Ne guzel, fabrika ayarlarina donmusuz, taraftarin da camiayi dev aynasinda gorme modu kapanmistir artik.
Ambargo koyacakmisiz, yuventus olacakmisiz, olmaz bizim hamurumuz baska.
Kamerasakasi kamerasi gorunce kosup demec veren yoneticiler nerede acaba?
2-3 seneye bir sampiyonluk daha aliriz sonrasi ayni sekilde devam eder.
Semtin ortasindaki stadi dolduramiyoruz
Hocanin zaten bplani yoktur olmadi da, beklemek yanlis ama hocanin kabullenisini ben kabul edemiyorum, bu durumlarda ilk sok hocadan gelmelidir, kim kendisini rahatsiz ediyorsa kadro disi biraksin, yoluna devam etsin, sene sonu muhasebesi yapilir
Futbolculardan da ilginc elektrik aliniyor, babel sahada yok nolduysa, ozzi standart oynuyor, kasinti ve simarik bir karakterdi zaten bi gol bi asistle oynarken de kulagini tikasaydin. Fbli gg ile 55 yasindaki atiba disinda olmasa da olurduk topcusu yok.
Layic layic diye konusanlar 3 tane 90 dakikasini izlemis mi, yumusacik helva gibi adam, parasini almis, yancilariyla istanbulun keyfini suruyor, frikik duran top atsinmis, once bi sahaya ciksin hele.
Tam bir eski inonu maciydi, ince ince kiyan bi hakem, sacma sapan bir kadro, hocanin telasi cirpinislari, taraftarin ofkesi, sonra protesto, kaos, gozyasi bi tek kan ve ter yoktu, onlari da derbi macta bekliyoruz
Ben ben ben diyen baskana tepki koyuyorum diye habire mod nopost aliyordum, yazdiklarimin daha agirini herkes yaziyor simdi, algi nasil da degisiyor.
Unal aysal gssi olmayalim dedik, bah noldi
Forumda da iyi gomu olmus, kaos resmen
Futbolcu kalitesi de konusulmus tamam ama ac ayi oynamaz arkadas bunu unutmayin, maasini odemedigin adama lagaluga yapamazsin, al formayi sen oyna derse, cevap veremezsin.
Her kurusun hesabini soralim, kimseye guvenmeyin dedik, ispat edebiliyor musun, kanit var mi, diye soruluyordu yahu neden ispat edeyim ben paranin nasil harcandigini soruyorum, zamaninda yazdik hep, fikret ormanin sacma sapan transferlerini, sattigi kadar harcamis, dendi yahu satti bi sefer aldi parayi, bonservis verip aldigina 3-5 sene de maas oduyorsun.
Bir suru alengirli is yapan yonetime ben guvenmem, trabzon ile gizli protokoller falan filan, seffaf olacakti, borclari azaltacakti simdi cikip borclar benim borcum degil diyor fikret orman.