Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3727205 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Bu takım defans yapamıyor çok basit olan ofsayt taktiğini bile eline yüzüne bulaştırdı bugün iki kere kaleciyle kaldı rakip. Şenol güneş'in ilk üç sezonu rakip duran toplarından yediğimiz gol sayısı çok düşüktü hatta ikinci şampiyonlukta baya süre kafa golü yemedik, bu sene böyle bir özelliğimiz de kalmadı takımın duran top savunması çok tedirgin edici rakip her dönen topu alıyor oyuncu yerleşiminde de arızalar var. Zaten dikkat edilirse ne hücumdaki duran toplardan ne rakibin kullandığı duran toplardan dönenler artık bizde kalmıyor rakip kullandığı her korner dönüşü kalemize şut attı bu normal mi? Bizim böyle sorunlarımız yoktu senol hocayla oyuncu yapısı mı buna uygun değil hoca mı artık önem vermiyor bilemiyorum ama gün geçtikçe her anlamda defansif zaafiyeti artan bir Beşiktaş var.

Çevrimdışı ozankarakoc

Maçın İstatistikleri:

Topla Oynama:
> Sarpsborg %34,1
> Beşiktaş %65,9

İkili Mücadele Kazanma:
> Sarpsborg %47.3
> Beşiktaş %52.7

Korner:
> Sarpsborg 4
> Beşiktaş 11

Pas:
> Sarpsborg 266
> Beşiktaş 508

Pas Yüzdesi:
> Sarpsborg %53,4
> Beşiktaş %74,2

Orta:
> Sarpsborg 20
> Beşiktaş 43

İsabetli Orta:
> Sarpsborg %35
> Beşiktaş %16,3

Şut:
> Sarpsborg 6/18
> Beşiktaş 10/20
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı underworld

Pekto ısınıyor yavaş yavaş...
Son 5 sezondaki en uzun maç oynama serisini yakalamıştır.
Tebrikler

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu takım defans yapamıyor çok basit olan ofsayt taktiğini bile eline yüzüne bulaştırdı bugün iki kere kaleciyle kaldı rakip. Şenol güneş'in ilk üç sezonu rakip duran toplarından yediğimiz gol sayısı çok düşüktü hatta ikinci şampiyonlukta baya süre kafa golü yemedik, bu sene böyle bir özelliğimiz de kalmadı takımın duran top savunması çok tedirgin edici rakip her dönen topu alıyor oyuncu yerleşiminde de arızalar var. Zaten dikkat edilirse ne hücumdaki duran toplardan ne rakibin kullandığı duran toplardan dönenler artık bizde kalmıyor rakip kullandığı her korner dönüşü kalemize şut attı bu normal mi? Bizim böyle sorunlarımız yoktu senol hocayla oyuncu yapısı mı buna uygun değil hoca mı artık önem vermiyor bilemiyorum ama gün geçtikçe her anlamda defansif zaafiyeti artan bir Beşiktaş var.

Aynen öyle. Yalnız Sarpsborg maçı özelinde çok da tepki gösteremiyorum ben bu duruma. Vida hariç kimse kendi yerinde oynamadı. Ofsayt taktiğini bozanlar da genelde ya Necip, ya Dorukhan oldu. Umarım derbide Adriano - Pepe - Vida - Gönül dörtlüsünü izleme şansımız olur.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Orhan_

futbol 90 dk.

tipik bir kuzey deplasmanıydı önde basarak başlarlar o esnada sağlı sollu saldırırlar hava ve zemin koşullarını da bu esnada bolca avantaja çevirirler ama ikinci yarılar düşerler zira o tempoyu 90 dk.ya yayacak takım olsalar efsane milana dönüşürler. bu faktörleri nasıl göz ardı ediyorsunuz? objektiflikten öyle uzaksınız ki hoca gömmek için fütursuzca saldırıyorsunuz. mesela oyuncular zemine (suni çim) bile anca alışmıştır oyunun ikinci yarısı bişeylerin değişmesinde bu bile bir parametredir.

Tipik bir kuzey deplasmanına ayak uydurmasaydı. Adamlar 2 attı ama 2 daha atabilirlerdi. Gol yemekten daha büyük problem o duruma nasıl geldiğimiz. Bunun açıklaması "denedi, olmadı, değiştirdi" gibi naif bir cümle ile olamaz. Çünkü bu cümleyi son 2 sene içinde bir dolu maç için yazabiliriz. O maçlar için ne açıklama yapacağız? Oyuncu kalitesi? Oyuncu performansı? Yönetimin halt etmesi? Bu gördüğümüz görüntünün hiçbir yerinde hocanın hatası ya da imzası yok mu?

Çim konusunda katılıyorum. Hava-çim-coğrafya.. Her şey etken olabilir de problem yeni değil ki. Bu konuda anlaşamıyoruz. Ben Şenol Güneş'i bu sezon eleştirmeye başlamadım ki. 2. şampiyonluk sezonu dahil neredeyse hep aynı şeyleri söylüyorum. Farklı oyuncularla da aynı problemleri yaşıyorsak, hocayı gömmeye hakkımız vardır :D. Yaşasın gömücülük...
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2018, 03:33:11 Orhan_ ]

Çevrimiçi tolga1903

Aynen öyle. Yalnız Sarpsborg maçı özelinde çok da tepki gösteremiyorum ben bu duruma. Vida hariç kimse kendi yerinde oynamadı. Ofsayt taktiğini bozanlar da genelde ya Necip, ya Dorukhan oldu. Umarım derbide Adriano - Pepe - Vida - Gönül dörtlüsünü izleme şansımız olur.

Keşke sarpsborg maçına özel bir durum olsaydı ama maalesef biz bu sene çoğu maçta böyleyiz pepe vida varken de yaşıyoruz bu zaafiyeti. Gs maçında canersiz bir geri dörtlüyü ben de çok isterim ama zor gibi duruyor. Gs özellikle rakip duran toplarından dönüşte rakibini eksik yakalamaya çalışıyor topu arkadaşlarına isabetli indirip hızla rakip kaleye yöneliyorlar zaten tek esprileri de bu set oyununda yoklar bunlara açık alan bırakmayan her takım istediğini alıyor. Bu noktada rodriguez'in olmayışı bizim adımıza çok olumlu bilhassa biz duran top kullanırken bir kişi fazla bekleyebiliriz arkada onyekuru'ya markaj yapılabilir vs. Umuyorum şu defansı ciddi şekilde toparlamış oluruz o maça kadar.

Çevrimiçi Necmi

aksini hiç demedik ki zaten aslında söylediklerin oyuncu eleştirisi, hoca değil. hani bu oyuncular çok iyiydi  :alala:
bu oyuncuları oynatan da değiştiren de aynı hoca. bir plan yaptı denedi olmayınca değiştirdi. bunun neden ve niçinlerini tartmadan ezbere bir yorum yapmışsın. yarın sabah ist.da olacak takım ve pazar günü gese ile ölüm kalım maçına çıkacak kadroda önemli eksikler var hafta sonuna değin daha fazla oyuncu kaybetmemek mümkünse yenilerini kazanmak isteyen bir hoca vardı kenarda bu doğrultuda bir başlangıç planı ve 11i ile sahaya çıktı 1,6 milyon maaş alan adam da totosu kaldırsın die bir şans daha verdi hoca olmayınca değişikliğe gitti.

ben de esas bunu nasıl göremeden yazıyorsunuz bunu okuyunca gülüyorum ama dram tadında oluyor bu gülüşlerim.
hocanın işi maçı kurtarmak yüksek maaş alan oyuncuyu kurtarmak değil o maaş yönetimin sorunu hocanın sorunu maçı kazanmak.
bir takımın en sert en zor noktasına haftalardır sakat olan antrenman yapmamış birini koyuyorsun önünede ozi ve ljajic ikisininde direnci
yok diyeceğim ama ozi oyunda bile yok oynadığını ilk yarının sonuna doğru farkettim kamera aldıda
eldeki kadroyu en doğru şekilde kullanmak hocanın işi atalayın dediği bir şey doğru hocayı kaçtır elinin tersiyle
ittiği oyuncular kurtarıyor. Biz ilk maçta bu takımın orta sahasının gücünü gördük deli gibi topa basarak oynadıklarınada şahit olduk
o siyahi oyuncu ilk maçtada bizi çok zorda bıraktı sen napıyorsun iki yıldır 0 olan oziyi bu takımın merkezine koyuyorsun
alt yapıdaki çocuklardan birini getir koy oraya oziden daha fazla katkı vereceğini 5 yaşındaki çocuklarda biliyorken
bu ısrarı yapıyorsan hala birde arkasınada antrenmansız adriyi koyuyorsan müsade ette eleştirelim elinde iyi oynamış bir fatih var dorukhan ortada kendini kanıtlamış rakip kanattan atak yapmıyor koysan adriyi sağ beke birçok şey düzelecek.
caner orta sahadan geriye gelmeden nerdeyse maçı bitirdi adamlar o kadar çizgiyi kullanmadılar sürekli merkezden geliyorlar ilk maçta böyleydi hoca kalktı krema gibi bir orta saha yapıp sürdü sahaya sonuç 9 pozisyon verdik ikisi gol oldu sonra hatasından döndü kısmen
pozisyon bile vermeden doğru dürüst maçı kopardık orta sahadan duvara çarpmış gibi toplar dönmeye başladı.
ben yoruldum artık sahaya sürüp olmadı diye değiştirmesinden beni yoruyor sürekli aynı şeyleri deneyip
farklı sonuçlar almaya çalışması. ha maçı istemiyorsan turu feda ettiysen başta söyle kimi oynatırsan oynat kimse birşey demez camianın çoğunluğu istemiyor turu zaten lige dönelim diyor. o zaman mantık çerçevesine oturturum
adriyi saklarsın riske atmazsın gerekiyorsa ljajici oynatma ozi oynasın maç ne olursa olsun kabulüm
ama eldeki oyuncuların en iyisini sahaya süreceksen ben bu hataları görmek zorunda değilim hop oturup hop kalkarak maçı izletme
bu sene tek bir maçı rahat izleyemedik zor kolay olayı değil kadro kalitesi bizden on kat düşük takımlara karşı bile oynayamıyoruz
bizim oynadığımız takımların %80 inden daha iyi bir kadroya sahibiz ama kimseye üstünlük kuramıyoruz.
hep oyuncu kalitesi denmez citylemi oynuyoruz.
kendi sahamızdayız hafta sonu karşımızda hem saha dışında tükenmiş hem sahada tükenmiş bir takım var
adamların 11 inin yarısı cezalı diğer yarısı sakat forvetleri kötü değil hiç yok ve biz maçı kazanırmıyızı düşünüyoruz.
işde geldiğimiz nokta bu. hala dorukhan atiba ljajic yapsın orta sahayı diye dua ediyoruz.
ligin başında değiliz bu güne kadar 25 maçtan fazla oynadık ne savunma oturdu ne orta saha
tutan oyuncular var ama bu gün iyi oynuyor yarın oynatmıyor. sakatlığı cezayı anlarım ama kulübede otururken
bile yapmıyor işde. sıkıntı burda.

Çevrimdışı underworld

Oyun kazanmak bu toprakları çoktan terk etti.
Skor varsa değmeyin keyfimize.

Kronik vakalar dün olduğu gibi bugünde aynı şekilde devam ediyor.

Çevrimiçi Necmi

Maçın İstatistikleri:

Topla Oynama:
> Sarpsborg %34,1
> Beşiktaş %65,9

İkili Mücadele Kazanma:
> Sarpsborg %47.3
> Beşiktaş %52.7

Korner:
> Sarpsborg 4
> Beşiktaş 11

Pas:
> Sarpsborg 266
> Beşiktaş 508

Pas Yüzdesi:
> Sarpsborg %53,4
> Beşiktaş %74,2

Orta:
> Sarpsborg 20
> Beşiktaş 43

İsabetli Orta:
> Sarpsborg %35
> Beşiktaş %16,3

Şut:
> Sarpsborg 6/18
> Beşiktaş 10/20
ve dip not bu maçtan 5 lik olup dönebilirdik
daha maçın onuncu dakikasında maç bitebilirdi.

Çevrimdışı Librarius

Alacaz lens sevicileri pistlere dedik
Lens varken neden quaresma oynuyor sonra

Lens kontrol edemedi, lens ve tac, lens ve faul
Baska bisi yaptigi yok
Cok dusuk seviye futbolcu su kadroda parlamasi lazim aslinda
Adriyano ile layici al burdan seviye alanyaspor

Quaresma olsa show yapardı. 😂
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

İlk yarı oyuncular kötüydü, ikinci yarı Şenol Güneş iyiydi :D.

Çay içiyordum püskürttüm. Harika bir tespit. :D.

Adem Ljajic’i takıma monte edebilmesi 14 hafta sürdü. Şenol hocayı severim, kalsın hocamız olarak ama gerçekten yeni oyuncuları harcama kapasitesi çok yüksek. Aboubakar ‘a bunu yaptı, Lens ‘e bunu yaptı (Lens hiçbir zaman takımın bir parçası olarak hissetmedi), negredo ‘ya yaptı, tabiki Ljajic’e de yaptı.  Takıntılı birisi.

Fakat Şenol Güneş’ten daha faydalı bir hoca bulamayız. Kalsın, 10 yılda 6 kez şampiyon yapsın.

Çevrimdışı Librarius

Bu takımın en büyük problemi Caner Erkin malesef. Bahsettiğin ofsaytları bozan kişi. Adam orta yapma fetişisti.  Basit pas veremiyor, tonlarca top kaptırıyor, defansif açıdan takımı ve özellikle Vida ‘yı perişan ediyor. Yahu 30 orta yaptın, gmrüyorsun ki olmuyor, niye ısrar ediyorsun? Hoca bir şey demiyor mu buna?

Çevrimdışı Librarius

Keşke sarpsborg maçına özel bir durum olsaydı ama maalesef biz bu sene çoğu maçta böyleyiz pepe vida varken de yaşıyoruz bu zaafiyeti. Gs maçında canersiz bir geri dörtlüyü ben de çok isterim ama zor gibi duruyor. Gs özellikle rakip duran toplarından dönüşte rakibini eksik yakalamaya çalışıyor topu arkadaşlarına isabetli indirip hızla rakip kaleye yöneliyorlar zaten tek esprileri de bu set oyununda yoklar bunlara açık alan bırakmayan her takım istediğini alıyor. Bu noktada rodriguez'in olmayışı bizim adımıza çok olumlu bilhassa biz duran top kullanırken bir kişi fazla bekleyebiliriz arkada onyekuru'ya markaj yapılabilir vs. Umuyorum şu defansı ciddi şekilde toparlamış oluruz o maça kadar.

Caner oynarsa bizi perişan eder.

Çevrimdışı Librarius

Adem Ljajic diyorum. Bu çocuk büyük oyuncu. Adam verkaç deniyor ama anlayan yok. Biraz ona uyarsak çok delici bir takım oluruz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Caner oynarsa bizi perişan eder.

inşallah gonul iyileşir adriano'yu beğendim ben.

gs maçında bekler gg-adri olursa güzel olur caner olursa sürekli ordan delmeye çalışacaklar.

GG-Medel-Vida-Adriano

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar su yaptiginizla Besiktas'a en buyuk zarari siz veriyorsunuz. Senol Gunes hater'ligini birakin acilen birakin.
Senol Gunes'i severim falan ayri da sevgiden ayri rasyonel olarak Besiktas'in basina her 10-20 senede bir gelebilecek derece ust duzey bir teknik direktordur kendisi.

-Carvalhal'i gollere sevinci, efendiligi falan var diye seven taraftarla uzun sure laf dalasina girdim.
-Gitar calan, anarsist tavirli, karizma, sosyalist diye diye bir grup taraftar Bilic icin manifestolar yazdi. Heteroseksuel erkeklerin Bilic askina karsi kac kere tartistim.
Pacalarindan basarisizlik ve loserlik akan yabanci teknik direktorleri seven bir kitle vardi.
Ancak Senol Gunes icin ayni kitle zitti yonde dusunuyor. Adam Laz degil ama Laz diyorlar irkci sekilde bir asagilamalar, hoca demiyorlar saygi duymuyorlar, senol anlamaz, senol takintili, senol ermeniyi sevmez, senol genc katili falan durmadan algi oyunlarina alet oluyorlar. Cenk-Ozzy'i oynatmayan Bilic idi ama 23unde bunlari alip oynatti Senol Gunes. Aras 27sine gelmis oynatmayinca genc dusmani. 2.ligde bile oynayamayan Orkan Cinar'a yeterince calismiyor diyecegine gidip efsane kariyeri olan hocasina laf edenleri anlamam mumkun degil.

A)Senol Gunes hakkinda duygulariyla konusan guruh acikca Senol Gunes dusmanligi yapiyor.
B)Senol Gunes hakkinda rasyonel elle tutulur verilere bakanlar Senol Gunes'in Besiktas'ta kalmasi gerektigini biliyor.

Senol Gunes kariyer olarak Turkiye'nin en iyi 2 hocasindan biri. Senol Hocanin son 5 yili:
-Bursa'da son sezonunda oynattigi oyun, v.sen-fernandao-bakambu-ozan tufan gibi oyunculara buyuk transferler yaptirtmasi. Buyuk basaridir bu.
-Besiktas'a yasattigi sampiyonluklar, yillar sonra gelen derbi galibiyetleri.
-Besiktas'a oynattigi goze hos gelen futbol.(Aykut Kocaman'la, Hamzaoglu'yla vasat sampiyonluk yasamaya benzemez)
-Avrupa'da Besiktas tarihine adini yazdirmasi. Sampiyonlar Ligi takimi yapmasi.
-Sayisizca parlattigi ve kulup rekoru paralara sattirdigi oyuncular.

1)Sadece ve sadece oyunculari parlatip yuksek paralara satilir hale getirmesi icin bile Senol Gunes kalmali derim. Ha tabi eline sakatliktan bitmis Negredo verip bisi bekleme. Turk gencler Guven Yalcin-Cenk Tosun vs ver parlatsin. 30luk Tosic-Babel-Ersan-Marcelo-Sosa vs ver parlatsin. Pahali genclerden Talisca-Aboubakar ver adam etsin. Herkesi yapar demiyorum ama cok yuksek oranda yapar bu isi hoca.

2)Sampiyonluklar. Senol Gunes oncesi 20 senede 2-3 sampiyonlugumuz vardi. Adam 3 senede 2 kez sampiyon oldu. Besiktas ortalamasinin her turlu uzerinde. Adil davranmak gerekirse hoca 2-3 sene daha sampiyon yapmasa dahi kalmalidir. 6 sene kalsa 2 kez sampiyon olsak bile son 30 yildaki Besiktas ortalamasindan iyi olacak dusunun durumu. Daha siz 1 sene sabredemiyorsunuz.

3)Derbi galibiyetleri. Bilic sayesinde LOSER'likta cigir acmistik. 3.luk esprilerinden gecilmiyordu. Hamzaoglu ve bitik GS'ye sampiyonluk veren onceki sene 2.ligi verip CL firsatini kaciran Bilic'le adeta ligin Everton'i olmustuk. Ayni yerinde sayan, onemli anlarda hep yenilen bir takima donusturmustu bizi onceki hocalar. Son 4 derbide gol atamamistik. Utanc vesikasi. Senol Gunes'le 5e 10a gidilecek gibi gecen FB-GS maclari yaptik. Her derbiye de umutla bakiyoruz.
Bilic vb ortalama antrenorlere gore sirf bu bile camianin ayakta kalmasi icin onemlidir. Besiktas buyuk takimdir "nokta"

4)Avrupa maclari. Burada Bilic'e ve onceki hocalara da yuklenmek istemiyorum. Onlardan da basarili olanlar vardi.
Ama CL'de kendi oyunumuzu oynayip da eze eze mac kazanmak apayri bir seviyedir. L'pool u iceride yenmistik eskiden ama kontradandi. Chelsea deplasmani gene kontra. CL'de genelde 3. bile olamadigimiz bir gercekti. Senol Gunes doneminde bunu kirdik. Camia icin psikolojik bir esik oldu diye dusunuyorum.
GSliler kadroya guvenmeyip CL'ye gitmeye cekinir haldeyken ben sahsen Senol Hoca ile CL maci oynamak isterim.
TS'de de basariliydi CL'de. Oynattigi oyunun Avrupa'da saygi gordugunu farketmeniz lazim. Sarri'nin Napoli'siyle taktik savasini verebilen bir hoca. Monaco-Porto-Leipzig falan sistem takimlari cozup basariya ulastik.

Erman Toroglu gibilerinin pesine takilip Senol Gunes'in taktik bilgisini sorgulayanlar halt etmisler.
Dorukhan'i surada degil burada oynatsin demenize lafim yok. Buradan hoca kovulmali mesaji vermek sikinti.
Senol Gunes'in artisini eksisini toplayinca yukarida saydigim basarilara ulasiyoruz. Hic hatasi olmasa zaten Arsenal-R.Madrid bu sene basi onu alirdi.

Isterse Sarsbourg macinda Dorukhan'i sol acik yapsin onemi yok. Adamin basarilari, futbol bilgisi ortada. Kisisel husumeti kenara birakin.
Elinizi vicdaniniza koyun. Besiktas'a son 25 yilda 2 antrenor geldi biri Lucescu digeri Senol Gunes. Her sene sampiyon yapacak hali yok. Her sene transferde para kazandiriyor harcamiyor birde hala daha laf ediliyor hayret birsey.
Konustugunu anlamiyoz, biz 30 senedir adami biliyoz gene anlamiyoz, topcu zaten kit akilli olur nasil anlasin, boyle pizentibil hoca getirsinler arkadas

Çevrimdışı mylife1903

Pekto ısınıyor yavaş yavaş...
Son 5 sezondaki en uzun maç oynama serisini yakalamıştır.
Tebrikler
Nazari deydirdin ilk idmanda kafasi kirilir gene

Çevrimdışı underworld

Nazari deydirdin ilk idmanda kafasi kirilir gene
Yok yok bu pekto başka pekto...
Bir tık daha arttırsın 500 bin tl den 1+1 yapalım sezon sonu

Çevrimdışı mylife1903

hocanın işi maçı kurtarmak yüksek maaş alan oyuncuyu kurtarmak değil o maaş yönetimin sorunu hocanın sorunu maçı kazanmak.
bir takımın en sert en zor noktasına haftalardır sakat olan antrenman yapmamış birini koyuyorsun önünede ozi ve ljajic ikisininde direnci
yok diyeceğim ama ozi oyunda bile yok oynadığını ilk yarının sonuna doğru farkettim kamera aldıda
eldeki kadroyu en doğru şekilde kullanmak hocanın işi atalayın dediği bir şey doğru hocayı kaçtır elinin tersiyle
ittiği oyuncular kurtarıyor. Biz ilk maçta bu takımın orta sahasının gücünü gördük deli gibi topa basarak oynadıklarınada şahit olduk
o siyahi oyuncu ilk maçtada bizi çok zorda bıraktı sen napıyorsun iki yıldır 0 olan oziyi bu takımın merkezine koyuyorsun
alt yapıdaki çocuklardan birini getir koy oraya oziden daha fazla katkı vereceğini 5 yaşındaki çocuklarda biliyorken
bu ısrarı yapıyorsan hala birde arkasınada antrenmansız adriyi koyuyorsan müsade ette eleştirelim elinde iyi oynamış bir fatih var dorukhan ortada kendini kanıtlamış rakip kanattan atak yapmıyor koysan adriyi sağ beke birçok şey düzelecek.
caner orta sahadan geriye gelmeden nerdeyse maçı bitirdi adamlar o kadar çizgiyi kullanmadılar sürekli merkezden geliyorlar ilk maçta böyleydi hoca kalktı krema gibi bir orta saha yapıp sürdü sahaya sonuç 9 pozisyon verdik ikisi gol oldu sonra hatasından döndü kısmen
pozisyon bile vermeden doğru dürüst maçı kopardık orta sahadan duvara çarpmış gibi toplar dönmeye başladı.
ben yoruldum artık sahaya sürüp olmadı diye değiştirmesinden beni yoruyor sürekli aynı şeyleri deneyip
farklı sonuçlar almaya çalışması. ha maçı istemiyorsan turu feda ettiysen başta söyle kimi oynatırsan oynat kimse birşey demez camianın çoğunluğu istemiyor turu zaten lige dönelim diyor. o zaman mantık çerçevesine oturturum
adriyi saklarsın riske atmazsın gerekiyorsa ljajici oynatma ozi oynasın maç ne olursa olsun kabulüm
ama eldeki oyuncuların en iyisini sahaya süreceksen ben bu hataları görmek zorunda değilim hop oturup hop kalkarak maçı izletme
bu sene tek bir maçı rahat izleyemedik zor kolay olayı değil kadro kalitesi bizden on kat düşük takımlara karşı bile oynayamıyoruz
bizim oynadığımız takımların %80 inden daha iyi bir kadroya sahibiz ama kimseye üstünlük kuramıyoruz.
hep oyuncu kalitesi denmez citylemi oynuyoruz.
kendi sahamızdayız hafta sonu karşımızda hem saha dışında tükenmiş hem sahada tükenmiş bir takım var
adamların 11 inin yarısı cezalı diğer yarısı sakat forvetleri kötü değil hiç yok ve biz maçı kazanırmıyızı düşünüyoruz.
işde geldiğimiz nokta bu. hala dorukhan atiba ljajic yapsın orta sahayı diye dua ediyoruz.
ligin başında değiliz bu güne kadar 25 maçtan fazla oynadık ne savunma oturdu ne orta saha
tutan oyuncular var ama bu gün iyi oynuyor yarın oynatmıyor. sakatlığı cezayı anlarım ama kulübede otururken
bile yapmıyor işde. sıkıntı burda.
Derbiye yabanci hakem atasalardi simdi 3 mu 5 mi atacaz onu konusuyorduk abi
Cucuyu bizim bildigimiz kadar futbllcular da biliyor sen aralarinda konusmadiklarini mi saniyorsun
Takimla ilgisi yok tedirginligin

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma olsa show yapardı. 😂
Quaresmayi yunus emre ile abdusta abilere soracaz, ucakta mi sakatlandi diye
Lens konusunda ben hala ayni noktadayim santrafor oynayacaksa oynasin yoksa bu takimin oyuncusu olacak kalitede degil, herzamanda dedim takimin seviyesi ve kalitesi dustugunde ise parlama yapabilir diye
Dun psvde attiklatina benzer goller buldu, acayip bi gol sansi var bu santrafor kitliginda guzel oynardi

Çevrimdışı mylife1903

Çay içiyordum püskürttüm. Harika bir tespit. :D.

Adem Ljajic’i takıma monte edebilmesi 14 hafta sürdü. Şenol hocayı severim, kalsın hocamız olarak ama gerçekten yeni oyuncuları harcama kapasitesi çok yüksek. Aboubakar ‘a bunu yaptı, Lens ‘e bunu yaptı (Lens hiçbir zaman takımın bir parçası olarak hissetmedi), negredo ‘ya yaptı, tabiki Ljajic’e de yaptı.  Takıntılı birisi.

Fakat Şenol Güneş’ten daha faydalı bir hoca bulamayız. Kalsın, 10 yılda 6 kez şampiyon yapsın.
Adamin bi sucu yok bu konularda ligin 5. Haftasi geliyor yeniler. Daha otelde kalirken 11e koyup 3 aydir calisip 5 mac oynamis oyunculari mi kustursun. Yeni gelenin safagi cok azicik bekler. Tak diye koydun mu ilk11e tartisilmayacak oyuncu olmali ya da takimdaki yedegi tartisilan biri olmali

Çevrimdışı mylife1903

Adem Ljajic diyorum. Bu çocuk büyük oyuncu. Adam verkaç deniyor ama anlayan yok. Biraz ona uyarsak çok delici bir takım oluruz.
Dun ilk defa takimin abisi gibi oynadi boyle oynamali.
Faul falan da yapti hatta topu kaptirinca guzel girdi adama sari gordu
Ama 70lerde dusmeye basladi biraz da ekonomik oynayamadi dun agir kosullard onun da etkisi vardir
Bi tane topa vurdu top tamam asiri farkla disari cikti ama topun yalpalaya yalpalaya gidisi enteresandi acayip sekilde dondu top o sut bugun girmez yarin derbide amoul gibi girer iki tane de muzlera cikaramAz o topu
Sipikersiz izlediginde adam topa vurunca sesi duyuluyor, tiribunden de kontrol ettirecem bu hafta osurtabiliyo mu topu diye

Çevrimdışı mylife1903

gs maçında bekler gg-adri olursa güzel olur caner olursa sürekli ordan delmeye çalışacaklar.

GG-Medel-Vida-Adriano
Ya tavuk mu deliyo kimi nasil deliyo
Derbi mac bu
Caner de ona gore oynar

Çevrimdışı Librarius

GG-Medel-Vida-Adriano

Istisnasiz yabancı veya yerli butun rakipler Caner'i zayıf noktamız olarak belirliyor ve orayi bir maden gibi isliyor. Insanlar Vida'ya sarıyor ama Caner hem Vida'nin hem de butun defans blokunun kimyasını altüst ediyor. Yahu bir oyuncunun bu kadar top kaybina sebep olmasina nasıl göz yumulur? Bir ton orta yaptın, goruyorsun ki adamlara islemiyor, orta yapma ısrarın niye? Adem Ljajic yanında top bekliyor sen yine orta deniyorsun. Adem bugun 2 kez topu senden isteyip verkacla iceri girmeni bekledi, sen verkaca girmek yerine iceri top şişirdin. Derbi de oynarsa Onyekuru icin harika bir koridor olur sol tarafımız.