Quaresmayi yunus emre ile abdusta abilere soracaz, ucakta mi sakatlandi diye
Lens konusunda ben hala ayni noktadayim santrafor oynayacaksa oynasin yoksa bu takimin oyuncusu olacak kalitede degil, herzamanda dedim takimin seviyesi ve kalitesi dustugunde ise parlama yapabilir diye
Dun psvde attiklatina benzer goller buldu, acayip bi gol sansi var bu santrafor kitliginda guzel oynardi
bir konuda yanılıyorsun ama
tamam quaresmanın kalitesinde olmayabilir bazı durumlarda quaresmanın yapabildiklerinide yapamayabilir
ama basit bir şey söyleyeceğim akşam quaresma oynasaydı bu maçı alabilirmiydik
mesela quaresma o ortayı love un önüne yerdenmi atardı havadanmı şişirirdi.
yada lens bir sezonda 10 gol 10 asist yaparmı artılarına bakmak lazım hücumu bozmuyor bencil değil
skora gidebiliyor topla ilişkisi iyi hızlı mesela son attığı golde o depar atarken patlama yapıp son bir hamleyle
rakibin önüne geçip geçer geçmez aşırtıyor o top basitte görünse usta işi bir vuruşdu.
quaresmadan on kat daha fazla gole yakın tamam quaresma kadar topu tutamaz ama tutmasınıda isteyen yok
onun varlığı diğer oyuncularında topla buluşmasını sağlıyor herşeyden önemlisi çizgide beklemiyor
atakta hücumu çoğaltıyor ve doğru yerde duruyor
babel quaresmadan lens pektemeğe geçtik kalite düştü senin bakış açınla evet bu doğru
ama oyunun kalitesi arttı hangisi tercih edilir rakip ceza sahasında pas yapmaya başladık sağdan lens giriyor
soldan pektemek giriyor forvet dalıyor arkasından ljajic deliyor ya hücumda çoğalıyoruz
rakip kimi tutacağını şaşırıyor birde bu adamların hepsi haraketli adamlar
akşam love a attırdığı gol aslında larin oynarken o paslardan bir kaç tane daha attı ama larin vuramadı
senin forvetin love ise quaresma değil lensle oynarsın fernandao gibi bir forvetin varsa quaresma ile oynarsın
yemişim kalitesini bana 10+10 yapsın yeter takım oyunuda oynasın biz olcayı gönderdik babeli aldık
babel gol atıyor ama olcaya değişmem ben olcay hücumda vardı ve babel kadarda atıyordu üstüne onun yapamadığı asistide
yapıyordu. şimdi olcayın kalitesi babelden düşükmüş ne yapalım
bu arda akşam pektemekte yoktu ozide yoktu aslında takım 8,5 kişi oynadı larinide buçuk saydım.
hadi akşama özel yetersiz kadroda buna eyvallah denir. bir tek hocayı love ile başlamamasına eleştiri getirilir
onuda aslında yaşından dolayı diri rakibe karşı ilk başta yıpratmayıp sonradan oyuna koymayı düşünmüş olabilir
benim akşam kabul edemediğim tek şey adrinin bekte dorukhanın ortada olması gerektiğiydi.
bu arada dorukhan sağ bek oynuyor ama buranın asli elemanı olarak düşünülmemeli bence çok yeterli değil orda
merkezde yüksek verim alınıyorsa bek tercih edilmemeli adri olmasa kabul edilebilirdi ama adri varken doğukanın sağ bekte olması bence
hoca zaafı oldu akşam.
bu arada bazı arkadaşlar adriyi beğenmiş bence çok yetersizdi. gücü yok daha hazır değil.