Kimsenin ayakta duracak hali yoksa sorumlu benim zaten. Yada sensin. Ne bileyim bufedeki amcada olabilir.
Quaresma denen musvetteye bu kadar sorumluluk.veren her hatasini yok sayan ugruna tum oyun planindan vazgecende baska biri.
Kimse bosa kacmiyor cunku o topun uzun vurulacagini herkes biliyor. Herkes suc Canerde Pepede saniyordu bi ara. Muhtesem sistemimiz 0 kafa topu hakimiyeti olan forvetlere (!) Uzun top sisirmek. Bunu da ben istiyorum sende haklisin.
Hoca pirlanta
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimsenin ayakta duracak hali yoksa suçlu yönetim.Kadro 30+ yaş üzeri kurulmuş durumda bir çoğunun kronik sakatlığı var.(Gökhan,Adriano vs.) Takım tempo yapamıyor.Hafta da 2 maç kaldıracak seviyede değiller 1 seviyeyi bile kaldıramıyorlar.Adriano ileri gitse geri dönemiyor sakat çünkü gökhan gönül 1 maç varsa 3 maç yok.
Quaresma o sorumluluğu veren hoca değil yönetim neden yedek adam almadın kimi oynatsın hoca kenarda başka biri varda hoca mı oynatmıyor ?! Babel diye bir adam var negredo,pepe ile maaş dengesini bozduğu için yönetim o da tutturdu ben 4 milyon € isterim diye sol kanadın yok elinde pektemeği oraya koyuyorsun mecbur ? Babel de yok yedeği de yok ? Hoca Ljajic'i oraya çekince ya hocam ljajic orda harcanıyor oraya çekilir mi ne yapsın adam sen söyle o zaman ?
Kimse boşa kaçmadığı için uzun vuruluyor maçları biraz düzgün izleyin stoperler topu alıyor uzun vurmuyorlar bekliyorlar ellerini yana açıyorlar ama ne gelen var ne giden oğuzhan saklanmış ljajic topu geride alsa ne olur bi medel var.Hoş geri gelsede oğuzhan beyefendi filan sürekli geri oynadığı için stoperler verecek adam bulamadıkları için mecbur uzun atıyorlar.Ya geri kaleciye atıcaklar ya ileri atıcaklar maçı bırakıp oynamaıyoruz biz demiyeceklerine göre.
Hoca pırlanta diyen yokta hoca'ya ne kadrosu verdinde başarı istiyorsun diye sorarlar adama ? Ne santraforun var ne sol kanadın ne sağ kanadın ne 8 numaran ne sağ bek'in ne stoper'in.
Biraz iyi kadro verdiğin zaman neler yapabileceğini gördün ? Marcelo,Atiba,Sosa,Olcay,Gomez,Talisca,Aboubakar,Cenk.
UCL'de nağmalup lider UEL'de çeyrek final şansa olmuştur gerçi size göre.