Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3721995 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı f_madida

Beşiktaş’ta süresiz kadro dışı kalan Tolgay Arslan, günden güne Galatasaray’a yaklaşıyor. Tolgay Arslan’ın menajeri Di Frisco ile Abdurrahim Albayrak’ın ilk görüşmesi olumlu geçti. (Milliyet)

Tolgay'a nasil olsa maasini oduyoruz, kalsin. Altyapiyla antremana ciksin. Baslatmasinlar gsye adam vermekten. gsye yagmurlu gunde bir bardak su yok.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

Tolgay'a nasil olsa maasini oduyoruz, kalsin. Altyapiyla antremana ciksin. Baslatmasinlar gsye adam vermekten. gsye yagmurlu gunde bir bardak su yok.

linnesle takas edelim ya da ozan tufanla ben ses çıkarmam ikisininde maaşı tolgayın yarısıdır ancak. onlar düşünsünler sonrasını.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Doğru haber mi bilmiyorum.Güven Yalçına zam düşünülüyormuş. Neden?  :alala: Zam hakedecek ne yaptı da biz kaçırdık?

Çevrimdışı kyiv

Katılıyorum. Galatasaraya hiçbir türlü adam verme taraftarı değilim.Bırakın futbolcu vermeyi Ümraniye tesislerindeki kanalizasyondan dahi bir şey verilmesin Galatasaraya.Takas yapmaksızın Fnerbahçeye satılmasına okeyim. Trabzon ve Başakşehire her türlü takas, satış okeyim.

Çevrimdışı tangaz

Katılıyorum. Galatasaraya hiçbir türlü adam verme taraftarı değilim.Bırakın futbolcu vermeyi Ümraniye tesislerindeki kanalizasyondan dahi bir şey verilmesin Galatasaraya.Takas yapmaksızın Fnerbahçeye satılmasına okeyim. Trabzon ve Başakşehire her türlü takas, satış okeyim.

teseden yusuf başaktan viscayla takasa okeyim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kyiv

Seni çakal seni  :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

@Onur Küçük aslında herkes taşın altına elini koyarsa olabiliyor belçika örneğini verip duruyorum devlet projesi bildiğin her kulüp katılmış sistem altyapılar dahil a milli takıma değin 4-3-3 olarak benimsenmiş ve yürümüşler. üzerinde çalışılınca hesaba dökünce neler yapılır bilinmez ama örneğin alt yapıdan yetişen şu kadar dk oynarsa sene sonu bonusu, tr alt yapısından bonusu (süre bazlı elbet) sonra bu bonusları oynayanların yaşları ile ters orantılı olarak pay etmek vbvb. ve tabii elbette takımların sahibi olması ile mümkün yoksa yönetici menajer kırışması sistemine çanak tutan dernekler statüsü varken olmaz tabii.
Feda döneminde yetiştirme işini beceremediğimizi anlayınca kolaya geliştirme işine giriştik gurbetçi oyunculara yöneldik. Aldıklarımız da sorunluydu genelde. Biz yetiştirmeyi yapamadığımız gibi geliştirmeyi de yapamıyoruz. 7 senedir Oğuzhan'ın fiziğinin gelişmesini bekledik, sürekli çevresinde 360 derece dönüp feyk atıp görsel fakat oyuna katkısı olmayan hatta takıma zarar veren Tolgay'ın oyununu geliştirmesini ümit ettik, Töre'nin saha içi ve dışı hareketlerinin düzelmesini oyun disiplininin gelişeceğini umduk.

Türk toplumunun genel anlayışına baktığımda sadece kural koymakla düzelecek kadar basit bir mesele olduğuna inanmıyorum futboldaki çözümün de. Çok kökten bir değişim şart. Şöyle anlatmaya çalışayım. Kanun, töre, nizam dediğimiz şeyler bir toplumun ahlak anlayışı, evrensel değerler üzerine kurulmuştur. Ahlak anlayışından yoksun evrensel değerleri benimsemeyen bir topluma istediğin kadar yasa çıkar değişen fazla birşey olmayacak. Futbolda da benzer şekilde futbolun evrensel değerlerinden etiğinden uzak ahlaki sorunları olan bir yapıda istediğimiz kadar kural çıkaralım fazla değişen birşey olmayacak.

Çevrimdışı tangaz

Seni çakal seni  :D

ee abi izmitin havasından suyundan napiim  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Feda döneminde yetiştirme işini beceremediğimizi anlayınca kolaya geliştirme işine giriştik gurbetçi oyunculara yöneldik. Aldıklarımız da sorunluydu genelde. Biz yetiştirmeyi yapamadığımız gibi geliştirmeyi de yapamıyoruz. 7 senedir Oğuzhan'ın fiziğinin gelişmesini bekledik, sürekli çevresinde 360 derece dönüp feyk atıp görsel fakat oyuna katkısı olmayan hatta takıma zarar veren Tolgay'ın oyununu geliştirmesini ümit ettik, Töre'nin saha içi ve dışı hareketlerinin düzelmesini oyun disiplininin gelişeceğini umduk.

Türk toplumunun genel anlayışına baktığımda sadece kural koymakla düzelecek kadar basit bir mesele olduğuna inanmıyorum futboldaki çözümün de. Çok kökten bir değişim şart. Şöyle anlatmaya çalışayım. Kanun, töre, nizam dediğimiz şeyler bir toplumun ahlak anlayışı, evrensel değerler üzerine kurulmuştur. Ahlak anlayışından yoksun evrensel değerleri benimsemeyen bir topluma istediğin kadar yasa çıkar değişen fazla birşey olmayacak. Futbolda da benzer şekilde futbolun evrensel değerlerinden etiğinden uzak ahlaki sorunları olan bir yapıda istediğimiz kadar kural çıkaralım fazla değişen birşey olmayacak.

haklısın zaten bu nedenle formüle ederken para para para dedim ya

Çevrimdışı tangaz

haklısın zaten bu nedenle formüle ederken para para para dedim ya

bu işi zaten büyük takımlardan yapamazsın bu coğrafyada ancak havuzdaki paradan keserek yaparsın o para da büyüklerin aldığı sabit paydan olmalı anadolu takımları belki altyapı işine girerler bu sebeple tabii sahipleri olursa. gene ara ara verdiğim bi örnek var karabük küme düşerken oyuncu almadığı menajere fatura kestirip para ödemiş.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

linnesle takas edelim ya da ozan tufanla ben ses çıkarmam ikisininde maaşı tolgayın yarısıdır ancak. onlar düşünsünler sonrasını.
Linnes+Emre Akbaba'ya bana uyar. :ok:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

Yusufun dizlerinde asinma varmis abi surtunmeden kaynakli

Çevrimdışı tangaz

Yusufun dizlerinde asinma varmis abi surtunmeden kaynakli

birazda biz de aşınsın.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bunlar da mı asılsız İddaa , Bunlarda mi yalan ?

Evet yönetim ve başkan savunucularınin cevaplarını bekliyorum

@tangaz abi sen ne diyorsun bunlara ?

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Başkanın bazı yanlış tavırları bu forumda da dile getiriliyor ama paylaşımda yazanlarda ciddi iddialar var Yunus. Esas bunları söyleyenler ispat etmekle mükellef. Ayarı kaçırmamak gerek.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Orhan_

Bunlara ve bunların kayığına binenlere Y.D müstehak. Ama neyse ki Beşiktaş onlara kalmadı, kalmayacak.

Soruyu sorma şeklinden yazılanları doğru kabul ettiğini anlıyorum. Yazık ediyorsun. Bu adamlar bugünü iple çeken adamlar. Biraz sarsılalım da bir tekme de biz sallayalım diye bekleyen habisler. Bunların derdi de Beşiktaş değil. Nemacılar. Burada biz bize birini savunuruz diğerini gömeriz ama amaç Beşiktaş'tır. Takılma şunların peşine.

Adamların ilk başlardaki paylaşımlarının çoğu Quaresma (:... Takım değil oyuncu seviciliği yapmışlar.

Çevrimdışı Orhan_

Başkanın bazı yanlış tavırları bu forumda da dile getiriliyor ama paylaşımda yazanlarda ciddi iddialar var Yunus. Esas bunları söyleyenler ispat etmekle mükellef. Ayarı kaçırmamak gerek.

Beşiktaş Başkanı her sorunun muhatabı olursa iddiaların ardı arkası da kesilmez. Soru var, soru var!

Çevrimiçi Necmi

ben de bu borç mevzusuna kafayı yorayım dedim azcık.

şimdi yd 2004de bilgiliden 60 milyon tl borç devralmış ogünkü kurla 40 milyon dolar (dolar kuru 1,5)

2012de görevi bırakırken borç 431 milyon tl olmuş 240 milyon dolar ediyor (kur 1,8)

gelelim ormana 431 milyon tl 240 milyon dolarla devralmış gibi görünüyor (bu arada 350 milyon dolarla dewraldı dien de oluyor ama 431 milyon tl ise 240 milyon dolar eder  :alala: ) ama bunun 108i yd.ye 10 adalıya ve bunlar hiç ödenmedi 118 milyon tlyi düşün abi 313 milyon tl eder o da o günkü kurla 175 milyon dolar ediyor. şuan borç 2küsür milyar bugünkü kurla 400 milyon dolar seviyelerinde.

buyur burdan yak...

mali genel kurulda bakalım borç tl ve döviz olarak ne açıklanacak merakla bekliyorum ama bugün belirttiğim detayda atlanmasın orman borcu devralırken söylenen rakam ister 250 olsun ister 350 bunun 65 milyon dolarını düşerek belirtmek gerekir zira o para hiç ödenmedi ve ödenmeyecekte.
işde temlik giriyor işin içine YD gelecek 5 yılın gelirlerinide harcadı onlar borç hanesinde görünmüyor direk gelirleri kullanmış oldu aslında buda gelecek yıllara yıkılan borçdu. resmi olarak görünen borç 520 M tl di ama kullanılan temliklerle borç 370 M euro gibi bir rakam oluyordu. sadece 5 yıl naklen yayın gelirlerini kullanamadık. çünkü parası daha önce alınıp kullanılmışdı senelik 50 mtl olsa bu 250 M tl sadece naklen yayın geliri olur. maç hasılatları temlikliydi vodafone a geçene kadar kullanamadık fulya hala kullanamıyoruz. ve bunların hiçbiri devreden borç hanesinde görünmüyor. kredi çeksen bu borç hanesinde görünür ama temlik geleceğini ipotek etmektir.
kulübün tek kuruş geliri yoktu bütün kalemler temlikliydi. Bunları görmeden bu kadar borç vardı demek iyi niyetli değil sen geleceğin alacağını harcarsan bu açık kapatılamaz. hem borç veriyorsun hemde ödenme imkanını kapatıp dahada borçlanılmasını sağlıyorsun.
daha sonra zaten gerçek borcun 750 M civarında olduğu açıklanmışdı. yanlış hatırlamıyorsam naklen yayın geliri yıllık 50 Mtl civarıydı 5 yılda 250 eder 420 bile olsa al işde çıktı borç 670 e üstüna maç hasılatı fulya gelirlerini koy aslında hesaplanamıyor bile borç 750 nin bile üstünde çıkar bu hesabı yapan sadece naklen yayın ve maç hasılatını eklemişdi diğer temlikleri koymamışdı.
Fikret Orman sadece kendi dönemindeki gelir gider dengesini hesaplasa stadı yaptığımız halde artı çıkar büyük ihtimal.
hesap ortada burda 5 yıllık tüm gelirlerin temlikli olduğunu düşünmeden bu kadar borç vardı demek pek iyi niyetli olmuyor.
uefa mali kriterleri hesaplarken geçmişi baz almıyor anlık değerlendiriyor ve Beşiktaş iyi yolda diyorsa demek şu an hesaplar girdi çıktısı dengeli ama sırttaki geçmiş yük bizi hırpalıyor.

Çevrimiçi Necmi

bunlardan tek madde hariç yaptıkları için başkanın elini sıkarım yunus.
burda taraftar dediği aslında taraftar değil çarşı. Bence bunların stada bile sokulmaması lazım.
önce kendilerini Beşiktaşdan büyük görmeyi bıraksınlar.
Başkanın hatası bunları muatap alırken taraftar adını kullanıp herkesi hedef alması oldu.
ben stad açıldığından beri tek bir kişinin beleş bilet aldığını duymadım bunu bilen çıksın kanıtlasın
aramızda divan üyeleri var. onlar bile bırak beleşi parasıyla bilet bulamazken bırak divan üyelerini
divan yönetimi bile sana parasıyla bilet temin etmiyor. ne beleşinden bahsediyorsunuz eskiden bu olurdu
biletler stad kapısında satılırdı üstünde davetiye etiketi vurulmuş olan şimdi böyle bir şeye rastlıyormusun
localar haricinde birilerine davetiye verildiğine şahit oldunmu. Davetli misafirinde olur bu gayet normal kulüp için ama bu davetiyelerin taraftara düştüğüne hiç
şahit olmadım bunu söyleyenler bu tip şeylere alışık kişiler demekki bu lafı ortaya atıyorsan ispatlayacaksın
belkide geçmişde olduğu gibi alamadıkları için  saldırıyorlar.
insanların dikkat etmediği bir konu var davetiye bile olsa tc si ile birlikte bunu tff ye bildirmek zorundasın
yani resmileşmeden olmaz bu imkansız artık ama yöneticiler parasını ödeyip bilet alıp taraftara dağıtırsa bu kimseyi ilgilendirmez Beşiktaşın
kasasına girdikten sonra stada giren her kişinin sayısı belli bunu tff açıklıyor kulüp değil kapılardan sürekli geçiyoruz
bir kere bile kimse yan kapı açılıp birilerinin polis tarafından sokulduğuna şahit oldumu ben ilk maçta bir kere şahit oldum
bir dahada olmadım. bu lafı sallayanlar çamur at izi kalsın diyor bu açık belli yoksa buyurup ispatlasınlar. beleş bilet dağıtılıyorsa
bu ispatı en kolay şeydir. heleki bu tff böyle birşey olsa anında belgesiyle sızdırırdı.

Çevrimiçi Necmi

şimdi bunların asılsız olmadığını söylüyorsan bana bilet dağıtıldığını hemen ispatla
madem paylaştın ve doğru olduğunu da savunuyorsun bende ispatını istiyorum
Beşiktaş yönetimi aleyhine asılsız propaganda yapmak burda ceza gerektirir madem eminsin ve paylaşıyorsun
ispat etmekte senin işin ispatını bekliyorum

Çevrimdışı Nartallo

Ligde 16 gol yemişiz.

Akhisar maçı Necip’in Seleznov’a asisti, Erzurum maçı Babel’in Scuk’a asisti ve sonrasında Vida’ya çarpıp giren top, Antalya maçı ilk gol ofsayt, ikinci gol bizden birine çarpıp giren top, Bursa maçı Vida, Pepe, Karius ortak yapımı gol, Malatya maçı Caner’den dönüp giren gol, Konya maçı ilk gol penaltı, Göztepe maçı Tolgay’ın pas hatası ile gelen gol, Rize maçında kendi kalemize gol, Başak maçı Karius’un izlediği gol, Sivas maçı Oğuzhan’ın çıkaramadığı komik gol ve asistiyle gelen gol.

Neticede azıcık konsantre olsak ve belki şanslı olsak 12 gol az yiyecektik. Bunların haricinde Konya ve Göztepe’den yenen 2 duran top golü var.

Öbür yandan Malmö’den yenen Caner’e çarpıp giren ilk gol, 2. gol penaltı, Genk maçında Caner’e çarpıp giren 4. gol, deplasmandaki maçta Vida’ya çarpıp köşeye giden top. Çok ilginç işler oldu bu sene şimdiye kadar.

Kimisi buna şans der, kimisi çalışmazsan her türlü yersin der ama olmayacak bir sürü gol yedik.

Evet bazıları biraz abartı gibi ama yazılanların çoğu büyük oranda doğru.

Bunlar Güç zehirlenmesinin sonuçları işte

şimdi bunların asılsız olmadığını söylüyorsan bana bilet dağıtıldığını hemen ispatla
madem paylaştın ve doğru olduğunu da savunuyorsun bende ispatını istiyorum
Beşiktaş yönetimi aleyhine asılsız propaganda yapmak burda ceza gerektirir madem eminsin ve paylaşıyorsun
ispat etmekte senin işin ispatını bekliyorum
Bilet işinin doğru olmadığını düşünüyorum , tamamı doğru değil fakat yazılanların çoğu büyük oranda doğru abi

Çevrimdışı mylife1903

işde temlik giriyor işin içine YD gelecek 5 yılın gelirlerinide harcadı onlar borç hanesinde görünmüyor direk gelirleri kullanmış oldu aslında buda gelecek yıllara yıkılan borçdu. resmi olarak görünen borç 520 M tl di ama kullanılan temliklerle borç 370 M euro gibi bir rakam oluyordu. sadece 5 yıl naklen yayın gelirlerini kullanamadık. çünkü parası daha önce alınıp kullanılmışdı senelik 50 mtl olsa bu 250 M tl sadece naklen yayın geliri olur. maç hasılatları temlikliydi vodafone a geçene kadar kullanamadık fulya hala kullanamıyoruz. ve bunların hiçbiri devreden borç hanesinde görünmüyor. kredi çeksen bu borç hanesinde görünür ama temlik geleceğini ipotek etmektir.
kulübün tek kuruş geliri yoktu bütün kalemler temlikliydi. Bunları görmeden bu kadar borç vardı demek iyi niyetli değil sen geleceğin alacağını harcarsan bu açık kapatılamaz. hem borç veriyorsun hemde ödenme imkanını kapatıp dahada borçlanılmasını sağlıyorsun.
daha sonra zaten gerçek borcun 750 M civarında olduğu açıklanmışdı. yanlış hatırlamıyorsam naklen yayın geliri yıllık 50 Mtl civarıydı 5 yılda 250 eder 420 bile olsa al işde çıktı borç 670 e üstüna maç hasılatı fulya gelirlerini koy aslında hesaplanamıyor bile borç 750 nin bile üstünde çıkar bu hesabı yapan sadece naklen yayın ve maç hasılatını eklemişdi diğer temlikleri koymamışdı.
Fikret Orman sadece kendi dönemindeki gelir gider dengesini hesaplasa stadı yaptığımız halde artı çıkar büyük ihtimal.
hesap ortada burda 5 yıllık tüm gelirlerin temlikli olduğunu düşünmeden bu kadar borç vardı demek pek iyi niyetli olmuyor.
uefa mali kriterleri hesaplarken geçmişi baz almıyor anlık değerlendiriyor ve Beşiktaş iyi yolda diyorsa demek şu an hesaplar girdi çıktısı dengeli ama sırttaki geçmiş yük bizi hırpalıyor.
Abi bak bu asagidaki vidyoyu iyi izle hatta not falan al
Ispat falan sorma bana
Baskan kendi agizi ile soyluyor

Tarih 09.02.2014
325 milyon Dolarla aldim diyir, 225 milyona indirdim diyor
DOLAR diyir yuro demiyor

Zaten paranin nerede oldugu belli
Sacma sapan adamlara harcadilar parayi

Sayalim mi gene bu mantarlari en bastan
Boyko pedro milos mitrovic sezer dani niank dentinyo negredo lens pekto diye gider daha da uzar
Bu liste binservise veriyon maas veriyin vergisi menejeri bir suru masrafi
80 milyonluk oyuncu sattin iyi guzel de bi okadar da adam aldin
Sattigindan bir kere alirken parayi aldigina bir kere bonservis veriyorsun ama yillarca maas oduyorsun

Paranin buyuk kismi buralara gitti iste
Kalanini da israf ettiler

Ozel ucaklar pahali konaklamalar trabzona protokollu odemeler derken bu gunlere geldik

Taraftar isini yapamadi isine bakamadi
Sadrazamin solak cocugu gibi harcadilar paralari

Çevrimdışı mellfred

Beşiktaş’ta süresiz kadro dışı kalan Tolgay Arslan, günden güne Galatasaray’a yaklaşıyor. Tolgay Arslan’ın menajeri Di Frisco ile Abdurrahim Albayrak’ın ilk görüşmesi olumlu geçti. (Milliyet)
Versinler 5 milyon dolares gönderelim
takas için rodriges olabilir