Olur mu ya sana bile laf sokmuş :
Başkan yazdıklarını sıkı takip ediyor

oyle sacma bi aciklama yahut talihsiz bir aciklama olmus, evet
beni okusa bu halde olmazdi
o yaptigi sacma aciklama ile de anca cocuk kandirir
drone faturasi bile yokmus
1500 satir yazi cikar o aciklamalardan
oyle ortadan oyle sacmaki ayni turkiyeyi yoneten pirofil
`Beşiktaş'ın paraları ile uçaklarda geziyorlar deniyor. Beşiktaş takım uçağına binerken bile para veriyoruz. Kendimiz ile alakalı personelimiz var. Onlarında parasını biz veriyoruz. Beşiktaş'ın parasından ben ve yönetim kurulu değil uçak, drone'dan bir tane faturasını göstersinler.`deniyor, evet gezmiyor musunuz diye sorsak topcu izlemeye gidiyoz diyecekler, tarifeli uc diyecez, itibardan tasarruf olmaz diyecek
bu seye benziyor umimi hela acilisi diye mitink yapmaya, acilis diye masrafi devlete gecirmenin laciverdi
besiktas takim ucagina binerken para veriyoruz, yok belese ucak buldun da kameralari gorunce soylemediniz, kim veriyor nasil veriyor bu parayi, cocuk mu kandiriyonuz lan, dernege cebinden para mi veriyorsunuz, kulube bagis mi yapiyonuz, belgesi nerde?
kendimiz ile alakali personelimiz var, onlarin da parasini biz veriyoz, boyle aciklamami olur, sakira misiniz ne personeli, berberin mi var, masajcin mi var maykil ceksin misiniz, kulup adina konusuyorsa hangi personel gidiyor, parasini biz veriyoruz derken kulup mu yonetim kendi adina mi, baskan kendi mi veriyor
besiktasin parasindan ben ve yonetim kurulu degil ucak diron fatura falan gibi sacma sapan bir cumle
konusamiyorsan konusma arkadasim, diron falan nedir ya, benzetmeden kinaye yapip taslamaya mi cevirecen aruz olcusuyle mi yazacan da kelime uymadi diron soktun oraya, dekana selam cakiyor galiba...
ozel ucak tutuldu mu tutulmadi mi?
cok basit soru
tutulduysa kac sefer tutuldu
kac para bi ucak
masrafi nedir
doldurmuslar renkli kongre uyelerini onlar bile sasirmistir bu aciklamalara
diron faturasi yok zaten neyini gosterecez, bu forumda arkadas dironunu kaybetti insaat sirasinda, fikret orman once o cocuga bi tesekkur edip, pilaket versin, bi de diron hediye etsin.
ucak faturasi gosterecekmisiz, cok seffaf olundugundan hersey elimizin altinda hemen gosterecez.
25 milyon yonetim giderinin hesabini versin once, lan kasikla havyar yiyip sampanya icsen o masraf olmaz, saraylarda, ozel ucaklarda buyudu bu yonetimin hepsi, golf, polo gibi siporlar yaptilar bos zamanlarinda tenis oynayip, afrikada insan safarisi yapiyorlar
boyle hadsizlik olmaz, o yonetimin kurulunun yarisindan cocugunu bu yonetime girmeden once yan komsusu tanimiyordu