Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3712133 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı ProjectOrigin

Erman bir şey bulamayınca bizim sevinmemize takmış hasta herif  :lol:

Sağlam cinconlu

Çevrimdışı ozankarakoc

Rezildik rezalettik diyenler bu oyuncuların 1.5 gün önce norveç'te suni çimde soğukta top oynadığını 48 saat bile dinlemediğini unutmasınlar.

Baskı bu yüzden oyuncuların koşucak hali bile yoktu.

Lens yine sakatlandı bu yüzden oynamamış!

Atiba derbi'yi kaldıramıyor o da bu yüzden oynamadı.

Rakip de 2.5 gün önce Rusya'da soğukta top oynamıştı. Beşiktaş gibi bir takımın böyle bir bahanesi olmamalı. Yorgunsan ona göre, ekonomik oynarsın. Karşında iki pası bir araya getiremeyen berbat bir rakip, tribünde 40 bin taraftarın, sürpriz 3 puan kaybetmiş bir lig lideri... Bu koşullarda 'zar zor' galibiyet yakışmadı.

Neyse, yenilseydik tamamen mahvolacaktık, en azından moral tazelemiş olduk.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı worns

Bu arada VAR'ın varlığı derbilerde oldukça önemli bizim için.

VAR olmasa o penaltıyı vermeyecekler, Onyekuru'nun el olmasa bile penaltı olmayan saçma pozisyonuna penaltı vereceklerdi. Belki 0-1 bitecekti maç.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Süper Lig tarihinde Fatih Terim'in çalıştırdığı Galatasaray'ı Beşiktaş'ın başında yenen ilk Türk teknik direktör Şenol Güneş oldu. (Opta)

Çevrimdışı EMİR EMRE

GSnin 2. başkanı A.A. galatasarayın çaresizliğini gösterdi resmen.

17 takım bir karar aldınız bizi sildiniz, gelin barışalım, güzel Türkiyemiz vs. vs.  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

ağlaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı worns

Süper Lig tarihinde Fatih Terim'in çalıştırdığı Galatasaray'ı Beşiktaş'ın başında yenen ilk Türk teknik direktör Şenol Güneş oldu. (Opta)

Şenol Hoca'nın derbi karnesi oldukça iyi zaten. 15-16'dan beri Gs'ye karşı epey ciddi bir üstünlüğümüz var. Fb karnesi de kendi gerginliğine rağmen dengede.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Mustafa son maçlarda cok iyi gercekten.
Ama koca sezon yatıp son maclarda kasması etik değil. Senelik 1 M € uygundur

Çevrimdışı ozankarakoc

Ben maçlara 10 kişi çıkmayı Canerle çıkmaktan daha faydalı buluyorum. Bu durumda kimin oynayacağının bir önemi yok. Rıdvan oynasın. Caner'den daha fazla zarar vereceğine %1 bile ihtimal vermiyorum.

Duygusal bakınca tamamen aynı fikirdeyim. Caner kırmızı kart görseydi üzülmezdim, o kadar net... Ama böyle yüksek tansiyonlu bir maçta da 17 yaşındaki Rıdvan'ı oynatırsan, çocuk bir hata yapıp gole sebep olursa, hem hoca olarak bitersin, hem oyuncuyu bitirirsin, hem Caner'i küstürürsün, tatsız olur. Biraz da o gözle bakmak gerek diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu arada VAR'ın varlığı derbilerde oldukça önemli bizim için.

VAR olmasa o penaltıyı vermeyecekler, Onyekuru'nun el olmasa bile penaltı olmayan saçma pozisyonuna penaltı vereceklerdi. Belki 0-1 bitecekti maç.

Yalnız Onyekuru'nun pozisyonu tam VAR'lık pozisyondu gerçekten. Elle müdahaleden yarım saniye sonra Necip'in müdahalesi var. Hakemin, pozisyon anında doğru karar vermesi çok zordu. Penaltı kararı verip VAR'a gitmesi de yapılabilecek en doğru hareketti. Bence iyi maç yönetti.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ben vidaya kotu diyordum ama yanilmisim. Vida hem sol bek hem sol stoper oynadigi icin oyle gozukuyormus. Adam kendi bolgesinde mi oynasin yoksa mac boyu canerin aciklarini mi kapatsin.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İsterse 50 gol atsın bizi şampiyon yapsın tek kuruşu haketmiyor.
Yaptıkları yapabileceklerinin göstergesi, gerek yok gelsin Umut Nayır oynasın.

Çevrimdışı ferdi1903

euro deil tl yeterlidir, abartmaya gerek yok ne zaman sakatlanip yatacagi belli deil beyenmiyorsa baska takima gitsin

Çevrimdışı mylife1903

bence sağbek ve santrafor yeterli devre arası geliyor ikinci yarı uefadan eleniriz tek kulvar kalır medel dorukhan ikilisi yeter ati necip de yedekler ama golcü şart
Abi bu gidisle
Stoper ve solbek de lazim olacak ayrica bir kanat santrafor da iki tane lazim
Sonra gene delirecek senol gunes 5-6 tane adam8 monte etmeye calisirken

Çevrimdışı ozankarakoc

Vida çok iyiydi. Ayrıca hava topu kazanma anlamında savunmanın tamamı da başarılıydı. Bir sürü top şişirdiler, Sarpsborg maçındaki gibi kafayla aşırtılan üç beş top olsa mutlaka birini yerdik. Ama ilk topları hep biz karşıladık. Necip bile olanca paniğine rağmen bu bakımdan iyiydi.

Çevrimdışı worns

Caner'den ancak Adriano ve Gökhan aynı anda sağlıklı olduğunda kurtulabiliyoruz. Geldiğinde fizik kapasitesi daha iyiyken bile bu kadar oynamıyordu. Hoca sağolsun başka bir opsiyon kovalamıyoruz.

Bir bek opsiyonu daha alınırsa devre arası muhtemelen ikinci yarıda kulübeye çekilecek. Umarım Adriano artık sakatlanmaz. Aslında bir sol bek opsiyonu daha alıp Caner'i postalamak lazım ama bizim futbol aklından böyle bir hamle beklemek hayal.

Çevrimdışı yoruk

Adem sezon bitince 5-6 golü geçemez diye yazmıştım 1.5 ay kadar önce.Ama hem o zamanki takım hem o zamanki Ljajic ile şimdisi çok çok farklı artık .Yine Vida da böyle.Bence Vida her geçen maç koyuyor.Daha bir bize uygun oynamaya başlıyor.Önce Pepe ile uyumu yakaladı sonra takım ile uyumu.
 Uyum sağlaması gereken tek adam kaldı.Töre.

Yönetim uyuma lütfen , gönderilmesi gerekenleri gönder ve 3 transfer yapıver şu takıma.

Çevrimdışı cursedofdragon

Rakip de 2.5 gün önce Rusya'da soğukta top oynamıştı. Beşiktaş gibi bir takımın böyle bir bahanesi olmamalı. Yorgunsan ona göre, ekonomik oynarsın. Karşında iki pası bir araya getiremeyen berbat bir rakip, tribünde 40 bin taraftarın, sürpriz 3 puan kaybetmiş bir lig lideri... Bu koşullarda 'zar zor' galibiyet yakışmadı.

Neyse, yenilseydik tamamen mahvolacaktık, en azından moral tazelemiş olduk.

kendin söylüyorsun 2.5 gün önce diye ?

Bizim takım perşembe günü oynamış.maç cuma günü gece bitti.

Adamlar Türkiye'ye geldiklerinde saat 10-11 civarıymış.

O adamlar 1.5 günde dinlendiler ? Taktik çalıştılar ?

Ki aynı maçları oynamadılar Beşiktaş suni çimde buz tutmuş bir zeminde oynadı maçı 6.ci dakika geriye düştü 85 dakika maçı çevirmek için 2 kat efor sarfetti.gs yedi 2 tane reaksiyon vermedi izledi.

o 1 gün ne kadar farkediyor top oynayanlar bilir diyim.

Ekstra : Gs ne kadar cezalı oyuncusu varsa hepsini o maçta oynattı ligde oynayamayan n'diaye,rodriges falan fıstık.
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2018, 22:44:43 cursedofdragon ]

Çevrimiçi levitate

ljalic ve vida ne oynadılar bu arada maşallah

hele vida caner olmasa 40 milyona satarsın
bipbipbupbup

Çevrimdışı ozankarakoc

Caner'den ancak Adriano ve Gökhan aynı anda sağlıklı olduğunda kurtulabiliyoruz. Geldiğinde fizik kapasitesi daha iyiyken bile bu kadar oynamıyordu. Hoca sağolsun başka bir opsiyon kovalamıyoruz.

Bir bek opsiyonu daha alınırsa devre arası muhtemelen ikinci yarıda kulübeye çekilecek. Umarım Adriano artık sakatlanmaz. Aslında bir sol bek opsiyonu daha alıp Caner'i postalamak lazım ama bizim futbol aklından böyle bir hamle beklemek hayal.

Bir de şartlar var. 1 milyon euro'nun 6 milyon TL ettiği dönemde hem iyi bir sağ bek, hem iyi bir sol bek, hem iyi bir forvet alınabilir mi? Bence imkansız. Onun yerine altyapıdaki bütün sol bekleri A takıma alalım, Gökhan ya da Adriano'nun sakat olduğu maçlarda sırayla oynatır, iyi olanı tutarız :)

Çevrimdışı cursedofdragon

GSnin 2. başkanı A.A. galatasarayın çaresizliğini gösterdi resmen.

17 takım bir karar aldınız bizi sildiniz, gelin barışalım, güzel Türkiyemiz vs. vs.  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

ağlaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:

ağlasın biraz daha :D

17 vs 1 değilmiydi yav :D

2-3 tane yanına antalya ve ankaragücünü aldıydı olmamış mı :D

Çevrimdışı Orhan_

Ben vidaya kotu diyordum ama yanilmisim. Vida hem sol bek hem sol stoper oynadigi icin oyle gozukuyormus. Adam kendi bolgesinde mi oynasin yoksa mac boyu canerin aciklarini mi kapatsin.

Yo yo yoooo :D.. Vida cidden çok iyi oynadı..

Çevrimdışı EMİR EMRE

ağlasın biraz daha :D

17 vs 1 değilmiydi yav :D

2-3 tane yanına antalya ve ankaragücünü aldıydı olmamış mı :D

nası koydu ama TFF, nasıl koydu ama hakemler. bundan 1 ay önce olsa 2 tane penaltı çalarlardı cincona  :biggrinking:

Çevrimdışı Sercan62

Kazandık çok güzel bir sonuç, inanılmaz mutluyum ama sinirimi bozan bir şey var o da şu: Şenol hoca galibiyet golünden sonra takımı frenledi. Top kontrolünü ikinci yarıda çok rahat elimizde tutacak durumdayken korkak oynamaya başladık. Kendi sahamızda takım olarak daha agresif olmalıydık. Takım yorgundu belli başlı sorunlar vardı tamam ama insan kendi sahasında daha ezici bir galibiyet bekliyor.

Bir diğer eleştirim de taraftara. 1-0 öne geçmişiz. Ortalık bayram yerine dönmeliyken, taraftar daha fazla coşmalıyken ne hikmetse golden sonra sanki golü biz değil gs atmış gibi bir hava vardı statta. Bir anda sanki ''golü attık ama her an yiyebiliriz.'' havası oluştu taraftarda. Bu oyunculara da yansıdı. Quaresma bile 2 yerde taraftarı ayaklandırmaya çalıştı. Bizim statta 2 dk bile tempoyu düşürmemiz lazım. Yenik bile olsak  sürekli coşkulu olmak rakibi baskı altına almak gerekiyor. Biz bunu özellikle son 2 senede yapamıyoruz.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Caner + 7numara ikinizin toplami macta bir tane olumlu hareketiniz yok yeter cildirttiniz bu taraftari. Hoca gormuyor musun hoca yeter be.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Verilmeyen penaltiyi sonra verip sokup verilen penaltinin var ile iptali, efsane yaaa
Ne koyduk mis gibi