Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3401556 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı bordele

14 orta açmışız 7 tanesi korner 7 orta açmışız orta sayımız düştükçe gol sayımız artıyor
bütün goller orta saha oyuncularından geldi.
iki senedir söylediğim merkez oyunu sonuçları bu işde yok forvet yoktu yok bilmem ne diye
habere mazeret uyduruldu. lensi harcamaya çalıştılar quaresma sevdalıları çünkü istediği
forma quaresmanın sırtındaydı. yoksa oynadığı her maç quaresmadan daha fazla katkı yaptı.
çok iyi oynadığı bu maç bile kötülemeye çalışıyorlar çünkü quaresmalarının forma tehlikeye giriyor.

Lens iyi oynayacak diye hocanın da ödü kopuyodur, zaten eminim ilk fırsatta q7 yi hangi bahaneyle ilk 11 oynatırım diye düşünüyor
Av zamanı

Çevrimdışı sEuL

Orta sahada halen eksikliklerimiz var, Atiba oyundan dusunce bizde oyundan dusuyoruz ve care kesinlikle Medel degil. Su ana kadar oynadigimiz takimlar ligin vasat alti takimlarindan (Akhisar, Erzurum, Antalya) ve onumuzdeki haftada vasat Bursaspor ile oynuyoruz. Biraz daha derli toplu takimlara karsi cok zor durumlara dusebiliriz.  Baskiyi yiyince savunma ve orta saha arasindaki baglanti tamamen kopuyor ve anlamsiz bir panik basliyor takimda. Buna teknik heyetin acil bir cozum bulmasi gerekiyor.

Bu arada Karius'un Liverpool'da iki sezon nasil gecirdigini halen anlayabilmis degilim. Adam cepheden yiyor, yandan yiyor, karsi karsiya yiyor. Karius'un su ana kadar yediklerini herhangi bir Turk kaleci yemis olsaydi dar agacinda salliyor olurduk adami.

Umarim sene sonunda kurtuluruz bu arkadastan.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Murat abi 1.5 milyona dortmuntun kaleci antrenoru falan alinir
Hic hayale kapilmamak lazim sonra uzuluyoruZ

Tek ihtimal bu adamin burayi benimsemesi ve dortmunt ile bons isini kendi cozmesidir
Cok emegi var o kulupte bi kolaylik yaparlar belki o da 1.5 olmaz bence 3ten assa zor
Keşke kalmak istese yoksa 3 bişey değil Kagawa için. Adem işini de çözmek lazım üçe beşe bakmadan. Zeka seviyesini arttırmak lazım takımın.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Librarius

ljalic ne kadar müthiş yav 7 numaradan sonra ilaç gibi geldi

Quaresma olsaydi mac ya 2-2 biterdi ya da 2-1 zar zor yenerdik, Quaresma gollerden birisinin asistini yapardı 20 ortadan sonra ve herkes: Quaresma'ya laf ediliyor ama adam asistini yapti derlerdi. Fakat sunu göremiyorlar: Quaresma 1 asist yapmak icin en az 20 atagimizi olduruyor. Mesela penaltı kazandigimiz pozisyonda Lens yerine Quaresma olsa o pasi Gökhan'a atmazdı, çalıma girip rakiple didişirdi, gerekirse tekme sallardı.

Anadolu kulüplerinin olayı belli: dikine oyunla deleceksin. Oyle mac bası 30 ortayla onlara kolay kolay gol atamazsın.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2019, 02:40:41 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Fazla sevinmeyin 7 numara dönünce orta kafaya devam.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Senol Gunes bu herifi oynatırsa yönetim hemen hocanin da biletini kessin. Hocanin orta-kafa disinda bir oyun planı yok zaten. Takim bugun kafasına gore oynadı, iyi de yapti.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2019, 02:40:59 Librarius ]

Çevrimdışı Librarius

6 gol
Kagawa
Adem
Lens

Bunlar işin güzel yanları.. Bir de Vida-Mirin ikilisi gün geçtikçe iyiye gidecektir.

Yine de takım ilk golü bulana kadar ekstra hiçbir şey sunmadı. Değişen oyuncuların etkilerini gördük.
İkinci yarı Salih olmasa herhalde biraz daha bunalacaktık. Niye diye bir sormak lazım hocaya. Neden orta sahan baskı yemiş ve oyuna ortak olamazken sen takıma saçını taratıyorsun? diye.

Haftaya Kagawa 11 başlarsa ve Atiba Dorukhan Adem'e yer açarsak biraz daha düzelme olacaktır, en azından hücum organizasyonlarında.

Quaresmasiz oyuna alistikca daha delici oluruz. Yeter ki Senol Gunes comak sokmasın.

Çevrimdışı Librarius

q7'siz mac izlemenin keyfi baska. Dogrusu yeniliriz dedim ama guzel oynadik.

Larin sanslari iyi degerlendiremiyor. Lens'te ayni sekilde. Lens bu kadar kotu topcu degildi.

Lens daha iyi olacak. Zaten fazla bir şey yapmasına gerek yok, sadece seri oynasın yeter. Sezon sonuna kadar yeterli.

Çevrimdışı Librarius

Lens besiktasta oynamaz

Sezon sonuna kadar oynar, oldukça katki da saglar. Sezon sonu da pırpır ve golcu 2 kanat oyuncusu alınır saga ve sola.

Çevrimdışı Librarius

Vidaya gösterdiği sarı kart ise Nazımın bırak kırmızı sarı bile görmemesi inanılır gibi değil. Sonuçta 2 bize 3 onlara sarı göstererek Beşiktaşı kayırdi

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ana avrat kufur ettim ben Buloya. Bilinen bir tetikci hakem kuralıdır: kayırmak istediği takıma 80. dakikaya kadar kart göstermez ve sertliğine goz yumar, ama diger takıma erken gösterip sindirir. Fakat yaptigi eyyam anlasilmasin diye 80 den sonra kayirdigi takıma seri kartlar cikarir. Dun GS'ye 90 da 2 sari cikmasi gibi.

Bulent Yildirim açık açık bizi doğradı. Vida'ya verdigi sari kart tam bir "şerefli" hakem sari kartıydı. Hele hele Caner'e yapılan faule sari cikarmamasi ........ (boşluğu siz doldurun) hakem tavriydi. Mustafa Ogretmenoglu, Bulent Yildirim 2 haftadır bizi doğradılar. Buna ses çıkarmazsak bizi dilim dilim dograyacaklar.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2019, 02:41:52 Librarius ]

Çevrimdışı Librarius

Çevrimdışı Librarius

Toplam 14 orta yapmışız ki bunların yarısı korner falan olsa 7 orta yapmışız.
Ne zaman az orta yapsak maç kazanıyor takım

Yukarida yazdım ama yine tekrarlayayım: Anadolu kulüplerinin anahtarı dikine delici oyun. Buna care üretemiyorlar. Ama sen adamlar yerlesikken 40 orta yap sana kafa vurdurtmazlar. Senol Gunes'in 60 senede göremediği gercek.

Çevrimdışı Librarius

45-65. Dakika arasındaki baskıyı neden kıramadık biri anlatsın.
Biran Barca ile oynuyoruz sandık valla. Daha başak ile gs ile oynamadık .  :akuma:

Hakem onemli bir etkendi. Rakibin tekme tokat baskısına izin verdi. Resmen hakemle bir olup dövdüler bizi. Caner'e yapılan faule sari verilmemesi tam bir skandal. Hakemin banka hesapları incelenmeli bence.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Var ama Gs de oynuyor :bandit:

O da iyi oyuncu gerçekten..
Honda vardı kagawa takip ediyor kagawa kalacaksa hondayı bedavaya getirirse kabul ederiz ordan yazın 2-3 günlük japonya turnesi güzel reklam olur hatta takım kargo uçağıyla gitsin yanında kartal yuvasından forma,atkı ne varsa doldursunlar satarız orda
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Librarius

Abi yaştan dolayı mı bilmiyorum senin mesajları okudukça sürekli bi umutsuzluk çöküyor böyle üst üste 3 sene şampiyonluk diyoruz yok efendim zaten 10 senede kaç kere şampiyon olduk falan, kagawa diyoruz yok monako alır gider senin beşiktaşı takip ettiğin zamanlar mı kötüydü bilmiyorum da necmi abi böyle değil mesele o beşiktaşın büyüklüğünü sana göre çok daha fazla kavramış

Quaresma'yi ov orda sana destek verir.  :D

Çevrimdışı Librarius

Sorun hocada evet, erzurum maçında necip, medel ve q7 yerine bu kadro silip süpürürdü. Aptalca oyuncu değişikliklerini saymıyorum bile

Senol Güneş takimin el freni. Quaresma Necip ve Mustafa Pektemek sevdası 2 senemizi yok etti.

Çevrimdışı Librarius

Bu arada Ljajic, son kullandığı 6 penaltının 3'ünü kaçırdı.

Bence cok kotu bir penaltıcı. Penaltilari Burak atsin artık. Fakat bu sezon frikikleri bu dururken Quaresma'ya kullandırarak cok golden olmusuz.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2019, 02:42:30 Librarius ]

Çevrimdışı Librarius

Ljajic bugünün yıldızıydı kagawa girip dağıtmasaydı. Bir kere her zamankinden çok daha az top kaybediyor ve çoğu zaman oyunun içinde kaldı kopmadı. Reha kapsal haklı topu almak için fazla geriye gelmesi bize avantaj sağlamıyor bugün onu da azalttı hoca mı istiyor oyuncunun yapısı mı bu bilemiyorum ama ilerdeki top yönlendirici rolüne çok daha fazla ihtiyacı var takımın. Dorukhan'ın hamle oyuncusu olarak yedekte bekletildiği ve ljajic'in merkezden oyun kuruculuğunu yaptığı bir atiba ljajic kagawa orta sahası kısa vadede ne getirir bize merak ediyorum defansif zaafiyeti/hücum katkısı hangisi ağır basar?

Gecen hafta geriye gelmesinin, 50 metre rakip kovalamasının sebebi malesef is bilmez hocamız. Gecen hafta Sadece 1 gole ihtiyacımız varken maçın 2. yarisina ortasahayi boşaltarak ciktik. Adem'i de 8 numara yapti. Cocuk 50 metre rakip kovaladiktan sonra aldigi topların bir kacinda yanlış pas yapınca hemen saldırıya uğradı. Abu icin, Talisca icin yazdigimi Ljajic icinde yazıyorum: bu cocuk cok özel bir oyuncu. Yeterki ona gore bir takim ve oyun planı olsun.

Çevrimdışı Librarius

Antalyaspor kalecisi Boffin 6 golün 4'ünde yüzde yüz hatalıymış, maçın en kötüsüymüş, Antalyaspor'un mağlubiyetinde başrolü oynamış :D Böyle zamanlarda LağımTV yorumcularını izlemek zevkli oluyor. İlker perişan. Rıdvan Kagawa'yla kendini kıyasladı, 'benden daha kaliteli değil' demeye getirdi. 'Bu konuda mütevazılık yapamam' dedi. Vatandaşı olmasak eğlenceli memleket gerçekten...

Ilker Yagcigolu oğlu denen herif tam bir Besiktas dusmani. Oyle boyle degil. Herif FB'li ve programda GS'ye yağ yapıyor ama Beşiktaş'a geldi mi kin kusuyor. Bunun sebebi de sanırım Azizci ve Aykut'cu olmasinda gizli. Aziz babasını biz madara ettik 2015-2016 sezonunda şampiyon olarak.

Bu arada aspordaki program açık açık Besiktas dusmanligi yapıyor. GS macindan sonra herifler Fernando'un kirmizidan yirttigi pozisyona sari cikmasini eleştirdi. Ağır bir kartmış. Yok efendim Alanya'nin attigi gol uzatma bittikten 20 saniye sonra gelmis, Alanya'li oyuncular kendilerini hep yere atmış. Sonra ordan biri "GS'nin attigi golden once verilen faul faul degil diyorlar" deyince Serkan korkmaz "hic animasayamadim o pozisyonu" diyor.  :D  Ovecek birşey bulamadılar bu sefer GS'nin Genc oyuncusu Yunus'u parlatma bölümüne geçip 15 dakika çocuğun "cok iyi bosa" kactigini konustular.

Besiktas macindan sonra Serkan direk Antalya'nin berbatligindan, Boffin'in hatalı yedigi gollerden konusarak başladı. Onu gectim komik bir penaltı pozisyonunda "pozisyon gri" dediler. :) GS'nin genc oyuncusunu bosa kaçmayı biliyor diye 15 dakika övenler Dorukhan'i es gecti. Herifler gercekten isini iyi yapıyor bu anlamda. GS macinda hakem GS'ye en az 3 sari kart vermedi ama mac sonunda GS hakem mağduru ilan edildi.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2019, 02:44:07 Librarius ]

Çevrimiçi tolga1903

Gecen hafta geriye gelmesinin, 50 metre rakip kovalamasının sebebi malesef is bilmez hocamız. Gecen hafta Sadece 1 gole ihtiyacımız varken maçın 2. yarisina ortasahayi boşaltarak ciktik. Adem'i de 8 numara yapti. Cocuk 50 metre rakip kovaladiktan sonra aldigi topların bir kacinda yanlış pas yapınca hemen saldırıya uğradı. Abu icin, Talisca icin yazdigimi Ljajic icinde yazıyorum: bu cocuk cok özel bir oyuncu. Yeterki ona gore bir takim ve oyun planı olsun.

Abi zaten ofansif orta saha oyuncusunun 50 metre rakip kovalaması başlı başına yerleşim sorunu da ben kovalamasında değilim stoperlerden topu alıp yönlendirince gerçekten ilerde eksik kalıyoruz ha trabzon sosa'yı merkeze çekti mesela ljajic rahat edecekse bir tık geride mi oynatsak diyorum ama hoca fazla yumuşak buluyor sanırım bunu hiç denemeyecek. Bu arada quaresmasız lens kagawa ljajic burak bizim için en ideal 4'lü gibi şuan için eğer 2 hafta sonra gitmez de yine 11'in değişmezi olursa başa saracağız umarım halledilir artık şu fesih işi.

Çevrimdışı Librarius

he canım he
sen sibiryadasın ya görüntü oraya gelene kadar deforme oluyor herhalde
ha über kanat demiyorum sadece eldekilerin en iyisi diyorum biri forma
giyecekse bu lens olur. lensi kalkıp avrupadaki kanatlarla mukayese etmiyorum
eldekilerle ediyorum.

Abi Senol Gunes comak sokmazsa cok degil 2 haftaya herkes Lens'ci olur. Ama iste Quaresma gitmezse adami yine sola atıp bitirir.

Çevrimiçi mellfred

Önümüzdeki 3 maç bursa malatya ve fenerbahçe
Kart sınırında olanlar dorukhan adem medel necip
bi operasyon çekmeseler bari. derbiye tam kadro çıkamıyoruz ne zamandır.
malatya maçı da kolay geçmeyecektir.
keske adem yada dorukhandan biri bu hafta temizleseydi.
İçerdeki Bursa maçında ikisi de cezalı olabilirmiş
Diğer ikisi sert maçlar olacak
Özellikle şu an dorukhanın yanına yaklaşacak performans yok
Kasımpaşa maçında o çıkınca 4 yedik

Çevrimiçi mellfred

Takım savunmamız hala içler acısı ve skor ne olursa olsun, rakip kim olursa olsun ortasahayı veriyoruz

Çevrimdışı Librarius

Basında ne zaman etkin oluruz acaba 6-2 yenmişiz adem kagawa şov yapmış ama spor programlarında açılışta konuşulan birinde şenol güneş maç sonrası istifa etcekti yok paralar yatırılmıyor beyaz tvde ise tolgaya biz mobbing uygulamışız falan filan eğer bu galibiyeti gs yada fb alsaydı yerlere göklere sığmazdı birgün medyada umarım güçlü oluruz gerçekten çok önemli twitterda bir beşiktaşlı var böyle günlük spor gazete manşetlerini atıyor hergün sürekli gs-fb kral süper bizde problemler hat safhada bakalım bu devran değişcekmi

Şampiyonluk sinerji ve yüksek mod ister. Dikkat et butun rezilliğine ragmen GS hep ovulur. Mesela Alanya'ya rezil bir oyundan sonra puan kaybettiler dun "GS aldigi bir puanla liderle arasında ki farki 5'e indirdi" yorumları vardi. Hele hele aspor'da "Gs'liler üzülüyor belki ama bu Alanya karsisinda Başakşehir ve diger büyük takimler da puanbirakir" yorumlarını yapıp durdular. Hakeme saldırdılar.

Fakat Beşiktaş'a gelince sinerjiyi kirma, direnci kirma, modu düşürme amaçlı yorumlar yapılıyor. Serkan Korkmaz ve ekurileri Antalya berbat hikayesini okurken (ayni herifler GS'nin bitik Ankaragücü karsisinda aldigi farklı galibiyeti şampiyonluk icin govde gösterisi olarak yorumluyordu), Serdar Ali Celikler ve diger renkli yorumcular maas ödenmiyor, Senol Gunes istifa edecekti yorumlarini yapıyor. Amac "aman Besiktas camiası sinerji yakalamasın."
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2019, 02:45:59 Librarius ]

Çevrimdışı Librarius

14 orta açmışız 7 tanesi korner 7 orta açmışız orta sayımız düştükçe gol sayımız artıyor
bütün goller orta saha oyuncularından geldi.
iki senedir söylediğim merkez oyunu sonuçları bu işde yok forvet yoktu yok bilmem ne diye
habere mazeret uyduruldu. lensi harcamaya çalıştılar quaresma sevdalıları çünkü istediği
forma quaresmanın sırtındaydı. yoksa oynadığı her maç quaresmadan daha fazla katkı yaptı.
çok iyi oynadığı bu maç bile kötülemeye çalışıyorlar çünkü quaresmalarının forma tehlikeye giriyor.

Sadece Lens degil Ljajic'te hedeflerinde. Ljajic'e frikik bırakmıyor veya Ljajic bostayken ona pas atmak yerine orta yapıyor dendiği icin Ljajic'i gömmek icin fırsat kolluyorlar. Sosyal medyaya bak Ljajic'e kim giydiriyorsa hesaplarını incele hepsi Quaresmaci. Cok ilginç gercekten.

Çevrimiçi mellfred

Layic Burak kagawa

Oğuzhan atiba dorukhan

Adriano vida mirin Gökhan

Naçizane görüşüm olabilecek en iyi dizilim bu.
Beklere fazla iş düşecek
sakatlık ceza durumunda Gökhan yerine lens ilk düşünülecek olmalı
iyi geceler