilir

Benim bildigim bu lanetin sorumlusu sanli kaptandir
@Hasan Tahsin abi gerekli aciklamalari yapar
http://www.hurriyet.com.tr/amp/39-yil-sonra-itirafyaptim-ama-neden-yaptim-25267458

Şuna bak 1974'de bile kanser ediyormuş takım. Ama hiç değilse aralarında konuşmuşlar abi planlamışlar olmamış baksana "ben Tezcan’a, Tezcan, Lütfi’ye, Lütfi, Vedat’a verecek, o da kaleci Sabri’ye geri pası yapacak, böyle zamana oynayacaktık." Bizim dünkü oyuncular aralarında bile konuşamamıştır öyle bir çöküş yani nutku tutuldu adamların resmen. Kagawa burak falan güzel futbol oynuyorduk ya zaten üzüntüm buna perişan etti takım bizi.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Videonun 2.40 saniyesinde kaleciden çok güzel çok temiz bir çıkış pası. Bu tip topları ilk geldiği dönemlerde Fabri çok güzel yapıyordu. Daha sonra tatsız Lyon deplasmanı ve arkasından yine uzun top şişirmeler. Bu topla çıkış konularında her geçen maç belirgin bir biçimde geriye gidiş yaşadık malesef.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı f_madida

yok normalde basit oynuyor ya dün nedense garip garip şeyler denemeye kalktı geldiğinden beri ilk defa böyle yaptığını görüyorum.

takim ustun oynarken demek beceriksizligini goremiyorduk, dun gercek yetenek seviyesini gorduk...neden 350bin euroya biraktiklari da anlasildi.
kesici ozelligi disinda hicbir numarasi yok, topa bomba muamelesi yapiyor eleman.

Çevrimiçi Savaş

Keşke bir kalecimiz olsaydı.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Keşke bir kalecimiz olsaydı.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cl finali oynamis kaleci beyenmiyonuz

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Sergen Yalçın

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Zaten finali öyle oynamasa yolu ancak mikonosa tatile giderken buralardan geçerdi. Başkan da anca oralarda görürdü onu  :D

Çevrimdışı Dr.Zeck

takim ustun oynarken demek beceriksizligini goremiyorduk, dun gercek yetenek seviyesini gorduk...neden 350bin euroya biraktiklari da anlasildi.
kesici ozelligi disinda hicbir numarasi yok, topa bomba muamelesi yapiyor eleman.

1 macuzerinden mi gordun mirinin kotu oldugunu tamam iyidemiyorum ama yapmayin soyle seyler.. 1 mac uzerinden degerlendirme yapmayin.. gecende dorukhani yazmislar sahadakiydi ayaktamiydi diye inan cok guldum.. gercekten komik oluyor.. onunda bi insan oldugunu unutmayin adam gununde degilse yapick bisy yok..

Demek istedigim aslinda su bizim bakis aviniz cok degisti..

Mesela dorukhan bizi 10 hafta tasisin 11. Hafta sahada dolassin inanin sallayani cok olur... :)

İlk yari iyidik ikinci yari kotuyduk ama kaleci ama hoca sonucta kaybedilen 2 puan oldu.. zaten takim geri cekilmese ben 5 6 lik yapariz diyordum ama benide yaniltti takim.. bu kadar kotu bulmusken aticksin abi aticksin yani bi daha bole sans gecmez eline ..

Çevrimdışı Egos

reha muhtar aklıma geldi. basın sözcüsü olduğu dönem del bosque için sürekli "real madrid'in teknik direktörünü getirdik." derdi, sonra "real madrid gibi takımı bana verseler ben de yönetirdim" demeye başladı.

Çevrimdışı yoruk

Bu oyun bizim 2.şampiyonluğun ortasında bitti.Hoca Fabri'ye topla ilişkisini azaltmasını istedi sanırım bundan sonra biti.Fabri'nin topla çıkması erken müdahale yapması falan çok rahatlatıyordu bizleri.Ama 2 hata gelince hoca da kesti taraftar da başladı hemen bizi yaktı demeye.O riskleri alan kalecin varsa böyle golleri yemeye göze alacaksın işte 3-4 maç.

Çevrimdışı f_madida

1 macuzerinden mi gordun mirinin kotu oldugunu tamam iyidemiyorum ama yapmayin soyle seyler.. 1 mac uzerinden degerlendirme yapmayin.. gecende dorukhani yazmislar sahadakiydi ayaktamiydi diye inan cok guldum.. gercekten komik oluyor.. onunda bi insan oldugunu unutmayin adam gununde degilse yapick bisy yok..

Demek istedigim aslinda su bizim bakis aviniz cok degisti..

Mesela dorukhan bizi 10 hafta tasisin 11. Hafta sahada dolassin inanin sallayani cok olur... :)

İlk yari iyidik ikinci yari kotuyduk ama kaleci ama hoca sonucta kaybedilen 2 puan oldu.. zaten takim geri cekilmese ben 5 6 lik yapariz diyordum ama benide yaniltti takim.. bu kadar kotu bulmusken aticksin abi aticksin yani bi daha bole sans gecmez eline ..

Bu 1 mac uzerinden yorumunu hicbir zaman mantikli bulamadim. Sadece Mirin konusunda degil Cyle Larin konsunda da durum boyle.

Oyuncunun yeteneginden bahsediyoruz, top kontrolu, top surusu, pas vermedeki becerisi. Bunlar eksik ve eksik oldugu icin hata yapmayayim diyerek taca atiyor. En azindan akilli bir adam, kendi eksikligini goruyor bundan gol yemeyelim diyerek disariya atiyor topu.

Oyuncunun yetenegini gormek icin bir mac bilemedin 3 mac olsun maksimum, yeter. Topla bulustugu an anlasilir zaten, 10 maca ihtiyac yok bunun icin. Kotu oyuncu demiyorum, kesici defans olarak gayet etkili ama topla oyunu son derece yetersiz. 

burak dün 3.cü golü atmak yerine kendini bıraksaydı skertel kırmızı görürdü.

10 kişi kalmaları daha çok işimize gelirdi.

Çevrimdışı yoruk

Ozi Medel Larin bu adamların şu anki form durumlarından şüpheliyim.Tahminim pek çalışmıyorlardır artık.Kanat rotasyonu zaten kim oynarsa soru işareti . Olay Q7 oynadı oynamadı değilmiş yani artık görülmüştür umarım.

Çevrimdışı mylife1903

Bu 1 mac uzerinden yorumunu hicbir zaman mantikli bulamadim. Sadece Mirin konusunda degil Cyle Larin konsunda da durum boyle.

Oyuncunun yeteneginden bahsediyoruz, top kontrolu, top surusu, pas vermedeki becerisi. Bunlar eksik ve eksik oldugu icin hata yapmayayim diyerek taca atiyor. En azindan akilli bir adam, kendi eksikligini goruyor bundan gol yemeyelim diyerek disariya atiyor topu.

Oyuncunun yetenegini gormek icin bir mac bilemedin 3 mac olsun maksimum, yeter. Topla bulustugu an anlasilir zaten, 10 maca ihtiyac yok bunun icin. Kotu oyuncu demiyorum, kesici defans olarak gayet etkili ama topla oyunu son derece yetersiz.
Mirinin topla iliskisi kotu degil yahu
Biraz cam adam gibi sanki boyle arastirmak lazim sakatlik gecmisini, bi tekmede sakatlaniyor
Oyuncunun arizasi zaten olacak buralara dustuyse Ama en azindan buyuk takim oyuncusu ozellikleri tasimali, buyuk takim sitoperi pozitif dusunur burasi akhisar belediyesi degil, alirsin topu donersin iki durtersin kafani kaldirirsin bosta birine verirsin, her top taca vurulmaz. Mac sirasinda belkide en cok kizdigim olay bu toplari taca birakmasi oldu. Futbolda boyle seyler var sebep falan oturup konusulur boyle sonuclar var ama sitoperin her topu taca attigi buyuk takim yok futbolda. Uyarilmali daha pozitif olmaya tesvik edilmeli, tutup atilacak oyuncu da degil sitoper alti ustu

Zago ronaldo kordoba oynuyor ula ankara maciydi galiba yahu altinpasta herifler tek top pynuyordu rakip basarken, kordoba kale cizgisi onunde rakip basarken topu kendi bacak arasindan gecirip ters ayak iciyle kontrol edip ronaldoya falan veriyordu.

Marselo da ilk geldiginde malimsiydi sonra alisti seviye atladi onun da boyle sacma sapan kornere attigi toplardan gol yemistik.
Apaci sitoper icin uygun bence maliyeti de fazla degil bizim seviyemiz icin uygun oyuncu

Çevrimdışı mylife1903

burak dün 3.cü golü atmak yerine kendini bıraksaydı skertel kırmızı görürdü.

10 kişi kalmaları daha çok işimize gelirdi.
Ya ne kirmizisi oyna devam derdi bulo orda. Herif poposundan faul uydura uydura duduginu eskitti 30. Dakikalarda ustelik bizim romantkk tarafatr buraqa sarardi hemen sahteeqar atti kendini falan diye

Çevrimdışı mylife1903

Ozi Medel Larin bu adamların şu anki form durumlarından şüpheliyim.Tahminim pek çalışmıyorlardır artık.Kanat rotasyonu zaten kim oynarsa soru işareti . Olay Q7 oynadı oynamadı değilmiş yani artık görülmüştür umarım.
Quaresma oynamayinca pas yapacakti falan filan takim
Hic istatistikler cikmiyor
Lens 11tane pas vermis 1 isabet
Lensle pas oyunu falan yahu pas atmak icin once topu kontrolune almak lazim ya da yeteneklisindir tek pas yaparsin
Dun fofana olaydi mesela cok farkli olurdu ya da nukalma

Haftaya layic oynayinca hemen 4321 denemek lazim artik. Kagava layic onlerinde burak
Arkalarina da atiba dodo ozzi koyar oynarsin iste

Ya ne kirmizisi oyna devam derdi bulo orda. Herif poposundan faul uydura uydura duduginu eskitti 30. Dakikalarda ustelik bizim romantkk tarafatr buraqa sarardi hemen sahteeqar atti kendini falan diye

vermek zorunda kalırdı VAR VAR.