Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3401878 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada Ljajic, son kullandığı 6 penaltının 3'ünü kaçırdı.

Kagawa yada Burak atmalı penaltıları.

Çevrimdışı 38life

Ljajic'i yerden yere vuranlar birden Ljajic'i över olmuş  :lol:  Onlara sorsan eskiden kötüydü bi tek bu hafta iyiydi :) Problemin asıl kaynağını görebilseler...

Çevrimdışı 38life

Bu arada 2019 Japonyada Türk yılıymış.

Çevrimiçi tolga1903

Ljajic bugünün yıldızıydı kagawa girip dağıtmasaydı. Bir kere her zamankinden çok daha az top kaybediyor ve çoğu zaman oyunun içinde kaldı kopmadı. Reha kapsal haklı topu almak için fazla geriye gelmesi bize avantaj sağlamıyor bugün onu da azalttı hoca mı istiyor oyuncunun yapısı mı bu bilemiyorum ama ilerdeki top yönlendirici rolüne çok daha fazla ihtiyacı var takımın. Dorukhan'ın hamle oyuncusu olarak yedekte bekletildiği ve ljajic'in merkezden oyun kuruculuğunu yaptığı bir atiba ljajic kagawa orta sahası kısa vadede ne getirir bize merak ediyorum defansif zaafiyeti/hücum katkısı hangisi ağır basar?

Çevrimiçi Necmi

Gs onlarla degil gomisin golleriyle oldu sampiyon
Bu sene de mitro ile jagne atarsa olurlar
Biz kapanip oynamiyoruz fb mesela senelerdir kendi evinde bile kapanip oynuyor biz topu rakibe vermeden oynamaya calisiyoruz o sebeple kosu mesafeleri de az cikiyir

Ben lens ya da quaresma arasinda tercih yapmiyorum zaten benim icin gereksiz oyuncular ben 352ciyim
ama bir konuda haklıymışsınız forvetsiz gol atamıyormuşuz bir forvet aldık ligin en fazla atan takımı olduk :D

Çevrimiçi yaço58

adem muazzam oynadı maşallah ileri hattımız adem-kagawa-lens forvette burak olursa hem maç içinde sık yer değiştirirler hemde ateş eder hücum hattımız 2.lik çok çok önemli gs zaten mental olarak kötü şuan önce gsyi geçelim sonra imkansıza yakında olsa başağın durumuna göre bakarız ama önce gsyi geçelim ama bugün karious çok sıkıntılıydı vida ile mirini beğendim kagawa ise çok önemli transferdi takıma ve tribüne hava kattı bence opsiyon var talisca aboubakar ve gomezdeki fiyaskolar yüzünden yönetim kanadının açıklamadığını düşünüyorum ayrıca lensde iyiydi artık quaresma kesinlikle kadro dışı bırakılmalı allahtan cezalıydı o yokken gökhanın bindirmeleri çok iyiydi bu adam ligin en iyi beki quaresma yüzünden bindiremiyordu bugün enfes oynadı caner bildiğimiz gibi

Çevrimdışı murat

Bu arada Ljajic, son kullandığı 6 penaltının 3'ünü kaçırdı.
bunu kaçırdı mı?

Çevrimdışı mylife1903

Kalitesiz hücum hattı (en iyi savunma hücumda yapılır) ve tecrübesizlik o dönemde 3 kişi el kol yapıyordu takımda Vida-Atiba-Adriano uyarmak için, Caner Güven birbirine pres yapıyordu bir ara yardıma gelen Atibaya topu çarptırıp  2-3 defa kaybettirdiler hatta, Ljacic ve Dorukhan da orta alan da tenis maçı izler gibi bir ileri bir geri koşuyordu sadece  3-0 önde giren büyük takım çıkar 15 dk yan pas yapar arada sırada derin paslarla ortadan veya ters kanada uzun toplarla yoklar rakibi fırsatı bulursa 4. sokar  olmazsa  soğutur oyundan düşürür rakibi hatta bir üst versiyonu aşırı pasla rakibi kızıdırıp eksik de bıraktırabilir. bitirir maçı. bizimkilerin yapması gerekeni kendi kalesine atan Antalya lı çocuk yaptı.
3-0 olmus al verini yap bitir maci git

Çevrimdışı mylife1903

'Topu tutamama' meselesi ilginç gerçekten. İkinci yarının başındaki o anlamsız baskıyı getiren de, maçı 6-1'den 6-2'ye getiren de o.

2015-2016'da en büyük meziyetlerimizden biri, oyunun temposunu istediğimiz gibi ayarlamamızdı. 15 dakika patlıyorduk, deli bir pres, müthiş bir coşku... Rakibin iflahı kesiliyordu. Sonra 5 dakika dinlenme... 30-35 pas yapıyorduk, topu da vermiyorduk. Oyun, biz nasıl istersek öyle şekilleniyordu. Şimdi 5 pası zor bir araya getiriyoruz. Mutlaka bir yerde pres karşısında ya panikliyoruz, ya top kaybediyoruz, ya kaleciye dönüp onun uzun topuyla pozisyonu ziyan ediyoruz. Saha içinde üstünlüğümüzü rakibe kabul ettiremiyoruz. 15 sene sonra ilk kez 6 golü bir arada atabildiğimiz şu maçta bile, 'ne top oynadık be, adamlara top göstermedik' diyemiyoruz.

Daha yakın oynamamız, daha çok boşa kaçmamız, daha çok top istememiz gerekiyor.
Sosa gomez farki o
Akil koyacan oyuna
Saha icinde dinamikler devamli degisiyir kenardan hoca cok mudahale edemez oyuncu uyanik olacak
Azicik akilli oyuncu sayisi arttikca duzelir

Çevrimiçi Necmi

Abi yaştan dolayı mı bilmiyorum senin mesajları okudukça sürekli bi umutsuzluk çöküyor böyle üst üste 3 sene şampiyonluk diyoruz yok efendim zaten 10 senede kaç kere şampiyon olduk falan, kagawa diyoruz yok monako alır gider senin beşiktaşı takip ettiğin zamanlar mı kötüydü bilmiyorum da necmi abi böyle değil mesele o beşiktaşın büyüklüğünü sana göre çok daha fazla kavramış
bana ne bakıyorsun ben Beşiktaşın büyüklüğünü yaşayarak büyüdüm.
bunların yaş grubu YD faciasından çıkmış hepsi aynı adamların futbola bakışı Sebanın son dönemi olan
şerefli ikincilikler ve uzun bir YD dönemi sonrasında feda bayrağı açmış Beşiktaş
bu süreci yaşayan herkesde var bu.
Ben 2-0 yenildiklerinde az yedikleri için mutlu olan renklilerin döneminden geldim
biz gençliğimizde maçın sonucunu merak etmezdik ilk sorduğumuz soru kaç gol attık olurdu.
bak renklilerinde bizim kuşaktan gelenlerinde felaket Beşiktaş korkusu vardır.

Çevrimdışı mylife1903

hadi canım bugün sahada ilk üçe girer
iki golün yaratıcısı iki golüde önledi savunmada
takımın hızlı hücuma kalkmasını sağladı
hiç bir şey yapmasa el freni olmadı takıma
He abi he bi daha izle maci
Gerci senin icin ismael turkiyenin en iyi bekiydi
5m yanina pas veremeyen her hareketi faul tac aut olan adamdan bahsediyoruz
Ilk 3 e girermis
Sayalim mi abi
Layic dodo adri kagava atiba vida mirin gg bunlardan sonra diger gurupta kafaya oynar iste caner guven ikarus ile beraber

Çevrimdışı mylife1903

Gomis'e o golleri servis yapan 5 10 saniyede rakip kaleye inen de bu tip oyunculardı abi iki tane böyle seri oyuncunuz olsa yedekte fena mı olur büyük takım oyuncusu olup olmadığı hiç önemli değil elini rahatlatıyor adamlar baskı yerken iki pasla rakip kaledesin gol kaçırsın saçmalasın ama rakibi tedirgin ediyor topyekûn gelemiyor üzerine bir iki kontra yaptığın an. Biz hiç hızlı hücum yapamıyorduk bugün sağolsun kendi kalesine attı da sonuç aldık sonunda.
Bu tip oyuncu alirsin da 5.5 bons 2.5 maas vermezsin
Zimbabve merkezden alirsin iki tane tiripot 200bin yuroya oynarlar
Ts nukamave midir nedir kaca aldi?

Çevrimdışı mylife1903

devre arası dordmund bize gelse dorukhana ihtiyacımız var kagawa sakatlıktan çıktı formsuz bize dorukhanı kiralık verin 2 milyon euro verelim 8 milyonda satın alma opsiyonu koyalım kabul edermisiniz.kagawa yı belki seneye kadrolarında düşünüyorlardır satmak akıllarının ucundan geçmiyordur biz ise 1.5 milyona opsiyon koyduruyormuşuz gibi bir hayale kapıldık.satan razı olmadıktan sonra nasıl opsiyon koydurmadık diyede dövünüyoruz üstelik.
Murat abi 1.5 milyona dortmuntun kaleci antrenoru falan alinir
Hic hayale kapilmamak lazim sonra uzuluyoruZ

Tek ihtimal bu adamin burayi benimsemesi ve dortmunt ile bons isini kendi cozmesidir
Cok emegi var o kulupte bi kolaylik yaparlar belki o da 1.5 olmaz bence 3ten assa zor

Murat abi 1.5 milyona dortmuntun kaleci antrenoru falan alinir
Hic hayale kapilmamak lazim sonra uzuluyoruZ

Tek ihtimal bu adamin burayi benimsemesi ve dortmunt ile bons isini kendi cozmesidir
Cok emegi var o kulupte bi kolaylik yaparlar belki o da 1.5 olmaz bence 3ten assa zor

lens'e 6 verinceye kadar kagawaya verilse olurda nerde...

Çevrimdışı Orhan_

ama bir konuda haklıymışsınız forvetsiz gol atamıyormuşuz bir forvet aldık ligin en fazla atan takımı olduk :D
Ahahahahhahahh.. Süper :D..

Çevrimdışı mylife1903

20 haftadır forvet forvet diye inleyen iki takım, Beşiktaş ve Galatasaray, 38'er golle ligin en çok gol atan 3 takımından 2'si durumunda.
Bulduguna 6 atmakla olmuyor iste
2 2 atacan 1 yiyecen sonra 3-4 hafta yemeyecen
Sagolsun bizim kaleci her mac yiyor
Sorumnu vardi gol yedikce gulerdi hinzir

Çevrimdışı sEuL

Guven’in rakip savunmaya yapmis oldugu pres cok degerliydi. Hep uzun oynamaya zorladik rakibi ozellikle ilk yarida. Bir sekilde bu cocuga yer acilmali.

Çevrimdışı ozankarakoc

Antalyaspor kalecisi Boffin 6 golün 4'ünde yüzde yüz hatalıymış, maçın en kötüsüymüş, Antalyaspor'un mağlubiyetinde başrolü oynamış :D Böyle zamanlarda LağımTV yorumcularını izlemek zevkli oluyor. İlker perişan. Rıdvan Kagawa'yla kendini kıyasladı, 'benden daha kaliteli değil' demeye getirdi. 'Bu konuda mütevazılık yapamam' dedi. Vatandaşı olmasak eğlenceli memleket gerçekten...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Abi yaştan dolayı mı bilmiyorum senin mesajları okudukça sürekli bi umutsuzluk çöküyor böyle üst üste 3 sene şampiyonluk diyoruz yok efendim zaten 10 senede kaç kere şampiyon olduk falan, kagawa diyoruz yok monako alır gider senin beşiktaşı takip ettiğin zamanlar mı kötüydü bilmiyorum da necmi abi böyle değil mesele o beşiktaşın büyüklüğünü sana göre çok daha fazla kavramış
Necmi abi polyanadir ben objektif gercegi tum ciplakligi ile soylerim
Buyuk takimsan ona gore olacaksin
Ya oldugun gibi gorunceksin ya da gorundugun gibi olacaksin

Ben senelerdir kotu yonetiliyoruz patlayacaz bah unal aysal gssi olacaz bu gidis iyi degil derken
Ne diyorlardi
Efenim cok gucluyuz
Besiktasin buyuklugu goruldu
Gibi bir suru romantik sey

Gorduk gecen sene
Buyuk takimsan kalecin santraforun falan boyle sirkulasyona girmez bunlar dusuncedir davdanis dusun eyi takip eder
Bu saha icin

Buyuk camiayiz gucluyuz falan diyorsan
Topcularin adliyede dolasmaz
Mahkeme mahkeme surunmez
Ayagina basilan oyuncunun suratina hakem sari kart yapistirip derbide eksik birakmaz seni
Cizgiye basiyor diye oyuncun atilmaz
Bu yonetim icin

Buyuk takimiz falan dersen
Oyuncunu mundar etmezsin sitatta
Semtin ortasindaki sitadi doldurursun
Mal mal arabesk turku soylemezsin sitatta
Korsan urun almazsin
O sene bu sene gibi ezik laflar etmezsin
Bu da taraftara

Seviye tespitini yanlis yaptigimiz icin bu hallerdeyiz
Iki kere sampiyon oluyoz herkes evet biz olduk artik modunda
Daha da istemeli herkes

Besiktas bu yonetime buyuk gelirken bazi futbolcular icin onlardan buyuk taraftar icin de en buyuktur

Çevrimdışı ozankarakoc

"Maçtan önce 5-6 gollü galibiyet olur, iki golü Kagawa atar dedim".
- Turgay Demir
https://youtu.be/K-aqgpkOseQ?t=490
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Valla cuk kadar kac oynayan buraq hala bizim takimin en golcusu galiba
Boyle mac bi devrede bi kere olur
Gs de 6 atti falan sonra bah noldi

Çevrimdışı KAP

Aha bir güzel gelişme daha; Adriano anlaşırsak kalabilirim demiş. Şöyle 1,5 M den 1+1 çekebiliriz, oynadığı maç sayısı iyi olursa. Ligde Atiba gibi yaşlansa da fark yaratır.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı mylife1903

bana ne bakıyorsun ben Beşiktaşın büyüklüğünü yaşayarak büyüdüm.
bunların yaş grubu YD faciasından çıkmış hepsi aynı adamların futbola bakışı Sebanın son dönemi olan
şerefli ikincilikler ve uzun bir YD dönemi sonrasında feda bayrağı açmış Beşiktaş
bu süreci yaşayan herkesde var bu.
Ben 2-0 yenildiklerinde az yedikleri için mutlu olan renklilerin döneminden geldim
biz gençliğimizde maçın sonucunu merak etmezdik ilk sorduğumuz soru kaç gol attık olurdu.
bak renklilerinde bizim kuşaktan gelenlerinde felaket Beşiktaş korkusu vardır.
Abi ne anlatiyorsun cocuklara
Yas 53 65 dogumlu olsan ilk gordugun sampiyonluk ziyali 82
Yasin 17-18 ilk defa kupa goruyon
Gencligimizde soyle boyle yaziyon sonra yahu
Valla bizim gencligimizde de helikopterden helikoptere atlarken jarjor degistiriyorduk kibris harekatinda hatta sagimda pepe solumda atiba vardi

Aldirma kartal aldirma diye gecmis olmali senin gencligin
Valla lise yillarinda herhalde 2 maglubiyet gormustu bizim nesil biri gencler biri gs saibeli mac
Bi de kupada tsye yenilmistik
Polonyalinciziyomu ne diye bi oyuncularii vardi 10 sene sonra ilk defa bi anadolu takimina yenilmistik
Sanki 70lerde livirpulla cekisiyormusuz gibi yaziyin
Avrupa kupalarina ambargo koymustuk evet
Seninle hatirladigimiz sampiuonluk sayisi aynidir
@Hasan Tahsin abinin 2 fazladir bizden

Yuventus degil abi siyah beyaz ama besiktas

Çevrimdışı tuncaboylu

Şöyle bir skoru Galatasaray alsa şampiyonlukları ilan edilmiş, önümüzdeki sezon CL'deki muhtemel rakipleri konuşuluyordu.

Biz ise 3-0 öndeyken baskı yememize ve 6-1'ken yediğimiz gole veryansın ediyoruz.

Deplasmanda 6 gollü galibiyet almışız, üstelik ligin ortalama üstü bir takımına karşı. Yeni transferin sağlam olduğunu göstermiş ve 2 tane saplamış. Tadını çıkarın biraz.

Yemin ederim bu kadar arabesk ve melankolik bir taraftar grubu olamaz.

Kalan 14 maçın 8'i iç sahada, haftaya tam kadroyuz. Biraz kendinize gelin artık.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2019, 23:47:32 tuncaboylu ]