Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3400125 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

yaratıcı. :claps:

Bu el emeği pankartlar yaratıcı güzel de, artık yönetim bi el atsa da stadta maç öncesi güzel kareogrefiler ortaya çıksa

Çevrimiçi mellfred

Kalan 14 maçta.

1.ci santrafor Burak
2.ci santrafor Güven

3.cü santraforumuz Larin ve 4.cü santraforumuz Pektemek oynamamalı.
pektemeğe haksızlık etmişsin

Çevrimiçi mellfred

Goller gelince rahat mac oluyor ama daha iyi oynayip puan kaybettigimiz maclar oldu
Var olmasa penalti verilmez antalya gol bulur 1-0 kaybedebilirdik
bence de net ağırlık koyamadık skora rağmen. penaltıyı kaçırsaydık o demoralizeyle geri giderdik
bir tek bende mi oluyor bilmiyoeum ama takım penaltı kazansın istemiyorum
bu sezon hep kaçırdık kaçırdığımız maçların tamamında puan kaybetik

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Dorukhan koçum benim, sen muhteşem bir detaysın.
Sakın kendini bozma.

Şu yaptıklarını renklilerde yapsaydın şimdi hangi takıma rekor bonservisle gideceğin konuşulurdu.
Neyse böylesi daha iyi, sessiz ve derinden. Kafalarına vura vura...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hiç bir zaman olmayacak ama Oğuzhan güçlü olsa,

Dorukhan - Oğuzhan
Güven - Kagawa - Ljajic

orta sahasını görmeyi çok isterdim.

Çevrimdışı kyiv

Antalyaspor kalecisi Boffin 6 golün 4'ünde yüzde yüz hatalıymış, maçın en kötüsüymüş, Antalyaspor'un mağlubiyetinde başrolü oynamış :D Böyle zamanlarda LağımTV yorumcularını izlemek zevkli oluyor. İlker perişan. Rıdvan Kagawa'yla kendini kıyasladı, 'benden daha kaliteli değil' demeye getirdi. 'Bu konuda mütevazılık yapamam' dedi. Vatandaşı olmasak eğlenceli memleket gerçekten...

Aynı Boffin ilk yarıdaki maçta harikalar yaratmadı mı? 2-3 yenildiğimiz maçta en az 7-8 kurtarışı vardı. Her maç 10 ar gol mü kurtaracak?

Çevrimiçi Necmi

He abi he bi daha izle maci
Gerci senin icin ismael turkiyenin en iyi bekiydi
5m yanina pas veremeyen her hareketi faul tac aut olan adamdan bahsediyoruz
Ilk 3 e girermis
Sayalim mi abi
Layic dodo adri kagava atiba vida mirin gg bunlardan sonra diger gurupta kafaya oynar iste caner guven ikarus ile beraber

he canım he
sen sibiryadasın ya görüntü oraya gelene kadar deforme oluyor herhalde
ha über kanat demiyorum sadece eldekilerin en iyisi diyorum biri forma
giyecekse bu lens olur. lensi kalkıp avrupadaki kanatlarla mukayese etmiyorum
eldekilerle ediyorum.

Çevrimiçi mellfred

kagawa umarım ben bu ligde salına salına takılırım moduna girmez. kendisi adına harika bir başlangıç yaptı
vida bana çok güven veriyor olağanüstü profesyonel tam bir "son adam"
mirinle iyi tandem olacaklar
mirinde nasl bir boy var yahu sahada herkesten daha iri daha uzun sanki
atiba bugün çok pas hatası yaptı caner de etkisizdi
lens kondisyon olarak gelişmiş. normalde attığı sprintlerden sonra  dakika soluklanırdı
dorukhan için ne desem az. olağanüstü bir yetenek. şanslı da vurduğu gol oluyor (şeytan kulağına kurşun )
ben futbolda özellikle şansa inanırım. var böyleleri totasuyla gol atan adamlar, takımlar
yine de  golü hak edecek oyun oynadığmıza inanmıyorum, penaltıyla çözüldü oyun o ana kadar etkisizdik
sonrasında da oyun olarak üstünlük kuramadık
kagawa layic dorukhan hatta oğuzhanın aynı anda sahada olduğu bir beşiktaş hayalim var ama pratikte biliyorum patlarlar

Çevrimiçi levitate

Yok artık Kagawa !!!

(forumdaki ilk mesajım bu olsun istedim, herkese merhaba..)
hoşgeldiniz <3
bipbipbupbup

Çevrimdışı kyiv

Vida kaptan olsun artık takımın iskeletinde değişiklik olmasın. Özellikle Vida, Mirin ve Dorukhana 3,4 sene dokunmayalım. Adamların beraber oynama pratiği gelişsin. 1 tane yabancı oyuncu da efsanemiz olsun (süre olarak)

Çevrimiçi Necmi

Abi ne anlatiyorsun cocuklara
Yas 53 65 dogumlu olsan ilk gordugun sampiyonluk ziyali 82
Yasin 17-18 ilk defa kupa goruyon
Gencligimizde soyle boyle yaziyon sonra yahu
Valla bizim gencligimizde de helikopterden helikoptere atlarken jarjor degistiriyorduk kibris harekatinda hatta sagimda pepe solumda atiba vardi

Aldirma kartal aldirma diye gecmis olmali senin gencligin
Valla lise yillarinda herhalde 2 maglubiyet gormustu bizim nesil biri gencler biri gs saibeli mac
Bi de kupada tsye yenilmistik
Polonyalinciziyomu ne diye bi oyuncularii vardi 10 sene sonra ilk defa bi anadolu takimina yenilmistik
Sanki 70lerde livirpulla cekisiyormusuz gibi yaziyin
Avrupa kupalarina ambargo koymustuk evet
Seninle hatirladigimiz sampiuonluk sayisi aynidir
@Hasan Tahsin abinin 2 fazladir bizden

Yuventus degil abi siyah beyaz ama besiktas
o çocukluğumdu ben gençliğimden bahsediyorum
15 yıl şampiyonluk görmeden sen ol bakalım Beşiktaşlı
şampiyon olmadık ama büyük takımdık iki takım vardı biz ve fener
gs nin esamesi okunmazdı. o zaman cim bom yapalım çocukların
ilgisini çeksinde bize sempati duysunlar hiç taraftarımız yok diye ağlıyorlardı.

ben doğdum arka arkaya iki şampiyonluk geldi ben ayağımın uğuruyla geldim :D

Çevrimiçi levitate

Quaresmadan kurtulsak Gökhanın ne kadar iyi bir sağ bek olduğunu daha iyi anlayacağız da işte...
ona rağmen kalitesini gösterdi bence

onca sakatlığa ve yaşına rağmen çok iyi oynuyor adamın dibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Hiç bir zaman olmayacak ama Oğuzhan güçlü olsa,

Dorukhan - Oğuzhan
Güven - Kagawa - Ljajic

orta sahasını görmeyi çok isterdim.
+1903
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bu arada arada kaynamasın bu mevzu, quaresmayla yollar ayrılacaksah hemen ayrılmalı

ayrılmasa bile artık forma yüzü görmemeli cidden o yokken farklı bir takımız

ljalic alev aldı bugün q7 olsa yarısını yapamazdı bence
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Basında ne zaman etkin oluruz acaba 6-2 yenmişiz adem kagawa şov yapmış ama spor programlarında açılışta konuşulan birinde şenol güneş maç sonrası istifa etcekti yok paralar yatırılmıyor beyaz tvde ise tolgaya biz mobbing uygulamışız falan filan eğer bu galibiyeti gs yada fb alsaydı yerlere göklere sığmazdı birgün medyada umarım güçlü oluruz gerçekten çok önemli twitterda bir beşiktaşlı var böyle günlük spor gazete manşetlerini atıyor hergün sürekli gs-fb kral süper bizde problemler hat safhada bakalım bu devran değişcekmi

Çevrimiçi tolga1903

Şöyle bir skoru Galatasaray alsa şampiyonlukları ilan edilmiş, önümüzdeki sezon CL'deki muhtemel rakipleri konuşuluyordu.

Biz ise 3-0 öndeyken baskı yememize ve 6-1'ken yediğimiz gole veryansın ediyoruz.

Deplasmanda 6 gollü galibiyet almışız, üstelik ligin ortalama üstü bir takımına karşı. Yeni transferin sağlam olduğunu göstermiş ve 2 tane saplamış. Tadını çıkarın biraz.

Yemin ederim bu kadar arabesk ve melankolik bir taraftar grubu olamaz.

Kalan 14 maçın 8'i iç sahada, haftaya tam kadroyuz. Biraz kendinize gelin artık.

Geçen hafta ligin en kötü iki takımından birine neredeyse yeniliyorduk evimizde. Takımın defansif zaafiyetleri hala yerli yerinde dururken şampiyonluk falan konuşulmaz abi guti simao quaresma almeida fernandes geldi ilk maç buca'ya 5 attık aynı bu şekilde yeni transferlerin showu bu takım 17'de 17 yapar kesin şampiyon falan derken neler olmuştu bahsetmeyeyim bize hava yaramıyor. Varsayımlar üzerinden konuşmak istemesem de salih o saçma golü atmasa bağıra bağıra 3 2 geliyordu ve daha 20 dakikadan fazla vardı. Umarım bir gün herkesi memnun eden bir oyun oynar takım da melankoliklikle suçlayacak kimseyi bulamayiz ama o gün bugün değil bence üzgünüm.

Çevrimdışı cursedofdragon

21.ci hafta fikstürü

Kayserispor - Fenerbahçe
M.Başakşehir - BB Erzurumspor
Çaykur Rizespor - Antalyaspor
Beşiktaş - Bursaspor
A. Konyaspor - EY Malatyaspor
Göztepe - A. Alanyaspor
Galatasaray - Trabzonspor
MKE Ankaragücü - Kasımpaşa
DG Sivasspor - Akhisarspor

21.ci hafta fikstürü (Maç Tahmini)

Kayserispor - Fenerbahçe MS2
M.Başakşehir - BB Erzurumspor MS1
Çaykur Rizespor - Antalyaspor MS1
Beşiktaş - Bursaspor MS1
A. Konyaspor - EY Malatyaspor MS1
Göztepe - A. Alanyaspor MS1
Galatasaray - Trabzonspor MS0
MKE Ankaragücü - Kasımpaşa MS2
DG Sivasspor - Akhisarspor MS1

Çevrimdışı balkan-kartal

Basında ne zaman etkin oluruz acaba 6-2 yenmişiz adem kagawa şov yapmış ama spor programlarında açılışta konuşulan birinde şenol güneş maç sonrası istifa etcekti yok paralar yatırılmıyor beyaz tvde ise tolgaya biz mobbing uygulamışız falan filan eğer bu galibiyeti gs yada fb alsaydı yerlere göklere sığmazdı birgün medyada umarım güçlü oluruz gerçekten çok önemli twitterda bir beşiktaşlı var böyle günlük spor gazete manşetlerini atıyor hergün sürekli gs-fb kral süper bizde problemler hat safhada bakalım bu devran değişcekmi
beyaz tv  :D :D :D
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başka Japon var mı?
Var ama Gs de oynuyor :bandit:

O da iyi oyuncu gerçekten..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Adem Ljjajic: "Kagawa çok önemli bir oyuncu. Ben merkezde, sağda, solda her yerde oynayabilirim. Teknik direktörümüz hangi pozisyonda görev verirse, ben orada elimden geleni yaparım."

Çevrimiçi Necmi

14 orta açmışız 7 tanesi korner 7 orta açmışız orta sayımız düştükçe gol sayımız artıyor
bütün goller orta saha oyuncularından geldi.
iki senedir söylediğim merkez oyunu sonuçları bu işde yok forvet yoktu yok bilmem ne diye
habere mazeret uyduruldu. lensi harcamaya çalıştılar quaresma sevdalıları çünkü istediği
forma quaresmanın sırtındaydı. yoksa oynadığı her maç quaresmadan daha fazla katkı yaptı.
çok iyi oynadığı bu maç bile kötülemeye çalışıyorlar çünkü quaresmalarının forma tehlikeye giriyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

21.ci hafta fikstürü

Kayserispor - Fenerbahçe          (0)
M.Başakşehir - BB Erzurumspor (1)
Çaykur Rizespor - Antalyaspor   (1)
Beşiktaş - Bursaspor                 (1)
A. Konyaspor - EY Malatyaspor   (0)
Göztepe - A. Alanyaspor             (0)
Galatasaray - Trabzonspor          (0)
MKE Ankaragücü - Kasımpaşa      (2)
DG Sivasspor - Akhisarspor         (1)

tahminlerim.

Çevrimiçi Kartal Ç

Önümüzdeki 3 maç bursa malatya ve fenerbahçe
Kart sınırında olanlar dorukhan adem medel necip
bi operasyon çekmeseler bari. derbiye tam kadro çıkamıyoruz ne zamandır.
malatya maçı da kolay geçmeyecektir.
keske adem yada dorukhandan biri bu hafta temizleseydi.

Çevrimdışı bordele

14 orta açmışız 7 tanesi korner 7 orta açmışız orta sayımız düştükçe gol sayımız artıyor
bütün goller orta saha oyuncularından geldi.
iki senedir söylediğim merkez oyunu sonuçları bu işde yok forvet yoktu yok bilmem ne diye
habere mazeret uyduruldu. lensi harcamaya çalıştılar quaresma sevdalıları çünkü istediği
forma quaresmanın sırtındaydı. yoksa oynadığı her maç quaresmadan daha fazla katkı yaptı.
çok iyi oynadığı bu maç bile kötülemeye çalışıyorlar çünkü quaresmalarının forma tehlikeye giriyor.

Abi inşallah bu q7 sevdalıları kagawayı daha çok severler de sepetlendikten sonra çok taşkınlık çıkarmazlar
Av zamanı