Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3723307 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı sozkul

.............
...................

Bu fikret orman bu kafayla giderse kendi yaptigi stada giremeyecek dememin uzerinden 1 yil falan gecti, ozamanlar mod nopost oluyordu simdi normal karsilaniyor, algi da boyle degisiyir iste

Bilmediğim için soruyorum. Fikret Orman bu kafayla giderse kendi yaptığı stada giremeyecek dediğin için nopost mu aldın gerçekten?

Çevrimdışı sozkul

Resmen kendi kendimizi imha ettik.

Bence Fikret Orman kendini imha etti, kollektivizme ve bilgiye inanmayan, eğitime ve işin uzmanına danışmayı gereksiz sayan türk tipi başkanlık sisteminin olağan sonucu, işler iyi gittiğnde kral oluyorsun, gitmediğinde kendini imha ediyorsun. Bu Fikret Orman'ın sorunu değil. Türkiye'nin sorunu. Çoğumuz böyleyiz. Ya herro ya merro.
İşler iyi giderken herşeyin sorumlusu başkan deyip bu sistemi dolaylı yoldanda olsa övenler, şimdide sistemi övsün bakalım.
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2018, 00:40:10 sozkul ]

Çevrimdışı sozkul

ben de bu borç mevzusuna kafayı yorayım dedim azcık.

şimdi yd 2004de bilgiliden 60 milyon tl borç devralmış ogünkü kurla 40 milyon dolar (dolar kuru 1,5)

2012de görevi bırakırken borç 431 milyon tl olmuş 240 milyon dolar ediyor (kur 1,8)

gelelim ormana 431 milyon tl 240 milyon dolarla devralmış gibi görünüyor (bu arada 350 milyon dolarla dewraldı dien de oluyor ama 431 milyon tl ise 240 milyon dolar eder  :alala: ) ama bunun 108i yd.ye 10 adalıya ve bunlar hiç ödenmedi 118 milyon tlyi düşün abi 313 milyon tl eder o da o günkü kurla 175 milyon dolar ediyor. şuan borç 2küsür milyar bugünkü kurla 400 milyon dolar seviyelerinde.

buyur burdan yak...

mali genel kurulda bakalım borç tl ve döviz olarak ne açıklanacak merakla bekliyorum ama bugün belirttiğim detayda atlanmasın orman borcu devralırken söylenen rakam ister 250 olsun ister 350 bunun 65 milyon dolarını düşerek belirtmek gerekir zira o para hiç ödenmedi ve ödenmeyecekte.

Burda YD nin 100 milyon TL alacağı konusunda muhtemelen haklısın, çünkü borcun döviz artışları konusunda sürekli eridiği konsunda bir kaç yorum okumuştum, bu yorumlar ne kadar doğru bilmiyorum, ama YD bu konuda dava açsa ve kazansa mahkeme o alacak için faiz uygular mı uygulamaz mı çok merak ediyorum.
Adalı'nın alacağı konusunda haklı değilsin bence. Borç EUR olduğundan TL ye çevirip sonra değer kaybını bizim kazancımız gibi hesaplamak yanlış bence, çünkü borç avro, TL değil.

YD döneminin borç rakamı doğru olamaz. UEFA'ya bile yanlış belge vermiş bir yönetimden bahsediyoruz burda. Açılmış ve tamamlanmmamış ve sonrasında kaybedilip ödenmiş herşey YD döneminin borcudur. Ama hiçbiri o dediğn rakamın içinde ifade edilmemişdir. Bundan eminim. Kanıta dayanmayan kişisel bir emin olma durumu bu.

Çevrimdışı sozkul

adam zaten güçlü ormanın ticari hayatının en az 30 katı cirosu var

Öyleyse niye en çok vergi ödeyenler listesinde yok?

Çevrimdışı sozkul

Bu gibi sıkıntılar var evet.Ama bir de işin medya tarafı var taraftar tarafı var.Bakın haberler ne kadar gerçek bilmiyorum ama hafta başından beri okuduğum tüm yazılarda Güven var.Güven aşağı Güven yukarı.Yeter arkadaş yani yeter.Ne yaptı daha bu çocuk ? Hatta daha dün okudum maaşına zam yapılacakmış  :D 5 maç daha böyle oynarsa zam alıyor yani.

Çok değil daha Mayıs ayında Larin de böyleydi.Vay efendim Larin nasıl oynamazmış nasıl şu ana kadar yedek kalmışmış geleceğimiz olacakmış seneye 11 olmalıymış falan da filan..Tonla yazı okudum bu şekilde.Şimdi Larin'i anımsayan var mı ?
yani biraz duralım heyecan yapmayalım hemen.
(Başka bir konuya gireceğim ama yazmak istedim)

Rıdvan'ın görüntüleri ile dolu şu an İnstagram falan işte hırs işte genç yıldız diye..Dorukhan'ın geçen maç gol yedikten sonra ellerini başının arasına alıp üzülmesini fotoğraflamışlar işte bize üzülecek kahrolacak oyuncu lazım diye..Ee arkadaş Oğuzhan'a laf ediyorsun da Oğuzhan'ın sana milyon fotoğrafını videosunu gösteririm ben üzülürken söylenirken..Oğuzhan üzülünce bir şey yok Dorukhan üzülünce işte hırs işte bilmem ne  :D Komik yani bunlar.

Taraftar problemli. Hemde çok.
Romantik bir metin-ali-feyyaz  dönemi beklentisi heyecanı var. Ama bir gram Necip tahammülü yok.
Bu takımın en problemsiz adamı Necip ve böyle adamlarada ihtiyaç var. Herkes takımın lideri olmak zorunda değil.
Bu Querasma hayranı taraftar ile metin-ali-feyyaz  dönemine hayranlık duyan  ve o dönem türkiye gerçeğinin çok ötesinde kollektif oynayan Beşiktaş gerçeğinin arasında bir bağ kuramıyorum ben.

Gordon Milne disipliniyle o dönem ülkemizin henüz tanışmadığı takım oyunu gerçeği ile başarı yakalamış takımı özleyen mitleştiren taraftar o takım oyunu olmasaydı, Metin Ali Feyyaz birer Necip olacaktı gerçeğinin farkında mı acaba.
Kadir ve Ulvi Gökhan, sahip oldukları yeteneklerle Gordon Milne olmadan Süperligde bile zor yer bulurlardı gerçeğini biliyor mu acaba. Onlar a takımı yetenekleriyle değil, o dönemin çok ötesinde alan savunması ile yücettiler ve bunu onlara Gordon altyapı eğitimi veriyormuş gibi öğtretti. ( o dönemin süper ligini kastediyorum)
Ben Oğuzhan çıkarken 65 de bütün stad ıslıklayınca  bu tavrı ergen tavrı diye eleştirince ( ikinci ıslılama vakası) @Osvaldonun Saçı birisi herşeyi bilen ve doğru yapan taraftarımıza ergen bile dedi diye beni eleştirmişti adımı vermeden.  ( bu sözcükleri kullanmadı ama benim içimin meali böyleydi,ü) bulamadım şimdi. Sanki kutsala el sürmüşüm gibi  :)
Bende bir maç sonra, Tolga o saçma golü gözümün önünde yedikten sonra, bir sonraki geri pas Tolga'ya gelince, nerdeyse bütün yeni açık alt Tolga'yı ıslıklayınca, ben herhalde  osvaldo orada olayı organize ediyor, muhtemeln @Necmi  de destek oluyordur diye düşünmüştüm. Ondada yoğun bir taraftar doğru yapar bakış açısı var çünkü. 

Başkanda hata yapıyor, koçda, taraftarda hiçbirşeyi genelleyip güzellemeden kim hata yaparsa söyleyebilmemiz gerekiyor.
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2018, 00:39:17 sozkul ]

Çevrimdışı Orhan_

Bence Fikret Orman kendini imha etti, kollektivizme ve bilgiye inanmayan, eğitime ve işin uzmanınıa danışmayı gereksiz sayan türk tipi başkanlık sisteminin olağan sonucu, işler iyi gittiğnde kral oluyorsun, gitmediğinde kendini imha ediyorsun. Bu Fikret Orman'ın sorunu değil. Türkiye'nin sorunu. Çoğumuz böyleyiz. Ya herro ya merro.
İşler iyi giderken herşeyin sorumlusu başkan deyip bu sistemi dolaylı yoldanda olsa övenler, şimdide sistemi övsün bakalım.

Boşuna mı diyoruz hayatı siyah beyaz yaşıyoruz diye (:?

Çevrimdışı sozkul

@Onur Küçük aslında herkes taşın altına elini koyarsa olabiliyor belçika örneğini verip duruyorum devlet projesi bildiğin her kulüp katılmış sistem altyapılar dahil a milli takıma değin 4-3-3 olarak benimsenmiş ve yürümüşler. üzerinde çalışılınca hesaba dökünce neler yapılır bilinmez ama örneğin alt yapıdan yetişen şu kadar dk oynarsa sene sonu bonusu, tr alt yapısından bonusu (süre bazlı elbet) sonra bu bonusları oynayanların yaşları ile ters orantılı olarak pay etmek vbvb. ve tabii elbette takımların sahibi olması ile mümkün yoksa yönetici menajer kırışması sistemine çanak tutan dernekler statüsü varken olmaz tabii.

Fatih Terim'in ilk 14 yabancı kuralı, Türk oyuncu oynatanlara önemli düzeyde maddi destek paketi içeriyordu. Bu çok yabancı oynatan takımlardan türk oynatan takımlara yönelik olacaktı.
İlk kulüpler birliği toplantısında  kulüpler ortak karar alıp bu parayı ödemek istemediklerini TFF ye ilettiler.
Bu madde kaldırıldı.
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2018, 20:40:44 sozkul ]

Çevrimdışı Ömer Kaan

Beşiktaş’ın borcu 2 milyar 495 milyon 267 bin TL olarak açıklandı.

🔹Geçen yıl aynı dönemde borç 1 milyar 885 milyon 855 bin TL olarak açıklanmıştı.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Çevrimdışı mylife1903

🔹Geçen yıl aynı dönemde borç 1 milyar 885 milyon 855 bin TL olarak açıklanmıştı.
Kur farkidir
Dis mihraklardir
Faiz lobisidir

Super yonetiliyoruz

Çevrimdışı mylife1903

Kabaca 500myon dolar mi yapiyor, seyredebilenler paylassin arkadaslar

Çevrimdışı 'TaNeR'

EUR kısmını da açıklasınlar, Beşiktaş olunca herkes TL'ci ;-)

edit:
18 Kasım 2017 dolar kuru: 3.88
18 Kasım 2018 dolar kuru: 5,35
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2018, 12:26:16 'TaNeR' ]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Okudum izlemedim
Bombos konusmus baskan, zaten bir aciklama beklemiyordu kimse

Iki tane lafi onemli
Ben ben ben demis gene ama besiktasin sahibinin taraftari oldugunu ogrenmis
Eskiden genel kurul falan diyordu, o genel kuruldaki renklileri temizlesin once.

Verdigi bilgi ise %11 menejer payi ben her transfere %10 hesapliyordum

Simdi gerizekaliya anlatir gibi tekrar anlatmaya ugrasmayacam, kalanlari atarli atarli konusmalar

Çevrimdışı celiker1

Hep siyaset,hep siyaset.Borcu  hangi planlamayla,nasıl bitireceğiz 1 tane açıklama yok.Üzerine "Biz borcu bitirmek içın söz verip gelmedik"söylemi.Ne diyeyim ki;"Tanrı bizi kurtarsın"demekten başka....
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2018, 12:59:45 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kim gelse aynı şeyleri söyleyecek. Sıkışınca herkes kur farkı diyor ülkede. Nasıl borcu düşürürüz diyen yok. Kazandığımız kadar harcamışız. Bunu herhangi biri de yapardı. Ben geleceği hiç iyi görmüyorum. Yakında takım satılsın diye propaganda yapmaya başlarız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

neyse sorunu çözebildik sonunda

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Ripley

neyse sorunu çözebildik sonunda

Abi geçmiş olsun.
ama twitterdan falan bilgi verseydiniz iyiydi bu sefer komple kapandı zannettim uzun sürdü çünkü.

Çevrimiçi Necmi

Abi geçmiş olsun.
ama twitterdan falan bilgi verseydiniz iyiydi bu sefer komple kapandı zannettim uzun sürdü çünkü.
sorunu çözemedikki twitterden soranlara söyledim aslında
telefonla ulaşanlarada bildirdim. bir dns sorunu yaşadık geçmişde yapılmış bir hatanın
problemi yeni ortaya çıktı. sorunu başka yerlerde aradık basitmiş aslında neyse çözdük.

Çevrimiçi Necmi

DNS leri değiştirdik sağlıklı giremeyen arkadaşlar geçmişlerini silsin.

Çevrimiçi Necmi

Taraftar problemli. Hemde çok.
Romantik bir metin-ali-feyyaz  dönemi beklentisi heyecanı var. Ama bir gram Necip tahammülü yok.
Bu takımın en problemsiz adamı Necip ve böyle adamlarada ihtiyaç var. Herkes takımın lideri olmak zorunda değil.
Bu Querasma hayranı taraftar ile metin-ali-feyyaz  dönemine hayranlık duyan  ve o dönem türkiye gerçeğinin çok ötesinde kollektif oynayan Beşiktaş gerçeğinin arasında bir bağ kuramıyorum ben.

Gordon Milne disipliniyle o dönem ülkemizin henüz tanışmadığı takım oyunu gerçeği ile başarı yakalamış takımı özleyen mitleştiren taraftar o takım oyunu olmasaydı, Metin Ali Feyyaz birer Necip olacaktı gerçeğinin farkında mı acaba.
Kadir ve Ulvi Gökhan, sahip oldukları yeteneklerle Gordon Milne olmadan Süperligde bile zor yer bulurlardı gerçeğini biliyor mu acaba. Onlar a takımı yetenekleriyle değil, o dönemin çok ötesinde alan savunması ile yücettiler ve bunu onlara Gordon altyapı eğitimi veriyormuş gibi öğtretti. ( o dönemin süper ligini kastediyorum)
Ben Oğuzhan çıkarken 65 de bütün stad ıslıklayınca  bu tavrı ergen tavrı diye eleştirince ( ikinci ıslılama vakası) @Osvaldonun Saçı birisi herşeyi bilen ve doğru yapan taraftarımıza ergen bile dedi diye beni eleştirmişti adımı vermeden.  ( bu sözcükleri kullanmadı ama benim içimin meali böyleydi,ü) bulamadım şimdi. Sanki kutsala el sürmüşüm gibi  :)
Bende bir maç sonra, Tolga o saçma golü gözümün önünde yedikten sonra, bir sonraki geri pas Tolga'ya gelince, nerdeyse bütün yeni açık alt Tolga'yı ıslıklayınca, ben herhalde  osvaldo orada olayı organize ediyor, muhtemeln @Necmi  de destek oluyordur diye düşünmüştüm. Ondada yoğun bir taraftar doğru yapar bakış açısı var çünkü. 

Başkanda hata yapıyor, koçda, taraftarda hiçbirşeyi genelleyip güzellemeden kim hata yaparsa söyleyebilmemiz gerekiyor.
gecikmeli vereyim cevabı bende öyle bir durum yok hem ben eski açıktayım :bandit:
ben genelde taraftara tepkiliyim. ama bu sosyal medyadaki taraftar için geçerli yoksa Beşiktaş
tribünleri genel anlamıyla sağ duyuludur. geçmiş inönü taraftarına özlemim yok hatta onlara taraftar bile demiyorum takımı
umursamayan kendi şovunu yapan kitle.

Çevrimiçi annoca

Çevrimdışı caner.eryigit

Sunuculara kedi girmiş.açıldı çok şükür

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı cursedofdragon