Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3724373 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Adamlar her birimleriyle yüklendiler. Bizde taraftar birilerine yüklense başkanımız çıkıp ağabeyimdir diyor iyi insandır diyor. Hatta fikstürü bile fatih hocamla beraber yaptık diyor  :ebebe: Hafta sonu neler olacak göreceğiz

Oyleyse Yusuf abisinin kardesi sayin baskanimizi tebrik ediyorum.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Adamlar her birimleriyle yüklendiler. Bizde taraftar birilerine yüklense başkanımız çıkıp ağabeyimdir diyor iyi insandır diyor. Hatta fikstürü bile fatih hocamla beraber yaptık diyor  :ebebe: Hafta sonu neler olacak göreceğiz

Ayrica sen Besiktas baskani olarak MHK başkanından kamusal alanda "abi" diye soz edemezsin. Özel hayatında git istersen baba de, bizi ilgilendirmez ama Besiktas baskani olarak MHK başkanına abi diyemezsin. Abi dedikten sonra, muhattabım MHK baskani degil dersen sadece gülerler sana. Abi nedir ya? Profesyonel hayata uygun davranamiyorsan niye baskan oluyorsun ki? MHK başkanına abi diyerek zaten bir hiyerarşiyi kabul ediyorsun demektir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş yönetimi, Ryan Babel'i kadro dışı bıraktı. (Hürriyet)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Babel için cok güzel oldu. 1.5'dan sözlesme teklifini kabul ederse buyursun yoksa Ocakta gönderilsin. Boşa camiayı demorelize etmesin.

Çevrimdışı mylife1903

Yarin cikip gs camiasi tepkisinde haklidir diyebilir

Çevrimdışı ProjectOrigin

Yarin cikip gs camiasi tepkisinde haklidir diyebilir

Diyebilir, güvenemiyorum şahsen

Bizde Babel ile uğraşalım  :claps:

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ımız, 2019 Temmuz'da Marsilya, Dortmund ve Kazan ile birlikte Rusya'da düzenlenecek olan hazırlık turnuvasına katılacak.

Çevrimdışı ferdi1903

bu nasil is ya adamlar hakemlere düdük astiriyor bizimkiler bir ergenin tripleriyle ugrasiyor, yaw arkadas önümüzde iki önemli mac var uyuanik olmaliyiz

yönetimde biraz akil varsa derbi öncesi hakemler hakinda önlemini almasi gerekiyor, en azindan bir aciklama yayinlanmali diye düsünüyorum, ses cikarmasak pazar günü canimiz yanabilir
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2018, 21:07:11 ferdi1903 ]

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Babel'e yol verip yerine durarak oynamayan, Rodrigues tarzi atletik bir kanat bulalim.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Brahimi ile ön sözlesme yapmısız Babel'in yerine . İns doğruluk payı vardır.

Çevrimdışı Librarius

Tac veremezler alehine tac ne penaltisi

Aynen öyle. Bir de açıklama yaparak isim vererek yapıyorlar bunu. Bundan sonra GS'nin bizim mac disinda kolay kolay puan kaybetmeyecegini düşünüyorum. Cunku hem yayıncı kuruluş görüntüleri saklayacak hem de hakemler GS lehine katliam yapacak.

Çevrimdışı tangaz

eveeet romantik abilerimiz kardeşlerimiz gücün ne oldugunu görmüştür, herifler daha öncede düdük astırmıştı bu sefer üstelikte doğru bir penaltıya rağmen duble düdük astırdılar. eksen güç para nereye kaymış gördük mü?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Brahimi ile ön sözlesme yapmısız Babel'in yerine . İns doğruluk payı vardır.

inşallah diyecem de pek inandırıcı gelmedi bana o herifin çok alıcısı var sene sonu free bi brahimiye 4-5 maaş verecek çok takım bulunur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

inşallah diyecem de pek inandırıcı gelmedi bana o herifin çok alıcısı var sene sonu free bi brahimiye 4-5 maaş verecek çok takım bulunur.

Bende bugün okudum abi bir kaç yerde.
Alıcısı cok olan adam bize yar etmezler.

Çevrimdışı tangaz

@Necmi keş nasıl temizleniyor bide keş ne demek? şimdi ben şubedeyim biliyosun genel müdürlük ist.da ana server da ist.da ben nasıl temizleyecem keşleri?

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

@Necmi keş nasıl temizleniyor bide keş ne demek? şimdi ben şubedeyim biliyosun genel müdürlük ist.da ana server da ist.da ben nasıl temizleyecem keşleri?

Abi cash dediği internet ön belleği heralde. Mesela chrome kullanıyorsan ctrl+h yapıyorsun oradan çerez ve önbelleği işaretleyip siliyorsun. Ama ben bu işin uzmanı değilim bi bilen desin bunu  :D

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Umarım gs macında güzel bir göndermeli koreografi olur hiç yapmıyoruz en son stokcolhm şeyini yapmıstık
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Cache olmasin ? Cash lazimsa veriyim :P
Abi cash dediği internet ön belleği heralde. Mesela chrome kullanıyorsan ctrl+h yapıyorsun oradan çerez ve önbelleği işaretleyip siliyorsun. Ama ben bu işin uzmanı değilim bi bilen desin bunu  :D

Çevrimdışı mylife1903

Cache olmasin ? Cash lazimsa veriyim :P
Cash mi kaldi 1.8den girdi herkes bobrek dalak falan

Çevrimdışı Fikret

Bizim macta hakem katliami icin soz vermeye gerek yok
O olagan bir durum zaten
Yonetim neden susuyor onu anlamiyorum
Tamam bi yaptirim gucun yok zaten de tepki verirsin
Aziz basgan olaydi mesela gelisine doksana cakardi bu aciklamaya
Cok tepki varmis neden gidip bakmamis demis naminoglu
Ulan oyuncular itiraz etsin herseyime bakilsin ozaman

Hep husnu kuruntu biz sisiriyoz bunlari gsnin gucu falan yoh tabi
Cucuyu verirler persembe ugras dur gol atacam diye, faul uydura uydura yarisahayi gecirtmez
Artik 30-40mden vuracaz, santrayi falan duzgun yapsinlar, oraya oadar donup bakarlar bunlar
tehlikeli olan penalti-ofsayt degil bu.
Gecen sene cucu varken Fenere 3 atmistik. Sonraki maca Firat'i oyle bir kodladilar ki bizi oynatmadi. Izin vermedi.
O ezici 3 uzerine iceride 5 atardik normal bir hakem yonetimi olsa.

Ama durmadan sacma faul kararlari verilirse aleyhine, sana yapilan fauller oynatilirsa her turlu sikinti yasarsin.

Gecen sene icerideki Basaksehir macinda da bu yuzden sikinti cekmistik. Anormal paslasan, topa hakim olan Basaksehir bunu hakem yardimiyla yapmisti.
C.Tosun ve Tolgay'in 2 tane %100 gol pozisyonu olacak top kapmasina YALAN faulleri calmisti hakem ve adamlari kurtarmisti. O tip kaleci-stoper- defansa gelen Emre paslasmalarini kirmanin yolu yoktur. Tek ihtimal topu kapip golleri atmaktir ve hakem engel olmustu.

Çevrimdışı mylife1903

tehlikeli olan penalti-ofsayt degil bu.
Gecen sene cucu varken Fenere 3 atmistik. Sonraki maca Firat'i oyle bir kodladilar ki bizi oynatmadi. Izin vermedi.
O ezici 3 uzerine iceride 5 atardik normal bir hakem yonetimi olsa.

Ama durmadan sacma faul kararlari verilirse aleyhine, sana yapilan fauller oynatilirsa her turlu sikinti yasarsin.

Gecen sene icerideki Basaksehir macinda da bu yuzden sikinti cekmistik. Anormal paslasan, topa hakim olan Basaksehir bunu hakem yardimiyla yapmisti.
C.Tosun ve Tolgay'in 2 tane %100 gol pozisyonu olacak top kapmasina YALAN faulleri calmisti hakem ve adamlari kurtarmisti. O tip kaleci-stoper- defansa gelen Emre paslasmalarini kirmanin yolu yoktur. Tek ihtimal topu kapip golleri atmaktir ve hakem engel olmustu.
Deplasmandaki ibb macinda da tolgaya vurup kaptilar topu golden once, biz yapsak faul sari kart verir her hakem.
Bunu anlatmaya calisiyorum, bizim sitandartlar baska, bizim oyuncu dokununca sari ya da keyfine gore kirmizi babelin gencler macinda atilmasi gibi ama bizim oyuncuya ucan tekme ile girersen mesela katijmaya malatya maci gibi lutfen bir sari olabilir ya da babelin atildigi macta ayni hakem yerde yatan tolgayin kafasina ucan tekme atam zeki yavruya sadece sari da verebilir
Cucu cart curt faul uydurup topun yonune ve macin akisina mudahele eden bir hakem, igrenc yuz ifadesi ile gelip agir agir baraj actirir kaleye 40m mesafede falan yeterki oyun dursun
Gifini yaptirdim tolgay olayinin hatirlamayanlar olabilir
Gsye yapilsa hakemin 7 sulalesine tecaviz ederlerdi
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2018, 07:02:07 mylife1903 ]

Çevrimdışı Librarius

Bu arada GS'nin medyadaki amiral gemisi Aspor'da Erman Toroğlu denen trolun Ankaragücü macinda stadyum değişikliğini 2 gun boyunca diline dolamasi, GS'lilerin bunu her yerde dillendirmesi ve dun AA muhabirinin terime "Vodafone stadyumunun zemini bozuk, stadyum degisimi olacak mi" diye sormasının tek amaci var: bu hafta oynanacak derbinin Pazartesi'ye alinmasinin onune gecmek. Oyle şeref yoksunu bir camia ki en kucuk avantajı bile kaçırmak istemiyorlar. Bizim Avrupa macimiz Turkiye saati ile Cuma günü gece 1'de bitecek, takim ancak Cuma sabahı istanbula gelebilecek. Cuma'yi izinli geçirip Cumartesi hafif bir antremanla derbiye hazirlanabilecek. Mac Pazartesi gününe alınır diye ödleri kopuyor, bunun onunu kapatabilmek icin de Ankaragücü maçındaki saha degisimini kullanıyorlar.

Çevrimdışı Librarius

Bu arada Terim'e o çanak soruyu soran sarlatani baya baski altına aldık sosyal medyada ve tırsıp özür diledi. Herif Anadolu Ajansı muhabiri ama GS TV muhabirinden daha fanatik. Vergilerimizle maasini ödüyoruz ama uluslararasi basının olduğu bir ortamda Besiktas aleyhine soru soruyor. Namussuzluktur bu. Ozur dilemiş, art niyetli degildim yalanının arkasına siginmis bir de.

Çevrimdışı Librarius

Sarpsborg maci hic umrumda degil. Elenirsek sevinirim bile. Bizim icin olum kalem maci GS derbisi. O maci ne yapıp edip kazanmalıyız. Umarim hoca derbide düşünmediği oyuncuları oynatır orda.