Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3722768 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/AnkaraliAtiba/status/1067374268059697152
Coooh gucluyuz coooh
2 ay bagirdik bi aciklama bile olmadi hatta gundeme bile gelmedi
Normal bi hakem yonetimi sonrasi herifler varina kadar kelle aliyor yahu pala agzimiza tukuruyor sonra bir daha fb macina veriliyor sebep? Cnku kulagimizin arkasi kaldi orayi da halletsin

Yahu tac atisi bile vermez adamlar gs alehine artik, ekmek parasi bu

Çevrimdışı mylife1903

Aslinda boyle bir aciklama olmadi tabi
Bunu cinler yapti

Ve evet biz sisiriyoruz bunlari yoksa bunlarin falan gucu yok yani
Yahu adamlar bu isleri besiktasin yonettigi tffde yapiyor
Orda 6 degil 3 tane gsli olsun
Hepimizi seederler
Fener amatore
Kupa trabzona
Bizi de dove dove kumeye

Yaa hakem efenim kume dusuyoruz operasyon
Hakem golunu vermiyosa iki tane daha at
Iyi mi oynuyon da hakeme takiliyon, oyununa bah
Penalti ama bu, penalti gozden kacabilir 2-3 tane daha ataydin
Yahu her mac kirmizi goruyoruz, cok faul yapiyorsunuz yumusak oynayin
Bitmez bu isler

Ulkede hukukun gucu degil, gucun hukuku var

Neyse senol hocam sokup cikarsin istedigini

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bi de gs'liler şunu diyor: "Diyelim ki penaltı değil neden VAR'a gitmedi".. Yahu VAR'a gitmek zorunda mı? Öyle bi kural mı çıktı? VAR denilen şey video yardımcı hakem. Adı üzerinde yardımcı.. Son kararı hakem veriyor. Adam o kadar emin ki pozisyondan gitme gereği bile duymamış demek ki. Bana kalırsa gitmeliydi ama gitmedi diye de adamın hakemliği elinden alınır mı ya? Ali Dürüst'ün istifasını geri çekme nedenlerinden biri ortaya çıktı. Demek ki sen istifanı geri çek biz de o hakemleri bitirelim dediler. İnşallah başka bi söz de verilmemiştir, mesela bizim maçta hakem katliamı gibi..

Çevrimdışı mylife1903

Bi de gs'liler şunu diyor: "Diyelim ki penaltı değil neden VAR'a gitmedi".. Yahu VAR'a gitmek zorunda mı? Öyle bi kural mı çıktı? VAR denilen şey video yardımcı hakem. Adı üzerinde yardımcı.. Son kararı hakem veriyor. Adam o kadar emin ki pozisyondan gitme gereği bile duymamış demek ki. Bana kalırsa gitmeliydi ama gitmedi diye de adamın hakemliği elinden alınır mı ya? Ali Dürüst'ün istifasını geri çekme nedenlerinden biri ortaya çıktı. Demek ki sen istifanı geri çek biz de o hakemleri bitirelim dediler. İnşallah başka bi söz de verilmemiştir, mesela bizim maçta hakem katliamı gibi..
Bizim macta hakem katliami icin soz vermeye gerek yok
O olagan bir durum zaten
Yonetim neden susuyor onu anlamiyorum
Tamam bi yaptirim gucun yok zaten de tepki verirsin
Aziz basgan olaydi mesela gelisine doksana cakardi bu aciklamaya
Cok tepki varmis neden gidip bakmamis demis naminoglu
Ulan oyuncular itiraz etsin herseyime bakilsin ozaman

Hep husnu kuruntu biz sisiriyoz bunlari gsnin gucu falan yoh tabi
Cucuyu verirler persembe ugras dur gol atacam diye, faul uydura uydura yarisahayi gecirtmez
Artik 30-40mden vuracaz, santrayi falan duzgun yapsinlar, oraya oadar donup bakarlar bunlar

Çevrimdışı levitate

iki tarafta ses çıkarmasın diye beraberliğe fixlemeye çalışacaklar gibi duruyor

maça çıkaracak adam gibi oyuncuları yok bulmuşken iki tokatlamak lazım

inş güzel motive oluruz

bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya'ya VAR sistemi performansları yeterli bulunmadığından dolayı, ikinci bir değerlendirmeye kadar müsabaka hakemliği ile VAR görevleri verilmemesi kararlaştırıldı.. (DHA)

diye haberler dolaşıyor. Şu hakem üzerinde baskıyı bizden daha az becerebilen bi kulüp var mı bilmiyorum.

ali palabıyık :)

Hangi maçımız da gördün onu bi daha :)

Bu hafta derbiyi yönetecek hakeme iyi bir mesaj verdiler ama.

Cücü bile olsa karar veremicek kıvama geldi gs aleyhine.

Bu masonlar Türk futbolundan temizlenmeden bir şey olmaz.

[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2018, 16:15:39 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

ali palabıyık :)

Hangi maçımız da gördün onu bi daha :)
Bizim macimiza gelmese nolur
Fb macina gidip uj puan hediye eder

Bah gsye komple kelle aliyor

Bu mhk aciklamasi oyle ustunde durulmayacak bir aciklama degildir
Turk futbolunu gsye peskes cektiler, gelecegimizi ipotek altina aldilar

Fikret orman iulupler birligi baskani olarak konussun
17 takimi da taca atti suan mhk.
Yahu erzurumspora alanyaspora hic mi hata olmadi?
Neden o hakemler icin aciklama yapilmadi?

Bizim bursa maci iste elle aldi adam cucu de gitmedi vara noldi, iyna devam, aciklama mi oldu?

Kiziyorsunuz gucumuz yok denilince, kendimizi dev aynasinda gorelim ona bisi demiyorum benim icinde once besiktas ama rakibin gucunu hafife almaya calisirsan, yanlis guc tespiti yaparsan hep ensesine vurulan olursun.

25 milyon yonetim gideri yapacaklarina gasteceri maasa passata baglasalardi

Su aciklamaya tepki veremeyen baskanlar istifa etmelidir, fikret orman, ali koc ve ahmet agaoglu dahil
Adamlar hodri meydan dedi resmen

Bizim bunlarla ygrasmaya tek basimiza gucumuz yetmez fb ve ts de devreye sokulmali sonra tek tek ugrasiriz

şu tag'a destek verin dünya sıralamasına girmiş durumda.

#GsninOyuncağıTff

Derbinin bilet fiyatları ;

Bilet Fiyatları

Kategori 1 : 495TL
Kategori 2 : 440TL
Kategori 3 : 385TL
Kategori 4 : 360TL
Kategori 5 : 330TL
Kategori 6 : 305TL
Kategori 7 : 175TL
Kategori 8 : 165TL
VIP : 900TL
1903 A-E BLOK : 900TL
1903 B - D BLOK : 1.000TL
1903 C BLOK : 1.100TL

Çevrimdışı f_madida

şu tag'a destek verin dünya sıralamasına girmiş durumda.

#GsninOyuncağıTff

yarin Fikret Orman cikar MHKyi destekliyoruz, Yusuf abime laf etmeyin der olur biter.
The world is better in black and white, and red.

Beşiktaş'ta Pepe, Medel, Enzo Roco ve Ryan Babel sakatlıkları nedeniyle Sarpsborg maçında forma giyemeyecek. Tedavileri tamamlanan Jeremain Lens ve Adriano ise kafilede yer alacak. (NTV)

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Beşiktaş'ta Pepe, Medel, Enzo Roco ve Ryan Babel sakatlıkları nedeniyle Sarpsborg maçında forma giyemeyecek. Tedavileri tamamlanan Jeremain Lens ve Adriano ise kafilede yer alacak. (NTV)

Adriano'yu yormamak lazım derbide daha faydalı olur, sakatlanmasa oralarda.

Çevrimiçi tolga1903

Hem var diye algı yapıyorlar hem de hocasından taraftarına kadar cahiller. Hakemin dediğiniz gibi var'a gitmek zorunda olduğunu düşünüyorlar aynı kitle daha 2 hafta evvel "neden taç kararına var bakmadı" diye ortalığı karıştırdı sonra öğrendiler ki taç pozisyonuna bakmıyor var. Ben bu kadar yüzsüz bu kadar arsız camia görmedim hem en çok korunacaksın hem bu federasyon zamanı rakiplerinin 5 katı fazla kupa kazanacaksın hem de hiç alakası olmayan şekilde yayıncı kuruluşa falan saldıracaksın. Abi bunların olayı şu "bizi koruyacaksınız hakemler aleyhimize karar vermeyecek yoksa dekoder iptal ederiz federasyona yürürüz." Bu iki hakem beter olsunlar az canımızı yakmadılar çizgiye basmasına kafayı takarak atiba'yı bir sonraki gs maçından mahrum bırakan halis'e üzülecek halimiz yok ama şu bence penaltı olan pozisyonun ekseriyetle gs ve güç yalakası medyanın penaltı değil söylemlerine istinaden iki hakemin yakılması bundan sonra olacakların habercisidir. Nasıl vereceksin şimdi gs stadında gs aleyhine penaltı hangi hakem verir? Ya insan tiksiniyor şu futboldan en çok ağlayan ahlaksız kulübün kalecisi bu sezon en az 2 kez doğrudan kırmızı kart görmesi gerekirken sarı bile görmedi allah cezalarını versin.

zeminin son hali zemin eski günlerine döndü :)

Çevrimdışı alimm

bi de takım eski haline dönebilse....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

reklam tabelaları neden açık stad ışıkları neden yanıyor. ben bu resmin yeni olduğunu sanmıyorum
çizgilerde yeni çekilmiş maç yok çizgiler maçtan bir gün önce çim biçilir öyle çekilir bayağıdır maç yok çimler biçilmişdir
çizgi falan kalmazdı. bu resim eski büyük ihtimal. çimlerin üstünde topta var bir maç önü çekilmiş bu foto büyük ihtimal
birde güvenlik falan yer almış ufaktan taraftarlar girmeye başlamış

Çevrimdışı Karabay

reklam tabelaları neden açık stad ışıkları neden yanıyor. ben bu resmin yeni olduğunu sanmıyorum
çizgilerde yeni çekilmiş maç yok çizgiler maçtan bir gün önce çim biçilir öyle çekilir bayağıdır maç yok çimler biçilmişdir
çizgi falan kalmazdı. bu resim eski büyük ihtimal. çimlerin üstünde topta var bir maç önü çekilmiş bu foto büyük ihtimal
reklam çekimi vardır belki abi.

Çevrimiçi Necmi

reklam çekimi vardır belki abi.
:upto: reklam çekimi için merdiven boşluklarına güvenlikmi koyacaklar. millet twitterde
basına cevap vereceğim diye eline geçen fotoyu yayınlıyor.  millete algı yapmayın derken
kendileride algı yapıyorlar. ergenlerin yaptıkları işler birde renklilere malzeme veriyorlar.
stadın çimini merak eden gider bakar stad orda duruyor basına lafmı yetiştireceğiz durduk yere
onlar bunu dedi diye maçın yerimi değişecek ankaragücümüyüz biz. boş işler.

Çevrimdışı mylife1903

Abi lasik falan mi oldun sen?
Onundeki penaltiyi gormuyordun yahu simdi serlok gibi foto inceliyon, kartal gozlu olmusun zum falan yapiyon

Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Kimse Beşiktaş'tan büyük değil. Babel’den savunma istedik, değerlendireceğiz. Kadro dışı kalabilir."

Çevrimiçi tolga1903

Gs trolü dersin gs için yapmadığı totem yoktur ama şu yaşanan rezilliğe ses çıkaran bir tek hıncal uluç olmuş. Özetle "bugüne kadar onlarca hakem hatası yaşandı hangisinde federasyon toplanmış da şimdi toplanıyorlar" demiş yazısında. Bir de van basten penaltısı falan uydurmuş birşeyler ve pozisyona penaltı diyebilme cesaretini göstermiş. Ahmet çakar ve erman'a da güzel geçirmiş "bir gün önce neden var'a bakmadın diye hakemi bitirdiniz bir gün sonra trabzon fener maçında hakem var'a bakmadan penaltı verdi çok doğru karardı falan dediniz tutarsızlık değil mi" diye not düşmüş. Bizim hakkımızda da eleştirileri var stad değişimi muhabbetinden ama asıl eleştiriyi bir penaltı yüzünden iki hakemini yiyen federasyona yapmış tebrik ederim hıncal dede.

Çevrimiçi Necmi

Abi lasik falan mi oldun sen?
Onundeki penaltiyi gormuyordun yahu simdi serlok gibi foto inceliyon, kartal gozlu olmusun zum falan yapiyon
:nerd: