Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3719131 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Duygusal bakınca tamamen aynı fikirdeyim. Caner kırmızı kart görseydi üzülmezdim, o kadar net... Ama böyle yüksek tansiyonlu bir maçta da 17 yaşındaki Rıdvan'ı oynatırsan, çocuk bir hata yapıp gole sebep olursa, hem hoca olarak bitersin, hem oyuncuyu bitirirsin, hem Caner'i küstürürsün, tatsız olur. Biraz da o gözle bakmak gerek diye düşünüyorum.

"Rıdvan Oynasın"ı bu maç için söylemiyorum zaten. Öyle birşeyi asla istemem.

Çevrimdışı ozankarakoc

kendin söylüyorsun 2.5 gün önce diye ?

Bizim takım perşembe günü oynamış.maç cuma günü gece bitti.

Adamlar Türkiye'ye geldiklerinde saat 10-11 civarıymış.

O adamlar 1.5 günde dinlendiler ? Taktik çalıştılar ?

Ki aynı maçları oynamadılar Beşiktaş suni çimde buz tutmuş bir zeminde oynadı maçı 6.ci dakika geriye düştü 85 dakika maçı çevirmek için 2 kat efor sarfetti.gs yedi 2 tane reaksiyon vermedi izledi.

o 1 gün ne kadar farkediyor top oynayanlar bilir diyim.

Aynı fikirde değilim. 'Top oynayanlar bilir'e de hiç gerek yok. Durduk yere oynadığımız futbolu yarıştırmayalım, olur mu...

Bahane bulunacaksa onlar da bulur, 7 tane eksiğimiz var, hocamız kenarda yok falan diye...

Bugün oyunda olumsuz giden şeylerin yorgunlukla ilgisi yoktu. Son dakikalarda Ljajic çok yoruldu, bir topun peşinden koşamadı, onun sebebi yorgunluktu. Onun dışında yanındaki adama pas veremiyorsun, boşa kaçan adam var görüp top atamıyorsun. Neden? '1.5 gün önce soğukta top oynadım.' Böyle bir bahaneyi benim kabul etmem imkansız.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

ljalic ve vida ne oynadılar bu arada maşallah

hele vida caner olmasa 40 milyona satarsın

tosic-adriano oynarken tosic 6'ya gitti.
vida-caner.
vida-adriano olsa  25'i garanti.

Çevrimdışı mylife1903

Kazandık çok güzel bir sonuç, inanılmaz mutluyum ama sinirimi bozan bir şey var o da şu: Şenol hoca galibiyet golünden sonra takımı frenledi. Top kontrolünü ikinci yarıda çok rahat elimizde tutacak durumdayken korkak oynamaya başladık. Kendi sahamızda takım olarak daha agresif olmalıydık. Takım yorgundu belli başlı sorunlar vardı tamam ama insan kendi sahasında daha ezici bir galibiyet bekliyor.

Bir diğer eleştirim de taraftara. 1-0 öne geçmişiz. Ortalık bayram yerine dönmeliyken, taraftar daha fazla coşmalıyken ne hikmetse golden sonra sanki golü biz değil gs atmış gibi bir hava vardı statta. Bir anda sanki ''golü attık ama her an yiyebiliriz.'' havası oluştu taraftarda. Bu oyunculara da yansıdı. Quaresma bile 2 yerde taraftarı ayaklandırmaya çalıştı. Bizim statta 2 dk bile tempoyu düşürmemiz lazım. Yenik bile olsak  sürekli coşkulu olmak rakibi baskı altına almak gerekiyor. Biz bunu özellikle son 2 senede yapamıyoruz.
Taraftar da futbolcular da stres oldu, kolay degil
Gs de uzun topla oynayinca gomulduk daha iyi kafaya cikan pepe olaydi mesela
Yaya yaya izlerdik

Çevrimiçi Gökhan Kurt

@ Ligue1_Turkce : BİLGİ | UEFA‚ 2021 yılında @ChampionsLeague ve @EuropaLeaguein yanı sıra 3. bir Avrupa Kupasının daha devreye gireceğini açıkladı.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Tum takimin mac sonu taraftarla butunlesmesi guzeldi. Bi seyleri aşıldığını bi seylerin yoluna girdigini gosteten goruntuler bunlar.. birlik beraberlik onemli..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

@ Ligue1_Turkce : BİLGİ | UEFA‚ 2021 yılında @ChampionsLeague ve @EuropaLeaguein yanı sıra 3. bir Avrupa Kupasının daha devreye gireceğini açıkladı.

fenerbahçe gibi kulüplerin durumuna üzülmüş olabilirler.

Çevrimdışı underworld

Şimdi Caner bedel ödemeyecek mi?
Son dakika gol yesek sezon bitecekti

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı tangaz

yalnız biz nie caneri kovalayıp solbek alıyoruz  :alala: orda zaten adri yok mu?  başkan tüm yaz sağbek almadığı için şuan canere katlanıyoruz yahuu. yok rıdvan oynasın yok medel oynasınmış. oranın esas sahibi sahada zaten ama başkan  yüzünden sağbek oynuyor!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

yalnız biz nie caneri kovalayıp solbek alıyoruz  :alala: orda zaten adri yok mu?  başkan tüm yaz sağbek almadığı için şuan canere katlanıyoruz yahuu. yok rıdvan oynasın yok medel oynasınmış. oranın esas sahibi sahada zaten ama başkan  yüzünden sağbek oynuyor!!!
Devre arasi adri da giderse isler karisir abi
Pepe adri babel gitse ilk11den acayip guc kaybi olur
Ustune yerine oynayacaklari dusun daha da feci

o tırt lige bizim ligi atıcaklar.

Şampiyonlar liginde istenmiyoruz.

Çevrimdışı ozankarakoc

Öyle ama Adriano da sürekli sakatlanıyor ve onun da alternatifi yok.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Aynı fikirde değilim. 'Top oynayanlar bilir'e de hiç gerek yok. Durduk yere oynadığımız futbolu yarıştırmayalım, olur mu...

Bahane bulunacaksa onlar da bulur, 7 tane eksiğimiz var, hocamız kenarda yok falan diye...

Bugün oyunda olumsuz giden şeylerin yorgunlukla ilgisi yoktu. Son dakikalarda Ljajic çok yoruldu, bir topun peşinden koşamadı, onun sebebi yorgunluktu. Onun dışında yanındaki adama pas veremiyorsun, boşa kaçan adam var görüp top atamıyorsun. Neden? '1.5 gün önce soğukta top oynadım.' Böyle bir bahaneyi benim kabul etmem imkansız.

peki

Çevrimdışı 38life

Adriano'nun sağlık durumuna güvenip yola Adri-Caner rotasyonuyla çıkmak büyük hata. Caner zaten varlığı zarar olan bir insan. Adriano da sık sık sakatlanan bir oyuncu. Buyüzden sol beke de transfer lazım. Ama 1.5 sezondur sağ beke yedek oyuncu almayan yönetim sol beke yedek alacak bahsine 1'e 1000 verseler yine oynamam.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

fenerbahçe gibi kulüplerin durumuna üzülmüş olabilirler.

Güzeldi.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Katılıyorum. Birinci önceliğimiz kesinlikle sağbek. Domino etkisiyle bütün takımın dengesi bozuluyor.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Orhan_

Şenol Güneş ne dediyse yayıncı kuruluş yorumcuları 15 dakikadır kendilerini savunuyor.

Çevrimdışı tangaz

Devre arasi adri da giderse isler karisir abi
Pepe adri babel gitse ilk11den acayip guc kaybi olur
Ustune yerine oynayacaklari dusun daha da feci

millet eleştirecem die boş yapıyor abi. hoca da maç sonu demeciyle eleştirenlerin ağzının payını bi güzel vermiş  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Karabay

Şimdi var olmasa biz bu maçı 3 0 yenilmiştik. Yıllardık hep böyle yenildik. Yanarım yanarım boşa giden yıllara yanarım.

millet eleştirecem die boş yapıyor abi. hoca da maç sonu demeciyle eleştirenlerin ağzının payını bi güzel vermiş  :icool:

izledim maç önü hoca ne düşünüyor ne yapmak istiyor bu diye yorumcular hoca'ya girdi hoca'da maç sonu onlara girmiş normal :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Öyle ama Adriano da sürekli sakatlanıyor ve onun da alternatifi yok.

sene başı planı sol bek adri yedeği caner, sağ bek gg yedeği adri. gg zaten ligin yarısı sakat sayılır bu demek ki başkan sene başında takımı da hocayı da her türlü canere mahkum bırakıyor.

Çevrimdışı mylife1903

izledim maç önü hoca ne düşünüyor ne yapmak istiyor bu diye yorumcular hoca'ya girdi hoca'da maç sonu onlara girmiş normal :D  :evillol:
Senol gunesin oyuncusu degil mi, ister sokar ister cikarir

Çevrimdışı tangaz

Şenol Güneş ne dediyse yayıncı kuruluş yorumcuları 15 dakikadır kendilerini savunuyor.

aç dinle hocayı, sonra bi 15 dk.da sen kendini savunursun   :D