Ilker Yagcigolu oğlu denen herif tam bir Besiktas dusmani. Oyle boyle degil. Herif FB'li ve programda GS'ye yağ yapıyor ama Beşiktaş'a geldi mi kin kusuyor. Bunun sebebi de sanırım Azizci ve Aykut'cu olmasinda gizli. Aziz babasını biz madara ettik 2015-2016 sezonunda şampiyon olarak.
Bu arada aspordaki program açık açık Besiktas dusmanligi yapıyor. GS macindan sonra herifler Fernando'un kirmizidan yirttigi pozisyona sari cikmasini eleştirdi. Ağır bir kartmış. Yok efendim Alanya'nin attigi gol uzatma bittikten 20 saniye sonra gelmis, Alanya'li oyuncular kendilerini hep yere atmış. Sonra ordan biri "GS'nin attigi golden once verilen faul faul degil diyorlar" deyince Serkan korkmaz "hic animasayamadim o pozisyonu" diyor.
Ovecek birşey bulamadılar bu sefer GS'nin Genc oyuncusu Yunus'u parlatma bölümüne geçip 15 dakika çocuğun "cok iyi bosa" kactigini konustular.
Besiktas macindan sonra Serkan direk Antalya'nin berbatligindan, Boffin'in hatalı yedigi gollerden konusarak başladı. Onu gectim komik bir penaltı pozisyonunda "pozisyon gri" dediler.
GS'nin genc oyuncusunu bosa kaçmayı biliyor diye 15 dakika övenler Dorukhan'i es gecti. Herifler gercekten isini iyi yapıyor bu anlamda. GS macinda hakem GS'ye en az 3 sari kart vermedi ama mac sonunda GS hakem mağduru ilan edildi.
Boffinin yediği hangi gol hatalıymış ?
1 tane penaltıdan yedi.İlk penaltıyı tuttu.
1 tane dorukhan attı karşı karşıya onuda tutuyormuş nerdeyse ayağına çarpmış.
1 tane atiba attı.Ljajic ölü yaprak vuruşu yaptı topu sektirdi kaleci kestiremez kolay kolay orda takım arkadaşlarının suçu var bizim oyuncuları takip etmedi.
1 tane salih kendi kalesine güzel bir gol attı.
Kagawanın attığı ilk gol önündeki oyuncunu bacak arasından kaleci onu göremez.Yakın köşeye attı.
Kagawanın attığı 2.ci gol de hem tam kalecinin önünde sektirdi hemde o da ölü yaprak vuruşuydu.
A spor kanalında ki ler tabi ne bilsin ölü yaprak vuruşunu.
Kagawanın attığı 2.ci gol tribün çekimi.