Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 2905981 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

koyduk ama zevk vermedi yav

geçen sene örneğin ne güzeldi hala özetini açar izlerim :D

milletin kuponları da yatırdın zaten kg var diyerekten  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan_

Geleceğe yönelik; Gökhan dönüp, Adri yerine dönerse ve hoca gole yatma ve uzun top sevdasından vazgeçerse bundan sonra iyi maçlar izlemeye başlayabiliriz.

Çevrimdışı ozankarakoc

koyduk ama zevk vermedi yav

geçen sene örneğin ne güzeldi hala özetini açar izlerim :D

Zevk vermemesi bir yana, kanser etti ya...

Galatasaray gerçekten inanılmaz kötü bir takım. İlk yarım saatte iki pas yapamadılar. 2015-2016'yı, 2016-2017'yi falan geçtim, Sarpsborg maçının ikinci yarısı kadar oynasak 6 olurdu maç... Son dakikadaki frikikte nefesimizi tuttuk, ayıptır ya...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

ne alaka olm :D

Gol mü olsaydı kaçınca tabi ki sevincek son şans :D
abi çok rahat 2-3 yapabilecekken saçmaladık

bu vuruşun kaçtığına değil fark attığımıza sevinmeliydik işte
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimiçi levitate

milletin kuponları da yatırdın zaten kg var diyerekten  :D
totem abi 3'te 3 gidiyor :D

hem yatırım tavsiyesi değildi o :D
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimdışı ozankarakoc

Geleceğe yönelik; Gökhan dönüp, Adri yerine dönerse ve hoca gole yatma ve uzun top sevdasından vazgeçerse bundan sonra iyi maçlar izlemeye başlayabiliriz.

Sadece Gökhan'ın yokluğu takımın bütün dengesini, kimyasını, ruhunu bozuyor.

Çevrimdışı 38life

Mustafa Pektemek bir süredir fena oynamıyor. Ama bu maçta baya iyiydi. Çok iyi mücadele etti. Hele Caner ve Q7 gibi futbolculara bakınca...
Gençliği yetiştiriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.

Çevrimdışı mylife1903

Hehe ne guzel kaydik sektire sektire
Gsliler aglasin simdi penalti bababa diye

Çevrimdışı tangaz

Sol kulvar Adri' nin, takımın üstü başıyla çok oynamaya gerek yok.

Eksikler belli umarım çalışma vardır.
Sağbek - Ati'nin genci - Buldumu sokuşturan tripod forvet.

daha fazlası lüks olur.

bence sağbek ve santrafor yeterli devre arası geliyor ikinci yarı uefadan eleniriz tek kulvar kalır medel dorukhan ikilisi yeter ati necip de yedekler ama golcü şart
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozankarakoc

Tek mutluluğum Dorukhan'ı kazanmış olmamız... Çocuk hem çok çalışkan, hem de oyun zekası iyi... Topa müdahalesini yaparken, kazanırsa kime atacağını da hesaplamış oluyor. Oğuzhan artık formayı ancak Ljajic sakatlandığında görebilir.

Çevrimdışı 38life

Tvden hiç belli olmuyor taraftar performansı... Mikrofonlar deplasman tribününe yakın ve basın tribünü önünde. Duyduğun seslerin çoğu gerçek atmosferden daha farklı olabiliyor.

"Gerçek atmosfer" diye de genelleyemezsin ki. Ben 2 sezon boyunca yeni açıkta seyrettim maçları. Deplasman tribünü dolduğunda onların sesinin bizi bastırdığı anlar yaşanıyordu. Ben de çıldırıyordum sinirden. Eski açıktaki, kapalıdaki adamın pek umrunda olmaz bu.

Çevrimdışı cursedofdragon

abi çok rahat 2-3 yapabilecekken saçmaladık

bu vuruşun kaçtığına değil fark attığımıza sevinmeliydik işte

yapamadık olmadı maç 1-0 son pozisyon atsa her şey yalan olucak.

Normal hocanın sevinmesi terim aynı durumda olsa sevinmicek mi şimdi kafanı çok boş şeylere takıyorsun :D

Çevrimdışı 38life

Caner 22 pas hatası yapmış. Herhalde topla da 23 kere falan buluşmuştur... Sola pas veriyoruz, 'eyvah Caner şimdi saçmalayacak' diye izliyoruz. Sağa pas veriyoruz, 'bakalım Quaresma topu nasıl ezecek' diye izliyoruz... Kabus gibi bir maçtı. Şöyle bir dönemde, Galatasaray galibiyetine sevinemeyeceğimi hiç tahmin etmezdim, o da oldu.

Bu adamın böyle bir istatistikle oynamasından daha garip olan bu adamın ilk 11'de ısrarla oynatılması.

deplasman seyircisinin yeri yeni açığa alınacaktı böyle bir haber vardı yanlış hatırlamıyorsam bein'in tam yanına konmuş deplasman tribünü tv başında sürekli gs'yi yada bi başka takımı dinlemek zorunda kalıyoruz.

Gitsin yeni açığa deplasman tribünü yeni açık full bizim taraftar olsun.

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu adamın böyle bir istatistikle oynamasından daha garip olan bu adamın ilk 11'de ısrarla oynatılması.

Başka adam yok ki oynayabilecek... Zaten sağ bek devşirme, bir de sol bekini alakasız bir mevkiden oraya kaydırırsan hepten çorba olacak. Hoş, Caner'in varlığından daha çok zarar verebilir mi, bilmiyorum ama...

En azından üçlü savunmaya dönersin, Vida, Necip, Adriano'yla... Orta sahayı beşlersin. Kenarları Lens-Quaresma yaparsın. Ben olsam, ikinci yarıda oyunu 'Caner'in olmaması' üzerine kurardım. O derece kötüydü...

Çevrimdışı Orhan_

Sadece Gökhan'ın yokluğu takımın bütün dengesini, kimyasını, ruhunu bozuyor.

Gökhan'ın yokluğu Caner'in varlığı oluyor maalesef. Kötü bir maç izledik. Gs zaten çok kötü ama bizim ayak uydurmamız inanılmaz kötü... Yine de bizim adımıza Dorukhan performansı, Güven performansı, Adri'nin dönüşü, Vida'nın her maç daha güven vermesi gibi önemli veriler var. Devre arasına kazasız belasız girersek daha da iyi olacak bizim adımıza. Bir de Şenol Güneş'in biraz daha fabrika ayarlarına dönmesi lazım. Bugün gs bizim kaleye geldiyse kendi güçlerinden değil, bizim gereksiz hamlelerimizden.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu Caner nasıl futbolcu oldu. Nasıl Fenerbahce'de oynadı ordan İnter'e gittik nasıl aldık insan hakikaten hayret ediyor. Kardesım adam aldıgı her topu şişirir mi ya. Bu kadar mı beceriksiz bir adamı oynatmak zorundayız.

Çevrimdışı caner.eryigit

Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar hobaaaaaaa

Rezildik rezalettik diyenler bu oyuncuların 1.5 gün önce norveç'te suni çimde soğukta top oynadığını 48 saat bile dinlemediğini unutmasınlar.

Baskı bu yüzden oyuncuların koşucak hali bile yoktu.

Lens yine sakatlandı bu yüzden oynamamış!

Atiba derbi'yi kaldıramıyor o da bu yüzden oynamadı.

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Tvden hiç belli olmuyor taraftar performansı... Mikrofonlar deplasman tribününe yakın ve basın tribünü önünde. Duyduğun seslerin çoğu gerçek atmosferden daha farklı olabiliyor.
O yayıncı kuruluştan kaynaklanan birşey bence. Bugün taraftar baya bağırdı ıslıkladı aslında. Öyle berbat falan değildi.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı underworld

Doğrudur. Yalnız ikinci yarıda rakibi yuhlama dışında tek bir tezahürat duymadım. Cılız bir 'Kartal gol gol gol' geldi bir ara, on saniye falan sürdü... En azından ekranlara o kadarı geldi...
Ne tezahüratından bahsediyorsunuz, sahadaki oyunu gören pavarotti bile dilsiz olurdu taraftar ne etsin

Çevrimdışı worns

Ljajic ve Dorukhan iyiydi. Pektemek'in mücadeleciliğinin hücumdaki dağınık görüntüye bir nebze iyi geldiğini de düşünüyorum.

Takım olarak ilk 20 dakika dışında sürekli kötüydük. Doğru olmayan planlar ve oyuncu tercihleri, anlamsızca topun maç boyunca rakibe bırakılması vs.

Devre sonuna kadar zor denebilecek 3 maç + Malmö maçı var. Bir nebze güven kazanan takım ve kazanılan bir kaç ekstra oyuncuyla bu bölümü kayıpsız geçersek devre arası belki doğru bir kaç adım atılabilir. Artık verim alınamayacağı görünen Pepe, Babel, Tolgay, Larin gibi oyuncularla yollar ayrılır akılcı bir kaç takviye yapılırsa bir yeniden yapılanma olasılığı oluşabilir.

Çevrimdışı 38life

Başka adam yok ki oynayabilecek... Zaten sağ bek devşirme, bir de sol bekini alakasız bir mevkiden oraya kaydırırsan hepten çorba olacak. Hoş, Caner'in varlığından daha çok zarar verebilir mi, bilmiyorum ama...

En azından üçlü savunmaya dönersin, Vida, Necip, Adriano'yla... Orta sahayı beşlersin. Kenarları Lens-Quaresma yaparsın. Ben olsam, ikinci yarıda oyunu 'Caner'in olmaması' üzerine kurardım. O derece kötüydü...

Ben maçlara 10 kişi çıkmayı Canerle çıkmaktan daha faydalı buluyorum. Bu durumda kimin oynayacağının bir önemi yok. Rıdvan oynasın. Caner'den daha fazla zarar vereceğine %1 bile ihtimal vermiyorum.

Çevrimdışı kartal190321

kalan maçları  bir şekilde kazanıp   ilk yarıyı  bitirebilirsek   3  nokta  atışı transferle   çok rahat  şampiyon  oluruz,

kadro   caner  ve   q7  aynı anda sahada  olunca   saçma  sapan  uzun top  orta  oyununa  dönüyor   bir  şekilde  q7  ve canerin  oynamadıgı  11   oluşturmak  gerekiyor,
her topu kendilerine  istiyorlar gereksiz  trip  el kol  hareketleriyle   takımı  sabote ediyorlar ve kendilerini takımdan üstün görüyorlar  ve  hoca  bunu  nasıl  göremiyor    herkes  görüyor  ama nedense  bir tek  hoca göremiyor :alala:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”