Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3720816 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

yok futbol şampiyonluğumuzda ağlamıştı.
kim ne derse desin YD iyi Beşiktaşlı aileside komple Beşiktaşlı
ve biz bunu kullanamıyoruz. yok alacağı varmışda yok borç bırakmışda
ne yapalım bıraktıysa alabilecekmiyiz biz kazanacağımıza bakalım
bugünkü kur itibatiyle borcu 16 M euro ilk senetler yapıldığında 50 M euroya yakındı.
adamın para eridi kuşa döndü :D hem tff başkanlığı süresince borcunu istemeyeceğini beyan etti ölene kadar tff başkanı olarak kalabilir bir renkli oturacağına oraya o otursun
biz kullanmaya bakmalıyız. Ne yapıyorsak kendi kendimize yapıyoruz.
Ekonomi boyle giderse 10 sene sonra falan tek banknot olarak alacak parasini

Çevrimdışı mylife1903

Abi orda bile "neme lazım" demedi ve kupayı vermek ve o mutluluğa sahit olmak icin geldi stadyuma. GS ve FB masası tipler gelecegine o kalsın orda. Bugun Erman Toroglu denen Besiktas dusmani bile Yildirim Demiroren'i elestiremiyor, kem kum ediyor ama eleştiremiyor. Resmen korkulan biri olmuş renkliler icin. GS'ye tutturduğu kalin şey icin ayrica tebrik ediyorum.  :D
Kolay degil laf etmek demirorene su politik ortamda. Gece evden alirlar adami zindanlarda surunursun
Demiorenin ikinci bir gorevi daha var
Lucescuyu tutmak ve lucescu sonrasi milli takimin basina besiktasliligi tartisilmaz bir hoca getirmek, sifo mehmet cok yakisir mesela milli takima.
Ben milli takimin basinda besiktasli hoca hatirlamiyorum. O milli takimin havuzunu gs yiyor devamli, iyi kotu bir yapilanma var orda, bir suru milli takim var ordan sececeksin cocuklari, besiktasa yonlendireceksin, somureceksin milli takimlari

Çevrimdışı mylife1903

Sanirim Sinan vardar gibi tipler bunu dolduruşa getiriyor. Her iki cümleden birini Beşiktaş'a bağlayıp negatif algi kasiyor. Bugun öyle bir gaza geldi ki Serdar Aziz'in penaltisinda Konya'li oyuncuya sari vermeliydi hakem dedi.  Bu arada yancilari da "hocam bak bu müthiş bir tespit" demiyor mu vallahi kahkaha atıyorum. Ne tespiti lan? Hani nerde tespit?   :lol:

Bu arada Besiktas olsa hemen açıklama yapan Konya kulübü sessizliğe bürünmüş vaziyette.
O pozisyon bize olsun, cok net penslti hocam der, ters ayakla giriyor, gelisine vereceksin penaltiyi der

Çevrimdışı mylife1903

Ya arkadas biz ne ettik bu insanlara inanamiyorum
Iste boyle kiraldan cok kiralci tetikci pislikleri temizleyeceksin
Mevzuya bak, beyinsiport sitesinde yakaladim sunu
Ananiza bajiniza mi tecavuz ettik, ne ettik arkadas
Yonetim bu islerle ilgilenmeli, sonra beyin ozetlerini yapan denyolara da ayar verilmeli.
Bi yerden baslamak lazim, kendi kendine duzelmez turkiyede bisiler

Çevrimiçi Necmi

Yonetim bu islerle ilgilenmeli, sonra beyin ozetlerini yapan denyolara da ayar verilmeli.

Beşiktaşın adını yazmaktan korkuyorlar.
boş ver buda bizim büyüklüğümüzden. onların sayfasında yazılsa ne olur yazılmasa ne olur.

Çevrimdışı Librarius

O pozisyon bize olsun, cok net penslti hocam der, ters ayakla giriyor, gelisine vereceksin penaltiyi der

Hani Antalya maçında Serdar Aziz'e verilen komik penaltıyı veya Konya'da Medel'in faul yapmamasına ragmen aleyhimize verilen penaltıları savunmuştu: "dokunmayacaksın arkadas, dokunursan yanarsın." Vida'nin ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünden once Necip'in yere firlatilisi  var. Tamam top oyunda olmadıgı icin penaltı olmadıgı anlasildi ama herif hemen atladı :"gec ya, Besiktasli oyuncu kendisini yere atmış." Acin bahsettigim 3 pozisyona bakin belki de en net faul oydu. Iste boyle bir Besiktas dusmani.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

site açık sorun pc den kaynaklı giremiyorsanız sıkıntı keşlerde temizlemeniz lazım
önceki dns lere yöneliyordur.

Abi herkes bilmez keş meş.. Bi bilen çıkıp anlatsın nasıl yapıldığını da giremeyenler falan vardır eminim.

Bugun bir GS'li yazmış: "iptal iptal dedik ama cok az kisi iptal etmiş, cogu kisiye biraz daha ucuz tarifeler önerip ikna etmişler."  :evillol:

Bu arada afedersiniz şey gibi ortada kaldılar. TFF ile kavgaya tutuşup bir seyi tuttular ve tuttukları şey onlara baya büyük geldi. Simdi o tuttukları kalin seyi bırakmak istiyorlar ama bırakamıyorlar.  :D

Ali Dürüst neredeyse cikip Yildirim Demirören benim babamdir dedi. Zaten baskanlari şimdiden gitti gibi. Terim elemani gaza getirip bitirdi.

Hele hele Peruklu Evren ve sinsi Serkan'in "bari Ozkahya'yi biraz fazla dinlendirseler" serzenisleri yok mu beni benden aldi.  :D

Valla bizim Yildirim baskan baya serpilip gurbuzlesmis, GS'ye tutturduğu şey GS camiasina cok büyük geldi.  :evillol:

Bu adamlar adaletli futbola katlanamıyorlar bi de bizim yaşadıklarımızı yaşasalar bi daha futbol kelimesini ağızlarına almazlar. Şu şımarık fransız takımına geçen sene ellerimizle şampiyonluk verdik hala sinirim geçmedi.  :s20:

Adriano ve Lens derbi öncesi takımlara çalışmalara başladı.

Saçıyla başıyla çok uğraşan futbolcudan hayır gelmez ya. Bi de zor bi model seçmiş bakım lazım ona, hemen bozulur depar atarsa falan. İkili mücadelede zarar görmeyecek düşünce bozulmayacak bi model yapsaydı bari. Gs maçında sakatlık geçirir de bacağına soğuk sprey sıkılırken saçıma da sıkın abi derse şaşırmam, kolay yola gelmez o saç.

Saha dışında çok zayıfız üstelik başarı gelince düzelir diye hayal ettik tam tersine kötüleşti. Basın resmen savaş açmış durumda Beşiktaş'a.. Cem göncü twitter'da bu konuyu neredeyse her gün işliyor. Gazatelerin Beşiktaş haberleriyle renklilerin haberlerini veriş tarzı 180 derece farklı. Yunan takımı olsak bu kadar abartmazlar. Bi kaç örnek atıyorum aşağıya merak eden bakabilir.

https://twitter.com/cemgonc/status/1066609829446381568
https://twitter.com/cemgonc/status/1066255389795254272
https://twitter.com/cemgonc/status/1066253000740663297
https://twitter.com/cemgonc/status/1065535280374038533
https://twitter.com/cemgonc/status/1065530589670006787
https://twitter.com/cemgonc/status/1065527954053234688
https://twitter.com/cemgonc/status/1065180434944933888

Çevrimdışı gastrula

Saçıyla başıyla çok uğraşan futbolcudan hayır gelmez ya. Bi de zor bi model seçmiş bakım lazım ona, hemen bozulur depar atarsa falan. İkili mücadelede zarar görmeyecek düşünce bozulmayacak bi model yapsaydı bari. Gs maçında sakatlık geçirir de bacağına soğuk sprey sıkılırken saçıma da sıkın abi derse şaşırmam, kolay yola gelmez o saç.

kullanıcı adı-ileti uyumu olmuş  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Yalniz bizim oran 1.80den 1.55e dusmus bu gidisle maca kadar 1.20 olur ahshshsh
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Geçen sene ve bu sene arasındaki fark..

Şampiyonluk hayali kurabilmek için 4'te 4 yapıp Başakşehir'in de en az 2 maçını kaybetmesi gerek. Ondan sonra belki hayal kurulabilir. Direkt şampiyonluktaki rakibine gidip yenilirsen böyle puan kaybı için dua etmekten başka çaren kalmaz.

Bu arada 4'te 4 diyorum ama öyle kolay bi 4'te 4 değil bu. Ne olursa olsun bir gs derbisi, ardından Sergen'le ivme yakalayan alanya deplasmanı, ardından yine puan kaybı yaşanabilecek iyi bi trabzon'a karşı maç ve üstüne zaten her sene mutlaka puan kaybettiğimiz bu sene çok iyi oynayan lig 2.si kasımpaşa. He bu sırada da kesinlikle 2'de 2 yapmamız yoksa gruptan çıkmamızın minicik ihtimalllere bağlı olduğu UEFA maçları oynayacağımızı da ekleyelim. O yüzden şampiyonluk çok çok uzak ihtimal..

Çevrimdışı sozkul

Beşiktaş[/b] 1.55
Beraberlik 3.30
Galatasaray 4.00

Böbreğini satanlar yüzünden oran iyice düşmüş. VAR'ında etkisi var tabiiki..

Çevrimdışı sozkul

Beşiktaşın adını yazmaktan korkuyorlar.
boş ver buda bizim büyüklüğümüzden. onların sayfasında yazılsa ne olur yazılmasa ne olur.

Ondan değil, herkes Beşiktaş'ın Sarpsorg ile oynayacağını biliyor, büyük maç.. Şimdi Fener'in rakibinin adını yazsalar kimse anlamayacak ya bunu niye buraya koymuşlar diyecek..  :icool:

Ondan değil, herkes Beşiktaş'ın Sarpsorg ile oynayacağını biliyor, büyük maç.. Şimdi Fener'in rakibinin adını yazsalar kimse anlamayacak ya bunu niye buraya koymuşlar diyecek..  :icool:

:lol: Böyle düşünmemiştim hiç

Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya'ya VAR sistemi performansları yeterli bulunmadığından dolayı, ikinci bir değerlendirmeye kadar müsabaka hakemliği ile VAR görevleri verilmemesi kararlaştırıldı.. (DHA)

diye haberler dolaşıyor. Şu hakem üzerinde baskıyı bizden daha az becerebilen bi kulüp var mı bilmiyorum.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya'ya VAR sistemi performansları yeterli bulunmadığından dolayı, ikinci bir değerlendirmeye kadar müsabaka hakemliği ile VAR görevleri verilmemesi kararlaştırıldı.. (DHA)

diye haberler dolaşıyor. Şu hakem üzerinde baskıyı bizden daha az becerebilen bi kulüp var mı bilmiyorum.
Ali palabıyık o rezil fener maçından 1 sene geçmeden yine kupada fener maçına atanmıştı. Adamlar gri pozisyon üzerinden 2 hakem harcadılar. İzleyin şimdi gsye ne bir kırmızı çalınır ne de aleyhte penaltı verilir.

Ali palabıyık o rezil fener maçından 1 sene geçmeden yine kupada fener maçına atanmıştı. Adamlar gri pozisyon üzerinden 2 hakem harcadılar. İzleyin şimdi gsye ne bir kırmızı çalınır ne de aleyhte penaltı verilir.

Ne grisi yahu buz gibi penaltı.

Çevrimdışı mylife1903

Babele icerdeki alacagi kadar ceza keser bizim yonetim
Taraftari bulup baristirsak, maca getirsek

Çevrimiçi Necmi

buda bakış açısı :D

Çevrimdışı mylife1903

Guc konusunda konusuyorduk burda
Bizim maclari yineten hakemsi heyvenler icin hic boyle aciklama oldu mi

“Süper Ligimizin 13 haftasına ait müsabakalar, özellikle Galatasaray – Konyaspor karşılaşmasının hakemleri ile Video Yardımcı Hakemliği ( VAR ) görevini yürüten hakemlerimizin performansları, Merkez Hakem Kurulumuz tarafından tüm detayları ile değerlendirilmiştir.

Bah bah bah OZELLIKLE diyo

Devam ediyo heyven
Ismen hakemleri ifsa ediyirlar

Bu bağlamda kurulumuz, söz konusu müsabakada karar ile uygulama sorumluğu olan FIFA hakemlerimizden Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya’ya VAR sistemi performansları yeterli bulunmadığından ikinci bir değerlendirmeye kadar müsabaka hakemliği ile VAR görevleri verilmemesini uygun bulmuştu

Yahu ne katliamlar ne operasyonlar oldu
Boyle aciklama oldu mu?
Levent bicakci denen bir ucube baskan oldu hatalar hep fb lehine oluyor diye istifa etti

Romantizme falan gerek sonunda romatizma olacaz
Guc budur arkadas, gorecez hakemleri onumuzdeki haftalarda

Çevrimdışı f_madida

https://twitter.com/AnkaraliAtiba/status/1067374268059697152
The world is better in black and white, and red.