tamam sen memnunsan hocadan gerisi önemli değil.zaten erzurumsporla başedemeyecek bir kadromuz var.3 sene önce övdüğün tolgay oğuzhan nerede.gökhan gçnül adriano nerede?atiba nerede?necip oyunda necip kadar oynayacak kimse yok mu şu takımda.mirin çıkıp pektemek mi girere caneri alıp pektemeğin kafasıyla gol atmasını ı bekliyorsun.en son galiba adrianoyu çıkarıp larini almıştı.hoca herşeyi doğru yapıyor ama kadro yok elinde ,yersen.
ben hocadan memnunum demiyorum abi yeni yanlış anlıyorsun fakat sorun hocada değil diyorum kadro takım da kötü diyorum bir türlü derdimi anlatamadım şu forumda.
Siz takım kötü gidiyor suçu hoca'ya atıyorsunuz tek suç hoca'da nasıl olabilir ? Bu oyuncular gökten zembille inmediler transferleri yapan kim ?
Kadro yaşlandı bu kadroyu gençleştirmeyen kim ?
Kadronun geriye gittiğini görmüyormusunuz abi ?
3 sene önce santraforun gomez sonra aboubakar sonra en son love-pektemek oldu ?
+ anadolu takımlarınıda çok hafife alıyorsunuz abi ? Adamların yaptığı transferler bizde yok!
Tolgay-Oğuzhan kendi kendini fizik olarak bitirdi bitirmedi mi ?
Gökhan gönül-adriano 34 yaşındalar ? 2 kere gittiler mi 3.cüyü gidemiyorlar bindiremiyorlar ? Ve sen sağ bek almıyorsun 2 senedir tek başına bıraktın o bölgeyi ?
Atiba'da 35 yaşında onun yerine adam almadın ha aldın medel'i aldın alan savunması yapamayan.
Her sene kadroyu bozdun transferleri kampa hiç yetişiremedin.
Son kez diyorum ben hoca her şeyi doğru yapıyor demiyorum zaten ama sizin dediğiniz gibi de bütün suç hoca da değil.
Yeni hoca'da gelse bir şey değişmicek.Bunu sende kabul ediyorsun zaten abi yeni hoca geldiğinde "ilerleme kaydederse" diyorsun.Kesin ilerleme kaydeder diyemiyorsun sende farkındasın aslında.
Takımda şuan tek kanat oyuncusu var lens! Koskaca Beşiktaş'ın tek kanat oyuncusu var lens.