Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3720036 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

böbreğini sat Beşiktaş'a bas demiş iddaa yönetimi :D

Sevindim dogrusu. Bu maci almamız şart.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı yoruk

kollayacak kollamasıda gayet normal sende tetikde olacaksın kollatmayacaksın.
yd yine aday olacak ve yine seçilecek. şu anda futboldaki tek güç yd.
herhangi bir kulübün bunun üzerinde güç uygulamasını düşünmek hayalciliktir.
artık bu geçmişin hesaplarıyla uğraşmayı bırakmak lazım boş uğraş hiç bir yere varmaz
sadece salakça eldeki imkanları tepmekten başka işe yaramaz.
geçmişin kaybını gelecekteki şampiyonluklarla kapatmanın yoluna bakmak lazım.
aslında ne olursa olsun kozlar bizim elimizde biz kullanmayarak salaklık yapıyoruz
şu bizim şartlar renklilerde olsa dibine kadar kullanırdı. biz yd yi tff üyelerini nasıl kulüpten ihraç ederizin hesabını yapıyoruz
bir şampiyonluk kasaya 100 M euro sokmak demektir buda borcunun üçte biri
yemişim yd nin yaptığı borçları bunu gündem yaparak sürekli borcumu kapatacağız.
şu andan itibaren 3-4 şampiyonluğa bakar. o borcu kapatmak. şampiyon olmanın birde yan getirileri var.
şu 3-4 senede bütün çocuklar Beşiktaşlı oldu çocuk bakışı safdır direk neyse onu görür
bir 3-4 sene daha sürdürülebilir başarı bizim 20-30 yıl sonra geleceğimizide kurtarır.
biz bunları kenara koyup yd ile it dalaşına devam edelim yemişim yd yi bizim artık işimize bakmamız
her fırsatı değerlendirmemiz gerekir. böyle tff renklilerde olsa tff ile sevgi pıtırcığı olurlardı bizim gibi savaşmazlardı.
adamlar bir gs li ile şampiyonluk çıkarıyor biz 6 Beşiktaşlıyı kullanmayı beceremiyoruz.
İlave olarak taraftarımız da birlik olmuyor olamıyor.Hep sözde hep sözde. Kaç kere abonelik iptal olacak denildi falan kimsenin iptal ettiği olmadı ,GS taraftarı iptal de etti anında çıktı Taksim meydana...Biz parka bile çıkamayız.
10 yılda bir twitter dan etiket yaptık işe yarar gibi oldu  :D
Bu sene 5 yenılgı geldı dıye neredeyse ortada kulüp kalmayacaktı arkadaş. Hep kendımızden sorunlar
Fenerin yaşadğı Temmuz olaylarını bız yasasak ne olurduk acaba ?
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2018, 21:30:58 yoruk ]

Çevrimiçi tolga1903

yıldırım beyi iyi tanırım temiz bir beyefendidir. ilk karşılşmamızda odasına daldım sene 2002-2003 sezonu idi kendimi tanıttım bu şirketteki en iyi beşiktaşlı sizin oldugunuz söyleniyor dedim böbürlendi güldü. kim demişse bunu halt etmiş bu şirketteki en iyi beşiktaşlı karşınızda duruyor dedim bastı kahkahayı  :D oturduk çay kahve muhabbet filan neyse ben akşama ankaraya döndüm 2 gün sonra bi zarf aldım içinden bir not "en iyi beşiktaşlı çalışanımıza sevgilerimle YD" notuna iliştirilmiş 2 adet vip kombine. iyidir yd hoştur beyefendidir ama cidden çok kötü yönetmiştir kulübü kötü yöneticidir. mesela ilk başkan oldu del boskeler bir sürü okan aligüneş gibi gereksiz transferler yaparken gitti stadı büyütme işine girdi olmayacak zamanda sezonun başını kaçırıyorsun nasıl başlarsa öyle gider bu ülkede bunu atlamıştı. ankaraya geldi bigün konuşuyoruz sezon ortası şampiyonluk falan kaçmış başkan hata ettin stad inşaatı zamanlaması yanlıştı dedim. bildiğin küstü kalıcı eser bıraktım ben sportif başarıdan fazlasıydı o yaptıgım demişti, duygusaldırda öyle.

Yıldırım bey stada 10 tane loca yaptırıp atletizm pistini kaldırdığı için bu kadar büyük iş yaptığını düşünüyorsa fikret orman ne dese haklı be abi. Yıldırım demirören'in bize bıraktığı tek şey milyonlarca lira borç ve travma bide minnet mi duyacakmışız stada azıcık restorasyon uyguladı diye bıraksın allah aşkına. Beşiktaş tarihinin en ağır hezimetini yaşattılar bize hala başka takım taraftarlarıyla girilen diyaloglar 8 rakamıyla son buluyor bizden uzak olsun yıldırım bey de duygusallığı da müthiş bıyığını da alır tez zamanda gider umarım şu futboldan.

Çevrimdışı ozankarakoc

Adriano ve Lens derbi öncesi takımlara çalışmalara başladı.

Bu Adriano olayıyla ilgili bir açıklama yapılmadı, değil mi?

Haber çıkmıştı, sakat olmadığı halde alacakları ödenmiyor diye sakatlığını bahane etmiş, Şenol Hoca çok kızmış, kadrodan çıkarmış, falan filan... Sonrasında sosyal medyada bir 'vamos' paylaşımı yaptı, gülündü geçildi... İşin aslı nedir, bilen var mı?
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı f_madida

Turk futbolunu da batırmak uzere bu arada.  :D Ama kesinlikle kotu niyetli birisi degil. Kadin voleybol takimimiz kupa kazandı diye aglamisti. Boyle de bir Besiktasli. Sansizligimiz yetersiz birisi olmasi. Yoksa Besiktas icin büyük bir sans olabilirdi kendisi. Keske yetenekli bir yonetici olsaydi da Besiktas'i yukarılara taşıyabilseydi.

Hatasi yonetmeye calismasi, cunku genel olarak kotu bir yonetici. Yildirim Demiroren'e en iyi gidecek sistem kendi parayi bulacak/verecek bir CEO (Man City tarzi) yonetecek ekibi ama o da Turkiye'de yurumez, herkes para tirtiklama pesinde cunku. Iki gun sonra klup CEOsunun menejerleden komisyon goturdugu haberlerini goruruz yani.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı worns

Haber çıkmıştı, sakat olmadığı halde alacakları ödenmiyor diye sakatlığını bahane etmiş, Şenol Hoca çok kızmış, kadrodan çıkarmış, falan filan... Sonrasında sosyal medyada bir 'vamos' paylaşımı yaptı, gülündü geçildi... İşin aslı nedir, bilen var mı?

Sakatlar kervanı içerisinde en çok aranılan oyuncu Adriano.

Eğer o da ödeme odaklı bir formsuzluk dönemi içerisindeyse sağ bekle birlikte sol bek devre arasının zaruri ihtiyaçları arasına girmeli.

Çevrimdışı Librarius

An itibariyle Aspor'da Erman ve Serkan Besiktas aleyhine inanılmaz algi kasiyorlar. TFF'yi Besiktas icin calisan bir kurum olarak islediler. Derbi oncesi saglam calistilar GS'ye.

Çevrimdışı ozankarakoc

Sakatlar kervanı içerisinde en çok aranılan oyuncu Adriano.

Eğer o da ödeme odaklı bir formsuzluk dönemi içerisindeyse sağ bekle birlikte sol bek devre arasının zaruri ihtiyaçları arasına girmeli.

Ama herkesin ödeme odaklı formsuzluk yaşadığı bir takıma kim gelir ki devre arasında?  :bandit:
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mellfred

Babel olayını büyütüp gundem yapan taraftarın aklından şüphe ediyorum. GS derbisine yogunlasin kardeşim. Babel zaten sakat, oynamayacak. Siz ne diye camianın modunu düşürüyorsunuz? Kendinize gelin.
Babel küfürü Beşiktaş’a etmiş  gibi salakca bir algı var halbuki 20 milyonluk bir camiada küfürü hak eden milyonlar da var.
taraftar bir Maç kötü oynayan oyuncunun anasına küfür ermekten imtina etmiyor
Babeli derdest etmenin anlamı yok
tatlıya bağlanmalı,
elemana  ihtiyacımız var

Çevrimdışı Librarius

Yanlız bir şey çok hoşuma gidiyor. Yorumcular, eskiden Demirören’e neredeyse küfür eden renkli yorumcular, şimdi sayın Demirören, sayın başkan,  deyip duruyor. Ali Dürüst olayına büyük başkan sayın Demirören el atmış ve işi çözmüş. Ah yalakalık ah. 😂

Çevrimiçi Necmi

bu arada ben de iş yerindeki pc.den giremiyorum foruma IP adresi alınamıyor mu ne öyle bir hata veriyor. gündüz hararetli çarpışma varmış güçlü yönetimler nelerdir nerelerde bulunurlar nelerle beslenirler konulu tam müdahil olmalık ama olamadık.
site açık sorun pc den kaynaklı giremiyorsanız sıkıntı keşlerde temizlemeniz lazım
önceki dns lere yöneliyordur.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş-Galatasaray derbisinin İddaa oranları belli oldu. 📊 #BJKvGS

Beşiktaş 1.80
Beraberlik 3.20
Galatasaray 3.00
Beşiktaş[/b] 1.55
Beraberlik 3.30
Galatasaray 4.00

Çevrimiçi Necmi

İlave olarak taraftarımız da birlik olmuyor olamıyor.Hep sözde hep sözde. Kaç kere abonelik iptal olacak denildi falan kimsenin iptal ettiği olmadı ,GS taraftarı iptal de etti anında çıktı Taksim meydana...Biz parka bile çıkamayız.
10 yılda bir twitter dan etiket yaptık işe yarar gibi oldu  :D
Bu sene 5 yenılgı geldı dıye neredeyse ortada kulüp kalmayacaktı arkadaş. Hep kendımızden sorunlar
Fenerin yaşadğı Temmuz olaylarını bız yasasak ne olurduk acaba ?
hadi canım gs taraftarı iptal etmiş güldürme beni gir forumlarına sosyal medyaya
maç anında bak nasıl maçı takip ediyorlar. soran olursa iptal ettik.

Çevrimdışı mylife1903

Turk futbolunu da batırmak uzere bu arada.  :D Ama kesinlikle kotu niyetli birisi degil. Kadin voleybol takimimiz kupa kazandı diye aglamisti. Boyle de bir Besiktasli. Sansizligimiz yetersiz birisi olmasi. Yoksa Besiktas icin büyük bir sans olabilirdi kendisi. Keske yetenekli bir yonetici olsaydi da Besiktas'i yukarılara taşıyabilseydi.
Super uber besiktasli ama sitada anca isiklar sonunce girebiliyor, fikret ormanin iyi incelemesi lazim

Çevrimdışı mylife1903

Isin asli su, kili donmus
Adriyano bugun cin caponya yapsa bizden aldiginin fazlasini alir, devre arasina saglam girmeye calisiyor adam sonucta gelecegi belirsiz, riske girmez, hakli mi bence hakli, her koyun kendi bacagindan. Ikinci devreye de 3-4 mac baslar sonra deplasman oncesi akrep sokar, onemsiz mac oncesi kili doner, iki derbide oynar bir de avrupa kupasinda.
Tek tarafli degil bu isler bi hizmet aliyoruz adriyanodan, karsiligini zamaninda vermiyoruz ve adami belirsizlige itiyoruz, simdi gs macinda baglari kopsa bu adamin kim sozlesme yapar?
Guzel bi son sozlesme hedefi var belli 3 yillik 2 milyondan kapasa yavas yavas emeklilige baglar olayi caponyada

Çevrimiçi Necmi

yok futbol şampiyonluğumuzda ağlamıştı.
kim ne derse desin YD iyi Beşiktaşlı aileside komple Beşiktaşlı
ve biz bunu kullanamıyoruz. yok alacağı varmışda yok borç bırakmışda
ne yapalım bıraktıysa alabilecekmiyiz biz kazanacağımıza bakalım
bugünkü kur itibatiyle borcu 16 M euro ilk senetler yapıldığında 50 M euroya yakındı.
adamın para eridi kuşa döndü :D hem tff başkanlığı süresince borcunu istemeyeceğini beyan etti ölene kadar tff başkanı olarak kalabilir bir renkli oturacağına oraya o otursun
biz kullanmaya bakmalıyız. Ne yapıyorsak kendi kendimize yapıyoruz.

Çevrimdışı Librarius

hadi canım gs taraftarı iptal etmiş güldürme beni gir forumlarına sosyal medyaya

Bugun bir GS'li yazmış: "iptal iptal dedik ama cok az kisi iptal etmiş, cogu kisiye biraz daha ucuz tarifeler önerip ikna etmişler."  :evillol:

Bu arada afedersiniz şey gibi ortada kaldılar. TFF ile kavgaya tutuşup bir seyi tuttular ve tuttukları şey onlara baya büyük geldi. Simdi o tuttukları kalin seyi bırakmak istiyorlar ama bırakamıyorlar.  :D

Ali Dürüst neredeyse cikip Yildirim Demirören benim babamdir dedi. Zaten baskanlari şimdiden gitti gibi. Terim elemani gaza getirip bitirdi.

Hele hele Peruklu Evren ve sinsi Serkan'in "bari Ozkahya'yi biraz fazla dinlendirseler" serzenisleri yok mu beni benden aldi.  :D

Valla bizim Yildirim baskan baya serpilip gurbuzlesmis, GS'ye tutturduğu şey GS camiasina cok büyük geldi.  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Super uber besiktasli ama sitada anca isiklar sonunce girebiliyor, fikret ormanin iyi incelemesi lazim
kötü başkanlık yapması senin ona düşmanlık yapmanı gerektirmiyor
yuhalanacağını bilirse öyle gelir. onu yapmasa şampiyonluğada gölge düşerdi.
ışık sönsede yinede medeni cesaretti gelip kupayı vermesi. eminim onun içinde duygusal bir an olmuştur.
bizim taraftar herşeyi sakız gibi uzatmayı sever. bazı durumlarda köprüyü geçene kadar ayıya dayı demekte gerekiyor.

Çevrimdışı mylife1903

An itibariyle Aspor'da Erman ve Serkan Besiktas aleyhine inanılmaz algi kasiyorlar. TFF'yi Besiktas icin calisan bir kurum olarak islediler. Derbi oncesi saglam calistilar GS'ye.
2 haftadir hayvan gibi algi kasiyor herif. Don kilot gibi saldiriyor adam yaninda sanco pancasi serkan ve sagbek rucio ilker
Bazen abartiyorlar bokunu cikariyorlsr, turgay demir denen zat laf da edemiyor

Su iki haftadir vara takilan ofsaytler ilginc.
Mesela vidanin attigi golde ofsayt falan yok, orda 5cm ofsayt olsa dahi defans oyuncusu ve hucum eden oyuncu o ofsayti gorur cunku duran top ve hizadasin, vuruldugu an tak diye gorursun oyunda misin degil misin?
Hatta yardimci hakemler de gorur ofsayti o pozisyonlarda, tam hizadasin tak diye vurulur top tak diye gorursun, herifler egri cizgi falan cekiyor, cektigi cizgiye de guvenmiyorum hatta durdurdugu sna da guvenmiyorum, sivas macinda da ofsayt diye gosteriyir mac oynanirken baska goruntu var hizada ve geride gibi
Fb ofsaytten gol yedi diye gol iptali yapiyorlar var kapali 8m ofsayt yok mesela, bizim iceri mi koyam disari mi koyam hojam pozisyonlsrinda hep ofsayte koyuyor 5 dakika baktilar cimbizla ayarladilar

Çevrimdışı Librarius

Abi orda bile "neme lazım" demedi ve kupayı vermek ve o mutluluğa sahit olmak icin geldi stadyuma. GS ve FB masası tipler gelecegine o kalsın orda. Bugun Erman Toroglu denen Besiktas dusmani bile Yildirim Demiroren'i elestiremiyor, kem kum ediyor ama eleştiremiyor. Resmen korkulan biri olmuş renkliler icin. GS'ye tutturduğu kalin şey icin ayrica tebrik ediyorum.  :D

Çevrimdışı Librarius

yok futbol şampiyonluğumuzda ağlamıştı.
kim ne derse desin YD iyi Beşiktaşlı aileside komple Beşiktaşlı
ve biz bunu kullanamıyoruz. yok alacağı varmışda yok borç bırakmışda
ne yapalım bıraktıysa alabilecekmiyiz biz kazanacağımıza bakalım
bugünkü kur itibatiyle borcu 16 M euro ilk senetler yapıldığında 50 M euroya yakındı.
adamın para eridi kuşa döndü :D hem tff başkanlığı süresince borcunu istemeyeceğini beyan etti ölene kadar tff başkanı olarak kalabilir bir renkli oturacağına oraya o otursun
biz kullanmaya bakmalıyız. Ne yapıyorsak kendi kendimize yapıyoruz.

Valla abi senin gibi düşünüyorum. Zaten o parayı alacagini da düşünmüyorum. Babasi da rahmetli oldu ve Demirören imparatorluğunun dümeninde bulunuyor. Cocuklari kardeşleri hep Besiktasli, hem de fanatik derecede. Tamam kulübü zor durumlara dusurdu ama artık mütemadiyen ona saldirmaninda bir mantigi yok artık.

Çevrimdışı mylife1903

Yanlız bir şey çok hoşuma gidiyor. Yorumcular, eskiden Demirören’e neredeyse küfür eden renkli yorumcular, şimdi sayın Demirören, sayın başkan,  deyip duruyor. Ali Dürüst olayına büyük başkan sayın Demirören el atmış ve işi çözmüş. Ah yalakalık ah. 😂
Turkiyede top10da adam suan, sikar biraz laf etmek, surundururler adami
Bugun basin toplantisi yapiyorum dese cb kadar haber olur gasteci toplar

Çevrimdışı mylife1903

Abi olcum yaparken kullandigin etalonlarin hastasiyim
Sen siyasete atilsan iki oturup konussan cb ile haftaya bilim ve teknoloji bakanisin abi
Ya da havuz medyasina genel mudur atarlar

Çevrimdışı Librarius

Turkiyede top10da adam suan, sikar biraz laf etmek, surundururler adami
Bugun basin toplantisi yapiyorum dese cb kadar haber olur gasteci toplar

Insan inanamıyor. Bize baskan oldugunda cok gencti, tez canlıydı, bizim Azizden nefret ettigimiz gibi nefret ediyordu, rekabet edecem diye tonla para harcadı ve kulübü batirdi.  :D  Fakat simdi bir bıyık birakmis ayni mafya babası gibi gorunuyor.  :D

Çevrimdışı Librarius

2 haftadir hayvan gibi algi kasiyor herif. Don kilot gibi saldiriyor adam yaninda sanco pancasi serkan ve sagbek rucio ilker
Bazen abartiyorlar bokunu cikariyorlsr, turgay demir denen zat laf da edemiyor

Su iki haftadir vara takilan ofsaytler ilginc.
Mesela vidanin attigi golde ofsayt falan yok, orda 5cm ofsayt olsa dahi defans oyuncusu ve hucum eden oyuncu o ofsayti gorur cunku duran top ve hizadasin, vuruldugu an tak diye gorursun oyunda misin degil misin?
Hatta yardimci hakemler de gorur ofsayti o pozisyonlarda, tam hizadasin tak diye vurulur top tak diye gorursun, herifler egri cizgi falan cekiyor, cektigi cizgiye de guvenmiyorum hatta durdurdugu sna da guvenmiyorum, sivas macinda da ofsayt diye gosteriyir mac oynanirken baska goruntu var hizada ve geride gibi
Fb ofsaytten gol yedi diye gol iptali yapiyorlar var kapali 8m ofsayt yok mesela, bizim iceri mi koyam disari mi koyam hojam pozisyonlsrinda hep ofsayte koyuyor 5 dakika baktilar cimbizla ayarladilar

Sanirim Sinan vardar gibi tipler bunu dolduruşa getiriyor. Her iki cümleden birini Beşiktaş'a bağlayıp negatif algi kasiyor. Bugun öyle bir gaza geldi ki Serdar Aziz'in penaltisinda Konya'li oyuncuya sari vermeliydi hakem dedi.  Bu arada yancilari da "hocam bak bu müthiş bir tespit" demiyor mu vallahi kahkaha atıyorum. Ne tespiti lan? Hani nerde tespit?   :lol:

Bu arada Besiktas olsa hemen açıklama yapan Konya kulübü sessizliğe bürünmüş vaziyette.