Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3723568 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

45-65. Dakika arasındaki baskıyı neden kıramadık biri anlatsın.
Biran Barca ile oynuyoruz sandık valla. Daha başak ile gs ile oynamadık .  :akuma:
Topu verip ileride de topu tutamaZsan
Atak surekliligi saglar rakip seni de geri iter atak ystume atak yer bogulur bi yerde patlarsin
Bizim ligde genelde maclar bu sekle doner sonra korner ustune korner seri kornerler ve golu yersin

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Everton izleme komitesi haftaya yerini ayırtmıştır kesin şimdiden
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

Karijma ile alakasi yok
Kalitesi yetersiz lensin
Bildigin anadolu takimi topcusu
Guzellemeler baslamis bugun adam sahada yok
Ikinci ismaeli besiktasin kaleci ile beraber

Abi şurada anlasamıyoruz bu ligde patlayıcı gücü olan seri oyuncular her daim avantaj sağladılar ve elimizde bu tanıma kenarından dahi olsa uyan tek oyuncu lens. Garry rodriguez onyekuru ndiaye gibi oyuncular bizde olsalar eminim anadolu takımı futbolcusu diyecektin ama bu adamlarla bir tane set oyunu oynamadan hem şampiyonluk aldılar hem de bu sene geriye düşseler de umutlular hala.

Anadolu takımlarını eskisi gibi 80 dakika rakip sahada baskı altına alamıyor hiçbir büyük takım ve bölüm bölüm savunmada bekliyor işte bu anlarda elinizde demin bahsettiğim özellikte oyuncu varsa muhakkak ya skor buluyor ya da baskıyı kırıyor. Bizde sprinter oyuncu yok yahu büyük takım gibi oynasan ne olur? Beklerimiz tempolu güçlü hücumda aktif oyuncular olsalar tamam lens oynamasın ama o da yok gökhan'ı hiç beğenmiyorum mesela bugün penaltı aldırsa da çok basit top kaybı yapıyor ve eskisi kadar hücumda aktif değil.

İşin özü eğer elimizde iki seçenek var ve bunlar quaresma veya lens ise kusura bakma quaresma'nın alacağı dakika 15 falan bu takımda hiç ismail'i falan katma boşuna quaresma'nın verdiği zarar lens'in verdiğinin 10 katıdır takıma.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Atak surekliligi saglar rakip seni de geri iter atak ystume atak yer bogulur bi yerde patlarsin
Bizim ligde genelde maclar bu sekle doner sonra korner ustune korner seri kornerler ve golu yersin

Güven- Salih sağolsun .
El ele cıkardılar bizi baskıdan  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Borussia Dortmund, Kagawa'yı tebrik etti: "Kiralık uyarısı 🚨🇹🇷"

Çevrimdışı mylife1903

Abi şurada anlasamıyoruz bu ligde patlayıcı gücü olan seri oyuncular her daim avantaj sağladılar ve elimizde bu tanıma kenarından dahi olsa uyan tek oyuncu lens. Garry rodriguez onyekuru ndiaye gibi oyuncular bizde olsalar eminim anadolu takımı futbolcusu diyecektin ama bu adamlarla bir tane set oyunu oynamadan hem şampiyonluk aldılar hem de bu sene geriye düşseler de umutlular hala.

Anadolu takımlarını eskisi gibi 80 dakika rakip sahada baskı altına alamıyor hiçbir büyük takım ve bölüm bölüm savunmada bekliyor işte bu anlarda elinizde demin bahsettiğim özellikte oyuncu varsa muhakkak ya skor buluyor ya da baskıyı kırıyor. Bizde sprinter oyuncu yok yahu büyük takım gibi oynasan ne olur? Beklerimiz tempolu güçlü hücumda aktif oyuncular olsalar tamam lens oynamasın ama o da yok gökhan'ı hiç beğenmiyorum mesela bugün penaltı aldırsa da çok basit top kaybı yapıyor ve eskisi kadar hücumda aktif değil.

İşin özü eğer elimizde iki seçenek var ve bunlar quaresma veya lens ise kusura bakma quaresma'nın alacağı dakika 15 falan bu takımda hiç ismail'i falan katma boşuna quaresma'nın verdiği zarar lens'in verdiğinin 10 katıdır takıma.
Gs onlarla degil gomisin golleriyle oldu sampiyon
Bu sene de mitro ile jagne atarsa olurlar
Biz kapanip oynamiyoruz fb mesela senelerdir kendi evinde bile kapanip oynuyor biz topu rakibe vermeden oynamaya calisiyoruz o sebeple kosu mesafeleri de az cikiyir

Ben lens ya da quaresma arasinda tercih yapmiyorum zaten benim icin gereksiz oyuncular ben 352ciyim

Çevrimdışı BJKTÜRK23

45-65. Dakika arasındaki baskıyı neden kıramadık biri anlatsın.
Biran Barca ile oynuyoruz sandık valla. Daha başak ile gs ile oynamadık .  :akuma:

Kalitesiz hücum hattı (en iyi savunma hücumda yapılır) ve tecrübesizlik o dönemde 3 kişi el kol yapıyordu takımda Vida-Atiba-Adriano uyarmak için, Caner Güven birbirine pres yapıyordu bir ara yardıma gelen Atibaya topu çarptırıp  2-3 defa kaybettirdiler hatta, Ljacic ve Dorukhan da orta alan da tenis maçı izler gibi bir ileri bir geri koşuyordu sadece  3-0 önde giren büyük takım çıkar 15 dk yan pas yapar arada sırada derin paslarla ortadan veya ters kanada uzun toplarla yoklar rakibi fırsatı bulursa 4. sokar  olmazsa  soğutur oyundan düşürür rakibi hatta bir üst versiyonu aşırı pasla rakibi kızıdırıp eksik de bıraktırabilir. bitirir maçı. bizimkilerin yapması gerekeni kendi kalesine atan Antalya lı çocuk yaptı.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Shinji Kagawa: ''İlhan Mansız, Japonya'da benden daha çok tanınıyor ve seviliyor. Onun burada olması tercihimde önemli bir rol oynadı.''

Çevrimdışı ozankarakoc

'Topu tutamama' meselesi ilginç gerçekten. İkinci yarının başındaki o anlamsız baskıyı getiren de, maçı 6-1'den 6-2'ye getiren de o.

2015-2016'da en büyük meziyetlerimizden biri, oyunun temposunu istediğimiz gibi ayarlamamızdı. 15 dakika patlıyorduk, deli bir pres, müthiş bir coşku... Rakibin iflahı kesiliyordu. Sonra 5 dakika dinlenme... 30-35 pas yapıyorduk, topu da vermiyorduk. Oyun, biz nasıl istersek öyle şekilleniyordu. Şimdi 5 pası zor bir araya getiriyoruz. Mutlaka bir yerde pres karşısında ya panikliyoruz, ya top kaybediyoruz, ya kaleciye dönüp onun uzun topuyla pozisyonu ziyan ediyoruz. Saha içinde üstünlüğümüzü rakibe kabul ettiremiyoruz. 15 sene sonra ilk kez 6 golü bir arada atabildiğimiz şu maçta bile, 'ne top oynadık be, adamlara top göstermedik' diyemiyoruz.

Daha yakın oynamamız, daha çok boşa kaçmamız, daha çok top istememiz gerekiyor.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Shinji Kagawa: ''İlhan Mansız, Japonya'da benden daha çok tanınıyor ve seviliyor. Onun burada olması tercihimde önemli bir rol oynadı.''

Vaay... 3 dakikada attığı 2 gol kadar ilginç bir açıklama gerçekten. Hiç beklemiyordum böyle bir şeyi...

Bu arada alçakgönüllülüğü de harikaymış. Kagawa ile ilgili geçmişte açıklama yapan 50 spor adamı varsa 50'si de ilk olarak karakterinin ne kadar düzgün olduğuyla başlıyor, futboluna sonra değiniyor. Tam Beşiktaş'ın topçusu... İnşallah bir mucize olur da bizimle kalır.

Çevrimiçi Necmi

Karijma ile alakasi yok
Kalitesi yetersiz lensin
Bildigin anadolu takimi topcusu
Guzellemeler baslamis bugun adam sahada yok
Ikinci ismaeli besiktasin kaleci ile beraber
hadi canım bugün sahada ilk üçe girer
iki golün yaratıcısı iki golüde önledi savunmada
takımın hızlı hücuma kalkmasını sağladı
hiç bir şey yapmasa el freni olmadı takıma

Çevrimiçi tolga1903

Gs onlarla degil gomisin golleriyle oldu sampiyon
Bu sene de mitro ile jagne atarsa olurlar
Biz kapanip oynamiyoruz fb mesela senelerdir kendi evinde bile kapanip oynuyor biz topu rakibe vermeden oynamaya calisiyoruz o sebeple kosu mesafeleri de az cikiyir

Ben lens ya da quaresma arasinda tercih yapmiyorum zaten benim icin gereksiz oyuncular ben 352ciyim

Gomis'e o golleri servis yapan 5 10 saniyede rakip kaleye inen de bu tip oyunculardı abi iki tane böyle seri oyuncunuz olsa yedekte fena mı olur büyük takım oyuncusu olup olmadığı hiç önemli değil elini rahatlatıyor adamlar baskı yerken iki pasla rakip kaledesin gol kaçırsın saçmalasın ama rakibi tedirgin ediyor topyekûn gelemiyor üzerine bir iki kontra yaptığın an. Biz hiç hızlı hücum yapamıyorduk bugün sağolsun kendi kalesine attı da sonuç aldık sonunda.

Çevrimdışı murat

devre arası dordmund bize gelse dorukhana ihtiyacımız var kagawa sakatlıktan çıktı formsuz bize dorukhanı kiralık verin 2 milyon euro verelim 8 milyonda satın alma opsiyonu koyalım kabul edermisiniz.kagawa yı belki seneye kadrolarında düşünüyorlardır satmak akıllarının ucundan geçmiyordur biz ise 1.5 milyona opsiyon koyduruyormuşuz gibi bir hayale kapıldık.satan razı olmadıktan sonra nasıl opsiyon koydurmadık diyede dövünüyoruz üstelik.

Çevrimdışı 38life

Daha şimdiden Dorukhanın fiyatının falan konuşulması bence yanlış. Bi oyuncu 27 yaşına kadar maksimum fiyatını koruyabilir. Kariyerinin bitişine 2 kontratlık süre varsa aynı performansla maksimum fiyatını korur. Dorukhan ne kadar iyi oynarsa oynasın bence şu aşamada ve önümüzdeki en az 3-4 yıl içinde satılması yanlış olur. Takımda aidiyeti olan, böyle genç ve yerli bir oyuncun olması herzaman önemli bir artıdır. Ayrıca zaten Dorukhanın kapatması gereken çok eksiklikleri var daha.

Çevrimdışı ozankarakoc

hadi canım bugün sahada ilk üçe girer
iki golün yaratıcısı iki golüde önledi savunmada
takımın hızlı hücuma kalkmasını sağladı
hiç bir şey yapmasa el freni olmadı takıma

'Kötü oynadı, katkı yapmadı, Quaresma ondan daha faydalı' falan demiyor ki, 'kalitesi yetersiz' diyor ve yerden göğe haklı bana göre. Bugün iyi oynadı, geçen hafta berbattı. Arada tesadüfen iki olumlu hareket yapıyor, oynadığı mevki itibarıyla o olumlu hareketler skora yansıyor. Bazen de tam tersini yapıyor, onun yüzünden puanlar kaybediliyor. Genel olarak oyun seviyesi Bursaspor, Erzurumspor, Akhisar falan ayarında... Premier League'de de Sunderland işte ancak...

Maçın özet görüntülerine 5 dakika 39 saniye boyunca bir tane faulümüz koyulmamış!

Özeti hazırlayanlarda çok güzel hazırlıyorlar!

Çevrimdışı 38life

Kagawayı keşke 6 aylığına değil 1 yıllığına kiralayabilseydik. Önümüzdeki sezona en azından bir katkısı olurdu.

Çevrimdışı Maurizio

https://twitter.com/goalradar/status/1092124567278178305  :)

çok saygı duyulası bir millet bu Japonlar :)

asya kupası finalinde kaybettikleri maç sonrasında bile o moral bozukluğuna rağmen tertemiz toplamışlar soyunma odasını, öyle bırakmışlar.

Çevrimdışı uğur07

Bu arada Kagawa nin ilk golunde Gökhan'ın bindirmesi gözden kaçmasın. Adam resmen boşluk buldu oradan.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Bu arada Kagawa nin ilk golunde Gökhan'ın bindirmesi gözden kaçmasın. Adam resmen boşluk buldu oradan.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Quaresmadan kurtulsak Gökhanın ne kadar iyi bir sağ bek olduğunu daha iyi anlayacağız da işte...

Çevrimdışı ozankarakoc

20 haftadır forvet forvet diye inleyen iki takım, Beşiktaş ve Galatasaray, 38'er golle ligin en çok gol atan 3 takımından 2'si durumunda.

Çevrimdışı bordele

Zor kalir o adam
Fazla umutlanmamak lazim
Sonra uzluyor insanlar
Monako falan alir gider

Abi yaştan dolayı mı bilmiyorum senin mesajları okudukça sürekli bi umutsuzluk çöküyor böyle üst üste 3 sene şampiyonluk diyoruz yok efendim zaten 10 senede kaç kere şampiyon olduk falan, kagawa diyoruz yok monako alır gider senin beşiktaşı takip ettiğin zamanlar mı kötüydü bilmiyorum da necmi abi böyle değil mesele o beşiktaşın büyüklüğünü sana göre çok daha fazla kavramış
Av zamanı

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu arada Ljajic, son kullandığı 6 penaltının 3'ünü kaçırdı.