Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3712871 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Başkan şöyle demiş divan kurulunda:

Alıntı
"Beşiktaş 6 yıllık süreçte;TV yayın gelirinden 560 milyon TL gelir elde etmiş, UEFA'dan 419 milyon TL gelir, sponsorluklardan 482 milyon TL, maç hasılatından 315 milyon TL, lisanslı ürünlerden 441 milyon TL, futbolcu satışından 368 milyon TL, diğer gelirlerle beraber 2 milyon 627 milyon TL gelir elde etmiş. Masraf, lisanslı ürünlere 281 milyon TL ödemişiz. Mağazacılık giderlerine ise 111 milyon TL ödemişiz. 1 milyar 646 milyon TL harcamışız. Derneğimize gelelim, kira olarak 617 milyon TL elde etmişiz. Derneğin giderleri 164 milyon TL tuttu, 107 milyon TL burada kar elde ettik ama bu miktarın bir kısmını da amatör şubelere harcamışız. Beşiktaş bu süreç içinde yaklaşık 475 milyona yakın, Vodafone Park, Nevzat Demir Tesisleri'ne müzelere, Şan Ökten'e v.s. bir o kadar para da yatırıma harcamışız."

Mesela bu açıklamalarda konuşacak şeyler var ama benim en çok mağazacılık-lisanslı ürün dikkatimi çekti. Yanlış mı hesaplıyorum bilmiyorum ama hesabım şöyle:

(lisanslı ürünlerden 441 milyon TL) - (lisanslı ürünlere 281 milyon TL ödemişiz) - (Mağazacılık giderlerine ise 111 milyon TL ödemişiz) =49 milyon TL..

441 milyonluk ürün satıp 49 milyon net kar mı elde etmişiz? Yani %11 kar.. Bence kulübe yardım diye lisanslı ürün alınacağına direkt derneğe bağış yapmak daha mantıklı. Verilen 10 liranın 9'u masrafa gidiyormuş. 

Geçen yasaklı sitede bi haber gördüm.. Komedi haber olarak yayınladılar herhalde..

Alıntı
Siyah-beyazlılar, kötü gidişi unutturacak ve alınacak 9 puanla hem lig hem de Avrupa kulvarında iddialı duruma gelmeyi planlayan Beşiktaş'ta yönetim, prim kartına başvurdu. 9 gün içinde oynanacak Ankaragücü, Sarpsborg ve Galatasaray sınavlarında 3’te 3 yaparsa futbolculara adam başı 50’şer bin TL prim dağıtılacak.

50 bin TL yaklaşık 8 bin euro yapmıyor mu? Yaklaşık 5 milyon euro alan Pepe 8 bin'le mi gaza gelecek? 2 küsür alan Babel 8 bin euro için küllerinden mi doğacak  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Geçen yasaklı sitede bi haber gördüm.. Komedi haber olarak yayınladılar herhalde..

50 bin TL yaklaşık 8 bin euro yapmıyor mu? Yaklaşık 5 milyon euro alan Pepe 8 bin'le mi gaza gelecek? 2 küsür alan Babel 8 bin euro için küllerinden mi doğacak  :lol:
Yahu esantiyonu ekistirayi herkes sever

Bi de şöyle bişey gördüm :
Alıntı
22 Kasım 2018
Beşiktaş Teknik Direktörü  Şenol Güneş, Portekizli yıldızla yaptığı görüşmede, “Zor bir döneme giriyoruz. Kalan maçlarda daha fazla sorumluluk almanı ve takımı ateşleyen isim olmanı istiyorum” dedi.
Alıntı
23 Kasım 2018
Beşiktaş'ta Adem Ljajic'e özgürlük... Quaresma'dan dolayı duran top kullanamayan Ljajic'in imdadına hocası Şenol Güneş yetişti. Tecrüebeli teknik adam, Ljajic'in milli takımda gösterdiği performanstan da etkilenerek, yıldız 10 numaranın maçlarda daha fazla inisiyatif almasını ve duran topları kullanmasını isteyecek.

Masa başında sallayın eyvallah da bari çelişmesin her gün yazdıklarınız.

Çevrimdışı mylife1903

Olur mu ya sana bile laf sokmuş :

Başkan yazdıklarını sıkı takip ediyor :lol: :lol:

oyle sacma bi aciklama yahut talihsiz bir aciklama olmus, evet
beni okusa bu halde olmazdi

o yaptigi sacma aciklama ile de anca cocuk kandirir
drone faturasi bile yokmus
1500 satir yazi cikar o aciklamalardan
oyle ortadan oyle sacmaki ayni turkiyeyi yoneten pirofil

`Beşiktaş'ın paraları ile uçaklarda geziyorlar deniyor. Beşiktaş takım uçağına binerken bile para veriyoruz. Kendimiz ile alakalı personelimiz var. Onlarında parasını biz veriyoruz. Beşiktaş'ın parasından ben ve yönetim kurulu değil uçak, drone'dan bir tane faturasını göstersinler.`

deniyor, evet gezmiyor musunuz diye sorsak topcu izlemeye gidiyoz diyecekler, tarifeli uc diyecez, itibardan tasarruf olmaz diyecek
bu seye benziyor umimi hela acilisi diye mitink yapmaya, acilis diye masrafi devlete gecirmenin laciverdi
besiktas takim ucagina binerken para veriyoruz, yok belese ucak buldun da kameralari gorunce soylemediniz, kim veriyor nasil veriyor bu parayi, cocuk mu kandiriyonuz lan, dernege cebinden para mi veriyorsunuz, kulube bagis mi yapiyonuz, belgesi nerde?
kendimiz ile alakali personelimiz var, onlarin da parasini biz veriyoz, boyle aciklamami olur, sakira misiniz ne personeli, berberin mi var, masajcin mi var maykil ceksin misiniz, kulup adina konusuyorsa hangi personel gidiyor, parasini biz veriyoruz derken kulup mu yonetim kendi adina mi, baskan kendi mi veriyor

besiktasin parasindan ben ve yonetim kurulu degil ucak diron fatura falan gibi sacma sapan bir cumle
konusamiyorsan konusma arkadasim, diron falan nedir ya, benzetmeden kinaye yapip taslamaya mi cevirecen aruz olcusuyle mi yazacan da kelime uymadi diron soktun oraya, dekana selam cakiyor galiba...

ozel ucak tutuldu mu tutulmadi mi?
cok basit soru
tutulduysa kac sefer tutuldu
kac para bi ucak
masrafi nedir

doldurmuslar renkli kongre uyelerini onlar bile sasirmistir bu aciklamalara
diron faturasi yok zaten neyini gosterecez, bu forumda arkadas dironunu kaybetti insaat sirasinda, fikret orman once o cocuga bi tesekkur edip, pilaket versin, bi de diron hediye etsin.
ucak faturasi gosterecekmisiz, cok seffaf olundugundan hersey elimizin altinda hemen gosterecez.

25 milyon yonetim giderinin hesabini versin once, lan kasikla havyar yiyip sampanya icsen o masraf olmaz, saraylarda, ozel ucaklarda buyudu bu yonetimin hepsi, golf, polo gibi siporlar yaptilar bos zamanlarinda tenis oynayip, afrikada insan safarisi yapiyorlar
boyle hadsizlik olmaz, o yonetimin kurulunun yarisindan cocugunu bu yonetime girmeden once yan komsusu tanimiyordu

Çevrimdışı mylife1903

Bi de şöyle bişey gördüm :
Masa başında sallayın eyvallah da bari çelişmesin her gün yazdıklarınız.
sacma sapan haberler
mac olmayinca bakmadim gastelere baya baya sakin gecirdim arayi
bu layici yikama yaglamaya almislar simdi

adam ne oynadi geldiginden beri belki yatmaya geldi once bi kendini gostersin, yeni geline sarilir gibi sariliyorlar gelene

Yahu esantiyonu ekistirayi herkes sever

Abi onlar için bi akşam Nusret parası ya :D

Çevrimdışı kyiv

Ne olacak bu halimiz? :isad:

Camia olarak resmen yerlerde sürünüyoruz. Halbuki kaybedilmiş birşey yok buradan bile çevirebiliriz bu kötü durumu. Bu camiayı ayağa kim kaldıracaksa derhal kaldırsın. Fikret Orman, Şenol Güneş veya futbolcular.Kimi Beşiktaş üzerinden para kazanıyor, kimi reklam yapıyor ego tatmin ediyor kimi kariyer yapıyor öyle veya böyle kendine göre bir menfaati var. Beşiktaşın bu şekilde olmasının hiç kimseye en ufak faydası olmayacak. El birliği ile getirilen kötü durum yine el birliği ile düzeltilebilir. Kendi adıma kulüpteki teknik, idari olumsuzlukları bir müddet görmemeye çalışacağım. Lense, Quaresmaya, Umut Günere, Metin Albayraka bile kızmayacağım. Bir de böyle deneyelim...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Oh be hosgeldin forum sukur kavusturana..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Mesela bu açıklamalarda konuşacak şeyler var ama benim en çok mağazacılık-lisanslı ürün dikkatimi çekti. Yanlış mı hesaplıyorum bilmiyorum ama hesabım şöyle:

(lisanslı ürünlerden 441 milyon TL) - (lisanslı ürünlere 281 milyon TL ödemişiz) - (Mağazacılık giderlerine ise 111 milyon TL ödemişiz) =49 milyon TL..

441 milyonluk ürün satıp 49 milyon net kar mı elde etmişiz? Yani %11 kar.. Bence kulübe yardım diye lisanslı ürün alınacağına direkt derneğe bağış yapmak daha mantıklı. Verilen 10 liranın 9'u masrafa gidiyormuş. 
orda şöyle bir durum var 20 liralık ürün satarsın 5 lira giderin olur 40 m lik ürün satarsın yine 5 lira giderin olur
orda mağazacılık giderleri sabittir ürün satışı arttıkça kara direk yansır.
üründe üretim gideri vardır işletme gideri vardır üretim gideri artar ama işletme gideri sabit kalır. aynı mağazada aynı elemanla on üründe satsan yirmi üründe satsan maliyet değişmiyor. işletme giderlerini düşürmenin iki yolu var biri ürün satışını arttırmak diğeride giderleri kısmak burda giderleri kısmak pek mümkün değil tek seçenek ürün satışını arttırmak oluyor

Çevrimdışı Ömer Kaan

Pepe ve roco gs maçında olmayacaklar. Vida Medel geliyor.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Ömer Kaan

Lens de kadroda değil.
 Beşiktaşımızın Ankaragücü maçı kadrosu:
Tolga
Karius
Utku
Gökhan G.
Vida
Fatih
Caner
Atiba
Necip
Oğuzhan
Ljajic
Dorukhan
Quaresma
Güven
Love
Larin
Mustafa
Medel
#Beşiktaş

Gene akrep mi sokmus

Pepe dün kızıyla dans etmiyor muydu sosyal medyada her yerde önüme çıktı o görüntüler. O sırada mı sakatlandı acaba  :alala:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Son dakika :busted_cop:

Karar açıklandı

Besıktaş-Ankaragucu maçı Yeni kent stadinin cimlerinin Futbol oynanmasina el verisli olmadigi gerekcesi ile Kayseri Kadir Has stadında oynanacak

Oh be 40 yılın basi bir işe yaradı Tff , o patates tarlasında sakatliklar kaçınılmaz olurdu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Lens de kadroda değil.
 Beşiktaşımızın Ankaragücü maçı kadrosu:
Tolga
Karius
Utku
Gökhan G.
Vida
Fatih
Caner
Atiba
Necip
Oğuzhan
Ljajic
Dorukhan
Quaresma
Güven
Love
Larin
Mustafa
Medel
#Beşiktaş
Adriano ve Lens neden yok :alala:

Adriano iyileşmisti de Lense ne oldu :alala:

Çevrimdışı Liquidator

ooo forum gelmiş. forum olmayınca hiç çekilmiyor Valla))) Amma çok kötü zamanda gitti forum. Başkanın açıklamaları, sarışın kızlara verilen cezalar, ahmet bulutun açıklamaları, ankaragücü tarafından yapılanlar, babel krizi ve daha neler neler.

en önemlisi forum gelmiş. şükür kavuşturana
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı sozkul

O masraflar nerdeyse sabit olduğu için hadi 9 demeyelim ama nerdeyse  7-8 lira karın azalır Mağazacılıkda, 10 lirayı derneğe bağışladığında.
Birde belli forma satışına ulaşılınca 2-3 miyon dolar bir para geliyor galiba Adidas'dan. O para mağazacılık karının içinde mi değil mi emin değilim.
Galiba o büyük ilk feda tişörtü satışlarının olduğu yıl mağazacılık  zarar etmişti, o tişörtleri almasaydık dahada çok zarar edecekti.

Çevrimdışı kyiv

Takıma ayar çekilmiş gibi. Şans bulanlar iyi oynasa bari. Güven son maçta aşırı şişirildi.Eğer gerçekten başarılı olmaya niyeti varsa arka arkaya iyi ve etkili oyunlar çıkarmalı. Ve Adem...Artık milli maçlardaki performasını kulübünde de yansıtma zamanı.Quaresma mazaretine sığınılmasın. Quaresmaya rağmen birşeyler yapmalı.

Lens - Töre - Adriano mac kadrosunda yok

Soru şu ? Ademi mi kanada çekmeliyiz yoksa Güven Yalçın'ı mi ?

O masraflar nerdeyse sabit olduğu için hadi 9 demeyelim ama nerdeyse  7-8 lira karın azalır Mağazacılıkda, 10 lirayı derneğe bağışladığında.
Birde belli forma satışına ulaşılınca 2-3 miyon dolar bir para geliyor galiba Adidas'dan. O para mağazacılık karının içinde mi değil mi emin değilim.
Galiba o büyük ilk feda tişörtü satışlarının olduğu yıl mağazacılık  zarar etmişti, o tişörtleri almasaydık dahada çok zarar edecekti.

Bence mağazacılık giderleri kısılmalı kesinlikle. Bazı mağazalar var in cin top oynuyor. Örneğin Üsküdar Kartal Yuvası çok saçma bi ara sokakta. Oysa ki merkeze yakın da bi yer. Orada Kartal Yuvası olduğunu ancak internetten araştıran biri ve mahalle sakinleri bilebilir. Ne zaman önünden geçsem müşteri yok ya da tek tük var. Üstelik en büyük kartal yuvası vs  muhabbetiyle açılmıştı 3-4 katlı büyük bi yer. Aç onun 4'te 1'i kadar merkezi ve görünen bi yere, hem personel yarıya iner hem kira hem de göz önünde bi yer tutmuş olursun satışlar da artar. Burada mağazacılık gelir gider farkı bence anormal. Daha çok alalım tamam ama 10 liranın 9'u kulübe gitmeyecekse bağış yapmak daha mantıklı.
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2018, 14:20:00 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı mylife1903

Bence mağazacılık giderleri kısılmalı kesinlikle. Bazı mağazalar var in cin top oynuyor. Örneğin Üsküdar Kartal Yuvası çok saçma bi ara sokakta. Oysa ki merkeze yakın da bi yer. Orada Kartal Yuvası olduğunu ancak internetten araştıran biri ve mahalle sakinleri bilebilir. Ne zaman önünden geçsem müşteri yok ya da tek tük var. Üstelik en büyük kartal yuvası vs  muhabbetiyle açılmıştı 3-4 katlı büyük bi yer. Aç onun 4'te 1'i kadar merkezi ve görünen bi yere, hem personel yarıya iner hem kira hem de göz önünde bi yer tutmuş olursun satışlar da artar. Burada mağazacılık gelir gider farkı bence anormal. Daha çok alalım tamam ama 10 liranın 9'u kulübe gitmeyecekse bağış yapmak daha mantıklı.
Kartalbilmemnesi yerine kargo sirketi kursunlar buyuksehirlerde yatirim yapip magaza acarlar depolu oralardan dagitima baslar sirket sonra baskalarinin ufak tefek kargosuju da goturmeye baslarsin baktin isler iyice buyudu doblo alimina yetisemiyon kursrsin bir fabrika kendine kargo araci toplarsin sonra o araclari da satmaya baslarsin, sonra o araclara yedek parca falan derken kendi kominizmini kurar borclari odersin 30-40 seneye ha yok ugrasamam diyorsak kapatalim kulubu bu borc bu kafayla sportif giderlen falan odenmez
Havuz piroblemi gibi kulup
3-4 vana aciyin dolduruyor ama delikler var yani

Çevrimdışı cursedofdragon

Takıma ayar çekilmiş gibi. Şans bulanlar iyi oynasa bari. Güven son maçta aşırı şişirildi.Eğer gerçekten başarılı olmaya niyeti varsa arka arkaya iyi ve etkili oyunlar çıkarmalı. Ve Adem...Artık milli maçlardaki performasını kulübünde de yansıtma zamanı.Quaresma mazaretine sığınılmasın. Quaresmaya rağmen birşeyler yapmalı.

Takımda ayarlık bir şey yok sakat oyuncular hariç ve kadro dışılar hariç herkes kadroda.

Sakatlar : Pepe,Roco,Lens,Babel,Töre,Adriano
Kadro dışılar : Tolgay

Çevrimdışı kyiv

Takımda ayarlık bir şey yok sakat oyuncular hariç ve kadro dışılar hariç herkes kadroda.

Sakatlar : Pepe,Roco,Lens,Babel,Töre,Adriano
Kadro dışılar : Tolgay

Ayar çekilmediyse de ilahi bir ayar var o zaman. Sorunlu olan bir grup her ne hikmetse sakatlanmışlar. Şans istiyoruz diyenler. Buyrun efendim.Ortalık karışıkken değerlendirin.

Çevrimdışı f_madida

Evet bu maliyetler dogru. Ama iste urun olmadan kimse para vermek istemiyor, Vodafone KaraKartal hatti vs vardi onu bile cogu kisi kullanmadi. Daha dogrusu insanlar birsey almadan verme fikrine pek hos bakmiyor genelde illa bir karsiligi olacak. Forma almak klube buyuk bir gelir birakmiyor. 3 forma alacagina 2 forma alip, 1nin parasini klube bagislasa bir yolla, dernege vs cok daha fazla katkisi olur aslinda.

Zaten gecen hafta ali koc'un dedigi noktaya gidecek bu olay, crowdfunding projeleri yapacak klupler. Aslinda yil boyu devam eden bir dizi aktivite hazirlayip; stad'da gala yemegi, takim'la antreman'a cikma (basit bir isinma/paslasma kismi icin 15-20 dklik), takimla seyahat, kura cekimine yoneticilerle gidis (tek kisilik), imza torenine davet vs gibi taraftarlar icin ilginc olabilecek bir dizi aktivite konulup, crowd fonlama projelerine destek verenler arasindan cekilisle (veya bazilari icin en fazla bagisi yapan top 20 destekci de olabilir arasindan) para toplanabilir. Cok sacma fikirler degil gibi ama iyi planlamak lazim onceden ve daha onemlisi yeterince buyuk bir kitleye ulastirabilmek lazim.

Buna benzer fikirler vardi aslinda. Fikret Orman ilk geldiginde sanal stadyum kuracagiz, oradan interaktif bir sekilde taraftarlarla fikir alisverisi olacak, promosyonlar yapilacak vs diyordu sonra ne olduysa devam etmediler o ise. Halbuki nispeten guvenilir bir veritabani olsa ozellikle stada giden taraftarlarin dahil oldugu, en azindan bu gruba yonelik bir fonlama projesi denenebilirdi. Besiktas pasolig kartini alan 500binden fazla insan var, bunlarin elbetteki verileri bir yerlerde mevcut ama klupte var mi mesela o da soru isareti. 
The world is better in black and white, and red.