Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3760358 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

Haftaya Trabzonu yeneriz, Başakşehir puan kaybeder. Ortalık festival alanına döner. Bak gör sen :)
Ya kardeş şampiyon olacağımıza İnanan inanır inanmayan inanmaz bu seni neden bu kadar rahatsız ediyor.yukarda yazdığın ihtimale bir tek sen sevinemiyorsun herhalde ?

Çevrimdışı 38life

futbolcular nerde babel pepe gerçekten sakatmı sakatsa ne sakatlığı yönetimden biri açıklasın  para sorunları yüzünden takım bu haldeyse kimse ağzını açıp hocaya tek laf edemez adamlar sahada resmen yürüdü 3 metreye pas atamadılar herkesin kafası başka yerde o kadar belliki

Bence böyle rezil bir futbolcun parçası olmak istemiyorlar.

Çevrimdışı ozankarakoc

Dogru evet haklisiniz, 20 den fazla.mac oynadik onlarca farkli 11 ile oynadik dogru durust pas yaptigimiz 1 mac yok. Cunku oyuncular cok kotu.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün ilk yarıda 30'ar, 40'ar pas yaptık, ne oldu? Marcelo'lu, Sosa'lı, Talisca'lı, Gomez'li takımı hatırlayıp 'pas yapmıyoruz' diyorsunuz da, bu takım pas yapsa ne olur, yapmasa ne olur... Necip Vida'ya isabetli bir pas verecek, Vida hayatında hiç yapmadığını yapıp ayağını çok iyi kullanarak aradan Mustafa Pektemek'i görecek. Birebirde adam eksiltme uzmanı olan Pektemek bir çalımla rakibini geçip yine usta olduğu işi yapıp müthiş bir ara pasla o sırada (büyük sürpriz eseri) boşa kaçan Ljajic'e aktaracak, Ljajic de savunma arkasına harika bir top atacak, Vagner Love'ın her zamanki o müthiş savunma arkası koşularından birine daha denk geleceğiz, o da zımba gibi bir şutla gol atacak.

Bu senaryo, dünyanın en saçma senaryosu olduğu için pas oyunu artık çalışmıyor. Olmuyor, olamıyor.

Bu adam, Türk futbol tarihinin en göze hoş gelen futbolunu oynattı bu takıma 2 sene önce, şimdi derdi ne, neden oynatmıyor? Canı mı istemiyor? Unuttu mu eski günlerde nasıl oynattığını? Alzheimer mı oldu? Nedir?
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Orhan_

fikret orman enkazını naapacaz peki? maaşını ödeyemeyeceği veteran oyuncuları sen mi aldın ben mi hoca mı?

Ne bileyim ne yapacaksın Fikret Orman'ı. Yaptıklarını alt alta koyar hesap yaparsın, sonra fikrini beyan edersin. Siz istiyorsunuz ki hoca hiç eleştirilmesin. Adam orta sahanın için boşaltalı 2 sezon oldu. Yaptığı-ilgilenmediği kronik problemleri sezon sezon önce yaşamaya başladık. Senin veteran oyuncu, ödenmeyen maaştan haberin olalı daha 2 ay olmadı. Neyi niye nasıl savunmaya çalıştığının bir farkına varmalısın bence. Yönetimin hataları-hocanın hataları takımın durumu mutlaka bağlantılı. Ama içi boş orta sahanın sorumluluğunu da fazla maaşa-yapılmayan forvet transferine bağlayacak kadar yönetim düşmanı değilim. O sizin 80'ler 90'lardan kalma bir forvet bin ayıbı örter (nasıl da salladıysanız bunu kanunmuş gibi ön koşul olarak sunuyorsunuz) fikriyle de bakmıyorum olaya. Siz devam edin o şekilde. Futbolun romantikleri (:

Çevrimdışı worns

Bakalım devre arası gelecek 85 doğumlu kurtarıcımız bir devrede 20 gol filan atıp şampiyonluğu getirebilecek mi?

Çevrimdışı tangaz

bu hocanın suçu değil yönetimin sucu sol kanatta pektemek oynuyor yav pektemek!

Oğuzhan ile tolgay ile 5'er yıl hoca mı sözleşme imzaladı ? Ne yaptıda sözleşme imzalıyorsun adamlarla.

Demba ba-Gomez-Aboubakar-Cenk'ten geldiğimiz hale bak love-larin-pektemek.

Sağ kanadın 36 lık show busines Quaresma.

Hadi Quaresma'yı oynatmayım dedi hoca kimi oynatsın adam yok kenarda sol kanat'ta adam yok.Santrafor yok.

Kadro yaşlı ve doymuş ondan sonra suç hoca'da en son suçlu hoca'dır.

sağ beki unutmuşun her maç önü acaba oynar mı die soru işreti ile geçiyor haftamız

kadro yaşlı ama doymamış bence baksana maaş 3 gün gecikince yanım ağrıyor diyor en yüksek maaşlısı sonra babel ellere varda bize yok mu diyor ki adamda haklı yıllık hedefi 4 gol olan (ki  kariyerinde öle bi sene yoktur kesin) tolgaya 2,5 vitaminsiz zombiye  4,5 çift stopere 8-10 arası maaş bütçesi veriyorsan babelde ister 3-4. ens desen 1 maç koşsa orası burası çekiyor bakma oun da fizik bitik gibi ve bu kadroyu hoca kurdu gibi hoca gömülüyor sürekli aslında bu kadronun başında avcı filan olacak ki ahh bir görecekler takım nasıl dağılıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı caner.eryigit

Takımın bu durumundan mutlu olan adamlar var şaka gibi.neyse hayırlı geceler olsun...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün ilk yarıda 30'ar, 40'ar pas yaptık, ne oldu? Marcelo'lu, Sosa'lı, Talisca'lı, Gomez'li takımı hatırlayıp 'pas yapmıyoruz' diyorsunuz da, bu takım pas yapsa ne olur, yapmasa ne olur... Necip Vida'ya isabetli bir pas verecek, Vida hayatında hiç yapmadığını yapıp ayağını çok iyi kullanarak aradan Mustafa Pektemek'i görecek. Birebirde adam eksiltme uzmanı olan Pektemek bir çalımla rakibini geçip yine usta olduğu işi yapıp müthiş bir ara pasla o sırada (büyük sürpriz eseri) boşa kaçan Ljajic'e aktaracak, Ljajic de savunma arkasına harika bir top atacak, Vagner Love'ın her zamanki o müthiş savunma arkası koşularından birine daha denk geleceğiz, o da zımba gibi bir şutla gol atacak.

Bu senaryo, dünyanın en saçma senaryosu olduğu için pas oyunu artık çalışmıyor. Olmuyor, olamıyor.

Bu adam, Türk futbol tarihinin en göze hoş gelen futbolunu oynattı bu takıma 2 sene önce, şimdi derdi ne, neden oynatmıyor? Canı mı istemiyor? Unuttu mu eski günlerde nasıl oynattığını? Alzheimer mı oldu? Nedir?

birden alzhemir oluvermiş.

Kadro ile hiç alakası yok tamamen hoca kaynaklı!

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Seviyeyi inanilmaz dusurduk. Ve bu kara leke 5 yil boyunca ustumuzde olacak.

Gurur ve liyakat olan ulkelerde sorumlular istifa eder ya da bir sekilde cezalandirilir. Ancak bizde oley oley cektirilir ve isimize bakip şapka almamiz soylenir..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

'Hoca uzun topu olabilecek en kötü şekilde oynatıyor' diyorsunuz. Ne diyor mesela hoca... 'Karius, sen şişir oğlum bütün topları ileri. Beyler, siz de dönen topu almaya çalışmayın, iyi pozisyon almayın, öyle yalandan zıplayın, Vagner, özellikle sen zıpla, çünkü sen en kısa boylumuzsun...' Böyle mi geçiyor maç önü toplantıları, taktik çalışmaları mesela...

Gerçekten bu yazdıklarında ciddi misin? Çünkü eğer ciddi isen bu durumda hocanın görevi "kötü oynamayın" demekten ibaret oluyor. Böyle birşeye mi inanıyorsun? Hoca oyunculara "sahaya kötü yerleşin" demedi diye suçsuz olduğunu mu söylüyorsun gerçekten? Yani o kadar mı subjektifsiniz merak ediyorum gerçekten. Nasıl böyle mantığını 100 milyar ışık yılı uzağında birşey söyleyebiliyorsunuz? Bu mu hocanın görevi? Oyunculara kötü yerleşin demiyorsa yerleşim konusunda masumdur. Bu mu gerçekten? Yapmayın Allah aşkına koskoca adamlarsınız. Sevginizle, tarafınızla yorum yapmayın artık. Ben de seviyorum Şenol Güneşin şahsiyetini. Ben Quaresmayı bile severim şahsını. Ama yaptığım hiçbir yoruma etkisi olamaz hislerimin. olursa böyle mantıktan uzak düşersin çünkü.

Çevrimiçi levitate

her yere el atmamız lazım yerlerde sürünüyoruz

ve futbola özel birşey değil bu
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Necip vida ile de nasıl ayağa pas oynanırmış onu da bir açıklasalar

sol açıkpekto santrafor vagner yaw daha nesini konuşucaz ozziyi mi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozankarakoc

Bahsettiğin sahaya yayılma problemi. Bir ya da bir kaç oyuncuyla ilgili bir meseleden bahsetmiyorsun ki. Kendin diyorsun istisnasız herkeste diye. O halde en basit mantıkla bile bunun takım bütünlüğüyle, geometrisiyle ilgili bir sorun olduğu sonucuna varamaz mıyız?

Bu durumun teknik ekipten başka sorumlusu olabilir mi? Kadro kalitesiz olsa bile sahaya kötü yayılmak zorunda değil. Sarpsborg, Malmö bizden epey iyi mesela bu konuda. Viktoria Plzen vs Bu takımlarda pekala önümüzdeki sene iyi bir 1.lig takımının alabileceği oyuncular oynuyor.

Evet, sahaya yayılma problemi de... Kimse yerinde oynayamıyor ki saçma sapan yönetim tercihleri yüzünden... Sol açık Pektemek... Sağ bek Dorukhan... 10 numara Ljajic... Savunmada topla çıkabilecek bir tane oyuncu yok. Oğuzhan zaten ölmüş. Kimle sahaya yayılacaksın, kimle o geometriyi yaratacaksın?

Kadro 'kalitesiz' değil. Kadro 'yanlış'. Onun da sorumlusu Şenol Hoca değil.

Çevrimdışı Librarius

Fikret Orman başkanım ve adamları da basarili giden bir proje nasıl cope çevrilir, onu butun aleme gösterdiler.  Yaz sezonunu gezerek ve show yaparak gecirdiler, is yapmak yerine taraftara atarlandilar, takimin abisi gibi olan Ahmet Nur Cebi ve Erdal Torunogullari gibi yetenekli yoneticileri harcadılar, takimin forvete ihtiyacı varken Transfer yapmadılar, hadi yapmamalarını gectim eldeki tek saglam santraforu da lig başladıktan sonra gönderdiler, takim küçülecek, paramız yok diye diye camianın modunu sifirladilar, üstelik mevcut oyuncuların maaslarini ödeyemediler. Sonuc: takim Avrupa'ya veda etti, haftasonu da lige havlu atacak. Emegi gecenleri tebrik ediyor, basarilarinin devamını diliyorum efendim.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi tolga1903

Yönetim kendince bir strateji uyguluyor . Hocanın bırakıp gitmesini istiyor yoksa taraftar tepkisinden çekiniyorlar. Hoca kovulursa taraftar tepki verebilir diye korkuyor olabilirler. Umarım bu sene biz şampiyon olamaz isek Başakşehir şampiyon olur ve hocası bize geldiğinde şampiyon olmuş hoca olarak gelir.

Niye gelsin adam şampiyon olup şampiyonlar ligine gidecekken senin 30 yaş ortalamalı vasat takımına afedersin abi? Üzerinde baskı yok para sorunu yok organizasyon sorunu yok beklentiyi yükseltmediği sürece istediği futbolcuyu da alabilir niye gelsin? Erol bulut'a falan teklif yapsın bizimkiler.

Çevrimdışı Orhan_

'Hoca uzun topu olabilecek en kötü şekilde oynatıyor' diyorsunuz. Ne diyor mesela hoca... 'Karius, sen şişir oğlum bütün topları ileri. Beyler, siz de dönen topu almaya çalışmayın, iyi pozisyon almayın, öyle yalandan zıplayın, Vagner, özellikle sen zıpla, çünkü sen en kısa boylumuzsun...' Böyle mi geçiyor maç önü toplantıları, taktik çalışmaları mesela...

Bence uzun top hikayesi tümüyle ana plana bağlı değil. Bilinçli uzun toplarımız da oluyor ama genelde kıramadığımız baskıdan dolayı uzaklaştırma adına yaptığımız uzunlar var. Oyuncu isminin hiçbir önemi yok. Takım 2.5 senedir orta sahayı pozisyon ve sayı olarak rakibe teslim ediyor. Hocanın buna el atması lazımdı. Ya da isimlerden bağımsız yine, takımın temposu çok düşük ama en çok tempo isteyen mesafelerde oynuyoruz. Sonra yaşlıyız demenin bir anlamı kalmıyor. Daha kompakt bir takım olabilme imkanımız da var ki bunun bir dolu örneği maç ve maç içi bölümler var.

Ancak hoca ilk planına çok fazla sadık kaldı. Şimdi bir kalemde düzeceğini sanmak saflık olur. Hakkımızda hayırlısı (:..

Çevrimdışı ozankarakoc

Gerçekten bu yazdıklarında ciddi misin? Çünkü eğer ciddi isen bu durumda hocanın görevi "kötü oynamayın" demekten ibaret oluyor. Böyle birşeye mi inanıyorsun? Hoca oyunculara "sahaya kötü yerleşin" demedi diye suçsuz olduğunu mu söylüyorsun gerçekten? Yani o kadar mı subjektifsiniz merak ediyorum gerçekten. Nasıl böyle mantığını 100 milyar ışık yılı uzağında birşey söyleyebiliyorsunuz? Bu mu hocanın görevi? Oyunculara kötü yerleşin demiyorsa yerleşim konusunda masumdur. Bu mu gerçekten? Yapmayın Allah aşkına koskoca adamlarsınız. Sevginizle, tarafınızla yorum yapmayın artık. Ben de seviyorum Şenol Güneşin şahsiyetini. Ben Quaresmayı bile severim şahsını. Ama yaptığım hiçbir yoruma etkisi olamaz hislerimin. olursa böyle mantıktan uzak düşersin çünkü.

Konuşmanın öncesine sonrasına bakmadan, düz mantıkla yorum yapmayın. Belli ki ironi var. 'Hoca, uzun topu, olabilecek en kötü şekilde oynatıyor' cümlesine yanıtımdı bu...

Çevrimdışı solar

Bunun bu yaz yapılması lazımdı. Geniş çağlı bir rejenerasyona ihtiyacı vardı. Teklif gelen herkes satılmalıydı, Babel, Vida vs. "Takım çok değişiyor" diyenlere katılmıyorum. Bu takım şampiyon olurken de takım hep değişti. Şenol Güneş gibi sistemsiz futbol oynatan bir hocayla çalışıyorsan sürekli kadroyu yenilemek zorundasın. Şimdi Şenol Hoca gidecek ama onun bıraktığı lekeler bütün oyunculara yapıştı. Oyüzden yeni hocayla birlikte geniş bir kadro yenilenmesi de gerekiyor. Tabii ki elde tutulmaıs gereken futbolcular da var. Ben takım tamamen satılsın fikrine elbette katılmıyorum. Ki böyle birşeyin zaten olasılığı yok.

Şu anda geçmişe bakarak şöyle böyle yapılmalıydı yorumlarını pek yapıcı bulmuyorum. (Sen o zamanlarda aynısını yazmış olabilirsin, ondan bağımsız olarak) Beni ilgilendiren ileriye dönük ne yapılabileceği. Öncelikle transfer olsun olmasın hocayla gidişatta herhangi bir olumlu değişiklik olmayacağı benim için ortada. Hocayı savunanlar kadroyu, yönetimi suçluyor ama ne öneriyorlar ben göremedim. Her maç kötü oynayan takımı izleyip tek bir tarafa ''ironik'' güzellemeler yapmak onlara yeterli gibi duruyor. Ama sonuç olarak kazanalım da nasıl olursa olsun diye düşündüklerini de itiraf etmekte sorun görmüyorlar.

Elimizdekilere bakarak kısa süreli ve masrafsız yapılabilecek en etkili değişikliğin hocanın gönderilip Guti'nin başa getirilmesi ve veteran kadronun mümkün olduğunca gönderilmesi olduğunu düşünüyorum. Hoş zaten o mesajı yazdığımdan beri yarısı zaten forma da giymedi.

Kısaca maçları heyecanla beklemek ve umutlanmak istiyorum. Şampiyon olmak veya olmamak sonrasında geliyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni Mottomuz: Game over. Next match will be better...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Ya kardeş şampiyon olacağımıza İnanan inanır inanmayan inanmaz bu seni neden bu kadar rahatsız ediyor.yukarda yazdığın ihtimale bir tek sen sevinemiyorsun herhalde ?

Çünkü Polyannalar Beşiktaşın daha kötüye gitmesine yardımcı oluyor. Değişimin önünde engel oluyor. Buyüzden rahatsız oluyorum. Kimse de benim rahatsız olmama karışamaz.

Çevrimdışı mylife1903

melek yuzlu felan degil bildigin suzme bu...suzme yogurt, damitilmis... minimum beraberlik hedefi, asil hedef karsilikli kirmizi kartlar...ha trabzon kazanirsa da cok umursamaz zaten tsnin rakip olamayacagini biliyor.

umit ozturk'un basak'a verilmesi de ayri skandal...basaksehir'i frenlemek icin alinmis bir karar.

benim gonlumden gecen basak'in gsye cakmasi, fark 11 puan olsun bunlar havluyu atsin...biz de trabzonu yenelim, basakla birebire girelim ikinci yari icin.
Atamaya bak
Daha gecen bi macin ortasina tukurdu bu umit
Hooop gs macina
Ibbyi silkeleyecekler

Çevrimdışı tugozcan

Kimsenin ayakta duracak hali yoksa suçlu yönetim.Kadro 30+ yaş üzeri kurulmuş durumda bir çoğunun kronik sakatlığı var.(Gökhan,Adriano vs.) Takım tempo yapamıyor.Hafta da 2 maç kaldıracak seviyede değiller 1 seviyeyi bile kaldıramıyorlar.Adriano ileri gitse geri dönemiyor sakat çünkü gökhan gönül 1 maç varsa 3 maç yok.

Quaresma o sorumluluğu veren hoca değil yönetim neden yedek adam almadın kimi oynatsın hoca kenarda başka biri varda hoca mı oynatmıyor ?!  Babel diye bir adam var negredo,pepe ile maaş dengesini bozduğu için yönetim o da tutturdu ben 4 milyon € isterim diye sol kanadın yok elinde pektemeği oraya koyuyorsun mecbur ? Babel de yok yedeği de yok ? Hoca Ljajic'i oraya çekince ya hocam ljajic orda harcanıyor oraya çekilir mi ne yapsın adam sen söyle o zaman ?

Kimse boşa kaçmadığı için uzun vuruluyor maçları biraz düzgün izleyin stoperler topu alıyor uzun vurmuyorlar bekliyorlar ellerini yana açıyorlar ama ne gelen var ne giden oğuzhan saklanmış ljajic topu geride alsa ne olur bi medel var.Hoş geri gelsede oğuzhan beyefendi filan sürekli geri oynadığı için stoperler verecek adam bulamadıkları için mecbur uzun atıyorlar.Ya geri kaleciye atıcaklar ya ileri atıcaklar maçı bırakıp oynamaıyoruz biz demiyeceklerine göre.

Hoca pırlanta diyen yokta hoca'ya ne kadrosu verdinde başarı istiyorsun diye sorarlar adama ? Ne santraforun var ne sol kanadın ne sağ kanadın ne 8 numaran ne  sağ bek'in ne stoper'in.

Biraz iyi kadro verdiğin zaman neler yapabileceğini gördün ? Marcelo,Atiba,Sosa,Olcay,Gomez,Talisca,Aboubakar,Cenk.
UCL'de nağmalup lider UEL'de çeyrek final şansa olmuştur gerçi size göre.

Son kez yazayim.

Bugun sahaya cikan takimin yas ortalamasi 28-29 civarinda. Ayakta durabilecekleri yas bence.

Quaresmaya o sorumlulugu veren hoca. Her turlu terbiyesizligi yapti bu adam. Sampiyonluga giderken oynanan bir Bursa maci vardi kirmizi gormek icin yirtinmisti pasam. Neyse. Saha icinde tartistigi kim varsa oyundan alindi. Ne kadar kotu oynarsa oynasin oyundan alinmadi. Donemsel olarak ondan daha iyi olanlar olsa bile 11'e girdi. Yetmedi oyun onun uzerine kuruldu 2 yil. Birinde ligde 4. Oldun bu senede farkli olmayacak. Tek maclik bakmayin. Ben simartmadim bu adami.

Babel'de ayni sekilde. Sahada yurudugu ama 90 dk sahada kaldigi onlarca mac var. Umursamasi icin hicbir sebebi yok.

Bu takim en iyi futbolunu oynarken de 8 numarasi Oguzhandi. O zaman hoca oynatiyordu ama simdi Oguzhan suclu oldu. Iyilik hocadan kotuluk topcudan.

Bugun ligde ve Avrupa liginde uzerimizde veya esit puanli olan takimlarin %80'ine orta saha rotasyonun Atiba Medel Tolgay Oguzhan Dorukhan olacak desen ruya mi goruyorum der.

Bugun kadro zaafiyeti yasadik. Yine de Malmoden kotu degildi kadromuz. Zaten biz bugun elenmedik toplam 6 macta elendik. Bunu gozden kaciriyorsunuz.

Ligde 15, Avrupa'da 12 mac oynadik. 27 mac var. Soylesenize bana hangi mac cok iyi oynadi bu takim. 1 mac 2 mac 5 mac kotu oynarsin. Eksiktim kalitesizdim dersin. Ama 1 mac bile iyi oynayamamissan artik kadrom kotu bahane olamaz.

Saat gec oldu, iyi geceler :)

Çevrimdışı ozankarakoc

Bence uzun top hikayesi tümüyle ana plana bağlı değil. Bilinçli uzun toplarımız da oluyor ama genelde kıramadığımız baskıdan dolayı uzaklaştırma adına yaptığımız uzunlar var. Oyuncu isminin hiçbir önemi yok. Takım 2.5 senedir orta sahayı pozisyon ve sayı olarak rakibe teslim ediyor. Hocanın buna el atması lazımdı. Ya da isimlerden bağımsız yine, takımın temposu çok düşük ama en çok tempo isteyen mesafelerde oynuyoruz. Sonra yaşlıyız demenin bir anlamı kalmıyor. Daha kompakt bir takım olabilme imkanımız da var ki bunun bir dolu örneği maç ve maç içi bölümler var.

Ancak hoca ilk planına çok fazla sadık kaldı. Şimdi bir kalemde düzeceğini sanmak saflık olur. Hakkımızda hayırlısı (:..

Katılıyorum. Yalnız o 'anlar', tesadüfi, anlık performans artışlarından kaynaklanıyor gibi geliyor bana. Ljajic mesela, aldığı topların %90'ını kaybedecek kadar kalitesiz bir oyuncu mu? Değil. Yani umarım değildir. Ama bugün berbattı! %90'ını değil, %40'ını kaybetseydi, maçın seyri değişebilirdi.

Bazen öyle oluyor. 15-20 dakika takım çok iyi görünüyor. Sonra bir anda sürünmeye başlıyor. Bunu neye bağlayabiliriz? Hoca kenardan 'çok iyi oynuyorsunuz, saçmalamayın, hemen bir şeyler yapın, orta sahanın dengesi bozulsun' diyor olamaz :) Zaman zaman buna oyuncu değişiklikleri sebep oluyor olabilir, ama onun da oranı %10 varsa vardır...

Takımda bir ruhsuzluk, bir boşvermişlik var. Taraftara da aynı şekilde yansımış. Kötü oynuyoruz, ne ligde şampiyonluğu, ne de Avrupa'da başarıyı hakediyoruz, doğru. Ama şu maçta, 42 bin kişilik stada 25 bin kişi gelir mi yahu? Kimse inanmıyor, ne yönetim, ne oyuncu, ne taraftar... Netice bu.

Bütün bunların sorumluluğunu tek başına hocaya yıkmak insafsızlık. Bunu söyleyene 'hocaya aşık' muamelesi yapmak da ayrı bir anlamsızlık...

Çevrimdışı tugozcan

birden alzhemir oluvermiş.

Kadro ile hiç alakası yok tamamen hoca kaynaklı!
Gecen sene sampiyonlar liginden nagmaglup cikacak kadar kaliteli kadromuz ligde 4. Oldu.

Cunku sabaha kadar orta aciyordu ligde. O zamanda topcular kotuydu herhalde nasil oluyorsa.