Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 2905935 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi murat baltacı

Caner medel siritiyor hoca güveni çıkardı tüm takımın ayarını bozdu. Kendi sahanda gs bu kadar eksikken daha cesur olmalıydı
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi levitate

hoca güvene ayıp etti bu arada çok kötü değildi
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimiçi levitate

Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimdışı atalay

Son yarım saati izledim bana yetti. İki takımı da kutlarım.

Çevrimdışı ozankarakoc

Caner ve Quaresma'nın 90 dakika boyunca 'BÜTÜN' tercihleri yanlıştı. İnanılır gibi değil.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu arada taraftarın performansı da berbattı.

Çevrimiçi levitate

Çevrimiçi murat baltacı

Hoca büyük sacmaladi bide üstüne ikinci yarı güveni çıkardı toparliycam derken iyice düşürdü takımı.

Caner Q7 bu formayı hak etmiyosunuz frikik gol olsa kim hesap verecek
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi levitate

berbat kelimesi hafif kalır

Çevrimdışı 38life

Caner ve Quaresma'nın şu maçtan sonra birdaha forma giymesi asla, asla, asla kabul edilemez. Quaresma'nın yedeğe çekilmesi konusunda hiçbir umudum yok ama artık Allah aşkına şu Caneri çıkart hoca 11'den. Rıdvanı falan oynat. Kimi oynatırsan oynat.
Gençliği yetiştiriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.

Çevrimiçi levitate

bu arada maicon kaçırınca hocanın deli gibi sevinişi

gerçekten yazık bu hallere düşmemeliydik

Çevrimdışı 38life

gs'lilerin tezahüratları tv'den bile duyuluyordu. Stadda olsam çıldırırdım.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hocanın adaleti yok. Resmen bazı oyuncuları kayırıyor.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı 38life

VAR kararlarının hepsinden lehimize karar çıkması sanki hakem bizi kollamış gibi bir algı oluşturacak şimdi kamuoyunda. Hiç sallamayın. Kulaklarınızı tıkayın benim yaptığım gibi. Verilen VAR kararlarının hepsi doğruydu.

Çevrimdışı Orhan_

Hocaya diyecek lafım kalmadı..Bir değişiklik yapıyor siyahla beyazı yaşamaya başlıyoruz. Kendi evimizde 30 dakikadan fazla gömülerek oynadık. Rakip de hem eksik hem güçsüz hem de başlarında hede hödöden başka bir şey bilmeyen bir adamın olduğu pislik yuvası. Bravo hocam. Bazı şeyler sana rağmen oluyor.

Çevrimdışı Orhan_

Tvden hiç belli olmuyor taraftar performansı... Mikrofonlar deplasman tribününe yakın ve basın tribünü önünde. Duyduğun seslerin çoğu gerçek atmosferden daha farklı olabiliyor.

Çevrimdışı ferdi1903

caner, q7 basdan sona berbat oynayan iki arkadas, isin ilginci hoca bunlara 90 dakika katlanabiliyor,

bu ikiliye bugün necip de eslik edince stres seviyesi cok yükseldi

necipin her topa müdalesi bize tehlike olarak döndü, bunca senedir büyük maclar oynayan kisi hicmi tecrübe kazanmaz ya

Çevrimdışı Orhan_

gs'lilerin tezahüratları tv'den bile duyuluyordu. Stadda olsam çıldırırdım.

Emin ol stat içinde biraz sesleri çıksın, sesi geldiği yere geri sokuyorlar.. Tvde çok farklı duyuluyor...

Çevrimdışı tangaz

neyse sonuçta koyduk ve ben sonuç odaklıyımdır  :bandit:

:D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozankarakoc

Caner 22 pas hatası yapmış. Herhalde topla da 23 kere falan buluşmuştur... Sola pas veriyoruz, 'eyvah Caner şimdi saçmalayacak' diye izliyoruz. Sağa pas veriyoruz, 'bakalım Quaresma topu nasıl ezecek' diye izliyoruz... Kabus gibi bir maçtı. Şöyle bir dönemde, Galatasaray galibiyetine sevinemeyeceğimi hiç tahmin etmezdim, o da oldu.

Çevrimiçi levitate

neyse sonuçta koyduk ve ben sonuç odaklıyımdır  :bandit:

:D
koyduk ama zevk vermedi yav

geçen sene örneğin ne güzeldi hala özetini açar izlerim :D

Çevrimdışı ozankarakoc

Tvden hiç belli olmuyor taraftar performansı... Mikrofonlar deplasman tribününe yakın ve basın tribünü önünde. Duyduğun seslerin çoğu gerçek atmosferden daha farklı olabiliyor.

Doğrudur. Yalnız ikinci yarıda rakibi yuhlama dışında tek bir tezahürat duymadım. Cılız bir 'Kartal gol gol gol' geldi bir ara, on saniye falan sürdü... En azından ekranlara o kadarı geldi...

Çevrimdışı cursedofdragon

bu arada maicon kaçırınca hocanın deli gibi sevinişi

gerçekten yazık bu hallere düşmemeliydik

ne alaka olm :D

Gol mü olsaydı kaçınca tabi ki sevincek son şans :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sol kulvar Adri' nin, takımın üstü başıyla çok oynamaya gerek yok.

Eksikler belli umarım çalışma vardır.
Sağbek - Ati'nin genci - Buldumu sokuşturan tripod forvet.

daha fazlası lüks olur.