Bu gibi sıkıntılar var evet.Ama bir de işin medya tarafı var taraftar tarafı var.Bakın haberler ne kadar gerçek bilmiyorum ama hafta başından beri okuduğum tüm yazılarda Güven var.Güven aşağı Güven yukarı.Yeter arkadaş yani yeter.Ne yaptı daha bu çocuk ? Hatta daha dün okudum maaşına zam yapılacakmış
5 maç daha böyle oynarsa zam alıyor yani.
Çok değil daha Mayıs ayında Larin de böyleydi.Vay efendim Larin nasıl oynamazmış nasıl şu ana kadar yedek kalmışmış geleceğimiz olacakmış seneye 11 olmalıymış falan da filan..Tonla yazı okudum bu şekilde.Şimdi Larin'i anımsayan var mı ?
yani biraz duralım heyecan yapmayalım hemen.
(Başka bir konuya gireceğim ama yazmak istedim)
Rıdvan'ın görüntüleri ile dolu şu an İnstagram falan işte hırs işte genç yıldız diye..Dorukhan'ın geçen maç gol yedikten sonra ellerini başının arasına alıp üzülmesini fotoğraflamışlar işte bize üzülecek kahrolacak oyuncu lazım diye..Ee arkadaş Oğuzhan'a laf ediyorsun da Oğuzhan'ın sana milyon fotoğrafını videosunu gösteririm ben üzülürken söylenirken..Oğuzhan üzülünce bir şey yok Dorukhan üzülünce işte hırs işte bilmem ne
Komik yani bunlar.
Taraftar problemli. Hemde çok.
Romantik bir metin-ali-feyyaz dönemi beklentisi heyecanı var. Ama bir gram Necip tahammülü yok.
Bu takımın en problemsiz adamı Necip ve böyle adamlarada ihtiyaç var. Herkes takımın lideri olmak zorunda değil.
Bu Querasma hayranı taraftar ile metin-ali-feyyaz dönemine hayranlık duyan ve o dönem türkiye gerçeğinin çok ötesinde kollektif oynayan Beşiktaş gerçeğinin arasında bir bağ kuramıyorum ben.
Gordon Milne disipliniyle o dönem ülkemizin henüz tanışmadığı takım oyunu gerçeği ile başarı yakalamış takımı özleyen mitleştiren taraftar o takım oyunu olmasaydı, Metin Ali Feyyaz birer Necip olacaktı gerçeğinin farkında mı acaba.
Kadir ve Ulvi Gökhan, sahip oldukları yeteneklerle Gordon Milne olmadan Süperligde bile zor yer bulurlardı gerçeğini biliyor mu acaba. Onlar a takımı yetenekleriyle değil, o dönemin çok ötesinde alan savunması ile yücettiler ve bunu onlara Gordon altyapı eğitimi veriyormuş gibi öğtretti. ( o dönemin süper ligini kastediyorum)
Ben Oğuzhan çıkarken 65 de bütün stad ıslıklayınca bu tavrı ergen tavrı diye eleştirince ( ikinci ıslılama vakası)
@Osvaldonun Saçı birisi herşeyi bilen ve doğru yapan taraftarımıza ergen bile dedi diye beni eleştirmişti adımı vermeden. ( bu sözcükleri kullanmadı ama benim içimin meali böyleydi,ü) bulamadım şimdi. Sanki kutsala el sürmüşüm gibi

Bende bir maç sonra, Tolga o saçma golü gözümün önünde yedikten sonra, bir sonraki geri pas Tolga'ya gelince, nerdeyse bütün yeni açık alt Tolga'yı ıslıklayınca, ben herhalde osvaldo orada olayı organize ediyor, muhtemeln
@Necmi de destek oluyordur diye düşünmüştüm. Ondada yoğun bir taraftar doğru yapar bakış açısı var çünkü.
Başkanda hata yapıyor, koçda, taraftarda hiçbirşeyi genelleyip güzellemeden kim hata yaparsa söyleyebilmemiz gerekiyor.